22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor Skor : Beşiktaş - Trabzonspor Tarih : 31.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Emre Eyisoy - Cevdet

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor  [Okunma sayısı 49525 defa] 22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
Anket
Beşiktaş, Trabzonspor maçından kaç puan alır?
3 puan
20 [%87]
1 puan
2 [%8.7]
0 puan
1 [%4.3]

Toplam Oy Verenler: 23

Çevrimdışı mrred

Neden bu kadar çok orta yaptık !

Avcı takımlarına en yapmaman gereken şey ortadır.

Sinirden kafayı yicem
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Dorukhan gideceksin diye böyle gevşek ve ne olursa olsun kafasında oynamana lüzum yok

Çevrimdışı Sinan23

3 tane adamı tutamadık ya adamlar 7-0-3 oynadı..alt tarafı

Çevrimdışı Savaş

maça üzülmüyorum top sevmedi bizi ama bu yapılan yanlışları  görmeyi engellemiyor sergen oyuncu değişiklerinde maçın gidişini değil başka şeylerin hesabını yaptı dorukhanın hoca değişikliği olduğuna inanmıyorum yukardan oynat talimatımı var sergen kurttur bizim gördüğümüzü görmemesi mümkün değil
Dorukhan anlamsız bi degisiklikti evet. Daha da kolay kolay alamaz formayi bu saatten sonra ama iste maça maloldu.

Ama enseyi karartmaya gerek yok. Uğurcan yerine başka kaleci olsa 5'likti bu maç. Kötü oynamadık.

Tek anlayamadigim şey nwakaeme gibi tehlikeli bi adam varken rosier hangi akla hizmet bu kadar ileride oynadı anlamadım. Kanatları kapatıp trabzonu kilitleyebilirdik ama yapmadık. Rosier'i ilk kez bu kadar ileride oynarken gordum sezon başından beri.

Neyse sağlık olsun. 10 kişi bile iyi oynadık. Şans diyelim bu akşama.   

Çevrimdışı worns

dorukhan konusunda söylenilenlere katılıyorum da bu herif neden atiba çıkınca pazubandı takıyor. vida taksın, abou taksın, josef taksın hatta n'sakala bile taksın ama sözleşme sıkıntısı çıkaran adama niye pazubant veriyorsun?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçı geçtim umarım Rıdvan'ın sakatlığı ciddi değildir. Nsakala ile kabus yaşamak istemiyorum  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Avcı ne yapmış ya kaçırdıklarının yarısı girse 5 olacak maç
Yediğin golleri amatör takım yemez.
Bu dorukhan denen kardeş bu gece uzatıyor mu uzatmıyor mu hemen kadro dışı emra abisi ona hoca tutar

Çevrimdışı levitate

dorukhan konusunda söylenilenlere katılıyorum da bu herif neden atiba çıkınca pazubandı takıyor. vida taksın, abou taksın, josef taksın hatta n'sakala bile taksın ama sözleşme sıkıntısı çıkaran adama niye pazubant veriyorsun?
sözleşme imzalasın değerli olduğunu bilsin diye veriyormuşuz

ama gerek yok hareketini geçtim adam gibi top oynamıyor bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca ve yönetim kalmasını sağlamaya çalışıyor. Umarım gider diyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan Mensah ile değiştiği için öyle söyledim. 3 tane defansif özellikle ağır basan orta sahayla ne yapmaya çalıştığımızı anlayamadım. Atiba bugün bize geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Sosyal medyada bile dede diye alay edilir duruma gelmiş. Fazla zorlamamak lazım onu artık.

Psikolojik açıdan çok önemli bir maçtı, bana göre sadece 3 puan kaybetmedik. Avcıya yenilmemek gerekiyordu. Atiba kaç maçtır böyle, yolun sonuna gelmiş gözüküyor. Kötü olduğu halde üstüne binmeye devam ediyoruz. destek 8 numarası olmadan ne kadar götürebileceğiz bu işi bilemiyorum bence stoperi falan bosverip acil takım savunması da yapan bir 8 alınması lazım.

Çevrimdışı worns

bence maçı çok uğurcan'la da açıklamayalım. tekrar izlerseniz çıkarttığı topların belki 1'i dışında hepsini çoğu süper lig kalecisi kurtarır. toplar hep üstüne, hareket bölgesine vs. geldi. iyi kaleci o ayrı nerdeyse golü de çıkartıyordu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu saatten sonra isteseler de transfer yapamazlar. Her şeyin çoktan bitmiş olması lazım şimdiye kadar.
Yönetim baya kötü bizi geriye çekiyor hep.
Transferde ne adam yollayabiliyorlar ne zamanında transfer yapabiliyorlar.
Basınla yaptıkları açıklamalar zaten facia.
Sponsor konusuna sezon başı girmiştim Rahmi Koç olmasa göğüs sponsoru bulmazlardı bundan eminim, sırta ligin yarısına sponsor olan Aksa sponsor aldığımız ücretide Anadolu takımlarla ne kadar fark var diye merak etmiyor değilim.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan anlamsız bi degisiklikti evet. Daha da kolay kolay alamaz formayi bu saatten sonra ama iste maça maloldu.

Ama enseyi karartmaya gerek yok. Uğurcan yerine başka kaleci olsa 5'likti bu maç. Kötü oynamadık.

Tek anlayamadigim şey nwakaeme gibi tehlikeli bi adam varken rosier hangi akla hizmet bu kadar ileride oynadı anlamadım. Kanatları kapatıp trabzonu kilitleyebilirdik ama yapmadık. Rosier'i ilk kez bu kadar ileride oynarken gordum sezon başından beri.

Neyse sağlık olsun. 10 kişi bile iyi oynadık. Şans diyelim bu akşama.   

Lensi kazanacağız diye Avrupa'yı verdik. Bu Dorukhan da ısrar edilirse ligi veririz. Yakmış o gemileri bir daha forma verilmemeli.

Çevrimiçi tolga1903

Psikolojik açıdan çok önemli bir maçtı, bana göre sadece 3 puan kaybetmedik. Avcıya yenilmemek gerekiyordu. Atiba kaç maçtır böyle, yolun sonuna gelmiş gözüküyor. Kötü olduğu halde üstüne binmeye devam ediyoruz. destek 8 numarası olmadan ne kadar götürebileceğiz bu işi bilemiyorum bence stoperi falan bosverip acil takım savunması da yapan bir 8 alınması lazım.

Mensah'a savunma yaptırılıp 8'e konulmalı artık geldiğinden beri bunu istiyorum. O savunmayı yapacak arkadaş çıta gibi herif istediği an hareketlenip istediği oyuncuyu geçebiliyor pas kalitesi de elimizdeki merkezlerden geride değil kullansın şunu artık merkezde atibayla ligi kaybedicez bu belli oldu

Çevrimdışı mourinho1903

Koca ilk yarida 20 mac boyunca bu bitik ihtiyari kahraman yapacagiz diye oynatmak yerine Oguzhan'i hazirlasaydik bu durumda olmazdik.
Alkislayin iste Atiba'yi, ne diyim. Suc taraftarda da var, Atiba 3 senedir zaten bitik halde.
Bir rakibin orta sahaya 10 milyon'a Irfan Can'i aliyor, ustelik elinde Ozan ve Mert Hakan varken.
Bir digeri Gedson Fernandes'i kiraliyor, sen hala Atiba'dan kahraman yaratma pesindesin.

Çevrimdışı worns

bu maçın bence kadro zaafiyeti ile ilgisi yok. aksine kadro rakibe göre çok güçlü göründü bana her anda. onlar aslında hiç bir istediklerini yapamadı. kapandı, pozisyon verdi. 1-2 öne geçti 10 kişi kaldık, santrafor çıkartıp ön liberoya stoper koydular hala 10 kişi takıma pozisyon verdiler. avcı'nın da planları vardı ama standart şeylerdi pek bi özelliği yoktu.

biz verdik maçı baya baya elimizle verdik. bu kadar sinirlenmezdim ortada bir maçı kaybetsek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin başında hangi bölgeye transfere ihtiyacımızın olduğuna dair yaptığım ankette ofansif orta saha sonucu çıkmıştı. Ama neredeyse transfer yapmasak yeterli diyecek duruma geldik. Ben de 8 numara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Onun için Livaja 8 oynar mı diye sordum sana. Yumuşak karnımız Josef ve Atiba ama işte Doukhan'a güveniyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu maçta montero'yu beğenmedim.

Orta sahamız ise acayip kötü oynadı. Bu kadar boş alan bırakmayı nasıl başardılar anlamadım.

Bunun dışında söyleyecek bir şeyim yok. Şanssızdık.

Diğer iki takımın doğru düzgün pozisyon bile bulamadan kazandıkları haftada iyi denebilecek bir takıma 5  net pozisyondan faydalanamayarak kendi kalemize de gol atarak puansız kapattık.

Hafta içine odaklanalım.

[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 21:35:07 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı worns

Transfer döneminin başında hangi bölgeye transfere ihtiyacımızın olduğuna dair yaptığım ankette ofansif orta saha sonucu çıkmıştı. Ama neredeyse transfer yapmasak yeterli diyecek duruma geldik. Ben de 8 numara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Onun için Livaja 8 oynar mı diye sordum sana. Yumuşak karnımız Josef ve Atiba ama işte Doukhan'a güveniyoruz.

bence de merkez orta saha bakılmalıydı.

Çevrimdışı Erman1903

Mensah'a savunma yaptırılıp 8'e konulmalı artık geldiğinden beri bunu istiyorum. O savunmayı yapacak arkadaş çıta gibi herif istediği an hareketlenip istediği oyuncuyu geçebiliyor pas kalitesi de elimizdeki merkezlerden geride değil kullansın şunu artık merkezde atibayla ligi kaybedicez bu belli oldu

Hoca zaten ondan savunma yapmasını istiyordur dostum merak etme. Futbol kariyeri boyunca iyi savunucu olduğu bir dönem yok. Aksi halde merkezde oynayıp Hasiç kadar başarılı defans yapması mümkün değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu maçın bence kadro zaafiyeti ile ilgisi yok. aksine kadro rakibe göre çok güçlü göründü bana her anda. onlar aslında hiç bir istediklerini yapamadı. kapandı, pozisyon verdi. 1-2 öne geçti 10 kişi kaldık, santrafor çıkartıp ön liberoya stoper koydular hala 10 kişi takıma pozisyon verdiler. avcı'nın da planları vardı ama standart şeylerdi pek bi özelliği yoktu.

biz verdik maçı baya baya elimizle verdik. bu kadar sinirlenmezdim ortada bir maçı kaybetsek.
Bu maç rakibin oynadığı oyunla açıklanamaz. Bizim neleri yapamadığımız sonuçta daha etkili oldu. Keşkelerle dolu bir maç oldu. Özellikle oynadığımız oyunu çok sorguladım. Büyük maçlarda açık vermemek üzerine oynarken bu maçta ne değişti acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kesinlikle öyle. Zaten onların taraftar da iki takım arasında kadro kalitesi bakımından çok fark var filan yazıyor şu an.

Uzun zamandır böyle saçma sapan bir maç izlememiştim. Muhtemelen en son izlediğim de yine bir Beşiktaş maçıdır.

Çevrimdışı can1903

Kimse takımı gömmesin top istemedi bizi her zaman olmaz bu karşı takımın kalecisi maçı aldı
şanssızlık değil beceriksizlik vardı bugün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aynı şeyi bende yazacaktım buraya. Dorukhan kim de kaptan oluyor?

Çevrimdışı Erman1903

Ofansif orta saha Ljajic hiç hesaba katılmadan çıkan bir sonuç. Bizim taktikte o rolü bir şekilde çözersin. Kapanan takıma Ozzy-Ljajic-Hasic açılana Mensah atılır. Lazım olan şey destek 8 numarası. Atiba-Dorukhanla doldurmaya çalıştığımız pozisyon. Biri veteran diğeri gemileri yakmış.