2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2289323 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

E tabi abartıyorum ben. En az 2 transfer yaparlar herhalde  :evillol:  Her şey almak değil satış konusunda -1000 falanlar. Cenk denen kazmayı bile 23e okutmuştu fo tosici 5 e falan. 0 yazıyla sıfır liralık bonservis geliri oldu. Kaçırdıkları ruizden falan bahsetmiyorum bile.
Senin hayatta zor valla. Hep olumsuzluk falan. Allah yardımcın olsun :) bizde memnun değiliz ama. Sen aşırı isyandasın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yok bu sefer başkan huyuna devam etsin imza için masaya oturduğunda tekrar pazarlık yapsın
Necmi abi ghezzalın menejeri bu durumda illa geri vites yapacak. O zaman verdiğimizden daha az teklif yapmazsa başkan, ona hakkımız helal değil :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keyfim iyice yerine geldi.

“Besiktas’in elinden Ghezzal’i alacagiz” diye sevinen renkliler simdi Gedson’u alamayacaklarindan dolayi kuduruyorlar. Misilleme olarak Ghezzal’i ederinden yuksek bir maas ile baglamaya calisacaklar.

Oysa dusunmuyorla burda bir Sergen Yalcin faktoru var diye. Ghezzal’dan iyi Alex Teixeira var, Ghezzal’in yerini bir Bruma veya Rony Lopes ile doldurmaya calissan yine genel anlamda takimin kalitesi gerilemez.
Olaya neresinden bakarsan bak avantajlı taraf biz oluyoruz. Ghezzal giderse alternatifi daha iyi bir oyuncu olur. Ben en kötü alternatif olarak İngiltere'den kiralık bir  oyuncu ayarladığımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necmi abi ghezzalın menejeri bu durumda illa geri vites yapacak. O zaman verdiğimizden daha az teklif yapmazsa başkan, ona hakkımız helal değil :)
Son anda işleri yokuşa sürmeyi seven inatçı Karadenizli bir başkan var. Şimdi aklından neler geçiyordur kim bilir :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Yılmazlar, Ghezzal'in ortalarıyla şampiyon olacaklarına eminler sanki..
hahahha burdaki bazı arkadaşlarda gs yi şampiyon yapacağından emin 😂

Çevrimiçi Necmi

Olaya neresinden bakarsan bak avantajlı taraf biz oluyoruz. Ghezzal giderse alternatifi daha iyi bir oyuncu olur. Ben en kötü alternatif olarak İngiltere'den kiralık bir  oyuncu ayarladığımızı düşünüyorum.
yarma cinsindenmi 🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

yarma cinsindenmi 🤔
Başkan gözünü karartırsa yarma da olur. Onun bonservis işi sıkıntı. Başka yarmalara da bakarız. İngiltere'de yarma çok  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Feghouli'ye 3.85 m euro; net bonuslarla beraber 6 m euro. Falcao'ya 5 m euro net bonuslarla 7 m euro. Babel'e 2.5 m euro net + imza parası + bonuslarla 4-4.5. Sonucunda bu uc oyuncunun maliyeti yuzunden SL macina transfer dahi yetistireme, ama Ghezzal’i yine bonuslarla beraber 3.5+m euro’ya baglamaya calis?

Ghezzal’i alabilirler, ama SL primini bize kendi elleriyle teslim ettikleri icin tesekkur ederim 😃

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feghouli'ye 3.85 m euro; net bonuslarla beraber 6 m euro. Falcao'ya 5 m euro net bonuslarla 7 m euro. Babel'e 2.5 m euro net + imza parası + bonuslarla 4-4.5. Sonucunda bu uc oyuncunun maliyeti yuzunden SL macina transfer dahi yetistireme, ama Ghezzal’i yine bonuslarla beraber 3.5+m euro’ya baglamaya calis?

Ghezzal’i alabilirler, ama SL primini bize kendi elleriyle teslim ettikleri icin tesekkur ederim 😃
Güzel alışveriş olur. Zaten bu turu geçseler bile Celtic içlerinden geçer her türlü. Uyumaya devam etsinler  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Keyfim yerine geldi. Yav bunlar bırakın ghezzalı gedsonu bile alamaz.

Çevrimiçi Necmi

Yönetimin tek hatası Ghezzal'a şampiyonluk sonrası öyle böyle 'şak' diye imza attırmak olacaktı, ki o zaman fb ve gs'de iç dinamikler karışıkken...
Olay da buralara gelmeyecekti... Şimdi tabii parametreler değişti, ama olmuyorsa da ... rahvan gitsin !
bu bir hata değil böyle oyuncuya şak diye imza attırmak için değerinin üzerinde vermek gerekiyor bu hata olur yeri dolmayacak oyuncu yok

Çevrimdışı caner.eryigit

Keçiörengücünden zor adam alanlara bak sen

Çevrimiçi Mehmet57

Güzel alışveriş olur. Zaten bu turu geçseler bile Celtic içlerinden geçer her türlü. Uyumaya devam etsinler  :D

Gecmeleri imkansiz. Dusunsene, SL macina cikiyorsun ama sagbekin Sekidika, solbekin Omer. Orta sahada Aytac Kara ve Emre Kilinc. Onyekuru da yok. PSV hazirlik maci oynar gibi futbol dersi verecek.

Bir takim, elinde imkanlar olsa, bu sekil SL macina cikar mi? Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Lakin, GS’de ne tavuk var, ne de gelecek kaz.

Çevrimiçi Necmi

şl primi bizi çok etkilemiyor artık prosedür değişti takımların başarı endeksine göre dağıtılıyor para sanırım gs katılamazsa en fazla iki m euro civarı fazla alırız tabi onuda çatır çatır yeriz hatta elenirse psv ye teşekkür edip o parayı gedsona vereceğimizi söylemeliyiz 😂

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı can1903

Ghezzalda problemlerden biri de kardeşinin transfere dahil olup onun da menajerlik komisyonu istemesi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sefaköykartali

Ghezzalda problemlerden biri de kardeşinin transfere dahil olup onun da menajerlik komisyonu istemesi.
Bu saatten sonra ghezzalın imza atması için bir önceki verdiğimiz sözleşmenin de altında sözleşmeye imza atması lazım. Gelip efendi efendi eşeklik ettim diyip özür dileyecek yoksa başka türlü hiç gerek yok. Ghezzal iyi topçu mu iyi topçu. Ama bizim oyunumuzda öyle. Ghezzal gitse bir çırpıda yakın veya daha az maliyete 4 5 tane topçu çözersin. Tutar tutmaz o ayrı ama en kötü aynı maliyete kalitesi belli adamı getirirsin.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bize acilindan bi sağ bek, bi 10 numara, bi sağ kanat, bi de santrafor lazım. Rosier ve Alex bitti deniyor, Willian Jose+Rony Lopes bizi oyun anlamında çok ileriye atar, çok çeşitlendirir.
Bunları hallettikten sonra Ersin, Larin hatta Nkoudou satışı yapar, Mert Günok + free kaliteli bir sol kanat alırsın, Kenan yedekler orayı bi sene gerekirse.
Onun için bu saatten sonra Galatasaray düşünsün. Ghezzala da 4 sene 4m veriyorlarsa yedikleri kazık afiyet olsun. Ama bizim başkanı biraz tanıyorsam kimseye veremeyeceği parayi teklif etmez, hatta daha da azını teklif etmesiyle ünlüdür kendisi. Transfer döneminin sonlarına doğru Gedsonu da alabiliriz, Kaan Ayhanı da alabiliriz elde kalan paraya ve planlamaya göre kafamıza göre takılır, yeni fırsatları değerlendiririz. Fahiş maaşlar vermeyiz ama bonservis verebiliriz diye düşünüyorum. En azından gsnin verdiği her şeyi rahatlıkla karşılayabiliriz, ama onlar kazık yiyor diye kazık yemeyiz.

Çevrimdışı can1903

Sosyal medyada başkana yazılan çizilenler çok ayıp. Galatasaray taraftarları adama neler demiş adamı zorla çebici yapacaklar.  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sosyal medyada başkana yazılan çizilenler çok ayıp. Galatasaray taraftarları adama neler demiş adamı zorla çebici yapacaklar.  :sevinc

Bak buna katılıyorum  :evillol: :evillol: Ben eleştiririm kızarım falan ama bunlar eleştiriyorsa laf ediyorsa kesinlikle doğru bir şey yapmıştır demektir  :evillol: :evillol: Helal sana çebi, böyle süprizlere açığım, yapacağın iyi şeylerle aramızı ısıtabilirsin  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Bir şey moralimizi yerine getiriyor direk kursağında bırakıyorlar.
O iş bitti rahat ol  :icool:

Çevrimdışı can1903