2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290227 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuraya da ekleme yapayım, her ne kadar bu seneden sonra ön elemesiz CL yolu kapalı olsa da bizim ilk amacımız ligimizde şampiyon olup CL' den gelecek olası paraya talip olmaktır.
Şenol Güneş dönemindeki gibi önce CL sonra lig dersek yanlış strateji olur. Asıl hedef her sene şampiyonluk olmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxim ve benzeri transferler doğrudan ilk 11'e yapılacaksa parayı çöpe atacağız demektir. Burada önünde öyle 6-7 kişi ile savunma yapan adamları görünce ne olduğunu şaşırır Cl'yi hiç saymıyorum zaten yedek olacaksa alsın denesin ilk 11'e Anadolu'dan topçu alınmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maxim ve benzeri transferler doğrudan ilk 11'e yapılacaksa parayı çöpe atacağız demektir. Burada önünde öyle 6-7 kişi ile savunma yapan adamları görünce ne olduğunu şaşırır Cl'yi hiç saymıyorum zaten yedek olacaksa alsın denesin ilk 11'e Anadolu'dan topçu alınmaz.

Maxim dar alanda da becerikli ve oyun görüşü olan bir oyuncu. Bu nedenle takım oyununa da ciddi katkı sağlar.
Mensah gibi boş alan bulayım yardırayım topçusu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxim dar alanda da becerikli ve oyun görüşü olan bir oyuncu. Bu nedenle takım oyununa da ciddi katkı sağlar.
Mensah gibi boş alan bulayım yardırayım topçusu değil.
Anadolu takımları bize gsye fbye kapandıkları gibi diğer takımlara kapanmıyor o yüzden orada kendilerine yapılan yarım yamalak savunmayı açması benim için hiç önemli değil o işleri geçelim yıllardan beri Anadolu'dan adam alıp pişman olmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz yedek olacaksa gelsin o da sırf hoca istiyor diye.

Çevrimdışı blackeagle35

Anadolu'dan yabancı hücumcu olarak alınacak oyuncu bana kalırsa Gradel olmalı sadece ki onun da yaşı, bonservisi vs. durumları var. Maxim iyi oyuncu ben beğenirim ama bu seviyelerin oyuncusu mu şüpheliyim. Boupendza alma ihtimalimiz sıfır, Diouf iyi oyuncu ama daha iyisini getirmeliyiz.
Savunma için de Caulker nasıl olur ben biraz kararsızım. Pek denge stoperi değil gibi geliyor bana. Hücumda, hamlelerde fena değil gibi ama bizim ihtiyacımıza uygun mu bilmiyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Stoper için Mamodou Sakho ismi de geçiyor Ayrıca forvet için de Aleksandar Mitrovic ile de önümüzdeki günlerde kiralamak için görüşme yapacakmışız İnstagram dedikodusu. Ne kadar doğrudur bilemem.

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2021, 10:26:11 kaan1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Yıllık 3.5 milyon Abou' ya verilmez. Hele hele bu son haftalarda bu yüzden oynamadıysa salıverin gitsin. Fener zaten Muriqi almış Abou' yu alacaklarını zannetmiyorum. Kendisini en çok sevenlerden biriyim ama bu takım son anda averajla şampiyon olmuşken, son iki üç hafta canımız çıkmışken abou para hesabı yapıyorsa yeterince ait hissetmiyordur. Bu kadar sık sakatlanma ihtimali olan bir oyuncuya da 3.5 milyon verecek paramız yok zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caulker'i inceledim biraz, harika bir transfer olur gibi duruyor.

İdeal ilk 11'de bile rahatlıkla düşünülebilir, Vida'ya Euro 2021 sonrası iyi bir teklif gelirse satma şansımız olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin
Rosier - Vida - Caulker - Transfer
Josef - Salih
Ghezzal - Transfer - Kenan Karaman
Transfer

Ghezzal gibi bir 10 numara, golcü bir santrafor, yaşlı tecrübeli, ŞL' de bize yol gösterecek Adriano Clichy tarzı, Rıdvan' ı da geliştirecek bir sol bek bizi Şl gruplarında şansımıza göre çıkarabilir. Çıkarmasa bile Avrupa Ligi' nde başarılı olabiliriz.

Serdar Dursun, Salih Özcan, Arda Kızıldağ, Maxim gibi oyuncuları da rotasyona eklersek iyi olur.

Ljajic, Mensah, Douglas, Boyd, Güven, Larin' i de yollayıp böyle bir kadro kurabiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Anadolu'da parlayan oyunculara ne çok değer biçiyoruz anlamlandıramıyorum. Hangi Anadolu topçusu büyük takimda iş yapmış? Çok az çıkar saymaya başlasak. Maxim de onlardan birisi. Biz isim transfer gelsin demiyoruz ama en azından kiralık olarak daha iyi oyuncu bulabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Lens Douglas mirin falan bunların bizle olan sözleşmesi devam ediyor mu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens Douglas mirin falan bunların bizle olan sözleşmesi devam ediyor mu
Lens ve Douglas'ın 1 sene daha sözleşmesi var. Mirin ile yolları ayırdık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anadolu takımları bize gsye fbye kapandıkları gibi diğer takımlara kapanmıyor o yüzden orada kendilerine yapılan yarım yamalak savunmayı açması benim için hiç önemli değil o işleri geçelim yıllardan beri Anadolu'dan adam alıp pişman olmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz yedek olacaksa gelsin o da sırf hoca istiyor diye.

Şu klasik Anadolu takımları ölümüne kapanıyor cümlesini artık bir geçmek lazım.
Kimsenin ölümüne kapandığı yok ve hiç bir defans toptan hızlı değil. O ölümüne kapanan taş gibi savunması var dediğimiz takımlar Avrupaya çıkınca çok rahat 4-5 yiyip dönüyor. Kaldı ki senkronize biçimde kayarak kapanmak çok ciddi bir meziyet ve hiç bir Anadolu takımı bunu becerebilecek mentalitede değil.

Alınabiliyorsa düzgün kiralık bir oyuncu alınsın ama Ghezzal'ın bile son 2 gün Sergen Hoca tarafından izlenip alınsın kararının verildiği bir ortamda zar atmaktansa ne vereceği belli Maxim'i isterim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Caulker'i inceledim biraz, harika bir transfer olur gibi duruyor.

İdeal ilk 11'de bile rahatlıkla düşünülebilir, Vida'ya Euro 2021 sonrası iyi bir teklif gelirse satma şansımız olur.

Caulker kumar problemi sonrası ciddi düşüş yaşadı ve yolu buralara düştü ama Alanya' da toparladı.
Her ne kadar Anadolu topçusu(!) olsa da gelmesini isterim.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu klasik Anadolu takımları ölümüne kapanıyor cümlesini artık bir geçmek lazım.
Kimsenin ölümüne kapandığı yok ve hiç bir defans toptan hızlı değil. O ölümüne kapanan taş gibi savunması var dediğimiz takımlar Avrupaya çıkınca çok rahat 4-5 yiyip dönüyor. Kaldı ki senkronize biçimde kayarak kapanmak çok ciddi bir meziyet ve hiç bir Anadolu takımı bunu becerebilecek mentalitede değil.

Alınabiliyorsa düzgün kiralık bir oyuncu alınsın ama Ghezzal'ın bile son 2 gün Sergen Hoca tarafından izlenip alınsın kararının verildiği bir ortamda zar atmaktansa ne vereceği belli Maxim'i isterim.
Mensah, Boyd, Enaramo, Tabata, Love bizim yakın dönemde Anadolu'dan aldığımız ve iş yapmayan kulübe yük olan yabancı topçular yakın dönemde bir bu kadar da Anadolu'dan alınan Türk oyuncu sayarım. Ayrıca adam 30 yaşını devirmiş Anadolu'da 300 bine oynarken burada en az 3 yıl 600-700 bin alacak ve %95 ihtimalle salma yapıp yatışa geçecek hedefsiz oyuncu profili var. 10 numara değil 10 numara oynadığı dönemlerde de bir sene hariç o da 8-9 yıl öncedir bizim Ozi'den Ljajic'den hatta Mensah'tan aldığımız katkıdan fazlasını oynadığı kulüplere vermedi Maxim'e verilecek her kuruş çöpe atılmış olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Anadolu'da parlayan oyunculara ne çok değer biçiyoruz anlamlandıramıyorum. Hangi Anadolu topçusu büyük takimda iş yapmış? Çok az çıkar saymaya başlasak. Maxim de onlardan birisi. Biz isim transfer gelsin demiyoruz ama en azından kiralık olarak daha iyi oyuncu bulabiliriz.
Sene başında herkes Papiss, Thiam, Koita, Mert Hakan, Emre Kılınç daha aklıma gelmeyen bir sürü oyuncuyu istiyordu şu an itibariyle hangisi aldığı paraya karşılık performans gösterdi Yedlin falan bile övüldü oralara hiç girmiyorum zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas'ı hep unuttuk o hiç yok ortalıkta onu da çok istiyordu taraftar muazzam transfer olur falan deniyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Atkar

