2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290282 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

Aboubakar meselesi;

Kulübün doktoru var, MR Sonuçları kulüpte duruyor. MR sonuçlarında başkanın da dediği Aboubakar'ın da dediği sakatlık görünüyor. Çünkü sakatlığı geçmeden Sivas maçında oynadı sonra uzadı sakatlık.

Olay şu; Aboubakar kulüp için iyi kendisi için felaket bir sözleşmeyle geldi bu sezon başı, sonra gol atmaya başlayınca sözleşmesinin revize edilmesini istedi. Daha sonra da sakatlandı. Sonra Beşiktaş düşmanı basın Aboubakar bilerek oynamıyor dedi. Şimdi de siz Abou'ya düşma oldunuz.
Hem sakat hem sözleşmeyi iyileştirmeyi istiyor. Olay bu.

Nkodou'nun röportajlarında dediği gibi Aboubakar takımın abisi lideri. Kaynaşmayı sağlayan temel oyunculardan. Bu sebeple çok fazla yıllık ücret almaması kaydıyla kadroda tutulmalı. 12-15 golü her sezon garanti. Ama sakatlık riskine karşı en az kendisi kadar atacak bir yabancı golcü de bulundurulmalı. Batshuayi olur, Simy olur, başka bir iyi golcü olur.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2021, 13:56:43 joseph35 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Sörloth da çok iyi olur yalnız. Gomez' in genç hali gibi olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Aboubakar meselesi;

Kulübün doktoru var, MR Sonuçları kulüpte duruyor. MR sonuçlarında başkanın da dediği Aboubakar'ın da dediği sakatlık görünüyor. Çünkü sakatlığı geçmeden Sivas maçında oynadı sonra uzadı sakatlık.

Olay şu; Aboubakar kulüp için iyi kendisi için felaket bir sözleşmeyle geldi bu sezon başı, sonra gol atmaya başlayınca sözleşmesinin revize edilmesini istedi. Daha sonra da sakatlandı. Sonra Beşiktaş düşmanı basın Aboubakar bilerek oynamıyor dedi. Şimdi de siz Abou'ya düşma oldunuz.
Hem sakat hem sözleşmeyi iyileştirmeyi istiyor. Olay bu.

Nkodou'nun röportajlarında dediği gibi Aboubakar takımın abisi lideri. Kaynaşmayı sağlayan temel oyunculardan. Bu sebeple çok fazla yıllık ücret almaması kaydıyla kadroda tutulmalı. 12-15 golü her sezon garanti. Ama sakatlık riskine karşı en az kendisi kadar atacak bir yabancı golcü de bulundurulmalı. Batshuayi olur, Simy olur, başka bir iyi golcü olur.

Bu şartlarda yedek olarak abu lüks kaçar bize. 1.5 - 2 bandına kabul etmez diye düşünüyorum. Alacağın 1. Forvete de 3 versen şartlar epey zorlanmış olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Aleksandar Mitrovic iş yapar mı ismi geçiyor

Çevrimdışı levent14

Aboubakar sözleşme ister bunu anlarım ama şu son maçlarda sakat olup oynamadığına asla inanmıyorum..Tabiki doktor raporu var diyecekler ne diyecekler başka ? Hadi diyelim kalsın yıllık 2,2 milyondan sakatlık şartlı bir sözleşmeyi kabul ediyorsa kalsın..Olmaz derse kapı orada

Çevrimiçi sefaköykartali

Aboubakar sözleşme ister bunu anlarım ama şu son maçlarda sakat olup oynamadığına asla inanmıyorum..Tabiki doktor raporu var diyecekler ne diyecekler başka ? Hadi diyelim kalsın yıllık 2,2 milyondan sakatlık şartlı bir sözleşmeyi kabul ediyorsa kalsın..Olmaz derse kapı orada
Bu işi yine çözse çözse sergen hoca ve yönetim çözer. Ben hafif sakatken zorlayıp oynatılmasa son 2 3 maçta oynayabileceğini düşünüyorum. Para yüzünden oynamadıysa da yolları ayırırsın olur biter. Ama ortada para mevzusu yokken oyuncuyu sezon bittikten sonra böyle ortada bırakmamak lazım. Sözleşme uzatılacaksa bunların netleştirilmesi lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2.2 m euro çok.
Hatta şöyle söyleyeyim Avrupa' da 1m euro üzerinde kontrat bulamaz. Belki arap ülkeleri.
Onun dışında istediği parayı sadece fb verir, veriyorsa da alsın hayrını görsün demek düşer.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gelsin hemen başlasın. Deli iş yapar.

