2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292229 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sen 2-3 transferle işin çözüleceğini düşünüyorsan baya iyi niyetlisin. Ben neredeyse sıfırdan kadro kuracağımızı, yerli-yabancı oyuncu dengesini sağlayacağımızı düşünüyorum.

Sende iyi niyetlisin @MUSTAFA_  bende sıfırdan kadro kurmaya çalışıp kuramayacağımızı, kötü olan kadromuzu alternatifli gibi gösterip daha da kötü ve daha da alternatifsiz olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ts'nin gereksiz başkanı oyuncu tekrar Türkiye'ye gelir de bizden başka takımda oynarsa tazminat ödersiniz gibi bir madde koymuş satarken öyle muhabbet dönüyor dünden beri. Tabi nasıl bir tazminat ödenecek kim ödeyecek bosman kurallarına uygun mu oyuncunun kariyerini sözleşmeyle sınırlandırmak bilmiyorum ancak alınırsa çok acayip bir hamle yapmış oluruz ya.
O kural Yusuf Yazıcı da var.
Adam saf mi bir sezon burda oynadı diye gelecekte ki fırsatlardan mahrum kalsın.
Leipzig kadroyu küçültmek istiyor. Bu fırsat kacmamali.

Çevrimdışı Erman1903

Tamam modunda olunca atarsın şimdi yorma kendini

Attım bile, kontratı bitenleri de çalıştım ben onları önceden burada paylaşmıştım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Zenit'ten ayrılmaya hazırlanan Andrey Lunev'i transfer etmek istiyor. (Sport24)

Çevrimdışı mrred

Attım bile, kontratı bitenleri de çalıştım ben onları önceden burada paylaşmıştım.
Teşekkürler ermanım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

KP ÖZEL - Beşiktaş, Gaziantep FK'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha Alexandru Maxim ile anlaşmaya yakın.        (@Ugur__Sever)

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı levitate

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Zenit'ten ayrılmaya hazırlanan Andrey Lunev'i transfer etmek istiyor. (Sport24)
hoca genç kalecilerle devam eder, yalan haber bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

hoca genç kalecilerle devam eder, yalan haber bence

ersin'i satma ihtimalimiz var, gerçekleşirse yabancı kaleci gündeme girer.

Çevrimdışı levitate

Bu kötü olur. Umarım kalır.

https://twitter.com/demarkesports/status/1394662887399038981

takımı veletlerle doldurmaya çalışan, ghezzal'i 2 sene önce kiralayıp verim alamayan monaco neden 15 milyon versin ki? sallama haber ya da fiyat arttırmak için yaptırılmıştır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Adrian alsınlar veya Montipo

Çevrimdışı levitate

hoca zamanında yabancı oyuncu hakkımı kaleciye harcamam gibi bir şeyler diyordu

ersin giderse irfan veya doğanı alır devam ederler
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Ghezzal için bile 7-8 veremiyorsak bitmişiz biz ya. 15 milyon bonservis ile Monaco’ya filan gider bir şey demem asla. Ama şu parayı bile ödeyememek acizlik resmen.
türkiye liginde şampiyon olmak için tek futbolcuya 7-8vermek gereksiz. bu sene 750 bin euro bonservisle işi çözdük. bence önemli olan doğru paralara eksiği olmayan seni de eksik bırakmayacak ve karakterli oyuncular almak.ne çok dar ne çok geniş kadro.

Çevrimdışı worns

özellikle as santrafor işinde sabırlı olmak gerekeceğini şimdiden söyleyeyim. bu duruma bayılmasam da mevcut durum onu gösteriyor malesef.

abou işinin netleşmesi bile zaman alır. biraz önce söylediğim gibi zaten garanti oyuncu gözüyle bakamadığımız için konuşulan paralarla yanaşmaz mevcut yönetim kötü de yapmaz. bizim kadrodaki diğer meseleleri tamamlamakla, orta sahanın sorunlarını çözmekle, ghezzal-rosier meselelerini netleştirmekle geçireceğimiz zamanlar var. bence akıllı davranıp alternatif forvetlerimizi filan da alıp en azından kampta onlarla çalışmakla geçirsek o ayları güzel olur. keza abou işi de olmazsa as santrafor ağustos ortasında anca gelir.

neden derseniz, bizim bonservisiyle üst düzey ileri uç oyuncusu alacak paramız olmaz. olan parayı da başka mevkilere harcarız. belki makul bonservisli, ya da free alternatif forvet filan almış oluruz olumlu senaryoda o olur. kiralık oyuncu kovalayacağımız kesin gibi bir şey. e bu üst düzey lig takımlarının oyuncularını kiralamaya karar vermesi de ağustostan önce olmuyor.

şimdiden, bir ilgimiz olmasa bile, haberi yapılan akla düşen isimlere bakın mitrovic-sorloth. diyelim bunlardan biri gerçekten gelecek. mitrovic'i fulham çok sever. elden çıkartacağım dese bile popüler oyuncu 10-15 bonservis kovalar. bulamadığı durumda der ki championshipte oynatacağıma, oyuncu da istemiyor, gitsin clde oynasın. bunlar ağustos'un işleri. sorloth deniyor. bu adam son dönemde leipzigde oynamaya, beğenilmeye falan başlandı. yeni hoca gelecek. o kampta görecek. kiralanmasına karar verecek vs. yine yaz sonu işleri. bu tarz 15 tane alternatif yazılabilir. kesin biri düşer de. ama düşeceği zaman belli, şimdiden tartışmayalım bence boşuna :)
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2021, 20:00:28 worns ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sevgili arkadaşlar, Türkiye ve bizim için 10 milyon Euro'lar falan artık uçuk paralar

Ghezzal 29 yaşında, alırsak son sahibi olacağız. Bunları da düşünmek lazım.

