2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287440 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Başkan aboubakara 2 milyon € bile vermez abi, sakatlık maddesini kaldırmak istiyormuş aboubakar zaten o muhabbeti asla kabul etmez başkan ki etmemeli de.

Valla kardeşim her şey karşılıklı sen ciddi olmayan bir sakatlık dolayısıyla 8-10 maç oynamıyorsan böyle bir talebe bence hakkın yoktur. Onu biz hayata döndürdük o raporlarıyla Avrupa'da biraz zor bulur kendisini isteyeni anca yine şartlı sözleşme imzalar onlar da bizim kadar vermezler. Fener ya da Arap ülkelerinde falan bulur istediği şartları. Ben yönetimin bu konuda sıkı durmasını bekliyorum ben olsam asla geri adım atmam, biraz iyileştiririm sözleşmesini hepsi o kadar.

Çevrimiçi Samet Ç

kemiksiz kılçıksız 5 ister batshuayi benteke falan, ingiltereden topçu getirmek zor oralarda piyasası var hepsinin.
4 milyon euro aliyor orada ama Chelsea ile 1 sene kontratı kalmış galiba kiralık işi olmaz kısacası.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sörloth için hamsiler önde dedi Barış Yurduseven ve Fırat Günayer.

Nasıl önde oluyor bu adamlar? Bir insan İstanbul'u bırakıp nasıl Trabzon'u tercih eder.?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler. Sörloth’un kiralanma durumu o kadar göstere göstere geliyor ki başka isimler yazmak bile boşuna.

Leipzig oyuncuyu beğenmedi ve elden çıkarmaya çalışıyor. Oyuncunun değeri de düşmek üzere. Şampiyonlar Ligi görüp parlatılması lazım. Beşiktaş ‘ın bu konudaki geçmişi de malum.

Elleriyle Ümraniye’ye getirip bırakırlar.

Ghezzal da kalmakta ısrar ederse kalır. Başka bir yolu yok. Normalde futbolcuların böyle bir takıntısı olmaz ama bu adam kalabilir. O ışığı ilk defa alıyorum bir futbolcudan.

Bu iki oyuncu transfer yükünün yarısını atar kulübün üstünden. Gerisi kolay hallolur.

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 00:30:53 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aboubakar’ın da kesin kalacağını düşünüyorum.

Rosier işi ise sarpa saracak gibi duruyor. Takımdan yetenekli oyuncu kaybetmek telafi edilir belki ama belli bir karaktere bürünmüş oyuncu kaybetmek acı oluyor.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 00:13:36 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi levitate

Nasıl önde oluyor bu adamlar? Bir insan İstanbul'u bırakıp nasıl Trabzon'u tercih eder.?

harbiden ha, gayet kolay bir karar :D çok düşünmesin
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kemiksiz kılçıksız 5 ister batshuayi benteke falan, ingiltereden topçu getirmek zor oralarda piyasası var hepsinin.
ikisini de istemem şahsen
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

An itibariyle;

Ghezzal: %1-10

Rosier: %15-25

Abou: %30-40

🙂

ghezzal:1
rosier:2
abou30

Çevrimiçi murat

rosier ve gezzal bizim oyuncumuz olsaydı bu sezon sonu ne kadar bonservis isterdik? bence isteyeceğimiz bonservisin yüzde 50 si kadar bir para ister kulüpleri. örneğin ozi bu sezon 20 asist 10 gol atsaydı ne isterdik? ben futbolcular kalmak için çaba göstermezse hiç ihtimal vermiyorum. yeni isimlere yönelmek lazım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sörloth olur da gelirse ghezzale izleyemezsem gerçekten baya üzülürüm.
Rosier'e ben öyle herkes gibi hiç bir zaman bayılmadım. Yani yerine başka adam da alınabilir de adam akıllı gözlemci ekibimiz olsaydı fakat bir tık daha düşüğünü almakta o kadar bitirmez.
Ama ghezzali bir daha uzun süre bulamayız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

