2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291326 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol taraf için şu anlık bir plan gözükmüyor kardeşim, bizim asıl sağ taraf için çalışmamız gerekiyor Rosier zor iş. Geniş bir sağ bek listem vardı solda N'Sakala olacak diye elemeleri yaptım çevik topla ilişkisi iyi genelde compact tipleri bıraktım 12 kişi kaldı yakında biter.

Rosier konusunda gelişmeleri bekliyorum iş netleşsin paylaşacağım.
Rosier'i 1 sene daha kiralarız, umarım hemen bu sefer opsiyonu olur

Çevrimdışı Erman1903

Rosier'i 1 sene daha kiralarız, umarım hemen bu sefer opsiyonu olur

Bana göre çok zor kiralanması. Opsiyon olayına takılıyorsun ama kaç lira koyduracağız ki şimdi 6-7 mi. Zaten geçen sezonun sonunda 3-3,5M keş veren alırdı muhtemelen, Montero'ya bile kulübü yarısına 4,5 koydurmuş belki iyi oynar diye Rosier'e de 5'den aşağı koymazlardı biz de 5M çıkarıp veremezdik. Belki de zorunlu falan koyarız anca demişlerdir yönetim de kabul etmemiştir, ben o konuda bir suç bulmuyorum. Ghezzal için de aynı şekilde.

Çevrimdışı worns

yunan orta sahaların bu kadar iş yaptığı ortamda aslında bizim petros mantalos'u almamız lazım. geçen sene de konuşmuştuk. kontratının son senesine de girmiş, ben olsam masaya otururdum aekle. aslında oyuncu da gelmek ister, yunanistan'da maaşlar düşük sayılır, taş çatlasa 1 milyon alıyordur. aek'in havası da kaçtı iyice.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 00:06:03 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

yunan orta sahaların bu kadar iş yaptığı ortamda aslında bizim petros mantalos'u almamız lazım. geçen sene de konuşmuştuk. kontratının son senesine de girmiş, ben olsam masaya otururdum aekle. aslında oyuncu da gelmek ister, yunanistan'da maaşlar düşük sayılır, taş çatlasa 1 milyon alıyordur. aek'in havası da kaçtı iyice.

Yönetimin listesinde olan bir futbolcu diye biliyoruz zaten, hoca onu isterse mutlaka bir yoklama çekerler.

Çevrimdışı kaan1903

Rosieri alamazsak eğer https://www.transfermarkt.com.tr/youssouf-sabaly/profil/spieler/135492 bu arkadaş da olabilir  Ts de ilgilenmiş ama maaş konusunda anlaşamamışlar. Biraz araştırdım geçmiş dönemde bizimle de adı geçmiş .  Sözleşmesi bitiyor değerlendirilebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Rosieri alamazsak eğer https://www.transfermarkt.com.tr/youssouf-sabaly/profil/spieler/135492 bu arkadaş da olabilir  Ts de ilgilenmiş ama maaş konusunda anlaşamamışlar. Biraz araştırdım geçmiş dönemde bizimle de adı geçmiş .  Sözleşmesi bitiyor değerlendirilebilir.

Valla düzgün adam Kaan, bizim kaçırdığımız kontratı bitenleri yakalıyorsun hep.

Çevrimdışı worns

iyi oyuncu. üst liglerde sürekli oynayan freeler genelde yüksek maaş ve imza parası talep ediyor, ts'ye fazla gelmiştir.

sağ bek için hoşuma giden epey seçenek var da rosier'e kıyamadığımdan hiç konuşasım gelmiyor.

Çevrimdışı worns

Yönetimin listesinde olan bir futbolcu diye biliyoruz zaten, hoca onu isterse mutlaka bir yoklama çekerler.

o pozisyon için biraz da ljajic'in geleceğini beklemek durumunda kalacağız galiba. iyi kötü bi talibi çıksa da maaşından kurtulsak olumlu. bonservis zaten beklemiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

o pozisyon için biraz da ljajic'in geleceğini beklemek durumunda kalacağız galiba. iyi kötü bi talibi çıksa da maaşından kurtulsak olumlu. bonservis zaten beklemiyorum.

Ben o arkadaşımız hakkında tek bir kötü olumsuz söz bile söylemek istemiyorum, herhalde ilgilenenler ellerinden geleni yapacaktır.

Çevrimdışı kaan1903

iyi oyuncu. üst liglerde sürekli oynayan freeler genelde yüksek maaş ve imza parası talep ediyor, ts'ye fazla gelmiştir.

sağ bek için hoşuma giden epey seçenek var da rosier'e kıyamadığımdan hiç konuşasım gelmiyor.
Bende de durum öyle aslında Rosier ile çok iyi uyum yakaladık inşallah bir şekilde tutarız ama çokta vakit kaybetmeden eğer olmazsa B planı yapmalıyız. Büyük ihtimal dediğin gibi olmuştur ama bizim şampiyonlar Ligi faktörü olacağı için pazarlıkta elimiz biraz kuvvetli olacaktır TS ye göre belki cüzi miktar imza parası verilebilir bu oyuncuya değer gibi. 

[mention]Erman1903 [/mention] Sen benim geceleri uyuduğumu sanıyorsun Erman şaka bir yana Rosier bu şekilde kendini sevdirmişken böyle uyum sağlamışken henüz çok detaylı sağ bek araştırması yapmadım videolarda baya hoş gözüktü paylaşayım dedim.  tabi kalbimiz Rosierin kalmasından yana
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 01:08:14 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bende de durum öyle aslında Rosier ile çok iyi uyum yakaladık inşallah bir şekilde tutarız ama çokta vakit kaybetmeden eğer olmazsa B planı yapmalıyız. Büyük ihtimal dediğin gibi olmuştur ama bizim şampiyonlar Ligi faktörü olacağı için pazarlıkta elimiz biraz kuvvetli olacaktır TS ye göre belki cüzi miktar imza parası verilebilir bu oyuncuya değer gibi. 

[mention]Erman1903 [/mention] Sen benim geceleri uyuduğumu sanıyorsun Erman şaka bir yana Rosier bu şekilde kendini sevdirmişken böyle uyum sağlamışken henüz çok detaylı sağ bek araştırması yapmadım bu oyuncu gözüme bir çarptı videolarda hoş gözüktü kalbimiz Rosierin kalmasından yana  tabi

Ben kaleciler hariç tüm kontratı biten bölgeleri detaylı olarak araştırdım, bu oyuncunun neden kaçtığını pek bilmiyorum, muhtemelen koyduğum 7,5M değer sınırı yüzündendir. 3 tane oyuncu paylaşmıştım daha sonra birinin kiralık olduğunu fark ettim, diğeri yeni transfer yapmış kontrat süresi belli olmadığı için bitiyor diye listelenmiş sonuncusu da senin paylaştığın River Plate'li oyuncu aklıma gelmişti onu yazmıştım lakin uzatılmıştı.

Pek bir şey olmadığı için uygun bonservisli sağ bekleri araştırmaya başladım, bir liste de hazırladım durumlar netleşince paylaşacağım.

Çevrimdışı kaan1903

Ben kaleciler hariç tüm kontratı biten bölgeleri detaylı olarak araştırdım, bu oyuncunun neden kaçtığını pek bilmiyorum, muhtemelen koyduğum 7,5M değer sınırı yüzündendir. 3 tane oyuncu paylaşmıştım daha sonra birinin kiralık olduğunu fark ettim, diğeri yeni transfer yapmış kontrat süresi belli olmadığı için bitiyor diye listelenmiş sonuncusu da senin paylaştığın River Plate'li oyuncu aklıma gelmişti onu yazmıştım lakin uzatılmıştı.

