2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287251 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Larin için 15-16m +nkoudou nun kalan yüzde 50 sine yarın sırtımda götürürüm. Sonra nkoudou yu da 8-10a okuturum. O paraya Rosier+ Ghezzal+Kenan+Salih+10 numara+ kiralık Sörloth ve Aboubakarla anlaşılır üstüne para bile kalır. Onunla da yedeğe veya genç yatırımlık hoca kimi istiyorsa alırsın zaten.

Çevrimdışı savaş altay

N'koudou gibi hem suratli hem kafasi calisan adam nereden buluyorsunuz, yazin da bilelim. Buldun, getir bakalim ulkeye. Daha genc oyuncu sakatlik gecirmemis bir sezon daha hem bize hem kendine fayda sagladiktan sonra yeniden teklifleri alalim oyuncu icin. Kimiz biz bursa mi, bu nasil bir transfer stratejisidir.

Çevrimdışı savaş altay

Seneye seneye. Bekle bir sezon daha otururuz masaya N'koudou icin.

Çevrimiçi sefaköykartali

N'koudou gibi hem suratli hem kafasi calisan adam nereden buluyorsunuz, yazin da bilelim. Buldun, getir bakalim ulkeye. Daha genc oyuncu sakatlik gecirmemis bir sezon daha hem bize hem kendine fayda sagladiktan sonra yeniden teklifleri alalim oyuncu icin. Kimiz biz bursa mi, bu nasil bir transfer stratejisidir.
kafası çalışan derken?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi yanlış anlama ama kafası çalşan adam dediğinde kısmında baya güldüm. Daha geçen sene kronik sakat diyordu başkan ve hoca(yanlış hatırlıyor da olabilirim). Nkodou bal yapmayan arı fakat şampiyonlar liginde işimize yarayabilir. O yüzden kalabilir. Bir sonraki sezon gitsin. Tam nkodou tamam fena oynamıyor dedik gitti en kritik gs maçında bıraktı ondan sonraki maçlarda da etkili perofrmans falan göstermedi. Asla güvenemeyeceğimiz bir futbolcu nkodou.

Çevrimdışı savaş altay

kafası çalışan derken?
Tuncay abinin bahsettigi zeka konusu. Sadece kosan, dusuk zekali bir topcu degil bu adam.

Çevrimiçi sefaköykartali

Tuncay abinin bahsettigi zeka konusu. Sadece kosan, dusuk zekali bir topcu degil bu adam.
Abi yanlış anlama ama bence tam olarak böyle bir topçu bu adam. Yüzde 50sini versen 4 milyon falan kazanmaktansa yedekte tutarım ama tamamı bizde olursa 8 10 milyona her sene başka bi nkoudou kiralarsın. Moses Simon, Onyekuru, Bruma, Mavididi, Doku fransa ligi Nkoudoularla dolu. Ayrıca bu tarz oyuncular belli bir süre sonra çok tahmin edilebilir oluyor. Nkoudou daha topu aldığı an ne zaman çekip vuracağı bariz belli oluyor. Açık alanda çok iyiler o ayrı.

Çevrimiçi annoca

N'koudou bu ligin bug'ı olabilecek bir adam, Rodrigues, Onyekuru gibi düşük zekalı kanatlar sırf hızlarıyla dünya kadar puan kazandırdılar.
boşa koşularını arttırması lazım. topu yağına çok istiyor, çizgiye doğru boşa koşular yapsa çok daha iyi olacak aslında. birde yapacağı hamle çok bariz sadece sağa değil solada çekip çalım pas orta şut vb işler denese bambaşka olur. rodrigues onyekuru ve törede buna benzer hareketler daha fazla.

tottenham eğer %50 sini verirse mükemmel olur seneye çok daha fazla şey yapacaktır.

Çevrimiçi sefaköykartali

İyi bir santrafor alırsak, (Sörloth, Mitrovic gibi) Aboubakar' ı bu sezonki Larin gibi kullanabileceğimizi düşünüyorum. Ghezzalı alırsak sağda Ghezzal' ın tekniği, solda Aboubakar' ın yıpratıcılığı, merkezde de son vuruşu yapacak Gomezvari bir santrafor olursa çok gol atarız diye düşünüyorum. Larin' in attıklarını Abou her türlü atar üstelik Larinden daha teknik, daha hızlı ve onun kadar da iyi bitirici.

Çevrimdışı savaş altay

Abi yanlış anlama ama kafası çalşan adam dediğinde kısmında baya güldüm. Daha geçen sene kronik sakat diyordu başkan ve hoca(yanlış hatırlıyor da olabilirim). Nkodou bal yapmayan arı fakat şampiyonlar liginde işimize yarayabilir. O yüzden kalabilir. Bir sonraki sezon gitsin. Tam nkodou tamam fena oynamıyor dedik gitti en kritik gs maçında bıraktı ondan sonraki maçlarda da etkili perofrmans falan göstermedi. Asla güvenemeyeceğimiz bir futbolcu nkodou.
Iste onlar da SL faktorunu dusunmusler benim gibi. Niye yanlis anlayayim, herkesin futbolcu uzerinde yorumu bir olmayabilir. Ben de zeki bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. N'koudou sen topu al 50 metre sur sonra da bitir isi dersen ve bu plan tutmazsa bu oyuncunun yukumlulugunde degildir. Sen oyuncunun sorumlu oldugu bolgede gerekli oyun planini uygulamalisin oncelikle. Bal yapmayan ari olmaz, ari demeye cesaret ettiysen petegini de sen kuracaksin bu adamin. Once tabii oyuncularin bireysel gelisimi sonra oyun, takim plani en son asamada oyuncudan en iyi nasil faydalanirim ile devam eder teknik adamlik. Bir seyler eksik ise sergen'den tamamlamasini beklerim.

