2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288527 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

2,7-3 arası anlaşırız

çebi vermez.bencede verilmemeli.o para verileceksede güzel bir folmül yazılmalı.

Çevrimdışı Atkar

:halay:
Mevcut takımı koruyup "ligin en iyi 10 numarası" denilebilecek bir oyuncu transfer edebilirsek seneye her şey çok daha kolay olabilir

+ Güzel bir 8 numara ile 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada dun canli yayinda Vida Baskanla kupa maçi sonrasi gorusecegiz dedi buyuk ihtimal sozlesme uzatma konusu  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Anadolu'daki 32 yaşındaki oyuncu yerine Kartal oynasın daha iyi.

Sözleşmesi de sürüyor üstelik Hakan'ın.

kartal bu sene fena görüntü vermedi ümraniye'de. recep uçar geldikten sonra 1.lig düzeyine göre epey pozitif oynayan, pasla çıkmaya çalışan bir takım vardı, bizim arkadaş da derin oyun kurucu tarzında takılıyordu. fakat bizim orta sahamıza bakınca henüz rol bulamıyorum. josef'in rolünde zaten olmaz biz daha klasik bir 6 kullanıyoruz. 8 için de 2. seçenek olmaz. fizik kalitesi bizim o pozisyonda alıştığımız oyuncuların epey gerisinde henüz. oyun alışkanlıkları da öyle.

3. seçenek olmaya gelince bence o da kartal'ın kariyeri açısından doğru planlama değil. çünkü atıyorum as 8 ve atiba'nın arkasında bekleyecekse oynayacağı 4-5 maç olur. bu gelişimi için doğru bir planlama olmaz. ben bunun yerine atıyorum ümraniye'de bir tam sezon takımın önemli oyuncusu rolünde izlemek isterim.

hakan'a gelince ucuz maliyetli yerli 6-8 yedeği bakarken önüme çıkan birisi. başka biri de olabilir. yaşından dolayı takımı bırakabilir oyuncu isterse diye yazdım.

Çevrimdışı worns

kartal, bilal ceylan, serdar saatçi, kerem kalafat... kaçırdığım da vardır. bu arkadaşlara da bir planlama yapmak lazım. gelişine sağa sola dağıtmamak lazım.

Çevrimdışı can1903

Salih uçandan sonra kenan karaman, salih özcan da beşiktaşla anlaştı. Başkan ve hoca sözleşme imzalamasından sonra kadro planında onay geldiği an açıklanır diye düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Altliglerden alınacak en iyi 3 oyuncu. Daha doğrusu bizim ihtiyacımız olan mevkilere yerli ihtiyacımız olan rotasyonlara katmamız gereken 3 isim;
Barış Alper Yılmaz (kanat)
Seyfettin Anıl Yaşar (stoper)
Oğulcan Ülgün (defansif orta saha)
https://www.transfermarkt.com.tr/batuhan-karadeniz/profil/spieler/52270

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu Abou düşündüğümüzden de akıllı çıktı  :biggrinking:

Sözleşmede ki" sakatlık" maddesinin kaldırılması ile birlikte 3M Euro istiyormuş.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abou konusunun artk sakatlık olmadıgı ortaya cıktı.
Yaşı geldi, haklı gibi . Son güzel sözleşmesini alma derdinde.
3 M Euro bandına cıkacaksak CL ile Abou'dan daha iyi adamlar bulunabilir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi levitate

besar gudjufi diye makedon bir arkadaşı almışız diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Abu'ya o parayı vereceğime Benteke kovalarım

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Carlos Vinicius . Tottenham sözleşme uzatacakmış.
CL ile alabilir miyiz acaba bu adamı ? İş yapar gibi.

https://www.transfermarkt.com.tr/carlos-vinicius/profil/spieler/525287

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Benteke bu sezon dışında sayıları iyi değil ama yine iş yapar bu çöp ligde  :biggrinking:

Batshuayi kiralasak oda olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

hasic ama sağ ayaklı + makedon?

oyun içinde daha aktif sanki
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

maxim'i almışız diyorlar ne alaka ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Caulker-Salih-Maxim gelecek gibi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sEuL

Anlasilan transferde yine yurt disina cikmiyoruz. Tr liginde top kosturan tanidik oyunculara yonelicegiz. Her transfer doneminin olmazsa olmazi, bir yada iki menajer teklifi ya tutarsa transferide yapilir buyuk ihtimalle.

Su ana kadar bizimle isimleri gecen oyuncular yine Alanya JK’den Caulker ve Salih. SAC’ta Maxim dedikodusunu yaymaya baslamis.

Caulker’i alici gozuyle hic izlemedim ama gecen seneden beri Sergen hocanin istedigini biliyoruz.

Salih transferine kimsenin hayir diyecegini dusunmuyorum. O bolge icin alabilecegimiz heralde en iyi yerli oyuncu.

Oyuncu degerlendirmesi yapan arkadaslardan bazilari Maxim’i begenirken bazilari yetersiz bulmustu kendisini. Umarim hayirlisi olur bizim icin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu köprünün altından daha çok su akar. Daha transfer dönemi bile açılmadı. Köklü bir değişim olacağı beklenmedik bir şey değil. Aboubakar ile yollarımızı ayırsak da kalsa da şaşırmam. Yerini doldurabilir miyiz? Dolduramayız belki ama farklı bir oyun da oynayabiliriz. Ben Ghezzal ve Rosier'in kalmasını Aboubakar'a tercih ederim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1394049788555956224

bu haberler artmaya başladı :ı

murat özen 3.5 istiyor demiş
Güle güle o zaman abou kendi bilir gitsin fb de takılsın

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou konusunun artk sakatlık olmadıgı ortaya cıktı.
Yaşı geldi, haklı gibi . Son güzel sözleşmesini alma derdinde.
3 M Euro bandına cıkacaksak CL ile Abou'dan daha iyi adamlar bulunabilir diye düşünüyorum.
Biraz isim yapmış ya da zamanında Premier League'e transfer olmuş bir santraforu 3 milyondan aşağı bulmak pek mümkün değil.

Ancak Kuzey ülkelerinden falan bir adam bulabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmesi devam ediyor, nasıl alacağız bakalım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Klasik Anadolu topçusu yaftasını yapıştıracağız ancak gelirse ben çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Ljajiz-Ozzie-Mensah toplamından daha fazla katkı sağlayacak bir oyuncu, öyle çıtkırıldım ben savunma yapamam modunda da değil.
Oyun görüşü oldukça iyi ve skorer.