2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287383 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Ligin şampiyonu için adı geçen oyuncular, Makedon Ligi'nden, Rusya 2. liginden falan.

Ülke olarak ne kadar dibe vurduğumuzun kanıtı bir nevi.
Faydali oyuncu alsinlarda muhim degil artik. Gomez, talisca simdiler de ghezzal gibi oyuncular geldi gecti, geciyor hem de uzerinde durulan, elestrilen ya da faydali gosterilen bu transfer bicimi ile. Takimin kemigini cok iyi olmasa bile vasat ustu oturtamassak bu sikintilar devam edecek. Bir an once bu sezon artik kadro netlesmeye baslasin. Neyseki sergen var, ligi bilen ve takimin neye ihtiyacini oldugunu goren bir teknik adamla calisiyoruz. Yoksa ayni ahlar, vahlar devam edecek; ben zamaninda talisca'yi alalim gerekirse herkesi gozden cikaralim, gencler ile kusatalim diyordum ve iyi bir fw ile tabi. Gecen gunlerde de kara kartalin biri ghezzal'i alalim ve takimi gencler ile kuralim diye oneri de bulundu. Burada ortam hep sabit, degisen bir sey yok 😄

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sörloth falan gelmez hayal falan kurmayın.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 14:13:27 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ağustos ortalarına kadar transfer gündemini takip etmeye gerek yok. O zamana kadar belki 1 tane transfer yaparız. Şimdi yazan isimlerin çoğunun yalan olduğuna eminim.

Çevrimdışı savaş altay

Ben sörlotha hic sicak bakmiyorum, berbat bir sezon gecirdi. Ve bunu makina gibi isleyen leibzig takiminda basardi. Heleki bu rakamlara hic ve hic degmez, belki tr liginde biraz olsa isimizi görür ama avrupa maclarinda kocaman bir sifir olur kendisi.
Acele etmemek lazim, baska isimler ile degerlendirmek en dogru karari vermek lazim. Sorloth ben de heyecan yapmiyor acikcasi.

Çevrimdışı Nartallo

Fikret Orman'ın taktiği, ama uzun vadede üzer bizi.

O da elimizdeki oyuncuları satıp (Sosa'nın yerine Talisca gibi), yerini kiralık ve pahalı adamlarla dolduruyordu.

2 sene iyi gitti, ama kiralık sözleşmeleri bitince elimizde (Ne satacak ne oynatacak) hiç bir şey kalmadı.

Bonservisle alınmasını kastetmiştim.

Çevrimdışı Atkar

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1395697351134699520

Bu söylentiler hep çıkıyor,transfer bitiminde kimseyi satamıyoruz ben anlamıyorum işin açıkcası. Larin-Ersin’den bir bons geliri inşallah gelir,+Nkudu-Ljajic’ten. Bana çok ütopik geliyor ama 10M falan

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservisle alınmasını kastetmiştim.
5 isteseler Rosier'i alabilir miyiz diye düşünürken, en az 15 isteyecekleri Sörloth'u almak imkansız gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim U-21 maçında Blend Baftiu dikkatimi çekmişti.
O zamanlar bizimle adı da çıkmıştı o yüzden biraz daha dikkatli izlemiştim.
Sözleşmesi dolmuş ama detaylı inceleme atabilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Baftiu'ya baktım biraz, üst seviye de olmasa her şeyi biraz yapabilen modern 8/10 numara diyebiliriz. Sinisa Sanicanin de kötü bir futbolcu değil, ben uygun fiyatlı sol stoper ararken karşıma çıkıyordu, filtreden geçiyordu pozitif biri Ocak ayında da belirtmiştim modern bir yapısı var karakterli oyuncu diye.

Ocak ayında uygun sol stoper ve yedek santrafor listesi yapmıştım. İvan Sergeev o listede yoktu lakin @kaan1903 arkadaşımızın Proximus'dan bir oyuncu sorması üzerine alt liglerden oyuncular çıkabiliyor Thomas Henry'de oradan gelmişti. Rusya'da da İvan Sergeev var diye örnek olarak göstermiştim. Kötü bir futbolcu değil, çamaşır makinesi görünümlü santraforlara iyi bir örnektir. Bakarsın bir şeye benzetemezsin spektaküler değildir ama leblebi gibi gol atarlar, bu da öyle - kendisine en yakın oyuncudan 16 tane fazla atmış. Ceza sahasına girebilen takımlarda gol atmaması zordur çok kurnaz bir tip. Bu isimler illa olacak diye bir şey yok lakin ben pozitif buluyorum demek ki araştırıyoruz.