Çevrimiçi Samet Ç

İyi bir santrafor alırsak, (Sörloth, Mitrovic gibi) Aboubakar' ı bu sezonki Larin gibi kullanabileceğimizi düşünüyorum. Ghezzalı alırsak sağda Ghezzal' ın tekniği, solda Aboubakar' ın yıpratıcılığı, merkezde de son vuruşu yapacak Gomezvari bir santrafor olursa çok gol atarız diye düşünüyorum. Larin' in attıklarını Abou her türlü atar üstelik Larinden daha teknik, daha hızlı ve onun kadar da iyi bitirici.
Larin savunmaya yardıma geliyordu Abu yapmaz o işi zaten Abu'da kalmaz baştan takım kuracağız önemli olan minimum kiralık oyuncu ile takım kurmak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkes aynı şeyi sorduğuna göre var bir durum. "Kafası çalışan" derken?

Çevrimdışı Erman1903

Larin savunmaya yardıma geliyordu Abu yapmaz o işi zaten Abu'da kalmaz baştan takım kuracağız önemli olan minimum kiralık oyuncu ile takım kurmak.

Abou'dan solda sprint ve savunma bekle bakalım ne oluyor. Kıkırdak yapısı sıkıntılı olan oyuncuyu sola atılarak plan yapılmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Abou'dan solda sprint ve savunma bekle bakalım ne oluyor. Kıkırdak yapısı sıkıntılı olan oyuncuyu sola atılarak plan yapılmaz.
3-5 maça kalmaz sezonu kapar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Başkanın açıklamalara göre kalacak gibi gözüküyor bir forvet daha lazım demiş. Bence Kenan da bizde Larin' in yaptığı işi görür zaten. Ghezzal, Rosier ve Aboubakardan tutabildiğimizi tutalım, Salih, Kenan ve iyi bir 10 numara çözelim seneye daha rahat şampiyon oluruz. Fener zaten hocasız, kadrosu da isim olarak kaliteli ama sahaya yansımayan yaşlı oyuncularla dolu. Gsnin de daha yönetimi yok, seçilecek de hocaya karar verecek de transfer yapacak falan, bu seneleri boşa gider onların da.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim hakkını vererek çalışsın önümüzdeki 3-4 senenin kadrosunu kursun işin kolayına kaçıp onu kiralayalım bunu kiralayalım demesinler.

Çevrimdışı savaş altay

Herkes aynı şeyi sorduğuna göre var bir durum. "Kafası çalışan" derken?
Bu adam dusuk zekali bir topcu mu?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gerçek IQ su nedir bilemem ve yorum yapmam doğru olmaz ama izlediğim kadarı futbol aklı fazlasıyla kıt bir oyuncu.

Çevrimdışı Erman1903

Milletin çok beğendiği Bruma'larla Onyekuru'larla istatistiklerini açıp koysak insanlar kendi zekalarından utanır sana öyle söyleyeyim.

Çevrimdışı savaş altay

Gerçek IQ su nedir bilemem ve yorum yapmam doğru olmaz ama izlediğim kadarı futbol aklı fazlasıyla kıt bir oyuncu.
Bana kalirsa da etrafinda iyi bir oyun plani kurulmasi gereken ve gelismesine katki verilmesi gereken bir oyuncu. Bu oyuncu kitliginda her oyuncunun uzerine daha da yogunlasmaliyiz hatta.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol oynar, sağ oynar, yeri gelir forvet arkası oynar, gelirse çılgın atar.

https://www.transfermarkt.com.tr/kiril-despodov/profil/spieler/221540

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu sezon lig gereksiz bir şekilde erken bitti. Iki hafta daha oynanabilirmiş bu kadar fikstür sıkıştırana kadar. Serbest oyuncular da 30 haziranda serbest oluyor, daha bunun Euro 2021i de var. Temmuza kadar doğru düzgün transfer gelmez diye düşünüyorum hatta belki ağustos.

Çevrimdışı Erman1903

Bakın bakalım ne oynamış N'Koudou

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 16:16:06 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nihat Özdemir kutlamalarda belli ki içine acı acı oturan bir şeyler olmuş.
Zaten yıldırım hızıyla PFDK saçma sapan kararlar verdi.

Son ana kadar yabancı konusunda bir yamuk yapabilirler.

Yabancı sayısı ne zaman netleşecek, transfer dönemi ne zaman başlıyor?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Milletin çok beğendiği Bruma'larla Onyekuru'larla istatistiklerini açıp koysak insanlar kendi zekalarından utanır sana öyle söyleyeyim.

Bruma'yı ya da Onyekuru' yu beğenmekle istatistikleri kıyaslayıp neden zekamızdan utanacağımızı anlamadım ama çok şükür zekamdan utanmıyorum, sezon boyunca izlediğim Nkodou bana göre futbol zekası oldukça kıt bir oyuncu.

(Not : Bu arada Onyekuru, Buruma' yı çok beğenmiyorum ama Nkodou gibi bu ligin bugı oldukları gerçek.)