10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş Skor : Fenerbahçe - Beşiktaş Tarih : 29.11.2020 Saat : 19:00 Stadyum : Ülker Stadyumu Hakemler : Tugay Kaan Numanoğlu - Bahattin Duran -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş  [Okunma sayısı 72908 defa] 10. Hafta Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Fenerbahçe maçından kaç puan alır?
3 puan
6 [%37.5]
1 puan
1 [%6.3]
0 puan
9 [%56.3]

Toplam Oy Verenler: 16

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Doğum günü hediyem
@Egos bana gündüz tebrik mesajı atmıştı. Doğum günü tarihlerim daha önce de uğurlu gelmişti. Bugün de sevindirdi Beşiktaşım

Çevrimdışı Erman1903

Sergen Yalçın: "Maçtan önce favori gösterilenler değil, sahaya yüreğini koyanlar kazanır."

Helal olsun, çok önemli bir eşik maçıydı herkes için. Çatır çatır hakeme rağmen yendik, bundan sonra artık çok kötü göründüğümüz maçların oranı o kadar yüksek olmaz. Abou da bu maçta kafa olarak eski moduna döndü, sadece fizik olarak açıklanamaz aradaki fark.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Eğer hoca kapalı savunmalara karşı iyi bir oyun planını takımı inandırabilirse şampiyon olabiliriz. Kazandığımız bütün maçlarda topu rakibe bırakarak oynuyoruz. Topa sahip olduğumuz maçlarda genelde kazanamıyoruz. Hoca bunu kesinlikle düşünüyordur. Umarım topa sahip olduğumuz oyunlarda da kazanmaya başlarız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Doğum günü hediyem
@Egos bana gündüz tebrik mesajı atmıştı. Doğum günü tarihlerim daha önce de uğurlu gelmişti. Bugün de sevindirdi Beşiktaşım

Doğum günün kutlu olsun abi bundan daha güzel doğum günü hediyesi olamazdı herhalde :)

Çevrimdışı ferdi1903

3 hafta önce basak fene maclarindan 6 puan cikaracaz deseler bilmem nermle gülerdim, helal olsun iyi is cikardilar

Çevrimdışı tangaz

Doğum günü hediyem

doğum günün kutlu olsun harika bir hediye verdi karakartallar sana efsane hoca önderliğinde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Doğum günü hediyem

doğum günün kutlu olsun abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı emre_1978

Çok güzel oldu :)

Sergen de Fener’e 2’de 2 yaptı maşallah.
TS ve Başak maçlarında 2 galibiyet 2 beraberlik. Gs maçı beraberlik.

Diğer maçlara da böyle konsantre olup kafa yorar inşallah

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada Jose Sosa şaşırtmadı yine bir derbi yine kayıplarda
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

senin bu tür mesajlar uğurlugeliyor daha sık salla böyle  :icool:

Normalde açıklamayacaktım ama totemim anlaşıldı  :lol: :lol:
Başakşehir maçında yazdıklarımda çok ciddiydim yalan yok, onları gerçekten içimden gelerek yazdım. Ama baktım işe yaradı dedim bu maçta da deneyim  :lol: Farkındaysanız 2 mesajımda birebir kopyalama işi ve işe yaradı hahahaha.

Ne çaktık be yes  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Kalpten gidiyordum son dakikada nskala atınca aşırı duygulandım  :lol:
gsyede deplasmanda çakarsak bu sene başka hiç bir şey istemiyorum isterseler küme düşelim başarılı sayarım bu seneyi  :lol: :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

dedim ya ben başakşehir maçında da yaptı kazandık bugün yaptı yine içimde bir ümit vardı daha da yeşerdi :D

Bugün nedense kazanacağımız içime doğdu.

Haftaya yine bekliyoruz yine yapsın böyle kazanalım :D

gs deplasmanın da deniyeceğim bunu etkisini kaybetmesin  :lol:
Fakat artık ortaya çıktı diye acaba tutmaz mı diye de düşünüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Rosier' in bonservisi almamız lazım. Çok iyi oynuyor oğlan bu maçta aşırı ters toplara atladı zıpladı, çok yetenekli.

Çevrimiçi levitate

Normalde açıklamayacaktım ama totemim anlaşıldı 
Başakşehir maçında yazdıklarımda çok ciddiydim yalan yok, onları gerçekten içimden gelerek yazdım. Ama baktım işe yaradı dedim bu maçta da deneyim  Farkındaysanız 2 mesajımda birebir kopyalama işi ve işe yaradı hahahaha.

Ne çaktık be yes  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Kalpten gidiyordum son dakikada nskala atınca aşırı duygulandım 
gsyede deplasmanda çakarsak bu sene başka hiç bir şey istemiyorum isterseler küme düşelim başarılı sayarım bu seneyi 
böyle devam abi her maç yapıştır :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

Doğum günün kutlu olsun abi bundan daha güzel doğum günü hediyesi olamazdı herhalde :)
Teşekkür ederim gülhan. Valla güzel bi hediye. Sen nasıl oldun daha iyi misin?

Çevrimdışı goktasoktay

doğum günün kutlu olsun harika bir hediye verdi karakartallar sana efsane hoca önderliğinde
Teşekkür ederim Murat abi. Hakem sinir etse de sonu güzel oldu

Çevrimdışı goktasoktay

Çevrimdışı cursedofdragon

Teşekkür ederim gülhan. Valla güzel bi hediye. Sen nasıl oldun daha iyi misin?

iyiyim abi atlattım çok şükür koku tat yavaş yavaş geliyor :) Ayak sıkıntı sadece bir o kaynamıyor nasıl kırıldıysa onu bekliyorum  :ebebe: