17. Hafta Beşiktaş 6-0 Çaykur Rizespor
17. Hafta Beşiktaş 6-0 Çaykur Rizespor

Beşiktaş Forum|17. Hafta Beşiktaş 6-0 Çaykur Rizespor Skor : Beşiktaş - Çaykur Rizespor Tarih : 06.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Ümit Öztürk - Serkan Ok - Erdem Bayık

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Beşiktaş 6-0 Çaykur Rizespor  [Okunma sayısı 43493 defa] 17. Hafta Beşiktaş 6-0 Çaykur Rizespor
Anket
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçından kaç puan alır?
3 puan
11 [%84.6]
1 puan
2 [%15.4]
0 puan
0 [%0]

Toplam Oy Verenler: 13

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2021, 21:10:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

takdire şayan bir mücadele veriyoruz, kazanırız kaybederiz bilemem ama beş parasız gerçek bir mücadele veriyoruz ve bu gerçekten gurur verici, bu akşam bu skorla bu mücadeleyi taçlandırdık. Sergen için de çok sevindim,

Çevrimdışı Jay-Jay Amokachi

Macin adami bence aboubakar. Rizenin defansini cok yiprati. Abou larine bos alan birakdi.
Hareketleri harika. Cok üst düzey oyuncu.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

abi şarap açtım,,
ayy haklisin ya   kayinpeder Yunandan  yolladiydi  kendi asmasinin kendi uzumunden kendi sarabi .. Hemn  bi kutsal  kadeh kapayim  kendime  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı ilhan mansız

ayy haklisin ya   kayinpeder Yunandan  yolladiydi  kendi asmasinin kendi uzumunden kendi sarabi .. Hemn  bi kutsal  kadeh kapayim  kendime  :biggrinking:
ooo afiyet olsun,,yarasın,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yönetim hoca hemen bu gece istifasını vermelidir böyle bir rezillik olamaz :D

15 olacak maç 6-0 bitti sorumlusu kimse çıksın ortaya :D  :evillol:
Yav ayıptır. Biz çocuğumuzla ailemizle maç izleyemiyecek miyiz. Evladım baba bu 6 tane nedir, böyle vicdansızlık mı olur dese ne cevap verecem ben.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ilhan mansız

fener mesut u almışmış , onlar parayla, biz sonsuz mücadeleyle,,

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav ayıptır. Biz çocuğumuzla ailemizle maç izleyemiyecek miyiz. Evladım baba bu 6 tane nedir, böyle vicdansızlık mı olur dese ne cevap verecem ben.

bu maçın özetini nereden izleyeceğiz biz beinsports'a düşmez bu maçın özeti VPN lazım izlemek için :D

Çevrimdışı levitate

+41903
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

O degil de ghezzali dinlendirdik bu arada  :lol: Ihtiyaç bile olmadı. Josef dinlendi 30 dakika.Atiba dinlendi. Her acıdan harika oldu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sergen hocayı bu yürekli mücadelesinde ayrıca tebrik ediyorum, parasız pulsuz bu mücadelede hiç düşünmeden imza attı ve geçen her gün inanılmaz bir katkı verdi, resmen savaşıyor ve inşallah kazanacak,,

Çevrimdışı Erman1903

Bir Necip değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

iki hafta önce hataylı oyuncu attı
Evet ben yanlis anlamisim, simdi bülent uslu söyledi, yani Besiktasta, ali den sonra ilk defa olmuş
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir Necip değil.
aynen öyle, biz Necip'e inanıyor, güveniyoruz, paralarıyla kimi istiyorlarsa alıp gelsinler,,

Çevrimiçi Necmi

Linç yemiyim ama Atibanın bizim hızımızı kestiği konusunda @Necmi abiye katılıyorum :boxin: :super:
pas sayımız %30 düştü ama 6  gol attık atiba o kadar fazla yan ve geri pas yapıyorki hızlı oyun oynayamıyorduk bayağıdır dikkatimi çekiyor bu atiba olmayınca çokda top kaybı yaptık buda normal çünkü riskli hızlı atak pasları attılar kayıpda kaçınılmaz oluyor hem bu kayıplar rakibide oyuna sokuyor buda arkayı boşaltmalarına neden oluyor çok fazla hatalı pas kaptılar ileri gelmeye mecbur kaldılar

ooo afiyet olsun,,yarasın,,
Eyvallah  sagliginiza, bu sene bizim senemiz olsuninsallah  diyor ve  iskembeye indiriyorum .. Hooop !
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Evet ben yanlis anlamisim, simdi bülent uslu söyledi, yani Besiktasta, ali den sonra ilk defa olmuş
feyyazında dört gollü maçı var yanlış hatırlamıyorsam

pas sayımız %30 düştü ama 6  gol attık atiba o kadar fazla yan ve geri pas yapıyorki hızlı oyun oynayamıyorduk bayağıdır dikkatimi çekiyor bu atiba olmayınca çokda top kaybı yaptık buda normal çünkü riskli hızlı atak pasları attılar kayıpda kaçınılmaz oluyor hem bu kayıplar rakibide oyuna sokuyor buda arkayı boşaltmalarına neden oluyor çok fazla hatalı pas kaptılar ileri gelmeye mecbur kaldılar
kesinlikle katiliyorum Atiba hakkinda her dedigine, hepsine  imzami atiyorum ..
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 21:47:01 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı ilhan mansız

feyyazında dört gollü maçı var yanlış hatırlamıyorsam
Necmi abi yaşlanıyorsun, demirspor maçında ali 4 feyyaz 3 metin 3 olmalı

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yaşlanıyorsun, demirspor maçında ali 4 feyyaz 3 metin 3 olmalı
onu dedik zaten onun dışında bir maçtada feyyaz atmışdı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tam olarak özet bu....
Bu maç yiyebilirdikte kaptırdığımız toplarla....
İki ucu moklu değnek.