2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280339 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Abi bu Eplde oynayan Joshua King'in sözleşmesi bitiyormuş sanırım, bizim ligin topçusu gibi duruyor. @Erman1903

EPL topçusu kardeşim son 2 sezonu pek iyi değil geçen sezon sattırmak için biraz penaltı attırmışlar ama oyunu yine öyle yerlerde değil. Güçlü kuvvetli defansları topla zorlamayı sever gayet iyi olduğu sezonları var sormalık bir durumu çok yok, düşüşe geçmiş ayağa kaldıracağım dersen iyidir tabi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Muhtemelen 3. Torbada olacağız. 49.000 puanimız var. Gruplara katılınca otomatik olarak 4 puanı garantiledik. Her galibiyet 2 puan, beraberlik 1 puan.

Önumuzdeki sezon 16-17, 17-18, 18-19, 19-20 ve 20-21 sezonlarinin puanlariyla 49.000 puanimız oluyor.

Yani 16-17 sezonu silinecek. Uefa Avrupa liginde ceyrek final oynadigimiz sezon. 20 puan gidecek yani.

4 puan garantimiz var. 2 galibiyet 1 beraberlik alabilirsek gruplarda 5 puan daha puan toplamış oluruz. Zaten 2 galibiyet 1 beraberlik yani 7 puan en kötu 3. Yapar grupta ve avrupa liginden devam ederiz.  En kötu 11-12 puan toplamıs oluruz ki çok iyi.

Senelerdir diyorum zaten. Takımlarımız nedense avrupa ligini pek onemsemiyor. Taraftarlarimızda onemsemiyor. Ama cok onemli aslında. Her sene avrupa liginde son 16 kalmak çok cok büyük itibar ve puan kazandırır.

Gelecek sezon ülke puani açısından da umutluyum. Muhtemelen 4 takım gruplarda olacak. Hepsi de Avrupa' yı önemseyeceklerdir. Inşallah daha iyi olacak ülke puanımız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin'i Tottenham istiyorsa, bir taksit fazla yapabiliriz.

Çevrimdışı kaan1903

Ayakbastı parası 308 milyon TL yani 30 milyon Euro alacağımız söyleniyor.

Çevrimdışı worns

Ayakbastı parası 308 milyon TL yani 30 milyon Euro alacağımız söyleniyor.

henüz belli değil ne kadar alacağımız. bu sene uefa yeni yayın ihalesi yaptı ve dağıtım sürecine kadar total rakamı ve payları açıklamadığını söylüyorlar. ayrıca tv gelirleri sanırım, gs'nin katılıp katılmamasına göre yeniden hesaplanacak, gerçi zor taraftan elemeye girecekleri için şansları az. her şey geçen seneki gibi kalırsa sanırım 36 milyon eurodan başlayıp olası puan ve başarılara göre artacak bir para alacağız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Erkenden şampiyonlar ligini garantilememiz hem kafa olarak hemde planlama olarak hoş olucak...
Chelsea'nin zannetmiyorum ama olası yenme ihtimalini kaldırdık hemde  6 gün transferde kendimizi geriye atmadık.
Bu arada totthenama değil leicester'a teşekkür etmeliyiz, gidip ölü chelseaye yenildi sonrada ölü bale'ye kendini yedirtti yetmedi bizi şampiyon yapan ghezzalin yarı maaşını ödedi  :evillol: Adamsın Leicester.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

henüz belli değil ne kadar alacağımız. bu sene uefa yeni yayın ihalesi yaptı ve dağıtım sürecine kadar total rakamı ve payları açıklamadığını söylüyorlar. ayrıca tv gelirleri sanırım, gs'nin katılıp katılmamasına göre yeniden hesaplanacak, gerçi zor taraftan elemeye girecekleri için şansları az. her şey geçen seneki gibi kalırsa sanırım 36 milyon eurodan başlayıp olası puan ve başarılara göre artacak bir para alacağız.

Bu ligte mustafa kaplanlar, zübeyirler, gassamalar yok. terim zaten 50 maç oynamış tdler içerisinde avrupada en sonda. Onların avrupada şansı yok fakat ben ş.liginde elenip avrupaya kalmasını istiyorum. 6 ekstra maç eder. Ligte işimize yarar ki avrupaya bile kalmazlarsa şaşırmam.

