2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283752 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

1.Maaşı çok bütçeyi zarar veriyor
2.Maaşı çok olduğu için diğer oyunculara kötü örnek oluyor ve maaş dengemizi bozuyor.

Fiyat performansa göre iyi stoper değil.

3.7 milyon aşırı fazla
Katılmıyorum abey. Özellikle de ikinci maddeye hiç katılmıyorum. Vida adamdır.

Çevrimdışı mrred

Takımda en yüksek maaş alan oyuncu stoper olamaz olmamalı.

Yamalı bohça gibi maaş bütçemiz var.

En yüksek alan Stoper Vida olmalı fakat en yüksek maaşı alan oyuncu Vida olmamalı.

Bir şekilde elden çıkarmamız lazım. Bizim oyun planımızda takım savunması çok daha önemli.

Vida yerine standart bir stoper illaki bulunur. Parayı takıma hem savunma hem hücumda katkı yapacak santrafor ve

forvet arkasına vermeliyiz. Bu sebeple Ljajic ve Oğuzhandan da kurtulmamız şart. Bunlar bize yük

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Katılmıyorum abey. Özellikle de ikinci maddeye hiç katılmıyorum. Vida adamdır.

Herif 3.7 alıyor inanılmaz bir rakam gerçekten aşırı fazla
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Vida ile Ruben Diasın maaşları aynı. Adam yılın futbolcusu seçildi.

Biri city'nin stoperi diğeri bizim .

City ve Beşiktaş gönüllerde aynı seviyede ama gerçekte elbette öyle değil.

Ya onlar çok aptal ya da biz akıllıyız.

İnanılır gibi değil Vidanın hakkı en fazla taş çatlasın 1.5 falandır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Andriy Yarmolenko, West Ham'dan ayrılıyormuş.

Çevrimdışı Karabay

vida bu parayı hak ediyor demiyorum. Vida problem sıramızda en gerilerde diyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Abu yorma abi bizi git istediğin yere imzala Avrupada 1 milyondan fazla vermezler adamların futbol kariyeri bitikken alıyoruz kendilerine getiriyoruz ilk kazığı bize atmaya kalkıyorlar.

Çevrimdışı Akil Emre

Evet fazla duruyor ama yaptıkları aldığı parayı fazlasıyla karşılıyor. İyi bir karakter ve bizim için bulunmaz bi nimet. Umarım maaşı düşürülüp uzun yıllar bizde kalması sağlanır.
Ljaiç, lens, douglas gidince de baya bir rahatlama olacaktır. Töre, ozi, boyd ve güven kaliteli yedek anlamında takımda tutulabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

(...)

Pepe 5 milyon alırken, kimse en yüksek maaş alan adam stoper olmamalı demiyordu, come to Beşiktaş diye şarkılar söylüyordu herkes.

Vida'nın imza parası, maaşına eklendiği için bu kadar yüksek görünüyor, kaç kere daha söylemek lazım?

10 milyon Euro bonservisle alamayacağın adamı bedava aldın, imza parasını da maaşa yedirdin. Bu kadar basit.

Hala bu adamın maaşını örnek gösterip fazla para isteyen futbolcuyu da kapının önüne koyacaksın. Çünkü belli ki ya art niyetli, ya kafası çalışmıyor.

Çevrimdışı mrred

vida bu parayı hak ediyor demiyorum. Vida problem sıramızda en gerilerde diyorum.
Bence yapmamız gereken ilk şey bu maaş dengesizliklerini çözmek .

Vida Ljajic Ozi Lens bunların mutlaka ama mutlaka bir şekilde gönderilmesi veyahut maaşlarının indirilmesi şart.

Bu 4 ü zaten 10 milyon euro kazanıyor. Takım zaten 22 milyon euroluk olmalıymış bu sene. Bu konuda başkana

güvenim tam.Daha sonra transfere bakılır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Yunanistan'dan oyuncu bakmak iyi bir fikir olabilir, son zamanlarda oradan ligimize gelen oyuncular hem makul maliyetli hem de verimli oldular.

Çevrimdışı Karabay

Vida Ljajic Ozi Lens bunların mutlaka ama mutlaka bir şekilde gönderilmesi veyahut maaşlarının indirilmesi şart.

