2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288082 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Dar alanda kapalı savunmanın kilidini açacak adam lazım.

Ben iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum lakin o takımın ana parçalarından biri ve sözleşmesi devam ediyor. 32 yaşında bir futbolcu ve hala değeri yüksek, Arap ve Rus kulüpleri haricinde birilerinin transfer hedefi olması zor gözüküyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Douglas Costa Gremio´ya gidiyormuş. 3 yıl için 10 milyon € alacakmış.

Çevrimdışı underworld

Ben iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum lakin o takımın ana parçalarından biri ve sözleşmesi devam ediyor. 32 yaşında bir futbolcu ve hala değeri yüksek, Arap ve Rus kulüpleri haricinde birilerinin transfer hedefi olması zor gözüküyor.
Yetenek düşmanı avcıyla arası bozuk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kemiksiz mi, brüt mü?

Çevrimiçi yaço58

salih uçanı almışız ben sevindim bunun için atiba daha rahatla artık salihde tam hocanın istediği profil bu sene oyununu geliştirdi josef salih x ile sağlam bir 3lü yakalayabiliriz sağ kanadı bozmamak elzem rachid ile rosier umarım kalır solda nsakalaya teşekkür edilmeli gerçekten son haftaları kaldıramadı mücadele var ama oyun zekası eksilerde ersin ve larini iyi paraya satıp sola kenanı alırsak aynı plan üzerinden devam edebiliriz bu saatten sonra sçzleşmede mırın kırın yapan kendi kaybeder o yüzden abouda kalacaktır bu haliyle kimse o paraları vermez biryerde su kaynattı seneye aynısının olmayacağının garantisi yok o yüzden 1 net forvet lazım

Çevrimiçi yaço58

kaleci listen varmı abi malum ersin son haftalarda ecel terleri döktürdü avrupaya satıp gelişimin takip etmeliyiz doğan alemdar ile irfancan daha çok güven verdiler kalede son haftalarda sanki hele dün heycanla elinden kaçırdığı bir top vardı Allah korudu

Çevrimiçi Samet Demir

kaleci listen varmı abi malum ersin son haftalarda ecel terleri döktürdü avrupaya satıp gelişimin takip etmeliyiz doğan alemdar ile irfancan daha çok güven verdiler kalede son haftalarda sanki hele dün heycanla elinden kaçırdığı bir top vardı Allah korudu

Doğan ve irfancanda da iyi kaleci olma potansiyeli var ama Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor. Onların yerinde Ersin olsa bence onlardan daha iyi performans verirdi. Takımlarının ligdeki durumu itibariyle.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar Dursun 4 gol daha attı bugün toplamda 25 gol oldu

Çevrimdışı Erman1903

Ersin'de bir gelişme olmadan kaleci çalışmayı pek düşünmüyorum kardeşim hem düşenlerde hem uygun bonservisli olarak seçenek yazılabilir. Yerliler de var iş yapabilecek ama henüz ne olacağı hakkında net bir şey yok ortada.

Düşenlerde geçen sezon çok iyi olup gelecek vadeden fakat bu yıl ağır kötü sezon geçiren Montipo, bu sezon tekrar iyi günlerine dönüş sinyali veren Begovic. Sergio Padt, Unnerstall gibi oyuncular bulunuyor. Geçen sezon da çok sayıda kaleci yazdık fakat nasıl bir tasarrufumuz olacak, yerli mi yabancı mı düşünüyoruz bilmiyoruz, kulüp de muhtemelen tam netleştirmedi kararını henüz çok erken.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 18:30:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Serdar Dursun 4 gol daha attı bugün toplamda 25 gol oldu

Serdar Dursun ve Muhammet Demir'in ikisi bana göre tecrübeli yerli olarak kadroda bulundurabileceğimiz oyuncular Ocak ayında da konuşuyorduk forumda. Biri daha gezgin modern pivot diğeri advanced forward gibi. Tabi birinin kontratı bitiyor diğeri meşhur kulübe bağlı. Muhammet'in önceki dönemlerde ciddı sakatlıkları oldu lakin bu sezon iyi top oynadığını düşünüyorum. Yerli olarak fazla seçenek yok zaten genç/gelecek vaadeden birkaç isim yazılabilir.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 18:30:04 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

hiç sevmem, çalım dışında bir özelliği yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

geçtiğimiz sezon ya da bir öncesi gündeme geldiğinde bu kim ya demiştik ama Wolves maçlarında gördüğüm kadarı ile adam çok başka bir seviye. Defansı organize ederken toplu çıkışları da mükemmel. Zaten 6 numarayı da oynayabiliyor.
Allah sahibine bağışlasın  :D
avcı onun yerine elneny'i seçmişti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar Dursun ve Muhammet Demir'in ikisi bana göre tecrübeli yerli olarak kadroda bulundurabileceğimiz oyuncular. Biri daha gezgin modern pivot diğeri advanced forward gibi.
Serdar Dursun iyi transfer olur Kenan Karaman'dan daha çok isterim. Son iki senede Almanya'da 70 maç 46 gol 14 asist çok iyi rakamlar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

kemiksiz mi, brüt mü?
Brüt abi. Orda vergi ne kadar bilmiyorum ama .

Çevrimdışı worns

Caner'in ortaları dışında ne gibi olayı varki... Kıyas yanlış olmuş

oyuncu tipi olarak karşılaştırıyor değilim tabii ki  :)

topu çok kullanan oyuncuların gol-asist istatistikleri yanıltıcı olabilir manasında. caner tipik bir örneğidir kağıt üzerinde iyi görünen oyuncuların.

wakaemeye gelince sol tarafta bu tür bir oyuncu kullanacağımızı düşünmüyorum. hoca isterse alır, bakalım.

Çevrimdışı worns

Serdar Dursun ve Muhammet Demir'in ikisi bana göre tecrübeli yerli olarak kadroda bulundurabileceğimiz oyuncular Ocak ayında da konuşuyorduk forumda. Biri daha gezgin modern pivot diğeri advanced forward gibi. Tabi birinin kontratı bitiyor diğeri meşhur kulübe bağlı. Muhammet'in önceki dönemlerde ciddı sakatlıkları oldu lakin bu sezon iyi top oynadığını düşünüyorum. Yerli olarak fazla seçenek yok zaten genç/gelecek vaadeden birkaç isim yazılabilir.

serdar'ın ismi de yazılmaya başladı bizimle. söyleye söyleye gündeme mi soktuk, zaten öylesine kontratı biten herkesi mi yazıyorlar göreceğiz. muhammet demir'den başak kesin gereksiz bi para ister. kenan karaman'ı da beğeniyorum yerlilerden. milli maçlarda taktik sadakati yüksek oyunlar oynuyor ama ileri uçta değil de larin'in bölgesini yedeklemesi, hem de 3. sant seçeneği olarak durması açısından bir rol düşünülebilir.

Çevrimdışı Erman1903

serdar'ın ismi de yazılmaya başladı bizimle. söyleye söyleye gündeme mi soktuk, zaten öylesine kontratı biten herkesi mi yazıyorlar göreceğiz. muhammet demir'den başak kesin gereksiz bi para ister. kenan karaman'ı da beğeniyorum yerlilerden. milli maçlarda taktik sadakati yüksek oyunlar oynuyor ama ileri uçta değil de larin'in bölgesini yedeklemesi, hem de 3. sant seçeneği olarak durması açısından bir rol düşünülebilir.

Emin değilim çok attı gerçekten Milli takım ile falan da geçti ismi artık herkesin haberi var kendisinden. Benim bildiğim hoca Serdar Dursun'u istemiyor belki de Ahmet'le bir alakası falan vardır sebebini bilmiyorum. Ahmet Dursun cıvık bir tipti benim izlediğim kadarıyla Serdar efendi, saygılı birine benziyor. Kenan'la da bir ilgimiz vardı ama sanırım şu anda o kadar sıcak değiliz kendisine, iyi bir takım oyuncusu farklı bölgelerde oynama avantajı var, dediğin gibi özellikle Larin rolünde iş yapabilir ama kendi başına öyle süper bir futbolcu sayılmaz. Ne kadar maaş istediğine bağlı uçup kaçıyor olabilir biraz Milli Takımdan dolayı.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 19:47:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Emin değilim çok attı gerçekten Milli takım ile falan da geçti ismi artık herkesin haberi var kendisinden. Benim bildiğim hoca Serdar Dursun'u istemiyor belki de Ahmet'le bir alakası falan vardır sebebini bilmiyorum. Ahmet Dursun cıvık bir tipti benim izlediğim kadarıyla Serdar efendi, saygılı birine benziyor. Kenan'la da bir ilgimiz vardı ama sanırım şu anda o kadar sıcak değiliz kendisine, iyi bir takım oyuncusu farklı bölgelerde oynama avantajı var, dediğin gibi özellikle Larin rolünde iş yapabilir ama kendi başına öyle süper bir futbolcu sayılmaz. Ne kadar maaş istediğine bağlı uçup kaçıyor olabilir biraz Milli Takımdan dolayı.
Ahmet Dursun ile Serdar Dursun akraba mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kenan Karamana alıcı gözüyle baktım bence faydalı bir oyuncu. 1 milyon euro civarı bir para verilecekse 2+! sözleşme olabilir diye düşünüyorum. Hem santraforu hem de sol kanadı yedekler hem de Türk
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet Dursun ile Serdar Dursun akraba mı

Bilmiyorum öyle bir bilgi yok, ikisi de Almanya doğumlu ve Soyadı benzerliği olabilir. Sima olarak da hafiften birbirlerine benziyorlar şimdi ne desek yalan olur fakat hocanın bu oyuncuya soğuk olduğunu biliyorum.

Kenan faydalı bir adam, takım oyuncusu/yardımcı forvet. Uygun şartlarda hoca da istiyorsa düşünülebilir ama benim öyle çok şart gördüğüm bir futbolcu değil. Olursa derinlik katma açısından iyi olur ama olmazsa da üzüleceğim biri değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum öyle bir bilgi yok, ikisi de Almanya doğumlu ve Soyadı benzerliği olabilir. Sima olarak da hafiften birbirlerine benziyorlar şimdi ne desek yalan olur fakat hocanın bu oyuncuya soğuk olduğunu biliyorum.

Kenan faydalı bir adam, takım oyuncusu/yardımcı forvet. Uygun şartlarda hoca da istiyorsa düşünülebilir ama benim öyle çok şart gördüğüm bir futbolcu değil. Olursa derinlik katma açısından iyi olur ama olmazsa da üzüleceğim biri değil.
Görev adamı kolay bulunur. Bize ince iş yapacak oyuncu lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Bu şampiyonluk inanılmaz büyük iş,ama seneye gerekli hamleleri yapar isek.

Atiba-Josef-Salih 3’lüsü benim görüşüm hayatta yeterli olmaz.
Çin’de oynayan Fernando’da olur ise Atiba-Josef-Salih-Fernando 6 ve 8 numara için yeterli olur anca.+Necip var.
Ve Ekstra çok iyi bir ofansif 10 numara gerek.Son haftalarda Aboubakar olmayınca hücümda nasıl kısırlaştığımız görüldü. İnce işler yapacak bir 10 numara,Nwakayeme(veya muadili) bir kanat şart.Güçlü,teknik,sıkışan oyunu açabilecek.
Orta Saha Josef-Atiba şekli değil de Atiba-Ozzy şekli isterdim ama artık zor,Fernando o yüzden çok iyi olur.+Salih’te Ozzy profilinde olduğu için takıma + katar.
Ghezzal ve Rosier zaten elzam.
Ve Abou kalırsa bile bir santrafor şart.
Bunlar direk ihtiyaç olanlar.Bir de Ersin giderse Kaleci,Nskala yerine Sol bek,Welligtonu yedeğe geçirecek bir stoper hatta +olarak Kenan Karaman gibi bir kanat gerek.
Çok ince ince işleyeceğimiz bir transfer dönemi olmalı. Hangi tarzda oynayacaksak artık.
Sergen hoca taraftar olunca daha hücümcü oynayacağız demişti. Öyle ise de Josef-8 numara tandemi yapmalıyız ki bu isim Fernando olmaz,Salih tek yetmez. Ghezzal harici ince iş yapacak 10 numara ve sol kanat şart oğlu şart

Çevrimdışı tuncaboylu

Sene başında adem büyük boştayken iyi bir yedek olabilir demiştim. Adam ligi 17 gol 3 asistle tamamladı...
17 golün 9 tanesi penaltıdan.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Erman1903 Hakan Arslan'a ne diyorsun? bana salih uçan'ı aldığımız koşullarda kadro derinliği için ideal oyuncu gibi geliyor. yabancı almayacağımızı varsayarsak 8e tabi.
Anadolu'daki 32 yaşındaki oyuncu yerine Kartal oynasın daha iyi.

Sözleşmesi de sürüyor üstelik Hakan'ın.

Çevrimdışı celiker1

Mevcut takımı koruyup "ligin en iyi 10 numarası" denilebilecek bir oyuncu transfer edebilirsek seneye her şey çok daha kolay olabilir
Hayatta Beşiktaş