[beşiktaş.arena]
Pepe 5 milyon alırken, kimse en yüksek maaş alan adam stoper olmamalı demiyordu, come to Beşiktaş diye şarkılar söylüyordu herkes.
Vida'nın imza parası, maaşına eklendiği için bu kadar yüksek görünüyor, kaç kere daha söylemek lazım?
10 milyon Euro bonservisle alamayacağın adamı bedava aldın, imza parasını da maaşa yedirdin. Bu kadar basit.
Hala bu adamın maaşını örnek gösterip fazla para isteyen futbolcuyu da kapının önüne koyacaksın. Çünkü belli ki ya art niyetli, ya kafası çalışmıyor.
Art niyet falan yok Aboubakarın da hakkı istemek. Biz vermicez elbette. Ama adama kötüniyetlisin falan demek abes
Ticari bir hayat herkes istediğini ister. Biz vermeyiz o ayrı. Ama öbür taraftan
Vida biz isterse şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın yine de 3.7 çok fazla. Adamı bunca sene bu sebeple elden
çıkaramadık. Geçen sene Candaş Tolga anlatı (ki hiç sevmem) Babel bizden sırf bu sebeple ayrılmış. Adam yeni kontrat
isterken golleri ben atıyorum fakat negredo ya da love ı kast ederek parayı bunlar alıyor demiş. Futbolcu her zaman
parasına bakar. Arma öpme falan yalan işler adamların ağzına laf vermeyeceksin işte. Bu arada unuttuğunuz bir şey var
Abu fransız kümesinde şef olarak çağrılıyor. Fransızca konuşan oyuncuların hepsi abuyu çok seviyor. Takımdan
gönderirken 2 kez düşünmek lazım. O sebeple diyorum önce vidayı gönderelim sonra abuyu karşımıza alırız bak
abu vida artık bu takımda değil ve kimse 3.7 falan almıyor hadi bakalım şimdi konuş deriz.