2021-2022 SEZONU KADRO MÜHENDİSLİĞİM
Öncelikli hedef ideal on biri ekonomik imkanlar dahilinde ligin en iyi oyuncuları durumuna getirmek.
☆Ligin mevkisinin en iyi oyuncuları
●Ligin mevkisinin en iyi üç oyuncuları
□Ligin mevkisinim en iyi üçüne giremeyecek oyuncuları
ERSİN □
ROSİER ☆
WELİNTON □
VİDA ●
RIDVAN ☆
JOSEF ☆
ATİBA ●
GHAZZAL ☆
LJAJİC □
LARİN ●
ABOUBACAR ☆
1)☆ ve ● ile ısaretli oyuncular takımda tutulmalıdır.Tutulamadiklarının yeri müdailleri ile doldurulmalıdır.
2)□ ile işaretli oyunculardan kaleci Ersin'in ligin en iyi kalecisi olmadığı aşikar.Bana öteki sene içinde ışık verdiğini soyleyemem.Teklif varsa elden çıkarıp "ligin en iyi kalecisi bizde" diyebileceğimiz kaleci bulmalıyız.
□ ile işaretli oyunculardan Welinton'un şampiyonlukta katkısı inkar edilemez ama gönül rahatlığıyla "ligin en iyi stoperi" diyemeyiz herhalde.Yerine tartışmasız ligin en iyi stoperini bulup Welinton'u iyi bir stoper alternatifi olarak tutmalıyız.
□ ile işaretli oyunculardan Ljajic maaşı yüzünden eldwn çıkarabilmek zor ama oraya "ligin tartışmasız en iyi on numarası"dedirtebileceğiz oyuncu olmazsa olmazımız.Bizi ertesi sene 1 değil 2-3 seviye üste çıkarabilecek hamle.
3)Sol beke Rıdvan'ın yıldışlaşacağı sezon olarak baktığım için N'Sakala yedeklemesiyle yeterli buluyorum.Sağ bekte Rosier'in arkasına Eskişehir'den alınan çocuğun önünü tıkamamak ve ekonomik rahatlama için transfer düşünmüyorum.Ayrıca Dorukhan ile mümkünse sözleşme yenileyip Sağ-sol bek ve orta saha için Necip ile beraber "Joker-Türk pasaportlu oyuncu" sayımız arttırılmalı.
4)Sakatlık ceza vs. durumlar göz önünde bulundurularak Ghazzal'sız oyuna uygun kanat oyuncusu transfer edilmeli.
5)Josef,Atiba,Larin,Abou'ya alternatif oyuncular transfer edilmelidir.