Bir sonraki sene transfer durumumuz;

--------------------X(Utku)----------------

X-(X)-----Vida(TürkStoper)--X(Weli)---X(Rıdvan)

---------------------Josef(X)-------------------------
---------------Salih(Atiba)---X(Oğuzhan)-------------------
X-(X)------------------------------------X(Nkodou)--
---------------------X(Aboubakar-Bir tane güven yada umut yada muhammet demir tarzı 3.forvet)
Joker:Necip

Gördüğünüz gibi bu takımın 13 tane transfere ihtiyacı var.
Transfer bütçesi: Ersin,Nskala,Ljajic,Larin + gelirler

Hadi bunlarıda mı yapamadın, Necibi türk stoper gibi oynat, Artı josefin yedeği olarak oynat.
Salih dahil en az 11 tane adama ihtiyaç var.

Çevrimdışı Nartallo

5 isteseler Rosier'i alabilir miyiz diye düşünürken, en az 15 isteyecekleri Sörloth'u almak imkansız gibi.

20 gol atmış Larin için de iyi bir bonservis öderler muhtemelen.

Yukarıdaki yazdığım kadro bile nasıl efsane bir şampiyonluk aldığımızın göstergesi. Destan yazdık. Fakat destanlar bir kere yazılır. O yüzden seneye ideal bir kadro kurmazsak şampiyon olamayacağımızın bilincinde olmalı herkes. Hazır Allah'ın yardımıyla da arkamıza rüzgarı almışken çok önemli bir transfer sezonu içine girdiğimizin bilincinde olmalıyız. Bundan sonra gittikçe küçülecek herkes. Ona göre hareket etmeliyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

20 gol atmış Larin için de iyi bir bonservis öderler muhtemelen.
Becerikli bir yönetim en az 15'e satar onu, ama bizimkilere çok güvenim yok.

Bu arada sörloth ismi beni çok heyecanlandırıyor. Biliyorum olmayacak ama ghezzal rosier sörloth üçlüsü aşırı efsane bir ekip olurdu. Aboubakar iyi hoştu ama ben ilk geldiği zamanda tamam ya net forvet diyemedim, bunda gomezden sonra gelmesininde etkisi vardı. Gomez'in bizde gösterdiği performansı gösterip, şampiyon yapacağından şüphem olmaz. Trabzonu bile asırlar sonra şampiyon yapıyordu, gidip ünal karamanı bırakmasalar, ne futbolculuğu ne duruşu nede tdliğiyle hiç bir şey vaadetmeyen çimşiri getirmeseler geçen sene onları da yapardı. Alfa bir karakter, fb gsye falan giderse üzülürüm.

Çevrimdışı kaan1903

Güya Tottenham Larin için 11 milyon + Nkoudou nun %50 sini teklif etmiş eğer doğruysa verilebilir.  Nkoudou da az çok bu sezon performansını arttırdı Fransa veya İngiliz takımlarından talep görebilir.

Çevrimdışı savaş altay

Sarisinlar cometosorloth diye tag acmislar 😁

Çevrimdışı savaş altay

Güya Tottenham Larin için 11 milyon + Nkoudou nun %50 sini teklif etmiş eğer doğruysa verilebilir.  Nkoudou da az çok bu sezon performansını arttırdı Fransa veya İngiliz takımlarından talep görebilir.
Sakatliklar yasamasa daha fazla ederdi. Tam performans n'koudou hic izleyemedik.

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou bu ligin bug'ı olabilecek bir adam, Rodrigues, Onyekuru gibi düşük zekalı kanatlar sırf hızlarıyla dünya kadar puan kazandırdılar.

Çevrimdışı Erman1903

Tekliflerini 2,5M daha yükseltmeleri gerekiyor.

Çevrimdışı kaan1903

N'koudou bu ligin bug'ı olabilecek bir adam, Rodrigues, Onyekuru gibi düşük zekalı kanatlar sırf hızlarıyla dünya kadar puan kazandırdılar.
O konuda hemfikiriz piyasa da çok var bu tarz oyuncu eğer Nkoudounun bonservisinin yüzde 100 ünü alırsak 10 milyona verilir bence. Onyekuru bile en prime döneminde 13.5 m gitti.

Çevrimdışı kaan1903

Tekliflerini 2,5M daha yükseltmeleri gerekiyor.
Habere göre ya 18 m+ Nkoudou’nun %50si ya da 22 m nakit  verin demişiz dediğin gibi 13-15 M+%50 ye biter tabi eğer ortada bir teklif varsa ..
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 15:19:02 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Habere göre ya 18 m+ Nkoudou’nun %50si ya da 22 m nakit  verin demişiz

Yani ben pazarlığa oturmak için minimumu söyledim, bu teklife suratlarına kapı kapanır.

Çevrimdışı savaş altay

Özellikle final maçlarında yenildiklerinde bende girer okurum. Örnek: Yenildikleri Sivas maçı. Sitcom gibi valla  :kop:
Yonetimi de taraftari da ayni bunlarin. Gecenlerde konusutugumuza cikiyor yine, bizle adi anilmaya baslanan adama twitter'dan hem de bizim etiketimiz ile yuruyorlar 😆 Sonra da buyuk olan biziz diyorlar. Acik acik abou mu sorloth mu diye tartisiyorlar, cildiriyorum 😅😅