16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş Skor : Kayserispor - Beşiktaş Tarih : 03.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Kadir Has Stadyumu Hakemler : Fırat Aydınus - Aleks Taşçıoğlu -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 45385 defa] 16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Kayserispor maçından kaç puan alır?
3 puan
9 [%69.2]
1 puan
3 [%23.1]
0 puan
1 [%7.7]

Toplam Oy Verenler: 13

Çevrimdışı Erman1903

Yerine oynayacak adam yok ki o yüzden oğuzhan girince pek bir fark yaratamadı.Ayağı filan kötü pasları kötüydü.

Fiziken biraz daha iyi diye oynatıyor hoca, bana göre taktik tercih bile değil onun oynaması. Oğuzhan'ın fiziği biraz daha düzgün olsa onu oynatırdı muhtemelen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Ohhh beeeee. Kanser oldum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sergen maça çok yanlış başladı ama dün de yazdığım gibi oyun disiplininden kopmadığı sürece penaltı veya değil bir şekilde gol gelecekti. Oyun disiplini bozulursa dünki gs gibi saçma sapan kırmızı kartlar yiyip 60. dakikada oyundan kopuyorsunuz. Bunun önüne geçmek şampiyonluğu getirir.

Mensah'ın penaltıyı kaçırması maçı zora soktu. Bu kabul edilebilir değil.

Oyuna sağ kanatta Atakan ile başlanması gerektiğini yazmıştım. Hasic de olurdu ama tutup oraya larin'i koydu. Bu çok saçmaydı bana göre.

Aynı şekilde bu maçta Dorukhan'ın oynaması gerektiği çok açıktı.

10 kişi defans yapan bir takıma karşı eksik kadro ile çok değerli bir deplasman galibiyeti aldık. Eksik oyuncular da bu arada dinlemiş oldu.

Yola devam.

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 21:26:52 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı mrred

Sergen maça çok yanlış başladı ama dün de yazdığım gibi oyun disiplininden kopmadığı sürece penaltı veya değil bir şekilde gol gelecekti. Oyun disiplini bozulursa dünki gs gibi saçma sapan kırmızı kartlar yiyip 60. dakikada oyundan kopuyorsunuz. Bunun önüne geçmek şampiyonluğu getirir.

Mensah'ın penaltıyı kaçırması maçı zora soktu. Bu kabul edilebilir değil.

Oyuna sağ kanatta Atakan ile başlanması gerektiğini yazmıştım. Hasic de olurdu ama tutup oraya larin'i koydu. Bu çok saçmaydı bana göre.

Aynı şekilde bu maçta Dorukhan'ın oynaması gerektiği çok açıktı.

10 kişi defans yapan bir takıma karşı eksik kadro ile çok değerli bir deplasman galibiyeti aldık. Eksik oyuncular da bu arada dinlemiş oldu.

Yola devam.
Katılıyorum oyun disiplininden kopmamak çok önemli
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hasicin ikinci penaltı öncesi oyunu hızlandırması çok önemliydi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte bu. Oyuncular mağlubiyeti hakeme yüklemesinler :tabe: Şeytan bu sözler kulağına gelir inş.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1345800049696120834

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Katılıyorum oyun disiplininden kopmamak çok önemli

Necip hamlesi de buna yönelikti. Defanstan oyuncu çıkartıp forvet almayı bazı kişiler teknik direktörlük sanıyor. Maçı doğru okumak çok başka meziyettir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ersin'e tekrar tekrar değinmek istiyorum. Çıkarttığı olası gol top class kalecilerin çıkarabileceği bir goldü.

3 puanı getirdi sağolsun. Çok genç bir yaşı var. Hep yazdık hep yazacağız. Jenerasyonundaki en değerli kalecilerden birisi olacak. Ayaklarnın düzelmesi kolay.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin'e tekrar tekrar değinmek istiyorum. Çıkarttığı olası gol top class kalecilerin çıkarabileceği bir goldü.

3 puanı getirdi sağolsun. Çok genç bir yaşı var. Hep yazdık hep yazacağız. Jenerasyonundaki en değerli kalecilerden birisi olacak. Ayaklarnın düzelmesi kolay.
Ayağı geliştirmek o kadar kolay değil maalesef. Gelişen bir şey olsa City gibi takımlar Bravo gibi kalecileri almazlardı. SOn dönemde takım savunmasını oturttuğumuzu düşünüyorum. Gol yememizin temel sebebi bu. Ersin de kaleye gelen şutları tutunca gol yemiyoruz. Ama hala karar vermek için erken. Bu sezon sonunda konuşmak lazım. Ama hala kale için riskimiz devam ediyor.

https://twitter.com/Besiktas/status/1345801572857556992

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Necip hamlesi de buna yönelikti. Defanstan oyuncu çıkartıp forvet almayı bazı kişiler teknik direktörlük sanıyor. Maçı doğru okumak çok başka meziyettir.
Alakası yok necip hamlesi tamamen bekleri ileri atabilmek için yaptığı bir hamleydi.

Bekler necip sayesinde rahatça ileri gittiler arkalarında hep necip kaldı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

Alakası yok necip hamlesi tamamen bekleri ileri atabilmek için yaptığı bir hamleydi.

Bekler necip sayesinde rahatça ileri gittiler arkalarında hep necip kaldı.

Aynı şeylerden bahsediyoruz. Oyun disiplininden kopmamak derken de bundan bahsediyorum zaten. Bekler oyunun başından beridir ofansif ağırlıklı oynuyordu özellikle rosier kanat gibi oynadı. Neciple birlikte bunun dozu arttı ve sürekliliği sağlandı. Atiba'nın da oyundan düşmesi başka bir etkendi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kayserispor sözcüsü de pozisyonlar doğru demiş. İyi bari çamura yatmamışlar.

Son maçlarda kimle oynasak hakeme aşırı itirazdan kırmızı gören bir oyuncu kesin oluyor.

Hararet yapıyorlar.

Çevrimdışı Erman1903

Ayağı geliştirmek o kadar kolay değil maalesef. Gelişen bir şey olsa City gibi takımlar Bravo gibi kalecileri almazlardı. SOn dönemde takım savunmasını oturttuğumuzu düşünüyorum. Gol yememizin temel sebebi bu. Ersin de kaleye gelen şutları tutunca gol yemiyoruz. Ama hala karar vermek için erken. Bu sezon sonunda konuşmak lazım. Ama hala kale için riskimiz devam ediyor.

Ersin'in geçen sezon performansı iyiydi, düzgün kaleci istatistiği yaptığını fakat biraz daha yukarı taşıması gerektiğini konuştuk. Bu sezon şu ve önceki maçta yaptığı kurtarışlar ne kadar güzelse o kadar kötü goller de yedi. Performans olarak ligin son 5 kalecisine girer, hatalar yaparsa konuşulacak ki öğrensin, azmetsin. 19 yaşında ve henüz kendini kanıtlamamış bir oyuncu için süper veya çok kötü kaleci demenin faydası yok, performansı konuşulur.

Birkaç maç Utku'ya kaleyi verdiğimiz için şu anda yerini sağlamlaştırma mücadelesi veriyor. Normalde her takımın iki net kalecisi olması gerekir, bizde biri net olma mücadelesi vermekte diğeri ise seviyemize yakın değil.  Başka bir hoca olsa muhtemelen alırdı bir kaleci, bu açıdan bakınca çok da garip olmazdı fakat Sergen hoca bu riski aldı. Ersin için hayatının fırsatıdır, kendisine güvenenleri mahçup etmemek adına ekstra çalışmalar yapması gerekiyor, çünkü bu risk eğer tutmazsa kalması pek mümkün olmaz.

Çevrimdışı goktasoktay

Ersin'in geçen sezon performansı iyiydi, düzgün kaleci istatistiği yaptığını fakat biraz daha yukarı taşıması gerektiğini konuştuk. Bu sezon şu ve önceki maçta yaptığı kurtarışlar ne kadar güzelse o kadar kötü goller de yedi. Performans olarak ligin son 5 kalecisine girer, hatalar yaparsa konuşulacak ki öğrensin, azmetsin. 19 yaşında ve henüz kendini kanıtlamamış bir oyuncu için süper veya çok kötü kaleci demenin faydası yok, performansı konuşulur.