Bu 4 ü zaten 10 milyon euro kazanıyor. Takım zaten 22 milyon euroluk olmalıymış bu sene. Bu konuda başkana

Vida harici yazdıklarına kabulüm ne gerekiyorsa yapılsın ama konuya vidadan giriş yaparsan ben şerhimi koyarım abey.

Çevrimdışı tuncaboylu

Akintola'nın sözleşmesi bitiyor ve Hatay'da epey verimli oynamış.

Kanat olarak adı geçebilir, ilgilenmek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Hauge 1-2 yıl kiralanabilir 1.6 milyon maaşı var bize uygun.

Çevrimdışı mrred

[beşiktaş.arena]

Pepe 5 milyon alırken, kimse en yüksek maaş alan adam stoper olmamalı demiyordu, come to Beşiktaş diye şarkılar söylüyordu herkes.

Vida'nın imza parası, maaşına eklendiği için bu kadar yüksek görünüyor, kaç kere daha söylemek lazım?

10 milyon Euro bonservisle alamayacağın adamı bedava aldın, imza parasını da maaşa yedirdin. Bu kadar basit.

Hala bu adamın maaşını örnek gösterip fazla para isteyen futbolcuyu da kapının önüne koyacaksın. Çünkü belli ki ya art niyetli, ya kafası çalışmıyor.
Art niyet falan yok Aboubakarın da hakkı istemek. Biz vermicez elbette. Ama adama kötüniyetlisin falan demek abes

Ticari bir hayat herkes istediğini ister. Biz vermeyiz o ayrı. Ama öbür taraftan

Vida biz isterse şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın yine de 3.7 çok fazla. Adamı bunca sene bu sebeple elden

çıkaramadık. Geçen sene Candaş Tolga anlatı (ki hiç sevmem) Babel bizden sırf bu sebeple ayrılmış. Adam yeni kontrat

isterken golleri ben atıyorum fakat negredo ya da love ı kast ederek parayı bunlar alıyor demiş. Futbolcu her zaman

parasına bakar. Arma öpme falan yalan işler adamların ağzına laf vermeyeceksin işte. Bu arada unuttuğunuz bir şey var

Abu fransız kümesinde şef olarak çağrılıyor. Fransızca konuşan oyuncuların hepsi abuyu çok seviyor. Takımdan

gönderirken 2 kez düşünmek lazım. O sebeple diyorum önce vidayı gönderelim sonra abuyu karşımıza alırız bak

abu vida artık  bu takımda değil ve  kimse 3.7 falan almıyor hadi bakalım şimdi konuş deriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Ben takimlarda maas dengelerinin her bolgeye ozel oldugunu dusunurum hep. Fw, 10 numara ve stoper bolgelerini cekip ceviren lider ve is cozen adamlara en yuksek parayi verebilirim. Vida ile x bir fw ayni parayi alabilirler kisaca. Ikisinin de bir birinden farkli gorevi ve sorumlulugu mevcut. Her bolgenin bir krali var..

Çevrimdışı savaş altay

Bunda anlamayacak ne varki, lig farki var. Seviyenin gercekte ayni olmadigini soylemissin zaten.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş bu maddi koşullarda stoperine 3.7 ödeyemez. En baba santraforuna, on numarasına, en kilit oyuncusuna 3 milyon hadi taş çatlasın 3.5 milyon öder. Defansta da yıldız kontenjanında 1 oyuncusu varsa 2-2.5 öder. Vidayla da sözleşme uzatılacaksa bu fiyattan teklif yapılmalı. Şahsen çok seviyorum ve umarım bize uygun bir maaşta anlaşır ama ben Euro 2021den sonra iyi teklifler alıp ayrılabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı mrred

Top 5 lig takımlarını inceliyorum en yüksek maaş alan oyuncular ya sanrafor ya forvet ya da hücuma dönük orta saha

Hiç birinde stoper yok. Ya onlar işi bilmiyor ya da biz. Ben çözemedim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bunda anlamayacak ne varki, lig farki var. Seviyenin gercekte ayni olmadigini soylemissin zaten.
Ruben Diasın 4 aldığı ve dünyanın en iyi liginde yılın oyuncusu seçildiği yerde vidanın 3.7 alması izah edilemez.

