2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287199 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aboubakar'a bir daha güvenmek gibi bir hata yapılmamalı. Geçen sene şanslıydık 20 küsür maç oynadı fakat artık forvetsiz kaldırmayı kaldırmaz takım.

Sörloth gelmez 3m kiralık 3m kendisine falan ahmet nur çebi kalp krizi geçirir o rakamları duyarsa. Adam 100-200 bin euro için adam almıyor bunu mu alır ?

Ama olduda gelirse oturun arkanıza yaslanın. Bu adam gerçek bir forvet. hüseyin çimşirle şampiyon oluyordu birde looser ts ile. tek başına şampiyon oluyordu adam. İnanılmaz iyi bir adam, sergenin elinde süper bir şeye dönüşür.

Çevrimdışı Erman1903

Ama olduda gelirse oturun arkanıza yaslanın. Bu adam gerçek bir forvet. hüseyin çimşirle şampiyon oluyordu birde looser ts ile. tek başına şampiyon oluyordu adam. İnanılmaz iyi bir adam, sergenin elinde süper bir şeye dönüşür.

Cimşirle şampiyonluğa güldüm harbiden :D

Cimşirle şampiyonluğa güldüm harbiden :D

Kağıt falan gönderiyordu pep reis  :lol: :lol: :lol: :lol:

Menejeri konuşmuş sörlothun
https://www.61saat.com/futbol/sorloth-un-menajerinden-sok-aciklama-geriye-donmek-istemiyoruz-h913754.html

Dediğim gibi fazla uçmayalım, ayakları yere basmak faydalı. Aboubakarla devam etmek gibi bir hata yapılmaz umarım çünkü aboubakara 2m falan verirlerse yedek almaz bu yönetim.

Çevrimdışı Erman1903

Kağıt falan gönderiyordu pep reis  :lol: :lol: :lol: :lol:

Menejeri konuşmuş sörlothun
https://www.61saat.com/futbol/sorloth-un-menajerinden-sok-aciklama-geriye-donmek-istemiyoruz-h913754.html

Dediğim gibi fazla uçmayalım, ayakları yere basmak faydalı. Aboubakarla devam etmek gibi bir hata yapılmaz umarım çünkü aboubakara 2m falan verirlerse yedek almaz bu yönetim.

N'Diaye yediydi kağıdı inanılmaz ya  :lol:

Ya bu Sörloth Trabzon harici 3 İstanbul takımına da önerilmiş biliyorlar Türk taraftarının içini işleri güçleri etkileşim-reklam kasmak şimdi de bu hikayeyi okumuşlar.

Olmuyorsa da bulursun bir santrafor aşırı problem değil, Rosier'in yerine de bir şeyler bulunur oynar mı oynamaz mı gelenler bilemeyiz ama performans verenler var lakin Ghezzal stilinde biri çok zor, benim aklım orada. İç forvet var, yaratıcı oyuncu da var ama bunun üzerinden oyunu şekillendiriyorsun öyle birini bulmak zor hatta yok yani performans vereni. Bütün planlama buna göre yapılacak taşları ona göre dizeceksin o yüzden biran önce belli olması lazım benim bildiğim bir futbolcu var zamanında liste yapmıştım o da 9M Euro Ryan Christie bu da bir kepçe ama bizi aşar fiyatı. Biraz baktım kim var kim yok diye canım sıkıldı ucuz yollusu da bulunmuyor pahalısı da ender. Umarım bir şekil çözülür Ghezzal.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2021, 02:23:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

3 + 3 vermesek bari. 6 kagit kiralamaya verirsek her gol kaciriginda ( cirkin soz ) attiginda ise ( atmasaydin cirkin soz ) tadinda gecer tum sezonum. Burasi yolunacak kaz ciftligi mi?
Ben 4 de anlasirlar diyorum

Çevrimdışı ferdi1903

Gecen gunki goruntu oldukca cirkindi. Anasina sovuyor dorukhan'in. Her saka kisisel kalmali fikrimce. E olsun yabanci o, onu mu kast ediyor gibi ahmakca savunmalar da komik olur. Bu cirkinlik yetmiyormus gibi bir de kameraya yansidi.
Benide rahatsiz etti acikcasi, ama fazla dilendirmemek lazim

Çevrimdışı murat baltacı

Shorlot iyi adam ama 3+3 olmaz o iş mutlaka pazarlık aşaması olur oyuncu gelmek istiyorsa 2 kendine 1 kulübe yada 2+2 de anlaşılır abouyada 2.5 a kadar verilir es keza ghezal abou shorlot olursa rakipler pes eder solada Trauzeget tarzı birini buldukmu tamamdır.