Teorik olarak söylediklerin doğru abi. Ama Lens’i Diaby’i pek bir çabuk unuttuk sanki. Kolay değil her zaman denk getiremezsin. Bir takım şampiyon olduysa kadrosunu korur, eksik bölgelerine de takviyeler yapar. Yönetimin işi budur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

türkiye liginde şampiyon olmak için tek futbolcuya 7-8vermek gereksiz. bu sene 750 bin euro bonservisle işi çözdük. bence önemli olan doğru paralara eksiği olmayan seni de eksik bırakmayacak ve karakterli oyuncular almak.ne çok dar ne çok geniş kadro.

Yanlışlıkla @tuncaboylu’yu alıntıladım.. Bir önceki iletim sanaydı.

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Ts'nin gereksiz başkanı oyuncu tekrar Türkiye'ye gelir de bizden başka takımda oynarsa tazminat ödersiniz gibi bir madde koymuş satarken öyle muhabbet dönüyor dünden beri. Tabi nasıl bir tazminat ödenecek kim ödeyecek bosman kurallarına uygun mu oyuncunun kariyerini sözleşmeyle sınırlandırmak bilmiyorum ancak alınırsa çok acayip bir hamle yapmış oluruz ya.
gereksiz birşey verirsin oyuncuya parayı sözleşmesini bitirir boşta kalır sende boştaki oyuncuyla imzalarsın

Çevrimiçi murat

hoca zamanında yabancı oyuncu hakkımı kaleciye harcamam gibi bir şeyler diyordu

ersin giderse irfan veya doğanı alır devam ederler
genç kaleciler içinde irfancanda altay uğurcan hatta daha üzeri bir potsnsiyel görüyorum.tecrübelilerden ertaçta bize cuk oturur. hatta lig için muammer, ali vural şaşal, tolgahan bile olur.en azından bu isimlerden birini ne olur ne olmaz diyerek kadroya dahil etmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle haklısın abicim. 10 M Euro bizim için artık ucuk bir para.

Ghezzal için vereceğimiz para max 3-4 oda taksitle olur  :biggrinking:
Kaldı ki Ghezzal'ı çok sevdik, ama Kuzey Afrikalı bir oyuncu olduğunu unutmamak lazım.

Galatasaray'lılar da Feghouli'ye tapıyordu ilk geldiğinde, ilk iki sene iyi de devam etti. Şimdi gitsin diye gözünün için bakıyorlar.

8-10 milyon Euro bonservis, en az 2 milyon Euro'dan 3 (hatta belki 4) senelik sözleşme. Menajeri şusu busu derken, yaklaşık 250 milyon liralık bir maliyet bu. Geri dönüşü de olmayacak.

O yüzden daha ayakları yere basan hamleler yapmalıyız.

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2021, 20:26:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal konusuna gelince, Leciester Ghezzalı sözleşmesini uzatalım bir yıl daha siz de kalsın fakat kontratının tamamını

siz ödeyin demiş. Bence güzel yol çünkü satın aldığımız taktirde son kullanıcısı biz olacağız. 5 6 milyon bonservisine

verirsek en az 3 yıllık kontrat isteyecektir. 2.5 dan 7.5 ve toplamda 13.5 milyon euroluk bir operasyon oluyor . Çok

fazla
Leicester böyle bir şey demiş olamaz, belki biz Leicester'a bunu teklif etmiş olabiliriz.

Adamlar şimdi 8-10'a satmak varken neden sözleşme uzatıp kiralasın?

Çevrimdışı levitate

genç kaleciler içinde irfancanda altay uğurcan hatta daha üzeri bir potsnsiyel görüyorum.tecrübelilerden ertaçta bize cuk oturur. hatta lig için muammer, ali vural şaşal, tolgahan bile olur.en azından bu isimlerden birini ne olur ne olmaz diyerek kadroya dahil etmek lazım.

geçen yaz yedek kaleci için babacan ve serkan ile uğraşacaklarına ertaç'ı çözselerdi keşke
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kursad_Duran

Daha sezon yeni bitti ama 30 oyuncu gitmiş yerine 60 oyuncu gelmiş bile.

Böyle transfer dönemimi olur hiç?

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha sezon yeni bitti ama 30 oyuncu gitmiş yerine 60 oyuncu gelmiş bile.

Böyle transfer dönemimi olur hiç?

Daha bitmedi bile, birazdan kupa finaline çıkacağız.

Takımı, oyuncuları ve yöneticileri çok darlamayalım, kendimizi de fazla üzmeyelim.

Şampiyon olmak 42 hafta uğraşıp, şampiyon olunca 3 gün bile sevinememek sağlıklı bir durum değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şörlot, wakayme gelsin
Şu Anadolu takımlarının topçularıni ne çok seviyoruz. Shörloth tamam da diğeri ne?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★