Abuşa istediğin kadar benden önceki yönetim falan de.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Art niyet falan yok Aboubakarın da hakkı istemek. Biz vermicez elbette. Ama adama kötüniyetlisin falan demek abes

Ticari bir hayat herkes istediğini ister. Biz vermeyiz o ayrı. Ama öbür taraftan

Vida biz isterse şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın yine de 3.7 çok fazla. Adamı bunca sene bu sebeple elden

çıkaramadık. Geçen sene Candaş Tolga anlatı (ki hiç sevmem) Babel bizden sırf bu sebeple ayrılmış. Adam yeni kontrat

isterken golleri ben atıyorum fakat negredo ya da love ı kast ederek parayı bunlar alıyor demiş. Futbolcu her zaman

parasına bakar. Arma öpme falan yalan işler adamların ağzına laf vermeyeceksin işte. Bu arada unuttuğunuz bir şey var

Abu fransız kümesinde şef olarak çağrılıyor. Fransızca konuşan oyuncuların hepsi abuyu çok seviyor. Takımdan

gönderirken 2 kez düşünmek lazım. O sebeple diyorum önce vidayı gönderelim sonra abuyu karşımıza alırız bak

abu vida artık  bu takımda değil ve  kimse 3.7 falan almıyor hadi bakalım şimdi konuş deriz.
Bunların hepsi hikaye dostum.

Bir futbolcu kendisine senin önerdiğinin 2 katını öneren bir takım çıkarsa, takımdaki tüm arkadaşlarından fazla para alıyor olsa da gider.

Babel dediğin pislik herif yaz kampında saçını kırmızıya boyayıp Flamengo'ya gideceğim demedi mi?

Sonra kulüp 7 milyon Euro'ya Flamengo ile anlaşınca, vazgeçtim demedi mi?

Sosa takımda Gomez'den sonra en yüksek maaş alan adamken, Milan'a gideceğim diye tutturmadı mı?

Futbol gibi değişken bir sporda takımda maaş dengesini yüzde yüz kuramazsın. Teorik olarak imkansız. Altyapıdan çıkardığın çocuk o sezon 2 milyon Euro'luk futbolcu gibi oynayabilir, aldığın yıldız santrafor sakatlanıp sezonu kaçırabilir.

Aboubakar son 3 sezonunnda, Vida'nın sırf bu sene aldığı kadar süre alamadı. O zaman onun 3'te biri kadar maaş almalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ruben Diasın 4 aldığı ve dünyanın en iyi liginde yılın oyuncusu seçildiği yerde vidanın 3.7 alması izah edilemez.

Abuşa istediğin kadar benden önceki yönetim falan de.
Önce Abuş neden Larin'den fazla maaş alması gerektiğini anlatsın, Vida'yi sonra konuşuruz.

Çevrimdışı mrred

Top 5 lig takımlarını inceliyorum en yüksek maaş alan oyuncular ya sanrafor ya forvet ya da hücuma dönük orta saha

Hiç birinde stoper yok. Ya onlar işi bilmiyor ya da biz. Ben çözemedim.
Van Dijk en yüksek maaşı alan 4.oyuncu
Yerry Mina en yüksek maaşı alan 3.oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Vida'nın maaşı 3,7 milyon falan değil, içerisinde ffp'den dolayı maaşa yansıtılan imza parası var.
2,7 civarı bir maaşı var bildiğim kadarıyla.
Vida seviyesinde bir adamı Türkiye'de 1 milyona falan oynatamazsın.
Avrupa'da maaşların ne olduğunun da herhangi bir önemi yok çünkü burası Avrupa değil.
İtalya'da ya da Almanya'da kabul ettikleri maaşı Türkiye'de kabul etmiyor üst seviye oyuncular, tabi eğer düşüş içerisinde veya Abu gibi sakat değillerse.
2 civarı bir şeye düşmesi gerektiğini düşünüyorum ben de ama daha düşüğü hayal.
Sözleşmesini uzatıp 2 civarına oynayacaksa da kesinlikle kalmalı.

Çevrimdışı ALDENYX

Yaniliyor olabilirim ama 22 milyon euro bankalar anlaşmasının öncesinde bukadardi diye biliyorum....ayrica futbolcu satışındanda gelir yukselebilir  örn: fb gecen seneki banka anlasmadi ve topcu satışından sonra bizi kat kat gecmesi...

Hayat geç kalanları hiç affetmez.