SONDAKİKA

Barış Yurduseven:"Alexander Sörloth´un menajeri oyuncusunu Fenerbahçe´ye önerdi. Kulübü 3M€ kiralama bedeli istiyor. Sörloth´un net maaş talebi de 3 M€.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

ben franco vazquezciyim. maliyetini filan bilemiyorum ama bizim koşullarımızda çözülebiliyorsa ideal transfer. tam on numara diyemem orta saha özellikleri de oldukça baskın ki bize de o lazım.
Valla ben de Lanzini haberlerini gördüm Ghezzal şekli onu da parlatabiliriz. Ama bu sezon bu mevkide duyumlar çok daha kısır. Umarım ljajic kalmaz mensah zaten alınmaz diye düşünüyorum

Çevrimiçi sefaköykartali

SONDAKİKA

Barış Yurduseven:"Alexander Sörloth´un menajeri oyuncusunu Fenerbahçe´ye önerdi. Kulübü 3M€ kiralama bedeli istiyor. Sörloth´un net maaş talebi de 3 M€.
Sörloth yapsak Abou' yu kenarda oynatamaz mıyız. Sol kenara daha yaratıcı birini alsak sağdan 2. Forvet rolünü de üstlenir bence Larin gibi. Ghezzal giderse tabi bu durum.

Çevrimdışı worns

Arjantinli kanat değil miydi bu muhterem?

https://www.transfermarkt.com.tr/franco-vazquez/profil/spieler/76163

bu arkadaş. ağırlıklı merkezde oynuyor. sosamsı demek yanlış olmaz.

Çevrimdışı worns

bence sorloth işi yaz boyunca gündemi meşgul eder. olursa da ağustos'ta olur, bu tür kiralamaların netleşmesi için erken bir dönemdeyiz. leipzig'in kiralama kararını bile henüz verdiğinden emin değilim.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1395461500186284039

bu haberi daha önce de gördüm. o nasıl bir gol atmakmış ya. :) hatta videosunu açıp biraz bakmıştım da oyuncuyu pek bir şeye benzetememiştim. ama atıyordu.  :D

Çevrimdışı worns

bizim realitemiz, tablomuz nedir, ne olacak ona göre konuşulur elbet ama rosier için normal şartlarda 3.8 çok da verilmeyecek para değil. yaşının henüz 24 olduğunu da dikkate almak lazım.

Çevrimdışı underworld

Şörlot işini bugünden ciddi bir şekilde kovalamalıyız.
Yarın fındık, fıstık, kaju eşliğinde resmi teklif yapılsın.

Çevrimdışı Necmi

bizim realitemiz, tablomuz nedir, ne olacak ona göre konuşulur elbet ama rosier için normal şartlarda 3.8 çok da verilmeyecek para değil. yaşının henüz 24 olduğunu da dikkate almak lazım.
3.8 olarak düşünme onun yerine alacağın adama öpücükmü verecekler hemde tutarmı tutmazmı belirsiz
Hiç maaşları şu rakamda tutacağım falan demesinler şampiyon olmanın bir bedeli vardır bu bedeli ödemezsen kaliteni düşürürsün
Şu kadroyu tut iki üç takviye yap seneye yine şampiyonsun hem bu seneden daha yüksek olasılık herkes takıma lige alışmış saçma başlangıç olmayacak takım ahenk yakalamış takımı korursak takviyeyle ligi domine ederiz

Çevrimdışı underworld

Eee kaymaksız ekmek kadayıfı olmaz.
Onun yanına gezal + wakayme de olmalı ki tam tadı olsun

Çevrimdışı Necmi

eminmisin 😳
3 m kiralama ücreti 3.2 m maaş istiyormuş gomez maliyetinden fazla

Çevrimdışı underworld

eminmisin
3 m kiralama ücreti 3.2 m maaş istiyormuş gomez maliyetinden fazla
Hele bir sofraya oturalım, anlaşırız.