Pek bir şey olmadığı için uygun bonservisli sağ bekleri araştırmaya başladım, bir liste de hazırladım durumlar netleşince paylaşacağım.
Gonzalo Montiel di aynen uzatmış
Bir de Sol bek Tyrick Mitchell i  paylaşmıştım oda uzatmış bir bir eksiliyor dostlar elimizi çabuk tutmamız lazım inş. Rosieri Ghezzalı biran önce çözeriz. Eğer olmazsa da yapacak birşey yok başka aday bakacağız bende ufaktan araştırmaya başlarım yakında sabırsızlıkla bekliyorum listeyi :)
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 01:18:48 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Gonzalo Montiel di aynen uzatmış
Bir de Sol bek Tyrick Mitchell i  paylaşmıştım oda uzatmış bir bir eksiliyor dostlar :)

Başkada paylaştın sen solda, ben de tüm bölgeleri çalıştığım için 3-4 isim koydum lakin orada kulübün şimdilik bir planlaması gözükmüyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Ersin satılıp utku sözleşme uzatılıp kiralanmali sürekli oynarsa ve gelişim gösterebilir ama bizim mutlaka Mert gunok yada kaliteli bir kaleci almamız lazım ertacda ikinci kaleci olabilir kale önemli forvetede shortlot kiralansa abou ile afsane olurlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Biri şuana kadar adı bizle geçen futbolcuları ve anlaşıldı denen futbolcu varsa hepsinin isimlerini yazabilir mi? Uzak kaldım mevzuya biraz.

Çevrimiçi Samet Ç

Biri şuana kadar adı bizle geçen futbolcuları ve anlaşıldı denen futbolcu varsa hepsinin isimlerini yazabilir mi? Uzak kaldım mevzuya biraz.
Salih Uçan, Salih Özcan, Kenan Karaman, Caulker, Fernando Lucas Martins, Arda Kızıldağ.

Bir tek Salih Uçan ile prensipte anlaşıldı kaynak Murat Özen birde Gudjufi adında 16 yaşında bir Makedon çocuk alındı.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2021, 04:18:41 Samet Ç ]

Çevrimdışı 38life

Salih Uçan, Salih Özcan, Kenan Karaman, Caulker, Fernando Lucas Martins, Arda Kızıldağ.

Bir tek Salih Uçan ile prensipte anlaşıldı kaynak Murat Özen birde Gudjufi adında 16 yaşında bir Makedon çocuk alındı.

Bu kadarcık mı?  :D Sağol. Bide bugün twitter'da Lamine Diack diye bi oyuncuyla ilgilendiğimizi okudum. Lamine'yi biraz seyrettim, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Kulübüyle sözleşme yenilememiş. En çok ön plana çıkan özelliği uzun ve isabetli pasları. Pas arası yapmakta iyi, hamleleri kötü, konsantrasyon ve odaklanma sıkıntısı var. Ama attığı uzun paslarla fark yaratıyor. Eksiklerini kapatabilir, daha 20 yaşında. İş ciddiyete dökülürse daha detaylı seyrederim.

Gudjufi'ye de kısa bi göz attım, ilk izlenimim olumsuz.

Çevrimdışı underworld

Kupayı kaldırılırken kameramanın ne işi var öyle altta

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Teknik ekip ve yönetim Şampiyonlar ligine Welinton ve Ersin' le falan çıkmayı düşünmüyordur değil mi?

Çevrimdışı kaan1903

Sözleşmesi biten orta saha oyuncusu Juninho Bacuna ismi geçiyordu kulübü 1 sene sözleşmesini uzatmış. Ona da çizik atabiliriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2 gün foruma girmedim Cem Dizdar olmuşuz  :D :D

Üniversitede ev arkadaşlarımda sürekli Cem Dizdar gibisin derlerdi. Haklısınız valla ne diyeyim. :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu arada basında çıkan transfer haberlerine hiç inanmıyorum ve takip etmiyorum zaten.