Çevrimdışı worns

yalnız kadro kurma sürecini yorumlarken çok da bu parayı refere almamak lazım. öncelikle bildiğim kadarıyla bu parayı şl sezonunu oynadıktan sonra alacağız, yani nakit akışına hemen girmeyecek. öte yandan limit hesaplaması sürecinde de bu seneye değil önümüzdeki seneye dahil olacak. kulübün genel ekonomik tablosunu rahatlatacak olması yönüyle olumlu tabi. ayrıca oyuncuları ikna etmek için de. ama bu sezon başının dengesini kurarken oyuncu satışından kazanacağımız paraları dikkate alarak hesap-kitap yaparsak daha iyi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yalnız kadro kurma sürecini yorumlarken çok da bu parayı refere almamak lazım. öncelikle bildiğim kadarıyla bu parayı şl sezonunu oynadıktan sonra alacağız, yani nakit akışına hemen girmeyecek. öte yandan limit hesaplaması sürecinde de bu seneye değil önümüzdeki seneye dahil olacak. kulübün genel ekonomik tablosunu rahatlatacak olması yönüyle olumlu tabi. ayrıca oyuncuları ikna etmek için de. ama bu sezon başının dengesini kurarken oyuncu satışından kazanacağımız paraları dikkate alarak hesap-kitap yaparsak daha iyi olur.
Limit konusunu yanlış biliyorsun. Limite bu sene de etkisi olacak. Gelen paranın üçte biri oranında etkisi oluyor limite  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bu noktadan sonra şampiyonlar ligi'ne direkt katılamayacak olmamız yine de şampiyonlar ligi'nde süreklilik sağlayamayacağımız ve şampiyonluğun avrupa kupaları bazında eskisi kadar önemli olmayacağı anlamına gelmiyor. iki takımın da eleme oynayacak olması aynı şey değil. insanlar son zamanlardaki başarısız eleme performanslarına bakıp yanılıyorlar. o gördükleri şl elemelerinin tümü, 2. olan takımlarımızın oynadığı, şampiyon olmayan ve genelde büyük ligler+por,ukrdan gelen prestijli takımlarla dolu eleme grubu. oradan yükselmek gerçekten zor. ama şampiyon olanlar buraya değil champions route denilen ve uefa sıralaması düşük, şampiyonu doğrudan katılmayan ülkelerin şampiyonlarının yeraldığı eleme grubunda oynayacaklar. garanti bir şey elbette yok ama biz ülkece buraya henüz düştüğümüz için genelde favori olacağımız eşleşmeler oynayacağız. dikkatli hazırlanılırsak öyle atla deve değil o elemeyi geçmek. seneye de orayı hedefleyip, şlde ve şl gelirlerinde süreklilik sağlamak amacından vazgeçmemeliyiz. maaş disiplini artı belli bir istikrarla kazanılan şl gelirleri artı oyuncu satışları gibi bir tabloyla ilerlemek, orta vadede refaha erişmenin biricik yolu.

Çevrimdışı underworld

17 milyon € gelmiş. Başkanımmmm çöz Ghezzal+Rosier+Sörlöthü..  :super:
+ wakayme

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Limit konusunu yanlış biliyorsun. Limite bu sene de etkisi olacak. Gelen paranın üçte biri oranında etkisi oluyor limite  :tabe:

doğrudur. başak için öyle konuşuluyordu diye hatırladım da belki de 1/3 meselesinden öyle aklımda kalmıştır. biz yine de dengeyi kurarken alış-satış tablosu üzerinden ilerleyip kendimizi artı tarafta bırakmaya çalışmalıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

+ wakayme
İnşallah gelmez. Gelir de kötü oynarsa iki elim yakanda olur. @Yunus Emre Dökmeci çok iyi bilir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğrudur. başak için öyle konuşuluyordu diye hatırladım da belki de 1/3 meselesinden öyle aklımda kalmıştır. biz yine de dengeyi kurarken alış-satış tablosu üzerinden ilerleyip kendimizi artı tarafta bırakmaya çalışmalıyız.
Zaten her türlü ekonomimize göre hareket etmek zorundayız. Bunun ilk aşaması da kullanmadığımız veya kullanmak zorunda olduğumuz oyuncuların maaş yükünden kurtulmak olmalı. Başarının ilgi çekiciliği ile bu oyuncuları gönderebileceğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

:)

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1396528506281017346
Bonservisini alırsak rahat parlatırız. Başkan maddi sorun yok demiş her türlü 10-15+lık bir sağ bek olur 2 sezon daha bu şekilde oynasa.

Çevrimiçi yaço58

+ wakayme
Wakayeme bize uymaz gibi geliyor topu ayağına isteyip çok top tutuyor o yüzden benim içime sinmiyor

Çevrimdışı underworld

İnşallah gelmez. Gelir de kötü oynarsa iki elim yakanda olur. @Yunus Emre Dökmeci çok iyi bilir  :ebebe:
Nkudu dan, töre den kötü oynamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nkudu dan, töre den kötü oynamaz
Fiyat-performansa bakmak lazım. Ben niye kötü ile kıyaslayayım ki  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

:)

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1396528506281017346

Çok benimsedi burayı yaşı da iyi bakalım neler olacak. O yaşadığı sakatlıklar olmasaydı şu an yarış vardı.