Birkaç maç Utku'ya kaleyi verdiğimiz için şu anda yerini sağlamlaştırma mücadelesi veriyor. Normalde her takımın iki net kalecisi olması gerekir, bizde biri net olma mücadelesi vermekte diğeri ise seviyemize yakın değil.  Başka bir hoca olsa muhtemelen alırdı bir kaleci, bu açıdan bakınca çok da garip olmazdı fakat Sergen hoca bu riski aldı. Ersin için hayatının fırsatıdır, kendisine güvenenleri mahçup etmemek adına ekstra çalışmalar yapması gerekiyor, çünkü bu risk eğer tutmazsa kalması pek mümkün olmaz.
Ersin için büyük şans. Dediğin gibi değerlendiremezse kariyeri başlamadan bitebilir. Olabileceği potansiyele de erişemez. Sergen hoca güveniyor, inşallah daha fazla çalışıp kendini sürekli geliştirir. Bu maç çıkardığı frikik çok kritik ve zor bir toptu. Bunu devam ettirir inşallah. Zorluk derecesi yüksek böyle kritik topları çıkarırsan maç kazanırsın. Buna çok ihtiyacımız var.
Güven beni hayal kırıklığına uğratıyor. Geçen maç gol atacak dedim ama işin doğrusu ben de güvenemiyorum artık. Bu yaşta bir futbolcu, büyük takımda forma şansı bulmuşsun, ciddi paralar kazanıyorsun. Nasıl geriye gidersin? İnsan daha çok çalışır, kendini nasıl geliştireceğini araştırır, güçlü yönlerini yükseltip, zayıflıklarımı nasıl düzeltirim diye didinir ama yok! Bu paşalar günlük yaşıyorlar maalesef..

Çevrimdışı mellfred

ghazzel abu eksikliği takımın hücumunun %50’si demek
zor açılacak kapı bakalım sürpriz bir hava topu yakalarız umarım
Bana kalsa
durumu iyiyse eğer
cozef atiba oğuzhan
mensah larin nkodu
çıkardım

bu kadroyla çok daha kolay olurdu
öyle böyle kazanıyoruz
kazanan haklıdır ne diyelim

Çevrimdışı mellfred

ayak geliştirmek mümkündür.
ersin’in yaşı münasip ısrar ederse isabetini artırır
kendimden biliyorum ısrarla sol ayağımı geliştirmeye çalıştım
çocukken memlekette dedemlerin  küçük  ahır penceresinden topu sokmaya uğraştım bütün yaz
şimdi sol ayağım sağdan daha isabetli daha zayıf ama daha düzgün

Çevrimdışı MUSTAFA_

çocukken memlekette dedemlerin  küçük  ahır penceresinden topu sokmaya uğraştım bütün yaz
Çok çalışması lazım. Çok iyi yapamaz onu demeye çalışıyorum. Ama vasatı bize yeter mi? Yetebilir. Ama kendini geliştirmesini herkes kadar ben de isterim. Umarım oynadığımız kumarı devam ettirmeyiz. En azından Utku'yu gönderip iyi bir yedek almamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ersin için büyük şans. Dediğin gibi değerlendiremezse kariyeri başlamadan bitebilir. Olabileceği potansiyele de erişemez. Sergen hoca güveniyor, inşallah daha fazla çalışıp kendini sürekli geliştirir. Bu maç çıkardığı frikik çok kritik ve zor bir toptu. Bunu devam ettirir inşallah. Zorluk derecesi yüksek böyle kritik topları çıkarırsan maç kazanırsın. Buna çok ihtiyacımız var.
Güven beni hayal kırıklığına uğratıyor. Geçen maç gol atacak dedim ama işin doğrusu ben de güvenemiyorum artık. Bu yaşta bir futbolcu, büyük takımda forma şansı bulmuşsun, ciddi paralar kazanıyorsun. Nasıl geriye gidersin? İnsan daha çok çalışır, kendini nasıl geliştireceğini araştırır, güçlü yönlerini yükseltip, zayıflıklarımı nasıl düzeltirim diye didinir ama yok! Bu paşalar günlük yaşıyorlar maalesef..

