2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287964 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

wajdi kechrida ile ilgileniyormuşuz.

@Erman1903 Tunus liginde oynuyormuş . Bir analiz yapalım bence

Kaynak https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/1393726053424697344?s=20
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Nwakame gelecek onu alacağız

Çevrimdışı Kursad_Duran

Nwakame gelecek onu alacağız
Kaynak nedir? Çok iyi transfer olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi aspor da Nevzat Dindar "Gedson Beşiktaş'ta olsa nasıl oynardı" diye sordu?
Kaotik gs ortamı yerine bizde oturmuş düzende daha verimli olacağını kasttetti.

Bende inşallah seneye izlersin demek istiyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaynak nedir? Çok iyi transfer olur.
Kimse yazmadan ben yazayım dedim geçen de yazmıştım.
Oyuncunun çok gelmek istediğini bekleyelim görelim menajer bir arkadaşımdan aldım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı underworld

Sözleşmesi sürüyor, mümkün değil gibi.

Avcı istemiyormuş... Ona visça, boyd tarzı adam lazım

Waka - şörlot - gezal - rosier - 1 tane kalite oos = transferi kapa

Çevrimdışı caner.eryigit

Sözleşmesi sürüyor, mümkün değil gibi.

Abi valla bir menajer arkadaşım var ondan öğrendim oyuncu kendi iletmiş zaten bize gelmek istediğini 1-1.5 arası bonservise çözülebilir dedi.
Oyuncu istemedimi zorla tutamazsın olur olmaz bilemem ama bize gelmek çok istiyor net biliyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi valla bir menajer arkadaşım var ondan öğrendim oyuncu kendi iletmiş zaten bize gelmek istediğini 1-1.5 arası bonservise çözülebilir dedi.
Oyuncu istemedimi zorla tutamazsın olur olmaz bilemem ama bize gelmek çok istiyor net biliyorum

Arkasına savruk olmayan pozisyon bilgisi üst düzey, analitik düşünce becerisine sahip, office programlarını kullanabilen hızlı ve atletik bir sol bek lazım.

Çevrimdışı uğur07

42 yaşımdayım. en çok heyecan yaptığım şampiyonluk oldu. bu benim 9. şampiyonluk kutlamam çocukluğumdan beri. ilk üç şampiyonluk metin Ali feyyazli sezonlardi. inşallah mantıklı takviyeler yapılır. lens Boyd Douglas muhayer Güven gibi adamlar bir şekilde olmamalı. ljajic ve Oğuzhan gibi güven vermeyen adamları da elden çıkarmalıyız. sezon sonunda ayakta kalanlarla yola devam etmeliyiz.

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Avcı istemiyormuş... Ona visça, boyd tarzı adam lazım

Waka - şörlot - gezal - rosier - 1 tane kalite oos = transferi kapa

Bunlara ek olarak, yedek stoper, yedek kanat, 8 numara ve yedek santrafor da lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu fiyata olursa, gerçekleşebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

42 yaşımdayım. en çok heyecan yaptığım şampiyonluk oldu. bu benim 9. şampiyonluk kutlamam çocukluğumdan beri. ilk üç şampiyonluk metin Ali feyyazli sezonlardi. inşallah mantıklı takviyeler yapılır. lens Boyd Douglas muhayer Güven gibi adamlar bir şekilde olmamalı. ljajic ve Oğuzhan gibi güven vermeyen adamları da elden çıkarmalıyız. sezon sonunda ayakta kalanlarla yola devam etmeliyiz.

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım düzgün bir planlama yapar, aynı hatalara düşmeyiz. Hem geniş hem de daha yetenekli oyunculardan oluşan bir kadroya ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Arkasına savruk olmayan pozisyon bilgisi üst düzey, analitik düşünce becerisine sahip, office programlarını kullanabilen hızlı ve atletik bir sol bek lazım.

nsakala  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı underworld

Ersin - utku
Rosier (yedek yerli)
Vida
Velinton
Stoper
Rıdvan
Nsakala
Josef
Necip
Atiba
Salih
Oos
Gezal
Nkudu
Wakayme
Larin
Şörlot

Kadro böyle olmalı.

Çevrimdışı underworld

Salai tarzı bir stoperde biz bulmalıyız.

Çevrimdışı joseph35

Fernando Lucas Martins... Tam istediğimiz 6-8 numara. Mutlaka almalıyız. Josef'in de vatandaşı. Birbirlerini tamamlayıcı ikili olurlar.

Çevrimdışı can1903

Fernando Lucas Martins... Tam istediğimiz 6-8 numara. Mutlaka almalıyız. Josef'in de vatandaşı. Birbirlerini tamamlayıcı ikili olurlar.
bi takıma çok brezilyalı almayacaksın. Sıkıntılı vatandaşlar, bi bakarsın 5 brezilyalı - 3 türk - 3 fransız diye ayrılmış takım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

nwakaeme lafı arada geçiyor. ben pek sıcak değilim. hem yaşı var hem de düşüşte. maç içinde de sezon içinde de pek istikrarı-disiplini olmayan oyuncu. hocanın da pek isteyeceğini sanmam.

Çevrimdışı underworld

nwakaeme lafı arada geçiyor. ben pek sıcak değilim. hem yaşı var hem de düşüşte. maç içinde de sezon içinde de pek istikrarı-disiplini olmayan oyuncu. hocanın da pek isteyeceğini sanmam.
27 maç 10 g 10 a
29 m.   11 g 9 a
34m.    7 g.   7 a

Yapmış ts de...
Bu sezon net golcüleri olmaması ve yetenek karşıtı avcı nın olmasıyla sanki düşüşteymiş gibi gözüküyor.

Skorer ve tek başına senaryo yazabilen, kilit açan kanada çok ihtiyacımız var.

Çevrimdışı blackeagle35

Şu gidecek kalacak mevzusunu çabuk halletmemiz lazım. Ghezzal-Rosier ne olursa olsun tutalım şu adamları. Verdikleri oyun içi katkıların yanısıra çok iyi karakterler. Iyi yerli alternatifler katmalıyız takıma. Bir stoper, sağ bek, forvet yerli alternatifler olarak takıma katılmalı. Orta sahaya bir gurbetçi olabilir. Sol kanatta evrim geçirmesine rağmen Larin ve Ersin'den iyi paralar kazanmalıyız. Onun haricinde de kalite katacak yabancılar gelmeli.
Kaleci, set savunmasını bilen stoper, çok iyi ofansif orta saha, sol kenara Larin katkısı verebilecek forvet özellikli oyuncu. Yapılacak çok iş var.