Çok fazla yaw
O kadar para vereceğiz peki başarı ve gol garanti mi ?
Değil
O zaman bu kadar para vermek çok anlamsız.
Bence aboubakar için de bonuslar dahil 2 milyonu geçmemeliyiz.
En son şampiyonlar liginde başarılı olacağız diye saçma sapan kontratların altına girdik daha sonra takımda maaşlar
ödenemedi. Ben ne takımki maaş dengesi açısından ne de olası bir başarısızlık halinde nakit akışına sekte uğratması
açısından böyle bir transfer istemiyorum. Zaten bu sene son kez şampiyonlar ligine gidiliyor. Artık oranın da bir
garantisi yok. Dolayısıyla böyle bir risk almak bana doğru gelmiyor. Son kurşunumuzu atacağız. İyi düşünmek lazım
Başkan dün her sene 700 milyon TL faiz ödüyoruz diyor. 500 milyonda A takımın gideri var diyor. Yahu zaten 1.2 milyar
gider var. Bu takım yıllık bu kadar kazanmıyor ki ?
Ben oyuncuyu baya beğeniyorum ama 6M'e bonservisli iki oyuncu falan alırım. Tabi bu rakam konuşulandır ne kadar olduğunu bilmiyoruz gerçi maaş artı 1M kiralama bedeli deniyorsa bile 4 kağıt yapıyor.
Aboubakar konusunda aynı fikirdeyim bonuslarla 2M bence ideal.
Artık yönetimin kararıdır hangi birine para yetiştireceğiz bilmiyorum daha bugün Ghezzal ve Rosier'i değerlerine güncelleme geldi biri veya birileri belki de hiçbiri olmayacak hazırlıklı olmak lazım.
Ben Halil'e de o kadar para dökmem kiralık düşünüyoruz zaten ŞL kozu ile ama kulübüne ciddi teklifler var deniyor.