2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288079 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Gomex bonuslarla +5 milyoncuk kazanmıştı

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

https://www.transfermarkt.com.tr/bosko-sutalo/profil/spieler/431698

FM 21' de favorilerimden. 2 sezon kiralanabiliyor oyunda. Gerçek hayatta olur mu acaba?  :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın,

Stoper için Sinisa Sanicanin yazmışlar.
Kimdir bu arkadaş bilen var mı?

Çevrimdışı kaan1903

Günaydın,

Stoper için Sinisa Sanicanin yazmışlar.
Kimdir bu arkadaş bilen var mı?
Stoper de Wesley Hoedt’in ismi de geçiyor sol ayaklı stoper

Çevrimdışı ferdi1903

3.8 olarak düşünme onun yerine alacağın adama öpücükmü verecekler hemde tutarmı tutmazmı belirsiz
Hiç maaşları şu rakamda tutacağım falan demesinler şampiyon olmanın bir bedeli vardır bu bedeli ödemezsen kaliteni düşürürsün
Şu kadroyu tut iki üç takviye yap seneye yine şampiyonsun hem bu seneden daha yüksek olasılık herkes takıma lige alışmış saçma başlangıç olmayacak takım ahenk yakalamış takımı korursak takviyeyle ligi domine ederiz
Aynen abi, hic macera aramaya gerek yok, takimin eksik yerleri belli oralari odaklanmak lazim.

Çevrimdışı tuncaboylu

ghezzal:1
rosier:2
abou30

ghezzal:1
abou:2
rosier:30

En fazla Rosier'i 1 sene kiralarız, Sporting de oyuncu Şampiyonlar Ligi görsün isteyebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1395461500186284039

Ligin şampiyonu için adı geçen oyuncular, Makedon Ligi'nden, Rusya 2. liginden falan.

Ülke olarak ne kadar dibe vurduğumuzun kanıtı bir nevi.

Çevrimdışı tuncaboylu

3.8 olarak düşünme onun yerine alacağın adama öpücükmü verecekler hemde tutarmı tutmazmı belirsiz
Hiç maaşları şu rakamda tutacağım falan demesinler şampiyon olmanın bir bedeli vardır bu bedeli ödemezsen kaliteni düşürürsün
Şu kadroyu tut iki üç takviye yap seneye yine şampiyonsun hem bu seneden daha yüksek olasılık herkes takıma lige alışmış saçma başlangıç olmayacak takım ahenk yakalamış takımı korursak takviyeyle ligi domine ederiz

Bonservise ödenen para insanları korkutuyor, ama esas maaşları düşük tutmak lazım.

Fikret Orman döneminde FFP dolayısıyla bonservis ödememek adına, yüksek maaşlar verdik.

Sonra yüksek maaşından dolayı oyuncuyu satamadık, maaş dengesi bozuldu vs.

Rosier'e 3..5-4 bonservis verilebilir, ama maaşı 750-800 bin Euro'yu geçmemeli kesinlikle.

Başka bir adama bonservissiz diye 1 milyon imza parası, 1.5 milyon maaş vereceğimize, bu yola gidilebilir.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2021, 09:03:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hele bir sofraya oturalım, anlaşırız.

O fiyatı ödeyecek koç beyinli birini tanıyorum, boşuna uğraşmaya değinmez.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben sörlotha hic sicak bakmiyorum, berbat bir sezon gecirdi. Ve bunu makina gibi isleyen leibzig takiminda basardi. Heleki bu rakamlara hic ve hic degmez, belki tr liginde biraz olsa isimizi görür ama avrupa maclarinda kocaman bir sifir olur kendisi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Şörlot için tam fırsatı...
Abu nun mevzularıyla boşa oyalanmanın manası yok

Çevrimdışı Nartallo

Larin'i iyi bir bonservisle verip yerini Sörloth'la doldurmak güzel iş olur.

Çevrimiçi annoca

Ligin şampiyonu için adı geçen oyuncular, Makedon Ligi'nden, Rusya 2. liginden falan.

