2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291493 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Alexander Mitrovic nasıl olur abi? @Erman1903
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Fazla abartmaya gerek yok, ligin iyilerinden pozitif bir oyuncu işte. Sağında insanlık suçu Serdar - Solunda adamın hası Caner var herkesin harcı değil bunlarla oynamak iyi ligden birini koy futbola küser gider 1 sezona.
İnsanlık suçu  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

pablo santos'a hakikaten bakmak lazım. sezon içinde izlediğim bir kaç maçta beğenmiştim. şimdi istatistiklerine göz attım da defansif ortalamaları caulker'den de hatta vida-welinton'dan da bazı bakımlardan yüksek çıkıyor. acaba partneri çok kötü diye buna mı çok iş düştü bilmiyorum. solak ve braga'da da epey tercih edilmiş.

Pablo'nun önceki sezonu da çok farklı değil ama Billong iğrenç bir stoper :lol:

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

pablo santos'a hakikaten bakmak lazım. sezon içinde izlediğim bir kaç maçta beğenmiştim. şimdi istatistiklerine göz attım da defansif ortalamaları caulker'den de hatta vida-welinton'dan da bazı bakımlardan yüksek çıkıyor. acaba partneri çok kötü diye buna mı çok iş düştü bilmiyorum. solak ve braga'da da epey tercih edilmiş.
Hatay topa sahip olarak oynamaya çalışan bir takım

kapan çık yapmıyorlar o bakımdan da bize uyabilir fakat defansif birebirlerine iyi bakmak lazım çünkü hoca öncelikle

topu kaptırdığımızda defansif birebiri hemen baskıyla kazanabilecek stoperi tercih edecektir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

İnsanlık suçu  :D

Lağım herif tam bir yerli stoper, Türkiye dışında hiçbir yerde buna spor yaptırmazlar.

Çevrimdışı mrred

İçimden bir ses alpaslan öztürkü alacağımızı söylüyor. Bizim maçta gol attığında öyle aşırı sevinmedi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

İçimden bir ses alpaslan öztürkü alacağımızı söylüyor. Bizim maçta gol attığında öyle aşırı sevinmedi.
Galatasaraylı fanatiğin teki, koşa koşa gider gsye. Kameraya şov falan yaptı istemez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS yönetimi olsa çoktan oraya gitmişti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

golden sonra arma falan öptü hiç sanmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

golden sonra arma falan öptü hiç sanmam

Takımıyla son maçıydı. Saygıdan öpmüştür.

Çevrimdışı kaan1903

Eğer Rosier’in bonservisini çözemezsek Bu Betis’in Sağ beki Emerson Royal boşa çıkıyor Çok zor transfer bize yedirmezler ama yine de bir denemek lazım 25 milyon piyasa değeri var.

Çevrimdışı levent14

Halil Akbunar Rotasyon için nnasil olur?? Topu rakibe verdiğimiz öne geçip kontra kovaladigimiz zamanlarda baya ise yarar gibi...Uygun fiyata alinabilirmi bilemem tabi

Çevrimdışı Erman1903

Eğer Rosier’in bonservisini çözemezsek Bu Betis’in Sağ beki Emerson Royal boşa çıkıyor Çok zor transfer bize yedirmezler ama yine de bir denemek lazım 25 milyon piyasa değeri var.

Ah imkan ah :)...

Çevrimdışı Erman1903

Halil Akbunar Rotasyon için nnasil olur?? Topu rakibe verdiğimiz öne geçip kontra kovaladigimiz zamanlarda baya ise yarar gibi...Uygun fiyata alinabilirmi bilemem tabi

Piyasasını çok yükseltti zor olur herhalde, Emrah Başsan hesaplı çözüm olarak daha uygun gibi gözüküyor.