Çevrimdışı kaan1903

Gelsin hemen başlasın. Deli iş yapar.

İnstagram sayfalarında ismi geçmiş o zaman inş. doğrudur diyelim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Championship'de bu denli iş yapan adam arkasında Ghezzal, Souza felan güzel yapar.
Gelsin dicemde 3 yıldır her dönem alıyoruz adamı bu sefer ins ciddiyizdir  :biggrinking:

2019-20 : 41 Maç -- 26 Gol
2018-19: 37 Maç -- 11 Gol
2017-18 : 27 Maç -- 14 Gol
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2021, 14:54:13 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı kaan1903

Championship'de bu denli iş yapan adam arkasında Ghezzal, Souza felan güzeş yapar.
Gelsin dicemde 3 yıldır her dönem alıyoruz adamı bu sefer ins ciddiyizdir  :biggrinking:

Championshipte o golleri atan burda gol kralı olur :D inş bu sefer ciddi ilgileniyoruzdur hayırlısı.
Asıl benim dikkatimi fransa lig 2 de oynayan Mohamed Bayo çekti bilmiyorum daha önce paylaşan oldu mu Larini iyi paraya okutursak yerine düşünebiliriz. 22 gol 7 asistle oynamış video da izlediğim kadarıyla bitiriciliği hızı falan yerinde. yaşıda henüz 22 ileride para da kazandırabilir. https://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-bayo/profil/spieler/594991
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2021, 15:03:14 kaan1903 ]

Çevrimdışı sozkul

Aboubakar için hiç uğraşmaya gerek yok. Koçspor ile anlaşır gibi. O paraları ancak onlar verebilir.

Sörloth için TS görüşüyormuş diye okuyoruz, CL'de var iken gelsin birde bizde oynasın.

Sörloth kesinlikle TS'ye tekrar dönmez. Mümkün değil bence..
Ama iki katı ücret öderlerse bilmem tabiiki.

Çevrimdışı worns

çok iyi olur

Çevrimdışı worns

Stoper için Mamodou Sakho ismi de geçiyor Ayrıca forvet için de Aleksandar Mitrovic ile de önümüzdeki günlerde kiralamak için görüşme yapacakmışız İnstagram dedikodusu. Ne kadar doğrudur bilemem.

mitrovic iyidir hoştur da sakho'nun pek kimseye hayrı dokunmaz bu saatten sonra

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Championshipte o golleri atan burda gol kralı olur :D inş bu sefer ciddi ilgileniyoruzdur hayırlısı.
Asıl benim dikkatimi fransa lig 2 de oynayan Mohamed Bayo çekti bilmiyorum daha önce paylaşan oldu mu Larini iyi paraya okutursak yerine düşünebiliriz. 22 gol 7 asistle oynamış video da izlediğim kadarıyla bitiriciliği hızı falan yerinde. yaşıda henüz 22 ileride para da kazandırabilir. https://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-bayo/profil/spieler/594991

Son vuruşları ve top stobu Larin'den iyi. Biraz yumuşak , hafif gibi geldi ama iş yapar gibi  :biggrinking:

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı tuncaboylu

mitrovic iyidir hoştur da sakho'nun pek kimseye hayrı dokunmaz bu saatten sonra
Fulham'daki maaşı 3.5 milyon Euro, net 2'ye denk gelir herhalde.