Ersin ekstra çalışırsa önümüzdeki sezon bu zamanlarda bence daha farklı bir hayatın içinde bulur kendini. Şimdikilerden çok daha iyi yerlerden, ciddi bir meblağ önerilir kendisine ve muhtemelen biz de yolunu açarız. Kötü performans verdiğinde bile teklif alan biri ama 1. ve 3. kaleci olarak transfer edilmenin arasında büyük fark var. Konsantrasyonunun yerinde olması iyiydi ama işi daha yeni başlıyor, ekstra çalışmalı, boş zamanlarında bile oturup kayıt izlemeli, önemli kalecilerin nasıl başarılı olduğunu, düşünce yapılarını öğrenmeli. Bir sezon bunu yaptığında zaten bambaşka yerde bulur kendisini, sonrası ona kalmış.

Güven'in bugünlük performansında 60 dakika kadar Larin'in sağda olmasının da etkisi vardı, oysa Larin - Güven - N'Koudou çıksak ilginç şeyler de görebilirdik belki. Santrafor orjinli sağ ayaklı bir oyuncuyu sağ tarafta oynatmak pek doğru bir şey olmadı, açıkçası maç içinde 15 dakika bile yer değişmemelerini de doğru bulmadım. Larin-N'Sakala ikilisinin daha önce solda kötü görüntü vermesi de etkilidir ama bu maçta çok da dert olmazdı gibi, sağ tarafımız da kötü oldu hep N'Koudou oynadı. Bu zorluk derecesi düşük maçta hiç denemediğimiz için ileride lazım olması durumunda yine nasıl olur acaba sorusu kafamızda olacak. Bunun haricinde Güven geçen seneye göre aslında daha iyi ama o da kafasını pek kaldırmıyor, gol atmayi çok istiyor bu yüzden tercih hataları yapıyor. 2 tane atsa kendisi için çok iyi olacak ama direk 11 oyuncusu değil bu yüzden şans öyle hep gelmez olmuyorsa asist yapacaksın. Ersin için söylediklerim kendisi için de geçerli kafaya koyup çalışacaklar, kafanı da çalıştıracak; okuyacak olgunlaşacaksın bunu beceremeyen nice yeteneklerin şimdi nerelerde olduğunu biliyoruz.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 01:06:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı mellfred

Çok çalışması lazım. Çok iyi yapamaz onu demeye çalışıyorum. Ama vasatı bize yeter mi? Yetebilir. Ama kendini geliştirmesini herkes kadar ben de isterim. Umarım oynadığımız kumarı devam ettirmeyiz. En azından Utku'yu gönderip iyi bir yedek almamız lazım.
transfermarkta utkunun sözleşmesi bitiyor görünüyor bence uzatmadılar uzatmayacaklar yerine ersin’le rekabete girecek birini bence de alacaklar
en makul plan da zaten bu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

transfermarkta utkunun sözleşmesi bitiyor görünüyor bence uzatmadılar uzatmayacaklar yerine ersin’le rekabete girecek birini bence de alacaklar
en makul plan da zaten bu

Utkunun sözleşme uzattılar vs gibi bir çok haber vardı.
Bence uzatırlar 3.kaleci olarak ama uzatmalılar aslında.

Çevrimiçi Necmi

zaten ayak geliştirme işi yetenek değilki çalışma işi her antrenmandan sonra bir saat çalışdın raket gibi ayağı olur genç çocuk iki ay sürmez takımın en isabetli atan oyuncusu olur sana katılıyorum mesrla birçok işde her iki elimide aynı derece kullanırım sol elimle sadece yazı yazamam yemek yiyemem bunları küçükken öğrendim ama belli yaştan sonra ilk yaptığım işleri hep sol elimle yaparak sol elimide aktif kullanmayı öğrendim bütün iş eğitmek eline yada ayağına alışkanlık kazandırmak ronaldo yetenekli değil ama çok çalışarak vücuduna müthiş alışkanlık kazandırmış

Çevrimdışı Nartallo

Berabere bağlanacak maç Ersin ve Hasic'in sayesinde 3 puanla kapandı. Hücumda durgun, hareketsiz, yavaş bir top oynadık.

Hasic'in driplingiyle hızlanan oyunda penaltı geldi, Ersin'in kurtarışıyla da galibiyet geldi.

Maça dair en güzel husus N'Koudou'nun gösterdiği çabaydı. Biraz rahat bir adam gibi görünen takım iyiyken iyi, kötüyken ortada görünmeyecek bir adam izlenimi uyandıran N'Koudou bayağı istedi, çabaladı.

Böyle aidiyet göstermesi sevindirdi açıkçası.