2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2179100 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Yeteri kadar koşuyor fazlasını yapmıyor gibi bir izlenim yarattı. Bence Josefi ya özkaynaktan ya da başka bir Türk

oyuncuyla yedeklemek daha mantıklı yabancı hakkımızı neden oraya kullanalım

O tarzın gerekliliklerinin bir çoğunu yapıyor aslında koşuyor ama nerede koşuyor işte 6. sınıf bir ligdir. Daha iyi liglerde de iş yapabilir ama hani direkt 6 numara oyuncusu, ben yabancı hakkı kullanacaksam ve elimde Josef gibi premium 6 varsa mutlaka bir bölgede daha oynamasını isterim 6/8 olabilir mesela ya da stoper ama bu arkadaş pek öyle bir yapıda değil. Zaten ben ciddi hedef olduğunu pek sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

İş yapar ama öyle çok süper bir topçu değil bence bir de 5M değerinde kontratı devam eden 30 yaşında adam ben ilgilenmem böyle biriyle. Bazı şeyleri hiç yapmıyor skor katkısı oranın lideri olduğu için yüksek bana kalırsa.
Burada rahat oynar genelde 6-7 gole katkı yapıyor her sene bir aksilik olmazsa birde sol bek de oynayabildiği için yazdım Rıdvan tamamda N'Sakala'yı her aklıma getirdiğimde Cl'de olacaklar gözümün önüne geliyor.

Johannes Geis'in de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış o daha iyi olur orta saha için .

Çevrimdışı Orhan_

Futbolcu için önceden video izlenirdi, youtube oldu şimdi de 40-50-80 gibi rakamlar :D. Görmeden inanmam.

Çevrimdışı Erman1903

Burada rahat oynar genelde 6-7 gole katkı yapıyor her sene bir aksilik olmazsa birde sol bek de oynayabildiği için yazdım Rıdvan tamamda N'Sakala'yı her aklıma getirdiğimde Cl'de olacaklar gözümün önüne geliyor.

Johannes Geis'in de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış o daha iyi olur orta saha için .

Oynamasına oynar tabi adam Bundesliga'da zaten ama takımının lideri biraz baba modunda top oynuyor o tip 5M'lik biri kontratı devam ederken bize transfer hedefi olmaz. Geis'i sen daha önce de paylaşıyordun bak o daha özellikli adam 6/8 oynar ikisini de, pas kültürü yüksek, geçen sezon 8 bu sezon ağırlıklı oyun kurucu 6 oynamış.

N'Sakala'dan ben de çok memnun değilim ama çalışıyor işte ne yapsın artık 1 sezon daha bizimle belki bir sürpriz teklif gelirse düşünürüz elden çıkarmayı ama bunun dışında bir tasarrufumuz olacağını sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 15:46:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Kenan 1.2 istiyormuş biz 700 veriyormuşuz. 850 900 e falan biter
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı 38life

Lamine Diack

bir yere not alın arkadaşlar bu çocuğu transfer edebiliriz. Şu an boşta ve bizde scoutluk yapan Deniz Tufan Daş

Fc Shkupi de çalışmış. Bu çocuk da orada oynamış. Senagal U20 de oynamış. Senagal U 20 de maşallah yıldızlar karması

City, Barcelona, Lyon altyapısında oynayan çocuklar var.

Bu kadarcık mı?  :D Sağol. Bide bugün twitter'da Lamine Diack diye bi oyuncuyla ilgilendiğimizi okudum. Lamine'yi biraz seyrettim, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Kulübüyle sözleşme yenilememiş. En çok ön plana çıkan özelliği uzun ve isabetli pasları. Pas arası yapmakta iyi, hamleleri kötü, konsantrasyon ve odaklanma sıkıntısı var. Ama attığı uzun paslarla fark yaratıyor. Eksiklerini kapatabilir, daha 20 yaşında. İş ciddiyete dökülürse daha detaylı seyrederim.

Gudjufi'ye de kısa bi göz attım, ilk izlenimim olumsuz.

Wyscout'tan seyrediyorum oyuncuyu. İş ciddileşirse videolar derleyip atarım buraya.

Çevrimdışı mrred

Rosierin menaceeriii açıklama yapmış

öncelikle hedefi 5 büyük ligden birinden oynamakmış

Hadi geçmiş olsun

Konuşmalarından zaten anlaşılıyordu. Yerine iyi bir sağ bek transfer umarım yapabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Salih Uçan, Lamine Diack, Fernando Martins. Ortak noktaları geriden üçüncü bölgeye uzun ve isabetli pas çıkarabilmeleri. hmm

Çevrimdışı mrred

Ellerinde teklif olduğu çok belliydi o yüzden o şekilde konuşuyorlardı.

Neyse en azından gideceği belli olduğuna göre hazırlık yapmak için zamanımız olacaktır. Scout ekibi Rosier transferinde

kendini kanıtladı yine iyi bir oyuncu bulacaklarını düşünüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Wyscout'tan seyrediyorum oyuncuyu. İş ciddileşirse videolar derleyip atarım buraya.
Ben de oradan izliyorum özellikle forward pass videolarına bakmanı tavsiye ederim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Ben de oradan izliyorum özellikle forward pass videolarına bakmanı tavsiye ederim.

forward pass'ı göremedim ben. through ve long-range'lere baktım. Ama esasında ben kategorik seyretmiyorum. Çünkü geçmişte beni yanılttı bu izleme şekli. Artık önce full maç aksiyonlarına bakıyorum. Daha sağlıklı bilgi ve algı oluşturuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/moussa-wague/profil/spieler/364240

Daha önce ilgilendik Rosier giderse büyük ihtimal gündeme gelir rahat kiralanır opsiyonda koydurursun 3-5 arası.

Çevrimdışı Erman1903

Kiralayıp gelsinler opsiyonda koydurursun daha önce ilgilendik zaten.

Pis sakatlandı bu çocuk kardeşim 9 ay oldu, yoksa geleceği olan bir futbolcuydu Mayıs diyorlardı şimdi Eylül olmuş durumu artık şüpheli ne zaman döner, dönünce ne verir bilemeyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha önce ilgilendik Rosier giderse büyük ihtimal gündeme gelir rahat kiralanır opsiyonda koydurursun 3-5 arası.
Ciddi bir sakatlık geçirdi geçen sene.

Zaten sakatlık geçmişi kabarık adamlar dolu, o pozisyonda da risk almayalım.

Linnes'in sözleşmesi bitiyor renklilerle, uygun fiyata kapatabiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1395381554914922499

Aynı kafa devam ediyorlar bu adamlar akıllanmaz harbi yazık. Bir sürü topçu aldılar limit mimit dinlemediler yiyip kusarmış eskiden zenginler daha fazla yemek için aynı öyle durumları.

Çevrimiçi Samet Ç

Pis sakatlandı bu çocuk kardeşim 9 ay oldu, yoksa geleceği olan bir futbolcuydu Mayıs diyorlardı şimdi Eylül olmuş durumu artık şüpheli ne zaman döner, dönünce ne verir bilemeyiz.
Sakatlandığını bilmiyordum direk aklıma geldi yazdım  haziran temmuz gibi dönseydi risk alınırdı.

Çevrimdışı mrred

Rosierin en büyük özelliği hırsı ve topla çıkışlarıydı.

O profilde birini bulmalıyız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Aynı kafa devam ediyorlar bu adamlar akıllanmaz harbi yazık. Bir sürü topçu aldılar limit mimit dinlemediler yiyip kusarmış eskiden zenginler daha fazla yemek için aynı öyle durumları.
Hemen hemen aynı tip iki forvette alacaklar çok kötü planlama yapıyorlar transferde bazen bizimkilere şükrediyorum bunları görünce.

Çevrimdışı kaan1903

Sözleşmesi bitecek olan genç sol beklerden orta sahada da görev yapıyor tam çözemedim.  Barca altyapısından çıkma

Adrián Bernabé

https://www.transfermarkt.com.tr/adrian-bernabe/profil/spieler/466802

Çevrimdışı Erman1903

Sözleşmesi bitecek olan genç sol beklerden orta sahada da görev yapıyor tam çözemedim.  Barca altyapısından çıkma

Adrián Bernabé

https://www.transfermarkt.com.tr/adrian-bernabe/profil/spieler/466802

Farklı bölgelerde oynuyor tam olarak değerlendirebileceğimiz bir sol bek istatistiği yok ama tekniği çok yüksek bir genç bu Kaan. Paylaştığın iyi oldu.

Benim de bir City'li potansiyel sağ bek adayı çarptı gözüme bize adam bakarken, çok yüksek teknik ama gücü henüz oturmamış, zaten kontrat da devam ediyor muhtemelen yine İspanya'ya kiralarlar gelişsin diye. Yan Couto

https://www.transfermarkt.com.tr/yan-couto/profil/spieler/627228

Çevrimdışı Erman1903

Hemen hemen aynı tip iki forvette alacaklar çok kötü planlama yapıyorlar transferde bazen bizimkilere şükrediyorum bunları görünce.

Farklı tip 3 adam aldılar da ne oldu, sal boşver.