Ersin için büyük şans. Dediğin gibi değerlendiremezse kariyeri başlamadan bitebilir. Olabileceği potansiyele de erişemez. Sergen hoca güveniyor, inşallah daha fazla çalışıp kendini sürekli geliştirir. Bu maç çıkardığı frikik çok kritik ve zor bir toptu. Bunu devam ettirir inşallah. Zorluk derecesi yüksek böyle kritik topları çıkarırsan maç kazanırsın. Buna çok ihtiyacımız var.
Güven beni hayal kırıklığına uğratıyor. Geçen maç gol atacak dedim ama işin doğrusu ben de güvenemiyorum artık. Bu yaşta bir futbolcu, büyük takımda forma şansı bulmuşsun, ciddi paralar kazanıyorsun. Nasıl geriye gidersin? İnsan daha çok çalışır, kendini nasıl geliştireceğini araştırır, güçlü yönlerini yükseltip, zayıflıklarımı nasıl düzeltirim diye didinir ama yok! Bu paşalar günlük yaşıyorlar maalesef..
Ersin ekstra çalışırsa önümüzdeki sezon bu zamanlarda bence daha farklı bir hayatın içinde bulur kendini. Şimdikilerden çok daha iyi yerlerden, ciddi bir meblağ önerilir kendisine ve muhtemelen biz de yolunu açarız. Kötü performans verdiğinde bile teklif alan biri ama 1. ve 3. kaleci olarak transfer edilmenin arasında büyük fark var. Konsantrasyonunun yerinde olması iyiydi ama işi daha yeni başlıyor, ekstra çalışmalı, boş zamanlarında bile oturup kayıt izlemeli, önemli kalecilerin nasıl başarılı olduğunu, düşünce yapılarını öğrenmeli. Bir sezon bunu yaptığında zaten bambaşka yerde bulur kendisini, sonrası ona kalmış.
Güven'in bugünlük performansında 60 dakika kadar Larin'in sağda olmasının da etkisi vardı, oysa Larin - Güven - N'Koudou çıksak ilginç şeyler de görebilirdik belki. Santrafor orjinli sağ ayaklı bir oyuncuyu sağ tarafta oynatmak pek doğru bir şey olmadı, açıkçası maç içinde 15 dakika bile yer değişmemelerini de doğru bulmadım. Larin-N'Sakala ikilisinin daha önce solda kötü görüntü vermesi de etkilidir ama bu maçta çok da dert olmazdı gibi, sağ tarafımız da kötü oldu hep N'Koudou oynadı. Bu zorluk derecesi düşük maçta hiç denemediğimiz için ileride lazım olması durumunda yine nasıl olur acaba sorusu kafamızda olacak. Bunun haricinde Güven geçen seneye göre aslında daha iyi ama o da kafasını pek kaldırmıyor, gol atmayi çok istiyor bu yüzden tercih hataları yapıyor. 2 tane atsa kendisi için çok iyi olacak ama direk 11 oyuncusu değil bu yüzden şans öyle hep gelmez olmuyorsa asist yapacaksın. Ersin için söylediklerim kendisi için de geçerli kafaya koyup çalışacaklar, kafanı da çalıştıracak; okuyacak olgunlaşacaksın bunu beceremeyen nice yeteneklerin şimdi nerelerde olduğunu biliyoruz.