Çevrimdışı kaan1903

Ah imkan ah :)...
Vazgeçtim zaten Barca ile haberleri çıkmış

Çevrimiçi levitate

güven yalçın kardeşimiz 0 GOL 0 ASİST gibi mükemmel bir performans ile kulübümüze dönüş yapıyor

burnu sürtmüştür herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

2021-2022 SEZONU KADRO MÜHENDİSLİĞİM

Öncelikli hedef ideal on biri ekonomik imkanlar dahilinde ligin en iyi oyuncuları durumuna getirmek.
☆Ligin  mevkisinin en iyi oyuncuları
●Ligin mevkisinin en iyi üç oyuncuları
□Ligin mevkisinim en iyi üçüne giremeyecek oyuncuları
ERSİN               □
ROSİER            ☆
WELİNTON      □
VİDA                 ●
RIDVAN            ☆
JOSEF              ☆
ATİBA               ●
GHAZZAL        ☆
LJAJİC             □
LARİN               ●
ABOUBACAR   ☆   

1)☆ ve ● ile ısaretli oyuncular takımda tutulmalıdır.Tutulamadiklarının yeri müdailleri ile doldurulmalıdır.
2)□  ile işaretli oyunculardan kaleci Ersin'in ligin en iyi kalecisi olmadığı aşikar.Bana öteki sene içinde ışık verdiğini soyleyemem.Teklif varsa elden çıkarıp "ligin en iyi kalecisi bizde" diyebileceğimiz kaleci bulmalıyız.
  □ ile işaretli oyunculardan Welinton'un şampiyonlukta katkısı inkar edilemez ama gönül rahatlığıyla "ligin en iyi stoperi" diyemeyiz herhalde.Yerine tartışmasız ligin en iyi stoperini bulup Welinton'u iyi bir stoper alternatifi olarak tutmalıyız.
  □ ile işaretli oyunculardan Ljajic maaşı yüzünden eldwn çıkarabilmek zor ama oraya "ligin tartışmasız en iyi on numarası"dedirtebileceğiz oyuncu olmazsa olmazımız.Bizi ertesi sene 1 değil 2-3 seviye üste çıkarabilecek hamle.
3)Sol beke  Rıdvan'ın yıldışlaşacağı sezon olarak baktığım için N'Sakala yedeklemesiyle yeterli buluyorum.Sağ bekte Rosier'in arkasına Eskişehir'den alınan çocuğun önünü tıkamamak ve ekonomik rahatlama için transfer düşünmüyorum.Ayrıca Dorukhan ile mümkünse sözleşme yenileyip Sağ-sol bek ve orta saha için Necip ile beraber "Joker-Türk pasaportlu oyuncu" sayımız arttırılmalı.
4)Sakatlık ceza vs. durumlar göz önünde bulundurularak Ghazzal'sız oyuna uygun kanat oyuncusu transfer edilmeli.
5)Josef,Atiba,Larin,Abou'ya alternatif oyuncular transfer edilmelidir.

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2021, 22:54:18 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Shkodran Mustafi'nin sözleşmesi bitiyormuş.

Yaşı da genç sayılır, defans için düşünülebilir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

TRANSFER | Saint Etienne, Claude Puel’in istediği Wajdi Kechrida (25) ile yakından ilgileniyor.

Saint Etienne’in yanısıra @Besiktas da Kechrida ile ilgileniyor. Valentin #Rosier’nin transferi için Sporting ile anlaşılamaması durumunda ilk aday Kechrida. (France Football)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Almanya'da Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti. Sezon sonunda kontratı bitecek oyuncuya 500 bin Euro teklif edildi. ( Hessenschau)

Çevrimdışı Erman1903

Alexander Mitrovic nasıl olur abi? @Erman1903

Görmemişim, Olursa iyi olur herhalde kardeşim 18M Euroluk EPL'de oynayan adam için ne diyelim şimdi :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu madde ile Özgür Abicim.

**Ancak, küçük futbolcunun kanuni temsilcilerinin transfer olunacak kulübün bulunduğu  ülkeye futbolla ilgisi olmayan bir sebeple taşınmış olmaları halinde veya futbolcunun  Türkiye sınırına 50 km.’den daha kısa bir mesafede ikamet etmesi ve komşu ülke Federasyonu’na tescilli kulübün tesislerinin Türkiye sınırına 50 km.’den daha kısa bir  mesafede olması halinde uluslararası transfere izin verilebilir.

Örnek; Messi 12 yaşında iken büyüme hormon eksikliği tedavisi görmesi için İspanya/Barcelona'ya taşınıyor. Ama asıl amaç: Futbol tabi.

Eyvallah Gökhan kardeşim.
Demek ki bir arka kapı arayınca var  :tabe: