10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş Skor : Fenerbahçe - Beşiktaş Tarih : 29.11.2020 Saat : 19:00 Stadyum : Ülker Stadyumu Hakemler : Tugay Kaan Numanoğlu - Bahattin Duran -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş  [Okunma sayısı 72836 defa] 10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Fenerbahçe maçından kaç puan alır?
3 puan
6 [%37.5]
1 puan
1 [%6.3]
0 puan
9 [%56.3]

Toplam Oy Verenler: 16

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Teşekkür ederim gülhan. Valla güzel bi hediye. Sen nasıl oldun daha iyi misin?

iyiyim abi atlattım çok şükür koku tat yavaş yavaş geliyor :) Ayak sıkıntı sadece bir o kaynamıyor nasıl kırıldıysa onu bekliyorum  :ebebe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eğer hoca kapalı savunmalara karşı iyi bir oyun planını takımı inandırabilirse şampiyon olabiliriz. Kazandığımız bütün maçlarda topu rakibe bırakarak oynuyoruz. Topa sahip olduğumuz maçlarda genelde kazanamıyoruz. Hoca bunu kesinlikle düşünüyordur. Umarım topa sahip olduğumuz oyunlarda da kazanmaya başlarız.

Katılıyroum ama eksik bence abi. Topu rakibe bırakıyoruz falan ama çok geri çekiliyoruz. yani 3.golün geleceği o kadar belli oluyor ki.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

böyle devam abi her maç yapıştır :D

etkisi bitmiştir herhalde  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç özeti TRT Spor'da izlemek isteyenler için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Devre arası şöyle 3 tane net 11 oyuncusu alsak güzel olacak. 

Çevrimdışı Eray_Steiermark

keşke dönsen be kral
Gördüğüm en güçlü kadroydu. Belki bir gün diyelim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mensah yerine talisca olsa keske. Cok farkli takim olurduk.   :busted_cop:

Çevrimdışı goktasoktay

Bu tür galibiyetler sonrası aklıma hep dandik takımlara bıraktığımız puanlar geliyor, buruluyorum..

Çevrimdışı goktasoktay

Çok güzel olurdu

Çevrimiçi levitate

Gördüğüm en güçlü kadroydu. Belki bir gün diyelim.

+1903

16/17 herşeyiyle harika bir sezondu ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kimse durduramaz bizi
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Katılıyroum ama eksik bence abi. Topu rakibe bırakıyoruz falan ama çok geri çekiliyoruz. yani 3.golün geleceği o kadar belli oluyor ki.
Aslında yemememiz lazım ama stoperde sıkıntı yaşıyoruz. Marcelo tarzı daha arkaya yaslandığımız anlarda bizi rahatlatacak uzun ve iyi stoperimiz olsa çok işimize yarar böyle anlarda. Mensah yerine de Talisca gibi daha skorer bir on numaraya çok ihtiyacımız oluyor. Bu iki mevkiye transfer yapabilsek şampiyonluk iddiamız oldukça ciddi bir şekilde devam eder diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem bir daha maç yönetebilsin diye kırk takla atıyorlar  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1333124944641859587

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hoca nsakala necip ve wellington eleştirlerine daha önce bir cevap vermişti ve çok haklıydı. Bir takımda herkes yıldız olmaz bazı görev oyuncuları vardır. 3 yıldır söylüyoruz takımda herkes yıldız olmaz. Serdar ismail beck Tolga ersanla falan şampiyon olduk. Bunlar asker oyunculardı o yüzden transfer konusuna katılmıyorum takım bence gayet yeterli sadece santrafor bölgesinde aboubakarı pamuklara sarmak lazım. Ayrıca wellington yine penaltı yaptırdı. Hoca bu konuda maalesef çok yanılıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Josef o kadar iyi bir oyuncu ki kim aldıysa allah razı olsun. Aboubakar resmen sahte 9 gibi oynuyor. Alıyor veriyor taşıyor boşa koşu atıyor kafa vuruyor ikili mücadelede ayakta kalıyor birebir adam geçiyor . Komple santrafor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Larinden sol forvet yaratmak kimsenin aklına gelmezdi. Hoca burda da kendini ispatladı. Ayrıca yıllardır söylüyoruz bizim oyun kurucu kanat oyuncusuna ihtiyacımız var diye o yüzden ghezzal transferi de önemliydi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hakem bir daha maç yönetebilsin diye kırk takla atıyorlar  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1333124944641859587

bu erolun da kafasını kopartır ali koç yönetim hakemden dert yanıyor bu hakeme bağlamıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Feyyaz Uçar 2. golümüzde faul olduğunu mu söyledi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feyyaz Uçar 2. golümüzde faul olduğunu mu söyledi?
Takma sen o soytarıları. Tümer de sabahtan beri sallıyor. Özet izleyene kadar zor dayandım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Josef o kadar iyi bir oyuncu ki kim aldıysa allah razı olsun. Aboubakar resmen sahte 9 gibi oynuyor. Alıyor veriyor taşıyor boşa koşu atıyor kafa vuruyor ikili mücadelede ayakta kalıyor birebir adam geçiyor . Komple santrafor.
Josefi aldıklarında çok sevinmiştim. Ben böyle oynayacağını tahmin etmiştim.
Maç içinde dikkat ettim, özellikle rıdvana çok yardım etti. Hata yaparsa telafi edebilmek için top o taraftayken hep ikili sıkıştırmaya gitti. Zaten defansta top nereye giderse yardıma koşuyor ama belli ki hoca rıdvana destek ol demiş ayrıca. Atibanın yükünü ciddi anlamda azaltıyor ve Atiba böylece daha verimli kullanabiliyor enerjisini.