2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290634 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Farklı bölgelerde oynuyor tam olarak değerlendirebileceğimiz bir sol bek istatistiği yok ama tekniği çok yüksek bir genç bu Kaan. Paylaştığın iyi oldu.

Benim de bir City'li potansiyel sağ bek adayı çarptı gözüme bize adam bakarken, çok yüksek teknik ama gücü henüz oturmamış, zaten kontrat da devam ediyor muhtemelen yine İspanya'ya kiralarlar gelişsin diye. Yan Couto

https://www.transfermarkt.com.tr/yan-couto/profil/spieler/627228
Geçen sene full Merkez de ve 10 numarada oynamış ilginç o pozisyonlarda da belki değerlendirilebilir. Couto da baya potansiyeli gözüküyor aslında bir mevkiyi  böyle büyük kulüplerin kiraladığı genç bir yeteneği uygun opsiyon olmak şartıyla kiralayabiliriz. Gerçi bu sene Montero’yu pek değerlendiremedik ama olsun

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Alkolikyorumlar/status/1395315678652112897?s=19
@savaş altay
Agresif bir arkadaş, ama dediklerinde haklılık payı var.

Euro 10 lirayı geçti, Ghezzal'ı alıp 3 sene oynatmanın maliyeti 200 milyon liraya yaklaşıyor.

Şu bir gerçek ki, artık bu paralar çok uçuk.

Tek şansımız her sene bir Ghezzal bulup kiralamak ya da Ghezzal'ın henüz Ghezzal haline gelmemiş genç halini 10'da biri maliyetle satın almak .

Çevrimdışı Erman1903

Geçen sene full Merkez de ve 10 numarada oynamış ilginç o pozisyonlarda da belki değerlendirilebilir. Couto da baya potansiyeli gözüküyor aslında bir mevkiyi  böyle büyük kulüplerin kiraladığı genç bir yeteneği uygun opsiyon olmak şartıyla kiralayabiliriz. Gerçi bu sene Montero’yu pek değerlendiremedik ama olsun

O İspanyol çocuk çok teknik ve yüksek oyun görüşü var, iş de yapmış öyle potansiyel 19'Luk adam kolay kolay düşmez free transfere. Yan Couto iki tarafı da oynuyor defansif anlayış var işi biliyor ama fizik henüz tam oturmamış, yeteneğini konuşmaya zaten gerek yok ama anca kiralık olur. Yaşları çok genç ve gelecekleri çok parlak başlarına iş gelmezse zamanla daha iyi olacaklardır. Bizimkiler 18 yaşında oyuncuyu haklı olarak kiralamak istemeyebilir. Normalde ben liste yaptım gerçekçi bir hedef olmayacağı için çıkardım ama sen potansiyel adam koyunca yazayım dedim. Bizim üstümüze düşen paylaşmak, eğer uygun görürlerse değerlendirirler orası artık karar verenlere kalmış.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

Agresif bir arkadaş, ama dediklerinde haklılık payı var.

Euro 10 lirayı geçti, Ghezzal'ı alıp 3 sene oynatmanın maliyeti 200 milyon liraya yaklaşıyor.

Şu bir gerçek ki, artık bu paralar çok uçuk.

Tek şansımız her sene bir Ghezzal bulup kiralamak ya da Ghezzal'ın henüz Ghezzal haline gelmemiş genç halini 10'da biri maliyetle satın almak .
Konudan cok serkan ile girilen diyaloglarin muhabbeti sariyor beni. Caner'i de oyle sanirim.
Yoksa programin icinde % 15'lik dogruluk orantisi hep vardir. 3 gun onceki programinda da Besiktas'lik bir durum yok, digerleri yapamadi ya getirdi sampiyonluk hakkinda. Ardindan da ustaca; onlar da besiktas'i bekledi ama olmadk dedi. Net bir sampiyin olmadigini iddia ediyor. Herkes birbirine ikram ediyormus cem beye gore. Ben bu adami sifir ciddiyetle karsiliyorum her zaman. Belli bi esik var, o esigi atladigin anda eglenceli bir hal aliyor bu program. 🤣

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 nasıl oyuncudur abi.

Gelecek vadediyor ama Keçiörenliler hayatları boyunca o kadar parayı bir arada görmüş mu onu bir sormak lazım kendilerine.

Biz o paraya kadroyu kurduk bu sezon.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 20:19:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Konudan cok serkan ile girilen diyaloglarin muhabbeti sariyor beni. Caner'i de oyle sanirim.
Yoksa programin icinde % 15'lik dogruluk orantisi hep vardir. 3 gun onceki programinda da Besiktas'lik bir durum yok, digerleri yapamadi ya getirdi sampiyonluk hakkinda. Ardindan da ustaca; onlar da besiktas'i bekledi ama olmadk dedi. Net bir sampiyin olmadigini iddia ediyor. Herkes birbirine ikram ediyormus cem beye gore. Ben bu adami sifir ciddiyetle karsiliyorum her zaman. Belli bi esik var, o esigi atladigin anda eglenceli bir hal aliyor bu program.
Al benden de o kadar terapi gibi geliyor bana Serkan yetkin ile diyalogları çok keyifli oluyor. Akşam da bir program yapıyor bazen ona da rastlıyorum erdal hoş Mustafa sapmaz fln orada da alfa efsane dİzdar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

✅ Beşiktaş Kulübü, Valentin Rosier'in bonservisini aldı. 🔥🔥🔥

🤝 Siyah-beyazlılar, Sporting Lizbon ile transfer için anlaştı.