Son güne kalır yine transferler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yani hakikaten şampiyon mu olduk, ligi 6. mı bitirdik bazılarının yazılarını okuyunca anlamıyorum bile. Hoca istedi diye Welinton Nsakala getirdiler yine eleştirildiler, hocanın istediğini getirmediler yine eleştirildiler. Sene başı ghezzal rosier kim diye eleştirildiler, sene sonu neden opsiyon yok diye eleştirildiler. Aboubakar gelirken ya sakatlanırsa, ya oynamazsa diye uzun süreli sözleşme yapmayalım dendi, şimdi de adam bedavaya gidiyor ne biçim sözleşme yapıldı deniyor. Adamlar 1.68 milyon € bonservis vererek, takımı baştan aşağıya yenileyip kadro kurup şampiyon oldular. El insaf yahu. Sezon içinde hataları yok mu var, şampiyonluk kutlamalarında hataları yok mu var. Bence bu sezon en zor şampiyonluklarımızdan biriydi. O yüzden başta hocamız, sonra da hocamızın gelmesini sağlayan, bu kadroyu kuran yönetimimize ve onca maddi yükün altına giren başkanımıza teşekkürü borç bilirim. 
Bu sınavı başarıyla verdik, rakiplerimizden kat kat az bütçeyle Şampiyonlar Ligi' ne gidiyoruz. Asıl sınav bu yaz dönemi. İnşallah yine hocamızı 13 14 kişi bırakmazlar da bi 17 18 tane iyi oyuncu verirler. Bu sezon da kiralık oyuncumuz olur, bu sezon da Ghezzal dışında çok bonservis vereceğimizi düşünmüyorum. Allah yardımcıları olsun bu maddi durumda kolay iş değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yani hakikaten şampiyon mu olduk, ligi 6. mı bitirdik bazılarının yazılarını okuyunca anlamıyorum bile. Hoca istedi diye Welinton Nsakala getirdiler yine eleştirildiler, hocanın istediğini getirmediler yine eleştirildiler. Sene başı ghezzal rosier kim diye eleştirildiler, sene sonu neden opsiyon yok diye eleştirildiler. Aboubakar gelirken ya sakatlanırsa, ya oynamazsa diye uzun süreli sözleşme yapmayalım dendi, şimdi de adam bedavaya gidiyor ne biçim sözleşme yapıldı deniyor. Adamlar 1.68 milyon € bonservis vererek, takımı baştan aşağıya yenileyip kadro kurup şampiyon oldular. El insaf yahu. Sezon içinde hataları yok mu var, şampiyonluk kutlamalarında hataları yok mu var. Bence bu sezon en zor şampiyonluklarımızdan biriydi. O yüzden başta hocamız, sonra da hocamızın gelmesini sağlayan, bu kadroyu kuran yönetimimize ve onca maddi yükün altına giren başkanımıza teşekkürü borç bilirim. 
Bu sınavı başarıyla verdik, rakiplerimizden kat kat az bütçeyle Şampiyonlar Ligi' ne gidiyoruz. Asıl sınav bu yaz dönemi. İnşallah yine hocamızı 13 14 kişi bırakmazlar da bi 17 18 tane iyi oyuncu verirler. Bu sezon da kiralık oyuncumuz olur, bu sezon da Ghezzal dışında çok bonservis vereceğimizi düşünmüyorum. Allah yardımcıları olsun bu maddi durumda kolay iş değil.
Her sene aynı şey oluyor kızılan nokta o. Hep transferler son güne kalıyor, rakipler çatır çatır transfer yapıyor. Maddi sorun herkeste var ama bir tek biz zorlanıyoruz transfer işinde. Hep söyleniyor herkesin maddi durumu kötü, borcu var vs. diye ama nasıl oluyorsa İrfan Can Kahveci ,Mesut Özil, Gedson Fernandes gibi kaliteli adamları çatır çatır alıyorlar. Bu oyuncuların performansı, katkısı ayrı bir konu. Benim demek istediğim transfer yapma becerisi. Hadi bu sezon bu kısıtlı kadroyla 1 gol farkla şampiyonluk geldi. Ama kedi her zaman bal yemez..

Kadro olarak şu an bence fb ve gs' den gerideyiz. Fb mesela bence en iyi kadroya sahip şu anda. Gs' de geniş bir kadroya sahip. Bizim ne olacağı belli değil. Fb' nin tek sorunu teknik direktör. İyi bir teknik direktör bulsalar çok rahat şampiyon olacak kadroları var.