2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280341 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal kalırsa hepimiz böyle oluruz zaten

https://twitter.com/memozcyak/status/1396425497358307328

Valla sorma inceliyorum ben kim var kim yok ama kafalama gidenler, çengi tipler midem bulandı çok geniş bir listem var ama içimden bir ses select All yap ve delete bas diyor.

Çevrimdışı Erman1903

ghezzal giderse onu kompanse edecek bir oyuncu bulamayız. oyun kurucu özellikli bir kanat, bu istikrar-katkı seviyelerinde zor. hücumdaki yapı tümüyle değişecektir. ghezzal işi bu nedenle en azından olumlu-olumsuz çok gecikmeden netleştirilse iyi olur. bence diğer pozisyonlara bakacağımız oyuncu profillerini de bağlar.

Ghezzal çok önemli plan ona göre yapılacak eğer olmayacaksa sol tarafa santrafordan bozma oyuncu koyarsak tam verim alamayacağız anca sağ tarafta düz ayak orta kesen adam olacak o da oyun çeşitliliğini düşürür.

Biraz yaratıcı kendi başına da iş yapan oyuncu olması gerekecek solda. Ghezzal varsa istediğin oyuncuyu koy.

Çevrimdışı alimm

Eğer Ghezzal'ı kadroda tutamazsak ki yüksek ihtimal öyle olacak o mevkii için benim adayım Alireza Jahanbakhsh...

İngiletere'ye gelmiş ve başarılı olamamış Ghezzal gibi... Ayak uydurmakta zorlanmayacağını da düşünüyorum buralara yakın bir yerlerden kendisi İranlı... Uygun opsiyonla kiralayabiliriz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bakambu'nun sözleşme bitiş tarihi Aralık 2021 görünüyor... Maliyeti nasıl olur acaba... 🤔

Yıllık 18 M Euro alıyormuş. Dört yılda vurgunu yaptı zaten.  :biggrinking:

2 M uygunsa gelsin , Abou ile oynarlar. Marko Arnautovic nasıl olur acaba ?
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 18:20:03 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Şartlar ne getirir bilemiyorum fakat normal yönetim eylemi layiç ve abubakar ın kesinlikle gönderilmesi gerektiğini ortaya koyuyor, layiç: milyon euroları alırken profesyonel takılıp sonra kuz arkadaşımla kavga etttim gibi saçma bir gerekçeyle oynamamazlık yapamazsınız, abubakar: sözleşme yüzünden oynamadıysa hiç düşünülmeden gönderilmeli,,

Çevrimdışı sefaköykartali

Bence bu sezon kadro baştan aşağıya değişecek. Eurodan sonra Vida, iyi teklif gelirse Ersin, Nkoudou, Larin Ljajic falan hepsi gidecek gibi geliyor bana. Ghezzal' ı da bize yedirmezler diye düşünüyorum. Rosier' i alabileceğimizi düşünüyorum, Abou da bizim istediğimiz miktarlara inerse kalır, inmezse onun için de 3 milyonlara çıkmayız, bence zaten çıkmamalıyız da. Şahsen Nsakala ve Welintonun da rotasyon oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum. O yuzde ilk 11de bir tek Josef kesin olur diyebiliyorum. Kalanı tamamen hocamız ve yönetime kalıyor. Bu sezon da 2-3 tane kiralık oyuncuyu iskelete koymamak lazım, her sene her sene böyle transfer yapamayız, her sene bu kadar tutturamayız. Ghezzal Mensah veya Ljajic gibi oynasa şampiyon olamazdık.

Ghezzal çok önemli plan ona göre yapılacak eğer olmayacaksa sol tarafa santrafordan bozma oyuncu koyarsak tam verim alamayacağız anca sağ tarafta düz ayak orta kesen adam olacak o da oyun çeşitliliğini düşürür.

Biraz yaratıcı kendi başına da iş yapan oyuncu olması gerekecek solda. Ghezzal varsa istediğin oyuncuyu koy.
Eğer solda yine forvet özellikli birini alırsak ve Ghezzal kalmazsa forvetler ve 10 numaraya çok yük biner. Ghezzal bekini de oynatabilen, forvetleri de oynatabilen bir oyuncu. Umarım Ghezzal da Rosier e bizde kalır ikisi de çok önemli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu an cıkan transfer haberlerinin hepsi yalan. Ağustos' a kadar transfer olmaz. Rosier, Ghezzal, Aboubakar üçlüsünden birisi bari kalsa.

Çevrimdışı Erman1903

Eğer solda yine forvet özellikli birini alırsak ve Ghezzal kalmazsa forvetler ve 10 numaraya çok yük biner. Ghezzal bekini de oynatabilen, forvetleri de oynatabilen bir oyuncu. Umarım Ghezzal da Rosier e bizde kalır ikisi de çok önemli.

Bana göre en önemlisi Ghezzal, Rosier kalsa sevinirim kalmazsa üzülmem var benzer tipler. 4 lira beke verip diğer bölgelere 2 lik futbolcu bakılacaksa istemem Rosier. Parası olan için 4 den fazlasını da edebilir ama bizim bütçeler belli. Opsiyonlu kira teklifi yaptık bakalım bekliyoruz artık kısmet.

Kenar adamı çok ama her şey Ghezzal'a bağlı yoksa iç forvette var yaratıcı tip de klasik kanatta ama Ghezzal gibisi yok o çok ayrı bir dünya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bana göre en önemlisi Ghezzal, Rosier kalsa sevinirim kalmazsa üzülmem var benzer tipler. 4 lira beke verip diğer bölgelere 2 lik futbolcu bakılacaksa istemem Rosier. Parası olan için 4 den fazlasını da edebilir ama bizim bütçeler belli. Opsiyonlu kira teklifi yaptık bakalım bekliyoruz artık kısmet.

Kenar adamı çok ama her şey Ghezzal'a bağlı yoksa iç forvette var yaratıcı tip de klasik kanatta ama Ghezzal gibisi yok o çok ayrı bir dünya.
Ghezzal bence de çok önemli ama bu oyun planı için çok önemli. Sergen hocayla da uyumlu bir tipte oyuncu. Kalmazsa çok üzülürüm ama iyi bir 10 numaradan da Sergen Hoca çok verim alır, Olcay - Töre prime sezonda oynadığımız gibi o tarzda iki kanatla oynarız. Merkezde Ozzy-Sosa-Atiba vardı bu sezon da Josef-Salih-10 olur. Hocanın sevdiğim özelliklerinden birisi bir oyun planına takıntılı olmaması.  Alacağı oyuncularla orta noktada buluşuyor, Abdullah Avcı gibi Caner' den false back yapmaya çalışmıyor yani. Bütçemiz de olursa hocaya güzel bir takım yaparız bu sene inşallah o da bize Şampiyonlar Ligi' nde güzel futbol oynayan bir takım izletir.

Çevrimiçi Sinan23

Harry Kane seneye Chelsea ye gidecek haberleri vardı. Adam belki de Chelsea için oynadı bugün. İşimiz Chelsea ye kalsa şuan stresle bir hafta sonraki maçı bekliyorduk. Şuan en azından elimizde ne kadar bütçe olacağını yönetim hesaplayıp ona göre lisbon ve Leicester e teklif yapabilir.

Çevrimdışı Alparslan

Rahat bir şampiyonlar ligi finali izleriz artık. Sezonu bitirdik heyecanı bitirememiştik. Neyse ki şampiyonlar ligine kaldık. Yönetim artık buna göre transfer politikasını şekillendirir umarım. Önemli bir gelir elde edeceğiz.

Çevrimdışı Alparslan

Leicester City yönetimi umarım forumu takip etmiyordur. Ghezzal'ı verecekleri varsa da kıllığına vermezler:))

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal bence de çok önemli ama bu oyun planı için çok önemli. Sergen hocayla da uyumlu bir tipte oyuncu. Kalmazsa çok üzülürüm ama iyi bir 10 numaradan da Sergen Hoca çok verim alır, Olcay - Töre prime sezonda oynadığımız gibi o tarzda iki kanatla oynarız. Merkezde Ozzy-Sosa-Atiba vardı bu sezon da Josef-Salih-10 olur. Hocanın sevdiğim özelliklerinden birisi bir oyun planına takıntılı olmaması.  Alacağı oyuncularla orta noktada buluşuyor, Abdullah Avcı gibi Caner' den false back yapmaya çalışmıyor yani. Bütçemiz de olursa hocaya güzel bir takım yaparız bu sene inşallah o da bize Şampiyonlar Ligi' nde güzel futbol oynayan bir takım izletir.

Ben önemliyi biran önce belli olsun da oyuncular ona göre alınsın diye söylüyorum yoksa dünyada futbolcudan ve sistemden bol bir şey yok. Almazsak ve benzerini bulamazsak başka tipler seçeriz. Aynen Caner'den false back, Karius'dan libero kaleci, Dorukhan De Bruyne. En büyük hayali de Ozzy'den regista yapmaktı zır cahil herif burada beni krize sokuyordu neyse ki o hayal çok sürmedi hazırlık maçi yapınca anladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şampiyonlar Ligi' ne direkt gideceğimiz de kesinleşti bugün Chelseanin ilk 4ü garantilemesiyle. Seferovic, Benteke, Mitrovic gibi biraz daha yıldız oyuncuları ikna etmemiz kolaylaşır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Leicester City yönetimi umarım forumu takip etmiyordur. Ghezzal'ı verecekleri varsa da kıllığına vermezler:))
Zaten oyuncu Leicester City'de kalmayacak. Ama ben kalma ihtimalini çok düşük görüyorum. Başka oyunculara bakıyoruzdur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mevcut mali şartlarda bu tarz risklere girmekten başka çaremiz yok. Gomez geldiğinde de sakatlık problemi vardı, şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi oldu. Cenk de inşallah iyi performans gösterir.
Bence hiç gerek yok ya. İyi bir santraforun yanına Giakoumakis, Simy veya Serdar Dursun gibi birini alsak yeter. Cenk' e gerek yok.

Çevrimdışı can1903

17 milyon € gelmiş. Başkanımmmm çöz Ghezzal+Rosier+Sörlöthü..  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Akıyor bu akşam, ohh gelsin paracıklar.

Çevrimdışı can1903

Akıyor bu akşam, ohh gelsin paracıklar.
Abi bu Eplde oynayan Joshua King'in sözleşmesi bitiyormuş sanırım, bizim ligin topçusu gibi duruyor. @Erman1903
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay