2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280805 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Şampiyonlar ligiyle alakalı ilgilendiğim tek şey 400-450 milyon civarında olan gelirimizi 1 milyar seviyesine çıkartması gs bunu yıllardır yapıyor amacı sadece katılım hakkını almak cukkayı dokdurup lige asılmak bunun parsasınıda çokca yedi biz grupdan çıkacağız derken şampiyonluktan olduk şenolu affetmem bu konuda lige rotasyonla çıkıyorduk tek derdi kendi kariyeriydi oyuncuları çok kolay harcadı kariyerini palazlamak için en kestirmeden gitti bunu yıllarca söyledim şimdi sergenle birlikte ne demek istediğimi anlamıştır insanlar sergen bu sezon kendi menfaatini değil beşiktaşın menfaatini düşündü sonuç ortada seneyede şampiyonluğu asla boşlayacağını düşünmüyorum
Biz gelecek senede şampiyon olacak kadroyu kurmalıyız şl için kadro kurulmaz kaç yıldır ülke puanını koruyorduk avrupadaki başarı bize değil ülke puanına katkı verdi sonra ne yaptılar gs yi şampiyon yapıp ülke ouanını yerle bir ettiler alemin enayisi bizmiyiz bizim puanımızda yerle bir oldu
Ne zaman hem iç hem dış maçları götürebilecek kadro genişliği ve kalitesi yaratacak mali pozisyona ulaşırız o zaman avrupada başarı konuşulur yoksa sadece kaybeden oluruz 4 sene üst üste şampiyonluk beni mali açıdan rahatlatacaksa hedefim şampiyonluk olur zaten bu ritimle takım puanıda tatmin edici şekilde yükselir
başından sonuna imza atarım
bizim cl’de gündelik başarı kovalamaktan öte orada kalıcı olmayı hedeflememiz gerek
zenit gibi şahtar gibi  olimpiyakos gibi
bana kalsa atinayı cl deplasmanlarına bile götürmem
ayak bastı parasını al içerdeki maçlardan ne koparırsan kopar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar ligiyle alakalı ilgilendiğim tek şey 400-450 milyon civarında olan gelirimizi 1 milyar seviyesine çıkartması gs bunu yıllardır yapıyor amacı sadece katılım hakkını almak cukkayı dokdurup lige asılmak bunun parsasınıda çokca yedi biz grupdan çıkacağız derken şampiyonluktan olduk şenolu affetmem bu konuda lige rotasyonla çıkıyorduk tek derdi kendi kariyeriydi oyuncuları çok kolay harcadı kariyerini palazlamak için en kestirmeden gitti bunu yıllarca söyledim şimdi sergenle birlikte ne demek istediğimi anlamıştır insanlar sergen bu sezon kendi menfaatini değil beşiktaşın menfaatini düşündü sonuç ortada seneyede şampiyonluğu asla boşlayacağını düşünmüyorum
Biz gelecek senede şampiyon olacak kadroyu kurmalıyız şl için kadro kurulmaz kaç yıldır ülke puanını koruyorduk avrupadaki başarı bize değil ülke puanına katkı verdi sonra ne yaptılar gs yi şampiyon yapıp ülke ouanını yerle bir ettiler alemin enayisi bizmiyiz bizim puanımızda yerle bir oldu
Ne zaman hem iç hem dış maçları götürebilecek kadro genişliği ve kalitesi yaratacak mali pozisyona ulaşırız o zaman avrupada başarı konuşulur yoksa sadece kaybeden oluruz 4 sene üst üste şampiyonluk beni mali açıdan rahatlatacaksa hedefim şampiyonluk olur zaten bu ritimle takım puanıda tatmin edici şekilde yükselir
Sergen sezon başında da Avrupa ile aramızdaki mesefe çok açıldı başarı kovalayamayız, ilk hedefimiz lig diyordu. Bu sene de değişen bir şey olmadı. Türkiye'de şampiyon olan yine şampiyonlar eleme grubundan gider Şampiyonlar Ligi'ne. Değişen pek bir şey olmayacak. Lig yine ilk hedefimiz olacak. Biraz daha geniş kadro kuracağız. Ayrıca başarının getirisiyle birlikte elimizdeki yeterli görmediğimiz ama oynatmak zorunda kaldığımız oyuncularda temizlik yapabileceğiz. Başarı ile parlattığımız bağzı oyuncardan gelir de elde edeceğiz. Ben bu sene takımı neredeyse sıfırlayacağımızı düşünüyordum. Hala fikrim değişmiş değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1396221834601897984

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1396222967927947265

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1396224063991857165
Ben Ersini de Rıdvanı da Şampiyonlar Ligi arenasında pazarlamadan satmam şahsen. Ersinin önüne Vida' nın yanına sağlam bir stoper alır, Ersin riskini alırdım. Zaten şl almaya gitmiyoruz Rıdvan ve Ersin kendilerini orada gösterseler şu anki değerlerinin 3 katı teklif alırız.

Çevrimdışı Egos

Ben Ersini de Rıdvanı da Şampiyonlar Ligi arenasında pazarlamadan satmam şahsen. Ersinin önüne Vida' nın yanına sağlam bir stoper alır, Ersin riskini alırdım. Zaten şl almaya gitmiyoruz Rıdvan ve Ersin kendilerini orada gösterseler şu anki değerlerinin 3 katı teklif alırız.

evet, dediğin gibi amaç avrupa'da devam etmek değil. defans kurgusunu sağlamlaştırıp ersin ve rıdvan'ı parlatmak en ideal fikir. rıdvan'ın değerini katlama şansı daha fazla, millî turnuvada da dakika alabilirse güzel olur. ersin ise çok dikkatli etmeli, gol yese bile konsantrasyonunu düşürmemesi gerek, maçları topu elinden kaçırmadan bitirmesi önemli.

Çevrimiçi sefaköykartali

evet, dediğin gibi amaç avrupa'da devam etmek değil. defans kurgusunu sağlamlaştırıp ersin ve rıdvan'ı parlatmak en ideal fikir. rıdvan'ın değerini katlama şansı daha fazla, millî turnuvada da dakika alabilirse güzel olur. ersin ise çok dikkatli etmeli, gol yese bile konsantrasyonunu düşürmemesi gerek, maçları topu elinden kaçırmadan bitirmesi önemli.
Belki Ersin' e 7-8 teklif varsa satıp Kayseri'den Doğan' ı almaya çalışırlarsa ona bir şey diyemem. Kayseri 4 istiyormuş, Berna Başkanla anlaşırız.

Çevrimdışı Egos

Belki Ersin' e 7-8 teklif varsa satıp Kayseri'den Doğan' ı almaya çalışırlarsa ona bir şey diyemem. Kayseri 4 istiyormuş, Berna Başkanla anlaşırız.

elenme ihtimalimiz daha düşük bir turnuva olsa ersin'in de rıdvan kadar potansiyeli vardı. mevcut durumda çok iyi bir sıçrama yapmalı, yazı umarım çalışarak geçirir. 1-2 sene daha hataları göz ardı edilebilir, genç kaleci kontenjanından değer bulur; millî takımdaki rakipleri sağlam, o nedenle bizimle birlikte avrupa'da boy göstermesi tek şansı. riske girilip bu şansı değerlendirmesi sağlanırsa sezon ortasında bile değerini bulabilir, planlamayı ersin'in bu şekilde takımdan ayrılacağını düşünerek yapabiliriz. o dönem ligdeki konumumuza göre tercih sayımız artabilir. iki sene üst üste şampiyon olacak taķımın kalesini korumak da, en zayıf halka olmamak kaydıyla, kendisi hakkında olumlu izlenimleri artırır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Atiba Hutchinson, futbola devam etme kararı aldı. 38 yaşındaki Kanadalı oyuncu, Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşme imzalayacak. (NTV)

Çevrimiçi Akil Emre

Kaleci olarak Doğan, irfan can ve ertaç dikkate değer gibi duruyor. Bu kaleciler için Ersin satılabilir mi? Yoksa bunlar ersinden daha az potansiyelli kaleciler mi?

Çevrimdışı mrred

Sözde Ağar ve sözde derin'likli bir adam şu an bodrumda ameliyata girmiş. Bilin bakalım sahte kabadayı tatile nereye gitti?

Allah Allah şu tesadüflere bakın hele. Bu transfer döneminde aşağılık adamların piyasada olmaması en büyük kazancımız olacaktır.

O yüzden çok fazla hesap kitap yapmaya gerek yok. Boşa uğraşıyoruz
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 11:37:01 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Ersin'e gitti gözüyle bakıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde değerini kaybetme riski de var. Bunu Rıdvan için söylemiyorum. Rıdvan'ı parlatabiliriz. Ersin işi büyük risk büyük kazanç veya kayıp durumunda. Değerini bulan oyuncuyu satacaksın. Ben bu kafadayım bu mali durum içinde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci olarak Doğan, irfan can ve ertaç dikkate değer gibi duruyor. Bu kaleciler için Ersin satılabilir mi? Yoksa bunlar ersinden daha az potansiyelli kaleciler mi?
Ersin giderse yine genç yerli bir kaleci ile devam ederiz büyük ihtimalle. Yabancı hakkımızı kalede harcayacağımızı düşünmüyorum. Ersin kadar Utku'nun da durumu önemli. Bir anda iki kaleci ihtiyacımız oluşabilir. Adımları dikkatli atmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Sözde Ağar ve sözde derin'likli bir adam şu an bodrumda ameliyata girmiş. Bilin bakalım sahte kabadayı tatile nereye gitti?

Allah Allah şu tesadüflere bakın hele. Bu transfer döneminde aşağılık adamların piyasada olmaması en büyük kazancımız olacaktır.

O yüzden çok fazla hesap kitap yapmaya gerek yok. Boşa uğraşıyoruz
O derinler bu saatten sonra önce kendilerini kurtarsınlarda ondan sonra sıra gelirse sağa sola el uzatırlar!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

O derinler bu saatten sonra önce kendilerini kurtarsınlarda ondan sonra sıra gelirse sağa sola el uzatırlar!
Bu ülkenin yakasından düşecekler az kaldı

Rahmetli Mumcu bunları hep yazmıştı. Aslında herkesin bildiği şeylerdi sadece malumun ilanı oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Premier Lig'de küme düşen Fulham'ın Sırp forveti Alexander Mitrovic ile ilgileniyor.

(SportBlic )

https://twitter.com/ajansfenercom/status/1396380634612969473

Çevrimdışı savaş altay

Sergen, çok önemli bir faktör, gelen oyuncuya Sergen’in futbolculuk döneminden birkaç video gösterseler adam utancından oynamaya çalışır,, Sergen kesinlikle bir efsane 🦅
Bir haber cikmisti. Ghezzal sergeni ogrenmis, kosarak odasina girmis. Hocam buyuk topcusun demis. Yahu sezon sezonunda mi ogrendi adamin kim oldugunu? 😆 Sizdirma haber gibi geldi bana. Sezon basinda zaten oyuncular bakiyor hem bir birlerine hem de hocasina vs. Baskanlarini bile arastiriyorlardir daha gelmeden. Konunun ozune gelecek olursak, klubun tamaminin adaptasyon surecinde oyuncuya tanitilirken sergen'in pr'inin daha detayli ve hos hazirlanmasi elbet cok isabetli olur. Daha cok basket'de yasanir fakat "clutch" malumunuz macin bitimine dogru takimin ihtiyaci oldugunda sahne alan oyuncudur. Takimina mac kazandiran anlara yeniden goz attim. Sadece 75+ macin son dudugune kadar olan bolumde yani millete kafayi yedirtttigi "fisi cektigi" anlarda tam 16 kariyer golu var. Ya tek fark varken farki ikiye cikarmis maci bitirmis ya maglubiyetden kurtarmis ya da galibiyet golunu atmis, 3 puani kazandirmis.
Futbolda 1. Dakika golu bulursun mac oyle de biter, 75. dakikaya kadar olan sayilari haric tuttum. O toplara girmeye kalksak  😊
Bu arada asistler ve kilit paslar gibi durumlari da goz ardi ettim, sadece golleri bu.
Rachid Ghezzal: "Buraya gelmeden önce Sergen Yalçın’ın kulüpte efsane olduğunu öğrendim. 
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 12:46:58 savaş altay ]

Çevrimiçi Akil Emre

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Premier Lig'de küme düşen Fulham'ın Sırp forveti Alexander Mitrovic ile ilgileniyor.

(SportBlic )

https://twitter.com/ajansfenercom/status/1396380634612969473
Şu adama yürümeyelim bnce negredodan hallice hiç beğenmiyorum, bizim ligin adamı abubakardır. Bi an önce anlaşıp yanına sorloth gibi birini alalım.

Çevrimiçi murat

(...)

Pepe 5 milyon alırken, kimse en yüksek maaş alan adam stoper olmamalı demiyordu, come to Beşiktaş diye şarkılar söylüyordu herkes.

Vida'nın imza parası, maaşına eklendiği için bu kadar yüksek görünüyor, kaç kere daha söylemek lazım?

10 milyon Euro bonservisle alamayacağın adamı bedava aldın, imza parasını da maaşa yedirdin. Bu kadar basit.

Hala bu adamın maaşını örnek gösterip fazla para isteyen futbolcuyu da kapının önüne koyacaksın. Çünkü belli ki ya art niyetli, ya kafası çalışmıyor.
ben diyordum

Çevrimdışı alimm

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar... Ayrıca Şampiyonluğumuzu tebrik ederim, nice nice yenilerine...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi murat

Akintola'nın sözleşmesi bitiyor ve Hatay'da epey verimli oynamış.

Kanat olarak adı geçebilir, ilgilenmek lazım.
onun için transferde avrupada bir kulüple anşaşıldığı yazıyordu. bencede iyi bir oyuncu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar... Ayrıca Şampiyonluğumuzu tebrik ederim, nice nice yenilerine...
Tekrar hoş geldin. Umarım bu sefer kalıcı olursun da birlikte şampiyonluklarımızı konuşuruz :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Covid süreci bu işin piyasasını düşürdü, bunu lehimize çevirmek lazım, çok büyük ücretler vermeden çok iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyorum,,

Çevrimdışı alimm

Tekrar hoş geldin. Umarım bu sefer kalıcı olursun da birlikte şampiyonluklarımızı konuşuruz :)
Teşekkürler.. Nickname'lerden kişileri az çok anımsıyorum, mesajları okudukça burayı özlediğimi daha net hissediyorum... 😪

Çevrimdışı alimm

Covid süreci bu işin piyasasını düşürdü, bunu lehimize çevirmek lazım, çok büyük ücretler vermeden çok iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyorum,,
Covid /fiyat yanısıra ülke kulüpleri de artık önceki paraları harcayamayacaklarının farkına vardı..
Bir de Şampiyonlar ligi kozumuz varken uzun soluklu ve dengeli kadro yapabiliriz.. Umarım yönetim bunu başarır..