💰 Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3 milyon 800 bin euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

(Hakan Kurt Özel Haber )

İns doğrudur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kursad_Duran

Tanıyan varmı Hakan Kurtu? Çok sağlam durmuyor haber.

Çevrimdışı savaş altay

Rossier geldin mi, geldiysen 3 kere masaya vur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu yönetimin 3.8 milyon euro vereceğine inanan saf beşiktaş taraftarı yoklaması

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim başkanın ismi ve iki nokta üst üste geldiği zaman devamını okumamak için kendimi vurmak istiyorum. Bu yönetim kabus kabus.

Çevrimiçi sefaköykartali

✅ Beşiktaş Kulübü, Valentin Rosier'in bonservisini aldı. 🔥🔥🔥

🤝 Siyah-beyazlılar, Sporting Lizbon ile transfer için anlaştı.

💰 Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3 milyon 800 bin euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

(Hakan Kurt Özel Haber )

İns doğrudur
Umarım doğrudur. Yaş, performans, hırs, aidiyet her konuda bize cuk oturdu.

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş Kulübü, Valentin Rosier'in bonservisini aldı.

Siyah-beyazlılar, Sporting Lizbon ile transfer için anlaştı.

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3 milyon 800 bin euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

(Hakan Kurt Özel Haber )

İns doğrudur

gayet uygun, umarım doğrudur
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Tanıyan varmı Hakan Kurtu? Çok sağlam durmuyor haber.
şovmenin teki sadece  inşallah doğrudur dedikleri

Çevrimiçi sefaköykartali

Takımın dengeleri bu sezon çok iyiydi. Arkadaşlık ortamı, yaşlar, hırs, aidiyetleri ve oyuncuların profilleri birbirlerine çok benzer. Mensah ve Ljajic hariç eğreti duran kimseyi görmedim. Vida, Josef, Atiba takımın ağabeyi, Ersin, Rıdvan Kartal-Bilal yerli gençler, Necip- Ozi onlara ağabeylik yapıyor gibiler. Rosier, Larin, Aboubakar, Nkoudou biraz daha orta yaş ve fransızca ekibi. Seneye Salih ve Kenan dışında genç bir stoper, Abounun yanına bir forvet daha ve bu ekibe uygun bir 10 numara alırsak çok iyi olacağımızı düşünüyorum. Yine bu profilde oyunculara ağırlık verirsek çok keyifli bir takım izleyebiliriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

10 numara için takibinde oyuncu olan, listesi olan kimse var mı? Her sezon onlarca oyuncu olurdu bu sezon piyasada kimse kalmadı sanki ölüm sessizliği.

Çevrimdışı kaan1903

Başkan Çebi : "Bize en az Aboubakar kadar biri lazım. Dolayısıyla bu sene forvet konusuna farklı bakacağız. "

Çevrimdışı can1903

Başkan, haber globalde çok güzel konuştu şimdiye kadar. Hoca için de açık ve net ne kadar isterse, ne isterse dedi.

Çevrimiçi levitate

başkan 800 milyon liraya yakın para koymuş vay be
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

başkan 800 milyon liraya yakın para koymuş vay be
Adamın para koymasına bile işi o diyenler var, adam da resmen allah rızası için bunu görmemezlikten gelmeyin bari dedi resmen :D

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ahmet Nur Çebi çok sevdiğim bir isim. Nakit olarak verdiği para ile kefalet olarak ortaya koyduğu para çok uçuk rakamlar. Bu yüzden bu kulüpte rüzgar esse ilk etkilenecek insan kendisi olur. Elini taşın altına koymak böyle bir şey.

Kendisi Ali Koç gibi baba parası yiyen birisi değil, tam tersine aile şirketini daha da yükselten birisi. Zaten ülkedeki en zengin insanlardan birisi. Ailesi de çok hacimli insanlar.

Bu seviyedeki bir insanın bu denli fanatik Beşiktaşlı olması mutlu ediyor beni. İş insanları genellikle mantık odaklı düşündüğü için bu toplara girmezler. Daha doğrusu servetleriyle orantılı bir şekilde bu işlere bulaşmazlar.

Umarım uzun yıllar başkanlık yapar da deneyim sahibi oldukça ve mali şartlar düzeldikçe çok daha iyi performanslar sergiler.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 22:20:04 Çağrı Öz ]