Ülke olarak ne kadar dibe vurduğumuzun kanıtı bir nevi.
bilakis bence çok iyi haberler. saçma sapan menajer itelemeleri yerine oyuncu izleniyor ne güzel.

alt liglerde veya seviyesi düşük liglerde oynayıp şu an top class takımlarda oynayan çok var. önemli olan işlemek ve sistemine uyması. bu yıl başında kim şampiyon olmayı bekliyordu? sergen hocanın sistemine uyuyorsa papua yeni ginenin amatöründen de alsalar gıkım çıkmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

bilakis bence çok iyi haberler. saçma sapan menajer itelemeleri yerine oyuncu izleniyor ne güzel.

alt liglerde veya seviyesi düşük liglerde oynayıp şu an top class takımlarda oynayan çok var. önemli olan işlemek ve sistemine uyması. bu yıl başında kim şampiyon olmayı bekliyordu? sergen hocanın sistemine uyuyorsa papua yeni ginenin amatöründen de alsalar gıkım çıkmaz

Keşke öyle olsa, ama bunlar da menajer itelemesi dostum.

Sadece A seviye menajer değil, C seviye menajer itelemesi.

Yoksa ben değil bizimkilerin, Türkiye'de hiç bir takımın scout'larının Makedonya Ligi'ni, Rusya 2. Ligi'ni falan takip ettiklerine falan inanmıyorum.

Ha olması gereken en başından beri buydu. Senelerce ülkede döviz ucuz diye uçtuk kaçtık, 2 milyon Euro para mı ya diyip saçtık.

Şimdi bunlara döndük. 2-3 sene sonra da Romanya, Macaristan, Bulgaristan seviyelerine inmiş olacak takımlarımız.

Çevrimiçi yaço58

Sorlot transferi imkansız değil CL kozumuz var elimiz güçlü makul bir kiralama bedeliyle çekip almamız lazım abou gidiyorsa Sorlot Kenan Halil iyi bir rotosyan olurmu sizce birde ersin Out mert günok in olursa düşünceleriniz ne olur Ersin'in gelişmesi için Avrupa iyi olur son maçlarda çok heyecanlıydı hatalar yaptı yolu açık olsun inşallah çok iyi bir kaleci olur sol bek içinde Rıdvanın çok büyük bir şansı var hem euro 2020ue gidecek hemde seneye clde ilk 11 oynama fırsatı var önünde bunu inşallah güzel değerlendirir

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Koçsporlular CL kozu ile Sörloth'un bize geleceğini düşünüyorlar.

Kadronun üstüne bunuda alırlarsa geçmiş olsun diyorlar.  :kop: :kop: :kop:

Bayılıyorum bunların bu korku hallerine.

Sörlot vergiler dahil 4‚4 alıyormuş , net maaşı 2‚5 milyon euro .

2.5 Net + Şampiyonluk Bonusu + Gruptan Cıkma Bonusu + Uefa Fİnal bonusu gibi biseyler ile getiririz bence.  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin'i iyi bir bonservisle verip yerini Sörloth'la doldurmak güzel iş olur.

Fikret Orman'ın taktiği, ama uzun vadede üzer bizi.

O da elimizdeki oyuncuları satıp (Sosa'nın yerine Talisca gibi), yerini kiralık ve pahalı adamlarla dolduruyordu.

2 sene iyi gitti, ama kiralık sözleşmeleri bitince elimizde (Ne satacak ne oynatacak) hiç bir şey kalmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sorlot transferi imkansız değil CL kozumuz var elimiz güçlü makul bir kiralama bedeliyle çekip almamız lazım abou gidiyorsa Sorlot Kenan Halil iyi bir rotosyan olurmu sizce birde ersin Out mert günok in olursa düşünceleriniz ne olur Ersin'in gelişmesi için Avrupa iyi olur son maçlarda çok heyecanlıydı hatalar yaptı yolu açık olsun inşallah çok iyi bir kaleci olur sol bek içinde Rıdvanın çok büyük bir şansı var hem euro 2020ue gidecek hemde seneye clde ilk 11 oynama fırsatı var önünde bunu inşallah güzel değerlendirir

Bence Mert yerine Volkan Babacan ya da Fabri olsun.

Hem sözleşmeleri elinde, hem de Ersin'e daha iyi mentörlük yaparlar.

Çevrimdışı savaş altay

iki turnuva ust uste siklikla denk gelen bir durum degil ve kariyerinin basindasin. Bizim oyuncular bireysel gelisme ve antremanlardan kacak yasarlar diye biliyorum. Ridvan'in firsati benim elime gecse gym'den, ozel antrenor esliginde idman sahasindan ve yine ozel antrenor esliginde taktik ve oyun gelistirme adina dev bir ekran karsisindan kalkmam. Takimla yapacagin gelisme sana %100 katki vermeyecektir. Orta saha sol'a da oturma sansin var.  Solaksin bir kere orta saha'nin merkezine evrilme sansin bile var. Ne oyuncular ne pozisyonlardan baska pozisyonlara gectiler. Her sezon bolgenin emeklisi ustad bir futbolcu ile de kisa kamp donemleri gecirebilirsin. Hala genclerimiz tam manasi ile dogru yonlendirilmiyor. Ister sarisinlardan emekli olsun, ister yerli baska biri isterse de dunyaca taninan mevkilerinin en iyilerinden birileri ile her sezon kisa kamplar gecirmek bambaska seviyeye getirir adami. Azim olacak istek olacak, ben bunu bilir bunu soylerim. Benim bu yasadigim kafanin isigi, gunun 24 saatinden sadece 10 dakika uzerlerine carpsa seviye atlariz. Boyle calistiktan sonra haftada bir degil iki gun eglenmene bak arkadaslarinla, ne kimse agzini acabilir ne de futbol hayatina olumsuz yansiyacak bir durum teskil eder. Yeterki alkol'den uzak dursunlar. Tabii her yerli oyuncumuz icin bu firsatlar biraz hayal gibi ama besiktas klubu icerisindeysen kapilar kolay acilir.

Çevrimdışı savaş altay

Fikret Orman'ın taktiği, ama uzun vadede üzer bizi.

O da elimizdeki oyuncuları satıp (Sosa'nın yerine Talisca gibi), yerini kiralık ve pahalı adamlarla dolduruyordu.

2 sene iyi gitti, ama kiralık sözleşmeleri bitince elimizde (Ne satacak ne oynatacak) hiç bir şey kalmadı.
Kiralik Katil Talisca 🏁

Çevrimdışı savaş altay

Koçsporlular CL kozu ile Sörloth'un bize geleceğini düşünüyorlar.

Kadronun üstüne bunuda alırlarsa geçmiş olsun diyorlar.  :kop: :kop: :kop:

Bayılıyorum bunların bu korku hallerine.

Sörlot vergiler dahil 4‚4 alıyormuş , net maaşı 2‚5 milyon euro .

2.5 Net + Şampiyonluk Bonusu + Gruptan Cıkma Bonusu + Uefa Fİnal bonusu gibi biseyler ile getiririz bence.  :ok:
Bazi zamanlar var, delirdiklerini biliyorsun iste o anlar forumlarinda kisa turlar atar kendime gelirim 🤣

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bazi zamanlar var, delirdiklerini biliyorsun iste o anlar forumlarinda kisa turlar atar kendime gelirim 🤣

Özellikle final maçlarında yenildiklerinde bende girer okurum. Örnek: Yenildikleri Sivas maçı. Sitcom gibi valla  :kop:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim U-21 maçında Blend Baftiu dikkatimi çekmişti.
O zamanlar bizimle adı da çıkmıştı o yüzden biraz daha dikkatli izlemiştim.
Sözleşmesi dolmuş ama detaylı inceleme atabilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup