22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor Skor : Beşiktaş - Trabzonspor Tarih : 31.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Emre Eyisoy - Cevdet

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor  [Okunma sayısı 49619 defa] 22. Hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
Anket
Beşiktaş, Trabzonspor maçından kaç puan alır?
3 puan
20 [%87]
1 puan
2 [%8.7]
0 puan
1 [%4.3]

Toplam Oy Verenler: 23

Çevrimdışı ferdi1903

Sayin baskan ve limit, cenabetlik ve hoca bugün maci eliyle verdiler

Çevrimdışı can1903

Abdullah avcıyla ne alakası var maçın? Forvetin 2 tane gol attı resmen ama bize. Abouyu severim ama bu maç rezaletti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Kadro dışı bırakacaksın böyle oyuncuyu. Ne gerek var da hala oynatıyoruz? Ljajic gibi oyuncun var Mensah yerin soksana oyuna  :money:

Mensah'ın çıkması şart değildi ki önce Atiba çıkmalıydı, sonra 5-10 dakikaya göre bakardin Mensah Ljajice. Larin de maçın başından beri kötü Ghezzal da öyleydi ama en azından yaratıcı adam. Çok tutmak istiyorsan Larini N'Koudou sağa atarsın. Bilmiyorum Hasiç yedekte var mıydı onu atardın vb.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun. Sonunda bitti sinir harbi. Sergen güveneceğin oyuncuları umarım iyi seçersin artık  :money:

https://twitter.com/Besiktas/status/1355938745434968067

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Top istemedi buakşam bizi
Dorukhanı söylemişdim her oyuna girdiğinde kırmızıya oynuyor diye bunu görmeyip hala oyuna sokan sergeni tebrik etmek lazım sok necipi oyuna 

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abdullah Avcı susmaz artık. Tarihin en büyük Beşiktaş düşmanı.

Beşiktaş tarihinin en kötü teknik direktörü olduğunu değiştirmiyor tabi ki tüm bunlar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yahu bir maçta yaşanabilecek her şanssızlığı yaşadık ya.  :kop:

Neyse kapatalım bu defteri sinirim bozuldu.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 21:04:08 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dorukhanı söylemişdim her oyuna girdiğinde kırmızıya oynuyor diye bunu görmeyip hala oyuna sokan sergeni tebrik etmek lazım sok necipi oyuna
Dorrukhan Emre abisinin yanına gidebilir vakit kaybetmeden.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dorukhan net takımı satmış ve ihanet etmiştir. Bu maç Beşiktaş formasını giydiği son maç olacak muhtemelen. Hoca gerekeni yapacaktır.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

Elimizle verdik şu maçı ya, 1-0 dan sonra başlayıp 2. golü yiyene kadar o kadar kötü oynadık ki ilk devre ilk haftalarda hissettim kendimi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

22 şut çektiniz 1 tane girdi ayıptır
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bir Sergen hoca klasigi, takim dagilirken - golun gelecegi belli iken oyuna mudahale etmedi ve golu yedik. Ondan sonra gelde cikar o gulu.

Mensah'ta Oguzhan gibi - Oguzhan belki butun mac boyunca bir iki pas yapar diye beklerdik. Simdide Mensah acik alan bulacakta bir iki kontraya cikartacak takimi diye bekliyoruz. Kotu oynuyor iste cikarsana.

Orta saha Mensah - Atiba - Josef yapiyorsun, Mensah oyunda yok - Atiba yorulmus cikarmiyorsun.

Kaybedilmis birsey yok ama, sampiyon olacagim ben diyorsan kendi evinde puan kaybetmeyeceksin arkadas. Hele hele kendi evinde yenilmeyeceksin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah'ın çıkması şart değildi ki önce Atiba çıkmalıydı, sonra 5-10 dakikaya göre bakardin Mensah Ljajice. Larin de maçın başından beri kötü Ghezzal da öyleydi ama en azından yaratıcı adam. Çok tutmak istiyorsan Larini N'Koudou sağa atarsın. Bilmiyorum Hasiç yedekte var mıydı onu atardın vb.
Dorukhan Mensah ile değiştiği için öyle söyledim. 3 tane defansif özellikle ağır basan orta sahayla ne yapmaya çalıştığımızı anlayamadım. Atiba bugün bize geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Sosyal medyada bile dede diye alay edilir duruma gelmiş. Fazla zorlamamak lazım onu artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşa kolay 3 puan yok, bu sezon bu kaçıncı kıran kırana maçımız olduğunu artık hatırlamıyorum, tüm takımı yürekten mücadelesi için tebrik ediyorum dorukhan hariç, gerçekten müthiş mücadele ettik, bizim rakiplerimiz bazı takımlarla oynarken kaleyi açıyorlar, bizim maçlar ise kıran kırana geçiyor, mesele bundan ibaret, tek istisna dorukhan derhal gönderilmeli, 

Çevrimdışı Savaş

Canımız sağolsun. Geçemedik kaleciyi. Olur bazen böyle şeyler.

Çevrimiçi Necmi

Ben söylüyorum şu dorukhanı oyuna sokmak için hangi oyuncuyu çıkarırsan çıkart hoca değilsin en kötü oynayandan daha kötü oynayacak ve kırmızı kovalayacak sürekli böyle yazık geri düştüğün maçta dorukhan sokmak ne

Çevrimdışı worns

şanssızdık tüm taktik hatalara rağmen maç bize dönebilirdi. kalite farkı barizdi, 10 kişiyken bile tamamen kapanan rakibe pozisyon bulabildi bu takım.

ama baştan aşağı yanlış oynadık. çok kolay olabilecek her şeyi çok zora döndürdük. hele de maç 1-0a gelmişken. böyle maçların kırılma noktası ilk goldür. avcı bile 1-0da daha da zor döneriz demiştir. sergen hoca sağolsun adamların şansını yoktan var etti. 1-0 1-1 hatta 1-2 arası oynanan oyun, garip şekilde açık alan bırakarak oynamayı tercih etmemiz maçı ts'ye döndürdü.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adam bizim maçlara özel kedi gibi oluyor.
Bu kadsr da şansızlık olmaz bizim 2 adama çarpıp zorla içeri giriyor adamların her yerine değiyor yetmemiş gibi birde kendi adamımız çıkarıyor.
Bir tane adamı tutamadık arkadaş.
Orhan Ak denen kavşağa da birşeyler yazardımda hapse girerim gerek yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu takımda sampiyon olamazsa yegane suçlu baskan ve yönetim

Gs de Cok güçlendi samoiyon olurlarsa hic şaşırmam

Son dakikada Gedson fernandes ve yedlini de almışlar , qdam bir agladi Yönetimleri transfer yağdırdı

Bizimkilerde kadromuz iyi diye transfer yapmasınlar , sene sonunda seçime giderler artik el ele
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle haklısın, bence dorukhan hemen uzaklaştırılmalı,

Çevrimiçi tolga1903

(...) trabzonu gsye evinde şunun binde birini oynamadan yenildi. Kimseye suç bulmuyorum bu kadar gol kacirirsan kıçına başına çarpa çarpa yener gider seni

Çevrimdışı mrred

1-0 öne geçtiğimiz maçta şu yaptığımız hatalara bak

İnanılır gibi kafayı yicem sinirden

öndeyiz ya öndeyiz allah belasını versin bu avcının

haysiteysiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Valla ikinci yarı bu tür maçları çok oynayacağız, keza rakiplerde ilk devreye göre güç kazandı.

Hafta içi umarım rakipler kaybeder de biz kazanırız.

Çevrimdışı matias_27

Kimse takımı gömmesin top istemedi bizi her zaman olmaz bu karşı takımın kalecisi maçı aldı
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek