Beni merak edenler olmuş. Buradayım

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.
Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.
Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.
Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?
Neyse öyle ya da böyle şampiyon olduk. Ancak ben halen takıma güvenmiyorum.
Sıra Türkiye Kupasında.. İnşallah 3 kupa olacak..
Ben de senin gibi düşünüyordum özellikle karagümrük maçından sonra. Ama dönüp bakıyorsun fatih terim'in elindeki hücum oyuncularına bir de bizimkilere bakıyorsun gerçekten yakın tarihimizin en zor ve önemli sampiyonluğuydu. Buradaki en tecrübeli sözkul ve necmi abilerin bile görmediği 59 öncesi şampiyonluklar belki daha zor şartlarda gelmiştir bilemeyiz ama yani sezona başlangıç şeklimiz konya gençler maçları rio ave'ye eleniş bu takımın 89 gol atıp 84 puan alacağına kim inanıyordu ki?
Evet 3 maç ayakları titredi takımın çünkü gücü bitti öyle acayip bir fiziki mücadeleye girdi ki takım son haftalarda hemen hemen 12 oyuncuyla oynayarak ayakta kalmaya çalıştı göztepe maçı kolay maç mıydı ben ilk yarida goztepeyle mi oynuyoruz nagelsmann leipzigiyle mi oynuyoruz bir an karar veremedim. Ki o goztepe 7 oyuncusunu dinlendirerek geldi bizim maça. Gs'de ve fb'de genelde dönüşümlü olarak rotasyonda kullanılan papiss cisse, thiam, emre kılınç, kerem aktürkoğlu, halil dervişoğlu, ryan babel hatta sinan gümüş şu isimler bile bizim takımda yoktu mesela abou'nun cenk'in nkudu'nun olmadığı maçlarda hangisi girmez bizim takıma hücum oyuncusu yoktu yahu 3 maçta takımın yedeğinde oyuna müdahale etmek istesen mevki olarak en hücuma dönük oyuncun dorukhan:) abi biz farketmiyoruz ama belki de sadece bizim için değil süper lig tarihinin en zor şampiyonluğu buydu ha aboubakar 1 aydır sakat olmasa belki bunları bile konuşmayacaktık ancak gokhan töre'nin santrafor oynadığı takım için büyük olay ya bunun mutluluğu tarif edilemez.