özellikle as santrafor işinde sabırlı olmak gerekeceğini şimdiden söyleyeyim. bu duruma bayılmasam da mevcut durum onu gösteriyor malesef.
abou işinin netleşmesi bile zaman alır. biraz önce söylediğim gibi zaten garanti oyuncu gözüyle bakamadığımız için konuşulan paralarla yanaşmaz mevcut yönetim kötü de yapmaz. bizim kadrodaki diğer meseleleri tamamlamakla, orta sahanın sorunlarını çözmekle, ghezzal-rosier meselelerini netleştirmekle geçireceğimiz zamanlar var. bence akıllı davranıp alternatif forvetlerimizi filan da alıp en azından kampta onlarla çalışmakla geçirsek o ayları güzel olur. keza abou işi de olmazsa as santrafor ağustos ortasında anca gelir.
neden derseniz, bizim bonservisiyle üst düzey ileri uç oyuncusu alacak paramız olmaz. olan parayı da başka mevkilere harcarız. belki makul bonservisli, ya da free alternatif forvet filan almış oluruz olumlu senaryoda o olur. kiralık oyuncu kovalayacağımız kesin gibi bir şey. e bu üst düzey lig takımlarının oyuncularını kiralamaya karar vermesi de ağustostan önce olmuyor.
şimdiden, bir ilgimiz olmasa bile, haberi yapılan akla düşen isimlere bakın mitrovic-sorloth. diyelim bunlardan biri gerçekten gelecek. mitrovic'i fulham çok sever. elden çıkartacağım dese bile popüler oyuncu 10-15 bonservis kovalar. bulamadığı durumda der ki championshipte oynatacağıma, oyuncu da istemiyor, gitsin clde oynasın. bunlar ağustos'un işleri. sorloth deniyor. bu adam son dönemde leipzigde oynamaya, beğenilmeye falan başlandı. yeni hoca gelecek. o kampta görecek. kiralanmasına karar verecek vs. yine yaz sonu işleri. bu tarz 15 tane alternatif yazılabilir. kesin biri düşer de. ama düşeceği zaman belli, şimdiden tartışmayalım bence boşuna