Bu arada orta sahaya Gustavo dusunulmezmi fenerle bağları koptu muhtemelen mücadele gücünün yanında dikine çalım ve şut özelliğide var atibada Biliç ile çok defansifti Sergen hoca neredeyse on numara katkısı aldı gustovodanda iyi verim alır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı worns

sorloth iyidir hoştur da bu paralara yanaşmayız. bence yanaşmayalım da bir senelik oyuncuya 6 milyon ödemek hiç bir şartta akılcı değil, daha önce yaptık ama şimdi yapacağımızı sanmıyorum.

ha bu fiyatlar doğruysa da erken piyasa fiyatlarıdır, daha düşer, zaten yaz boyu bu muhabbetler sürer. erken sonuç gelmez. sorloth, mitrovic ile açılışı yaptık. daha gündeme girecekler var. benteke, batshuayi yazılır çizilir. daha salomon rondon da yazılacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 milyondan fazla maaşı zor veririz. Verme şansımız var ama bu Sörloth olmaz bence. Çünkü takımı oyuncuyu parlatmak istiyor. Şampiyonlar Ligi takımlarından birisine vermek ister ilk aşamada. Türkiye'den diğer takımlara kesinlikle gitmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Klübün istediği şartları kabul edenler kalır veya yenileri gelir, kabul etmeyenler gider. Bu yıl maddi olarak geçen yıldan daha rahatız. Daha güçlü bir kadro kuracağımıza eminim. Marifet o ki bunu daha az para harcayarak yapalım. Oyuncu maaşları yıllık 35-40 milyon euroyu kesinlikle geçmemeli,,

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben size acı haberi vereyim :), şu anda piyasada Ghezzal tipi oyuncu bulmak imkansız. En azından performans vermişini ben göremedim 15 Milyonlara kadar baktım. Biri parayı bastırıp alacak muhtemelen o arkadaşı, biz ise ya yine performansı düşmüş bir Ghezzal bakacak ya da o tip kenarda oyun kuran topçu modelinden vazgeçeceğiz.
Ghezzal bize gelmeden önce 4 sezonda toplam 6 gol 8 asist yapmıştı.

Yani sezon başına ortalama 1.5 gol 2 asist yapmış.

Şimdi bizdeki Ghezzal gitse ve geçen seneki Ghezzal gelse, kimse beğenmez.

Ama şu anda yapmamız gereken o zaten. Bu sefer opsiyonlu bir kiralık almalıyız.

Sörloth dediğimiz adam ne Belçika'da ne Premier League'de hiç bir şey yapamamıştı.

Bizim Ghezzal ve Sörloth yerine, henüz Sörloth ve Ghezzal'ın olmamış hallerini kovalamamız lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2021, 07:47:23 tuncaboylu ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Valla önce içerideki transferi çözsek bizim için daha iyi olacak. Lens, Boyd, Douglas, Mensah ve Ljajic' i göndersek 8 milyona yakın bütçe açmış oluyoruz. Larin transfer olacaksa o da 1.6 milyon kazanıyor. Vida' yla da indirim yapıp uzatırsak oradan da biraz açılır. Yani düz hesap bi 10 milyon € azaltabiliriz maaştan. Kadroya da kenan+salih+ghezzal+rosier+10numara+santrafor yaparsak maaş konusunda ekstra açılmadan halledebiliriz gibi.  Rotasyon oyuncularıyla falan geçen seneden en fazla 4-5 milyon fazla maaş veririz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ghezzalciyim7/status/1395791724644126730?s=19
Şu istatistik muazzam ya son yılların en iyi sol kanat performansı prime babel falan bile böyle oynayamadı muazzam istatistikler penaltısız ve 2 tertemiz golü sayılmadı üstüne üstlük şu performansı onyekuru yada valencia falan yapsa medyayu düşünemiyorum 30 milyonlar övgüler falan havada uçuşurdu biz

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/ghezzalciyim7/status/1395791724644126730?s=19
Şu istatistik muazzam ya son yılların en iyi sol kanat performansı prime babel falan bile böyle oynayamadı muazzam istatistikler penaltısız ve 2 tertemiz golü sayılmadı üstüne üstlük şu performansı onyekuru yada valencia falan yapsa medyayu düşünemiyorum 30 milyonlar övgüler falan havada uçuşurdu biz
Güzel para kazandıracak bu sene. Cenke yakın bonservis getirir diyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Twitterda Kaan Ayhan haberleri dolaşıyor. Çok inandırıcı gelmiyor ama güzel transfer olur.

Çevrimdışı Orhan_

Transfermarkt değeri 11 milyon Euro'ya çıkmış adamı 8 milyona satmak için sertifikalı aptal olmak lazım bence.

1 saattir gülüyorum şu ifadeye. Sertifikalı aptal :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sörloth, fb teklifini ret etmiş.
Almanya ve İngiltere'den teklifler varmış.

Çevrimdışı underworld

Şampiyonlar ligi yüzü suyu hürmetine

Çevrimdışı Akil Emre

Fb nin teklif vermediği adam kalmayacak , scoutları baya iyi

Çevrimdışı underworld

2,5 + 1,5 civarına o iş olur
Wakayme de 750-1 m civarı

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şampiyonlar ligi yüzü suyu hürmetine
Top takımlar teklif vermezse ortada anlaşır gibiyiz ama bakalim yaz boyu sürecek gibi

Çevrimdışı underworld

Rosier'e, Josef'e sorsunlar, wakayme nin takımda olmasını isterler mi?
Cevapları neyse ona göre yola çıksınlar

Çevrimdışı Akil Emre

Umarım abu, ghezzal, rosier takımda kalır. Ben asın dışında yedek olarak ne yapacağız onu merak ediyorum, sanırım güven ve boyd birçok pozisyonda oynayabileceği ve kalbürüstü oyuncular olduğu için banko takımda tutulur.

Çevrimdışı underworld

Top takımlar teklif vermezse ortada anlaşır gibiyiz ama bakalim yaz boyu sürecek gibi
En fazla baş altı takımlar, o da belki.
Devamlı oynayacağı, cl olması, tr ligini tanıması bence bizi bir adım önde tutar.