Maxim,Salih Uçan hatta Caulker gibi isimler yedek klübesine alınmalı.
Mensah-Ozzy out / Salih-Maxim in
Welligton out / Caulker in şeklinde.

Wellington,Nkudu,Ljajic,Larin,Ersin gibi isimlerden bonservis geliri gelir inşallah.
Vida’yı bundan öncesi sezonlar maaşından da ötürü sevmememle beraber,bu sene ki oyunundan sonra 2M civarina 2+1 veya 3 yıllık sözleşme yaparsa kalmalı diye düşünüyorum. 3.5’luk ücreti 1.5’a indirmez,2’ye indirir mi meçhul ama bu sene faydalı,ligin ilk maçları hariç hatasızdı.

Çevrimiçi sefaköykartali

:)

https://twitter.com/demarkesports/status/1394235053815828482

https://twitter.com/demarkesports/status/1394235119167213568

2 milyon maaş sakatlık maddesi aynen devam + gol primi imzalıyorsa gelsin imzalasın daha fazlasına gerek yok. Öyle candaş ın dediği gibi 3 3.5 milyonlara çıkamayız herhangi bir futbolcu için.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aboubakar için hiç uğraşmaya gerek yok. Koçspor ile anlaşır gibi. O paraları ancak onlar verebilir.

Sörloth için TS görüşüyormuş diye okuyoruz, CL'de var iken gelsin birde bizde oynasın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sene başında herkes Papiss, Thiam, Koita, Mert Hakan, Emre Kılınç daha aklıma gelmeyen bir sürü oyuncuyu istiyordu şu an itibariyle hangisi aldığı paraya karşılık performans gösterdi Yedlin falan bile övüldü oralara hiç girmiyorum zaten.

Oyuncunun gittiği takımda üstlendiği rol ve sistem sahibi bir takım olması önemli.
Emre Kılınç belki Larin pozisyonunda bizde oynasa daha çok gol atacaktı ya da hocanın da ısrarla istediği Cisse belki bizde gol kralı olabilirdi ya da Ghezzal bile gs de ya da fb de hiç bir şey yapamayacaktı. Bunları bilemeyiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

:)

https://twitter.com/demarkesports/status/1394235053815828482

https://twitter.com/demarkesports/status/1394235119167213568

30 maç oynama konusunu acaba ne zaman öğrendi?
Muhtemelen çakal menajeri "dur napıyosun 30 maça tamamladığında neler olacak bilmiyor musun" diye uyarmış herhalde.
Para konusu için takımı bu zor dönemde yalnız bıraktıysa istediği yere gidebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

30 maç oynama konusunu acaba ne zaman öğrendi?
Muhtemelen çakal menajeri "dur napıyosun 30 maça tamamladığında neler olacak bilmiyor musun" diye uyarmış herhalde.
Para konusu için takımı bu zor dönemde yalnız bıraktıysa istediği yere gidebilir.

Yönetimin bu konuda sağlıklı açıklama yapmaması bende acaba dememe neden olmaya başladı.

2 hafta falan önce bir kaç kişi bu konuda çok yazdı abu sakat değil mevzu para diye. Fakat o zaman bu konuları konuşmanın zamanı değildi ve o söylenen imalar doğru ise hiç boşuna yeni sözleşme yapılmasın yerine başka adam bakalım. Takımı son düzlükte para yüzünden yarı yolda bırakan ile plan yapmamak gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...