2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285032 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Çok fazla yaw

O kadar para vereceğiz peki başarı ve gol garanti mi ?

Değil

O zaman bu kadar para vermek çok anlamsız.

Bence aboubakar için de bonuslar dahil 2 milyonu geçmemeliyiz.

En son şampiyonlar liginde başarılı olacağız diye saçma sapan kontratların altına girdik daha sonra takımda maaşlar

ödenemedi. Ben ne takımki maaş dengesi açısından ne de olası bir başarısızlık halinde nakit akışına sekte uğratması

açısından böyle bir transfer istemiyorum. Zaten bu sene son kez şampiyonlar ligine gidiliyor. Artık oranın da bir

garantisi yok. Dolayısıyla böyle bir risk almak bana doğru gelmiyor. Son kurşunumuzu atacağız. İyi düşünmek lazım

Başkan dün her sene 700 milyon TL faiz ödüyoruz diyor. 500 milyonda A takımın gideri var diyor. Yahu zaten 1.2 milyar

gider var. Bu takım yıllık bu kadar kazanmıyor ki ?

Ben oyuncuyu baya beğeniyorum ama 6M'e bonservisli iki oyuncu falan alırım. Tabi bu rakam konuşulandır ne kadar olduğunu bilmiyoruz gerçi maaş artı 1M kiralama bedeli deniyorsa bile 4 kağıt yapıyor.

Aboubakar konusunda aynı fikirdeyim bonuslarla 2M bence ideal.

Artık yönetimin kararıdır hangi birine para yetiştireceğiz bilmiyorum daha bugün Ghezzal ve Rosier'i değerlerine güncelleme geldi biri veya birileri belki de hiçbiri olmayacak hazırlıklı olmak lazım.

Ben Halil'e de o kadar para dökmem kiralık düşünüyoruz zaten ŞL kozu ile ama kulübüne ciddi teklifler var deniyor.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 22:23:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Larin devre arası 10 milyon gördüyse

yazın en fazla 8 falan görür. Devre arası genelde panik butona basılıyor ve kimse formda oyuncusunu vermek istemediği

için ingiliz kulüpleri fazla teklif ediyorlar. Örnek Cenk Tosun ve Ndiaye

O sebeple yazın 8 verseler bile çok iyi.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 22:35:05 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben oyuncuyu baya beğeniyorum ama 6M'e bonservisli iki oyuncu falan alırım. Tabi bu rakam konuşulandır ne kadar olduğunu bilmiyoruz gerçi maaş artı 1M kiralama bedeli deniyorsa bile 4 kağıt yapıyor.

Aboubakar konusunda aynı fikirdeyim bonuslarla 2M bence ideal.

Artık yönetimin kararıdır hangi birine para yetiştireceğiz bilmiyorum daha bugün Ghezzal ve Rosier'i değerlerine güncelleme geldi biri veya birileri belki de hiçbiri olmayacak hazırlıklı olmak lazım.

Ben Halil'e de o kadar para dökmem kiralık düşünüyoruz zaten ŞL kozu ile ama kulübüne ciddi teklifler var deniyor.
Halil ile daha önce de ilgilendik. 3 milyona aldıkları için bu fiyattan aşağı satmazlar çünkü daha çok genç. Zorunlu satın

alma yoluyla kiralık yapabiliriz. Zorunlu satın alma belli şartlarda devreye girecek şekilde deneyebliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Bu arada Leipzig kiralama bedelini düşürürse Sörloth hayırlı olsun :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Halil ile daha önce de ilgilendik. 3 milyona aldıkları için bu fiyattan aşağı satmazlar çünkü daha çok genç. Zorunlu satın

alma yoluyla kiralık yapabiliriz. Zorunlu satın alma belli şartlarda devreye girecek şekilde deneyebliriz.

İşte Halil'in kulübü o fiyatları pek düşünmüyor gibi :). Bakalım artık ben zannetmiyorum bekledikleri rakamları yaklaşacağımızı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin devre arası 10 milyon gördüyse

yazın en fazla 8 falan görür. Devre arası genelde panik butona basılıyor ve kimse formda oyuncusunu vermek istemediği

için ingiliz kulüpleri fazla teklif ediyorlar. Örnek Cenk Tosun ve Ndiaye

O sebeple yazın 8 verseler bile çok iyi.
Transfermarkt değeri 11 milyon Euro'ya çıkmış adamı 8 milyona satmak için sertifikalı aptal olmak lazım bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Son dakika;”Beşiktaş Alexander Sörloth ile anlaşmaya yakın”! (Kaya Çilingiroğlu )

Çevrimdışı Erman1903

Son dakika;”Beşiktaş Alexander Sörloth ile anlaşmaya yakın”! (Kaya Çilingiroğlu )

Hadi İnşallah.

Çevrimdışı savaş altay

3 + 3 vermesek bari. 6 kagit kiralamaya verirsek her gol kaciriginda ( cirkin soz ) attiginda ise ( atmasaydin cirkin soz ) tadinda gecer tum sezonum. Burasi yolunacak kaz ciftligi mi?

Çevrimdışı Erman1903

3 + 3 vermesek bari. 6 kagit kiralamaya verirsek her gol kaciriginda ( cirkin soz ) attiginda ise ( atmasaydin cirkin soz ) tadinda gecer tum sezonum. Burasi yolunacak kaz ciftligi mi?

Hayatta vermeyiz diyorum ben, zaten o bir pazarlama taktiği , ŞL kozu ile güzel bir fiyata bitirmiş olabiliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rosierin Türkiye kupası Finalinden sonra Dorukhana Sovdugune yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂😂😂
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Hayatta vermeyiz diyorum ben, zaten o bir pazarlama taktiği , ŞL kozu ile güzel bir fiyata bitirmiş olabiliriz.
Umuyorum oyledir, klubune ayri kendine ayri tutuldum simdiden. Bizden 3 isteyip biz de verirsek, nefret ettigim bir fw'den sampiyonluk beklemek bana izdirap getirecektir. 3 ml ne ya, kimsin olm sen? 

Çevrimdışı Erman1903

Umuyorum oyledir, klubune ayri kendine ayri tutuldum simdiden. Bizden 3 isteyip biz de verirsek, nefret ettigim bir fw'den sampiyonluk beklemek bana izdirap getirecektir. 3 ml ne ya, kimsin olm sen?

Valla iyi oyuncu ama o paralar çok yüksek. Bir de hangi Kaya Çilingiroğlu söylemiş bilemedim. Twitter'daki parodi hesap yazmış eğer oysa şu an için çok itibar etmemek lazım.

Çevrimdışı levitate

Bu arada Leipzig kiralama bedelini düşürürse Sörloth hayırlı olsun :busted_cop:

opsiyon koydursalar bari

gerçi opsiyonu uçuk olur ama olsun bulunsun en azından :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Rosierin Türkiye kupası Finalinden sonra Dorukhana Sovdugune yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂😂😂
Gecen gunki goruntu oldukca cirkindi. Anasina sovuyor dorukhan'in. Her saka kisisel kalmali fikrimce. E olsun yabanci o, onu mu kast ediyor gibi ahmakca savunmalar da komik olur. Bu cirkinlik yetmiyormus gibi bir de kameraya yansidi.

Çevrimdışı savaş altay

opsiyon koydursalar bari

gerçi opsiyonu uçuk olur ama olsun bulunsun en azından :D
Opsiyonsuz yapamiyoruz artik, alamasak da opsiyon bulunsun 😁

Çevrimiçi murat

fenerbahçe rosier ve abubakarla anlaşmış.

bir daha rahatsız etmeyeceklermiş. :D

Çevrimdışı savaş altay

fenerbahçe rosier ve abubakarla anlaşmış.

bir daha rahatsız etmeyeceklermiş. :D
Saatlerdir bu haberi bekliyordum 😆😆

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/tugcenalkiran/status/1395769330491613187

konu dışı ama tebrikler kaptan
İkiz bebek bekliyoruz Kaptandan , Malum şampiyonluk ikiz bebeklerden geçiyor 😁
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2021, 00:00:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı levitate

Opsiyonsuz yapamiyoruz artik, alamasak da opsiyon bulunsun
opsiyon 30 milyon ama olsun en azından var :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

opsiyon 30 milyon ama olsun en azından var :D
Belki begenmeyip almayacagiz 🙃

Çevrimdışı savaş altay

Atiba, Hürriyet'e konuştu: "Sergen Yalçın, kendine güvenen biri. Stres yapmadan takımı sakin tutabiliyor. Kendisini Klopp'a benzetebilirim. Futbolcu da böyle bir hoca görmek ister.

Çevrimdışı savaş altay

Şenol Güneş: “Beşiktaş'ı Süper Lig şampiyonluğu için kutluyorum.”

Çevrimiçi tolga1903

Sörloth olursa muhteşem iş yapar yönetim. Gelirse rakiplerini de kafadan ekarte etme şansın var şampiyon takımsın ve muhtemelen gol kralı olacak sana kritik maçları çözebilecek ligdeki rakip defanslara hem fiziği hem hızı ile üstünlük kurabilen bizim lig için harika bir oyuncu transfer etmiş olacağız. 3 milyon euro kiralama ücreti üzerine 3 milyon euro'da yıllık ücret çok fazla, bir de rosier ghezzal'i kaybetmemek için bütçe ayıracağız onlar olmazsa yerlerine ikame edebileceğin oyuncuyu bulmak var 3 muhtemelen vermeyeceğiz ben leipzig'in de eğer oyuncu şampiyonlar liginde oynasın kendini parlatsın fikri varsa 3 milyon euro'da diretmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Ben size acı haberi vereyim :), şu anda piyasada Ghezzal tipi oyuncu bulmak imkansız. En azından performans vermişini ben göremedim 15 Milyonlara kadar baktım. Biri parayı bastırıp alacak muhtemelen o arkadaşı, biz ise ya yine performansı düşmüş bir Ghezzal bakacak ya da o tip kenarda oyun kuran topçu modelinden vazgeçeceğiz.