1 sene kiralayabiliriz belki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Maxim kötü bir futbolcu değil, bana göre Mensah ve ismini söylemek istemediğim fakat herkesin anladığı oyuncudan daha faydalı olacaktır. Kendisini soruşturmuş olabiliriz fakat bu haberlerin asıl sebebi bonservissiz transfer edilen ve 30 yaşına giren kontratının son yılındaki futbolcunun kulübü tarafından pazarlanmak istenmesidir. Hazır bu kadar gol atmışken (Yarısından fazlası penaltı) 1,5-2M civarı bir bonservis koparıp yolunu bulmak istiyor kulübü, SAÇ gibi köfteler
- Sumudica gibi tipler de sever bu işleri, gurur duymuş falan filan.

Coulker'a ilgimiz olduğu da bilinmeyen bir şey değil, defansif hacmi yüksek olmayan fakat az hata yapan, ayağı düzgün karakterli bir oyuncudur ama öyle kolay bir iş değil transferi. Eğer kendisine bağımlı kalırsak bizi transferin son gününe kadar bekletir ve en yüksek teklifi yapan kulübe imza atar muhtemelen. Menajerine yüksek teklifler geldiğinden şüphemiz yoktur, ŞL bir koz olabilir.

16 yaşındaki Makedon kardeş de muhtemelen uydurma bir haberdir, benim düşünceme göre Sergen uğraşmaz böyle bir oyuncuyla. Altyapı için düşünülüyorsa onu bilemem.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxim kötü bir futbolcu değil, bana göre Mensah ve ismini söylemek istemediğim fakat herkesin anladığı oyuncudan daha faydalı olacaktır. Kendisini soruşturmuş olabiliriz fakat bu haberlerin asıl sebebi bonservissiz transfer edilen ve 30 yaşına giren kontratının son yılındaki futbolcunun kulübü tarafından pazarlanmak istenmesidir. Hazır bu kadar gol atmışken (Yarısından fazlası penaltı) 1,5-2M civarı bir bonservis koparıp yolunu bulmak istiyor kulübü, SAÇ gibi köfteler
- Sumudica gibi tipler de sever bu işleri, gurur duymuş falan filan.

Coulker'a ilgimiz olduğu da bilinmeyen bir şey değil, defansif hacmi yüksek olmayan fakat az hata yapan, ayağı düzgün karakterli bir oyuncudur ama öyle kolay bir iş değil transferi. Eğer kendisine bağımlı kalırsak bizi transferin son gününe kadar bekletir ve en yüksek teklifi yapan kulübe imza atar muhtemelen. Menajerine yüksek teklifler geldiğinden şüphemiz yoktur, ŞL bir koz olabilir.

16 yaşındaki Makedon kardeş de muhtemelen uydurma bir haberdir, benim düşünceme göre Sergen uğraşmaz böyle bir oyuncuyla. Altyapı için düşünülüyorsa onu bilemem.
Caulker 2 milyon istiyormuş büyük ihtimal fener alır bizi kurtarır. Makedon çocuğu Murat Özen'de söylemiş.

Çevrimdışı Erman1903

Caulker 2 milyon istiyormuş büyük ihtimal fener alır bizi kurtarır. Makedon çocuğu Murat Özen'de söylemiş.

Kurtulmalık bir durumu yok kötü bir oyuncu değil Caulker ama Rus kulüpleri falan da istiyor diye biliyorum bizimkiler o hayal ettiği paraları vermez. Makedon çocuk iyi bonservis yapan (?) Eljif dolayısıyla çekici gelmiş olabilir bizimkilere ama dediğim gibi ben hocanın çok fazla üstüne düşeceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi levitate

isterim şahsen, uygun fiyata geliyorsa denemekten zarar gelmez
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Aleksander Mitroviç'i mevcut mali şartlarda almamız imkansız bence.Yaşı daha 26 ve Fulham elinden çıkarmak iatiyorsa çok rahat 10-15 bonservise alıcı bulur.Bonservis ödeyerek önce Ghazzal sonra Rosier zorlayacağız.Onun harici bonservis ödeyerek oyuncu alacağımızı zannetmiyorum.Bir tek Larin harici ekstradan Ersin,Vida gibi sürpriz bonservis kazanabileceğimiz oyuncular olursa 1-2 milyon euroluk bonservisli oyuncu alırız diye düşünüyorum.Onun harici free ve kiralık oyuncu kovalarız
Hayatta Beşiktaş