2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2180225 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Orta saha için bir ara bentaleb ismi geçiyordu. Bu aralar pek geçmiyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 23:47:00 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

An itibariyle;

Ghezzal: %1-10

Rosier: %15-25

Abou: %30-40

🙂

Çevrimdışı worns

10 numara için takibinde oyuncu olan, listesi olan kimse var mı? Her sezon onlarca oyuncu olurdu bu sezon piyasada kimse kalmadı sanki ölüm sessizliği.

ben franco vazquezciyim. maliyetini filan bilemiyorum ama bizim koşullarımızda çözülebiliyorsa ideal transfer. tam on numara diyemem orta saha özellikleri de oldukça baskın ki bize de o lazım.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beyler kupa töreninin videosunu indirebileceğimiz bir yer var mı?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Orta saha için bir ara bentaleb ismi geçiyordu. Bu aralar pek geçmiyor

kağıt üzerinde iyi durmuyor bu arkadaş. yetenekli olduğunu biliyoruz. formsuz filan da görece az takarım ama potansiyelini istikrarlı biçimde yansıtmışlığı neredeyse olmayan bir oyuncu. sakatlık desen bunda, formsuzluk, fizik düşüşler desen bunda, performans ya da disiplin sorunlarından kadro dışı kalmalar desen bunda. :)

ha ghezzal'in kankasıdır beraber gelirler. takımdaki sinerjiye uyar, bu sene bir çok oyuncuda olduğu gibi tüm potansiyelini açığa çıkarır, bilemem. ama en azından ilk etapta tercih edilesi durmuyor.

Çevrimdışı mrred

kağıt üzerinde iyi durmuyor bu arkadaş. yetenekli olduğunu biliyoruz. formsuz filan da görece az takarım ama potansiyelini istikrarlı biçimde yansıtmışlığı neredeyse olmayan bir oyuncu. sakatlık desen bunda, formsuzluk, fizik düşüşler desen bunda, performans ya da disiplin sorunlarından kadro dışı kalmalar desen bunda. :)

ha ghezzal'in kankasıdır beraber gelirler. takımdaki sinerjiye uyar, bu sene bir çok oyuncuda olduğu gibi tüm potansiyelini açığa çıkarır, bilemem. ama en azından ilk etapta tercih edilesi durmuyor.
9 kez kadro dışı kamış ömrü hayatında

sadece schalkede 5 kez kadro dışı kalmış

1 milyona gelecekse gelsin başlasın yoksa çok büyük risk katılıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

An itibariyle;

🙂
Gitme ihtimalleri mi kalma ihtimalleri mi  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı underworld

ben franco vazquezciyim. maliyetini filan bilemiyorum ama bizim koşullarımızda çözülebiliyorsa ideal transfer. tam on numara diyemem orta saha özellikleri de oldukça baskın ki bize de o lazım.
Arjantinli kanat değil miydi bu muhterem?

Çevrimdışı Erman1903

Gitme ihtimalleri mi kalma ihtimalleri mi  :evillol:

Kalma 🙂, Abou'ya da raporları yüzünden bu kadar yüksek verdim.

Çevrimdışı can1903

Kalma 🙂, Abou'ya da raporları yüzünden bu kadar yüksek verdim.
Ghezzala 2 tane net talip olduğunu duymuştum ama inanmamıştım, sen yazdıysan doğrudur abi. Geçmiş olsun o zaman.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

An itibariyle;

🙂
Ghezzal: %1

Rosier: %5-10

Abu: %5-10

Çevrimdışı can1903

Ghezzal için kulubün 5 milyon € nakit +2 +3 milyon €'da bonus içeren bi teklifi olacaktır. Oyuncu şartları zorlarsa bi ihtimal ama bizim Monacoyla falan bonservisli transferde işimiz çok zor.

Çevrimdışı kaan1903

[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 23:46:34 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bir defada şampiyon olduktan sonra en iyi oyuncularımızı kayıp etmeyelim.

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzala 2 tane net talip olduğunu duymuştum ama inanmamıştım, sen yazdıysan doğrudur abi. Geçmiş olsun o zaman.

Ben kafamdan bir durum değerlendirmesi yaparak verdim kardeşim. Avrupa'da bu kadar yüksek skor katkısı veren bir adamı alacak bütçe maalesef bizde yok, Rosier'i de bir daha kiralama gibi seçenekler düşünüyor kulüp zorunlu satın alma ile ama bu adam 2 defa çok ciddi sakatlık geçirdi aynı bölgeden. Kulübü hazır performans vermişken yatırımını kurtarmak isteyecektir pek işlerine gelmez bu teklif. Hani 3,8 falan deniyor ya, bizim başkan o paraları da vermez ben söyleyeyim yazan adam işkembeden sallamış. Abou konusunda da onun istediği maaşları başkan risk olarak görüyor, açıkçası bir şey diyemem hani ufak bir sakatlıkta 8-10 maç oynamayacaksa niye bu kadar para verelim ki işin o tarafı da var.

Çevrimdışı can1903

Ben kafamdan bir durum değerlendirmesi yaparak verdim kardeşim. Avrupa'da bu kadar yüksek skor katkısı veren bir adamı alacak bütçe maalesef bizde yok, Rosier'i de bir daha kiralama gibi seçenekler düşünüyor kulüp zorunlu satın alma ile ama bu adam 2 defa çok ciddi sakatlık geçirdi aynı bölgeden. Kulübü hazır performans vermişken yatırımını kurtarmak isteyecektir pek işlerine gelmez bu teklif. Hani 3,8 falan deniyor ya, bizim başkan o paraları da vermez ben söyleyeyim yazan adam işkembeden sallamış. Abou konusunda da onun istediği maaşları başkan risk olarak görüyor, açıkçası bir şey diyemem hani ufak bir sakatlıkta 8-10 maç oynamayacaksa niye bu kadar para verelim ki işin o tarafı da var.
Başkan aboubakara 2 milyon € bile vermez abi, sakatlık maddesini kaldırmak istiyormuş aboubakar zaten o muhabbeti asla kabul etmez başkan ki etmemeli de.

Çevrimdışı can1903

Bir defada şampiyon olduktan sonra en iyi oyuncularımızı kayıp etmeyelim.
Sözleşmesi 1 sene kalmasa Ghezzalın, Talisca rakamları olurdu. Yine bi nebze şanslıyız.

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık oyuncu hiç istemiyorum ama maalesef yine kiralık dolduracağız takıma sonra bir daha dağılacak kadro tekrar uğraş.

Sağ bek için Tete'ye bakılabilir kulübü küme düştü kiralık alınabilir. Santrafor içinde Batshuayi kiralanabilir.

Çevrimdışı can1903

Kiralık oyuncu hiç istemiyorum ama maalesef yine kiralık dolduracağız takıma sonra bir daha dağılacak kadro tekrar uğraş.

Sağ bek için Tete'ye bakılabilir kulübü küme düştü kiralık alınabilir. Santrafor içinde Batshuayi kiralanabilir.
Batshuayinin yıllık maaşını duyunca Çebi kalp spazmı geçirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Oraya para harcayacak kendi dedi zaten tek yüksek maaşlı oyuncu beklentim o bölgeye.

Çevrimdışı can1903

Oraya para harcayacak kendi dedi zaten tek yüksek maaşlı oyuncu beklentim o bölgeye.
Valla %1 ihtimal bile varsa zorlayıp Sörlöth getirsinler.

Çevrimiçi levitate

forvete parayı gömeceğiz bir adam daha lazım dedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

forvete parayı gömeceğiz bir adam daha lazım dedi
kemiksiz kılçıksız 5 ister batshuayi benteke falan, ingiltereden topçu getirmek zor oralarda piyasası var hepsinin.