Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626330 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Samet Demir

Buradaki herkes farklı görüşlere değer veren kişiler. Beni itici buluyorlardır ancak farklı fikirlere saygı duyduklarına eminim.

İlk zamanlar benim çok gözüme batıyordun. Artık alıştım. Seni böyle seviyoruz :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Bu koşullarda kesinlikle bizde makul davranmak zorundayız, koşullara uymayan oyuncu için asla ısrar edilmemeli,,
Talisca gibi bir varlik olmadiktan sonra katiliyorum. Talisca parayi vursada gelse, cebi dolu bir talisca daha da tehlikeli olur  :biggrinking:

Çevrimiçi tolga1903

Beni merak edenler olmuş. Buradayım :evillol: :evillol:

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.

Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.

Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.

Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?

Neyse öyle ya da böyle şampiyon olduk. Ancak ben halen takıma güvenmiyorum.

Sıra Türkiye Kupasında.. İnşallah 3 kupa olacak..

Ben de senin gibi düşünüyordum özellikle karagümrük maçından sonra. Ama dönüp bakıyorsun fatih terim'in elindeki hücum oyuncularına bir de bizimkilere bakıyorsun gerçekten yakın tarihimizin en zor ve önemli sampiyonluğuydu. Buradaki en tecrübeli sözkul ve necmi abilerin bile görmediği 59 öncesi şampiyonluklar belki daha zor şartlarda gelmiştir bilemeyiz ama yani sezona başlangıç şeklimiz konya gençler maçları rio ave'ye eleniş bu takımın 89 gol atıp 84 puan alacağına kim inanıyordu ki?

Evet 3 maç ayakları titredi takımın çünkü gücü bitti öyle acayip bir fiziki mücadeleye girdi ki takım son haftalarda hemen hemen 12 oyuncuyla oynayarak ayakta kalmaya çalıştı göztepe maçı kolay maç mıydı ben ilk yarida goztepeyle mi oynuyoruz nagelsmann leipzigiyle mi oynuyoruz bir an karar veremedim. Ki o goztepe 7 oyuncusunu dinlendirerek geldi bizim maça. Gs'de ve fb'de  genelde dönüşümlü olarak rotasyonda kullanılan papiss cisse, thiam, emre kılınç, kerem aktürkoğlu, halil dervişoğlu, ryan babel hatta sinan gümüş şu isimler bile bizim takımda yoktu mesela abou'nun cenk'in nkudu'nun olmadığı maçlarda hangisi girmez bizim takıma hücum oyuncusu yoktu yahu 3 maçta takımın yedeğinde oyuna müdahale etmek istesen mevki olarak en hücuma dönük oyuncun dorukhan:) abi biz farketmiyoruz ama belki de sadece bizim için değil süper lig tarihinin en zor şampiyonluğu buydu ha aboubakar 1 aydır sakat olmasa belki bunları bile konuşmayacaktık ancak gokhan töre'nin santrafor oynadığı takım için büyük olay ya bunun mutluluğu tarif edilemez.

Çevrimdışı savaş altay

Namaglup sampiyon olduk

Stadsiz sampiyon olduk

Hucum hatti paramparca sampiyon olduk

PERIOD

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Facebook kullanmayanlar için Atıba ailesinin maçın son dakikalarini izlmesi ve bitiş düdüğüyle birlikte Şampiyonluk sevinçleri :halay:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Buradaki herkes farklı görüşlere değer veren kişiler. Beni itici buluyorlardır ancak farklı fikirlere saygı duyduklarına eminim.

"Herkes" biraz abartı olmuş.  :lol: :lol:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/guler_nt/status/1393923801440784386

aman ortalık yerde açmayın

dorukhana diyormuş :D

Takimda arkadaslik bekledigimden de "yakinmis" gercekten.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 19:28:28 savaş altay ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kartal Ç

Namaglup sampiyon olduk

Stadsiz sampiyon olduk

Hucum hatti paramparca sampiyon olduk

PERIOD

+ seyircisiz şampiyon olduk  :D

Çevrimiçi yaço58

Burada winner lafıyla dalga geçen arkadaşlar vardı. Yazmıyorlar gerçi ama okuyorlardır. İyi izlesinler cumartesi günü gs macını. Winner takımın nasıl oynaması gerekiyor görürler. 

Valla istediğinizi yazın, kızın, linç edin.. gs iyiyse şampiyon olur, kötü olursa şampiyonluk şansımız olur.
Gs maçımı izledik ne oldu bişe olmadı eğer Beşiktaş iyiyse Beşiktaş şampiyon olur bunu önce öğrenmen lazım kardeşim normalde asla eski mesaj alıntı yapmam ama şu resmen gs seviciliği gs kim ya ittirilmese burada olmayacaktı cenk abou olsa buraya kadar gelemeyecekti ne anlatıyorsun

Çevrimiçi yaço58

Çevrimiçi blackeagle35

Dorukhan'ın luzumsuzlugu yine ama iyi güldüm 😄

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı murat

Gs maçımı izledik ne oldu bişe olmadı eğer Beşiktaş iyiyse Beşiktaş şampiyon olur bunu önce öğrenmen lazım kardeşim normalde asla eski mesaj alıntı yapmam ama şu resmen gs seviciliği gs kim ya ittirilmese burada olmayacaktı cenk abou olsa buraya kadar gelemeyecekti ne anlatıyorsun
kendi sahanda 3 gol atıp şampiyon olamazsan winner oluyorsun deplasmanda santraforsuz 2 gol atarsan ve şampiyon olursan loser oluyorsun.

winnerlık budur işte santraforsuz yedeksiz istediğini almışsın.

Çevrimdışı Karabay

Burada winner lafıyla dalga geçen arkadaşlar vardı. Yazmıyorlar gerçi ama okuyorlardır. İyi izlesinler cumartesi günü gs macını. Winner takımın nasıl oynaması gerekiyor görürler. 

Valla istediğinizi yazın, kızın, linç edin.. gs iyiyse şampiyon olur, kötü olursa şampiyonluk şansımız olur.
Önce bunu yazacaksın.
Sonra da böyle ağlayacaksın.

Çevrimiçi yaço58

kendi sahanda 3 gol atıp şampiyon olamazsan winner oluyorsun deplasmanda santraforsuz 2 gol atarsan ve şampiyon olursan loser oluyorsun.

winnerlık budur işte santraforsuz yedeksiz istediğini almışsın.
abi adamlar bir maç önce penaltı hattricki yapıyor üzerine 3. penaltı sırf averaj için tekrarlanıyor karşısındaki rakipde düşen denizliydi ondan önceki haftaya gelelim 4.dakika donk atılsa ve bizim attığımız gol ofsayt ise onlarınki bin kere ofsayttı maç hakkımız olan bir şekilde oynansa ne olurdu her gs deplasmanında hakemler en iyi oyuncuları oluyor adamların bu sene tam tamına 17 penaltı kullanmışlar rekor diye biliyorum bunlar bile herşeyi açıklıyor bizde son 8 hafta santraforsuz sezon boyu 10 numarasız şampiyon oluyoruz gs ittirilmeye alışılmış bir camia sadece o kadar yok gs iyiyse şampiyon olurmuş 16/17 sezonu alanya deplasmanı ümit denen hakemin penaltı kırmızıyı iptal edip 3 puanı gsye vermesi 17/18 tetikci bülentin bizi arenada doğraması bunlar bile herşeyi gösteriyor

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben de senin gibi düşünüyordum özellikle karagümrük maçından sonra. Ama dönüp bakıyorsun fatih terim'in elindeki hücum oyuncularına bir de bizimkilere bakıyorsun gerçekten yakın tarihimizin en zor ve önemli sampiyonluğuydu. Buradaki en tecrübeli sözkul ve necmi abilerin bile görmediği 59 öncesi şampiyonluklar belki daha zor şartlarda gelmiştir bilemeyiz ama yani sezona başlangıç şeklimiz konya gençler maçları rio ave'ye eleniş bu takımın 89 gol atıp 84 puan alacağına kim inanıyordu ki?

Evet 3 maç ayakları titredi takımın çünkü gücü bitti öyle acayip bir fiziki mücadeleye girdi ki takım son haftalarda hemen hemen 12 oyuncuyla oynayarak ayakta kalmaya çalıştı göztepe maçı kolay maç mıydı ben ilk yarida goztepeyle mi oynuyoruz nagelsmann leipzigiyle mi oynuyoruz bir an karar veremedim. Ki o goztepe 7 oyuncusunu dinlendirerek geldi bizim maça. Gs'de ve fb'de  genelde dönüşümlü olarak rotasyonda kullanılan papiss cisse, thiam, emre kılınç, kerem aktürkoğlu, halil dervişoğlu, ryan babel hatta sinan gümüş şu isimler bile bizim takımda yoktu mesela abou'nun cenk'in nkudu'nun olmadığı maçlarda hangisi girmez bizim takıma hücum oyuncusu yoktu yahu 3 maçta takımın yedeğinde oyuna müdahale etmek istesen mevki olarak en hücuma dönük oyuncun dorukhan:) abi biz farketmiyoruz ama belki de sadece bizim için değil süper lig tarihinin en zor şampiyonluğu buydu ha aboubakar 1 aydır sakat olmasa belki bunları bile konuşmayacaktık ancak gokhan töre'nin santrafor oynadığı takım için büyük olay ya bunun mutluluğu tarif edilemez.
Şampiyonluk çok değerli elbette. Rakiplere göre kadro derinligi olarak çok çok kötü durumdaydık.

Benim takıma güvenmeme sebebim oynanan oyun. Buralara kadar kalmamalıydı kesinlikle.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Önce bunu yazacaksın.
Sonra da böyle ağlayacaksın.
Aglayan yok burada. Yazdıklarimın arkasındayım. Görüşlerim değişmedi.

A önce Kartal Yuvasından Bayrak siparişi verdim zar zor , bayrak kalmamis neredeyse , Çoğunda Tükendi yazıyor , bu güzel ama burada bile planlama hatası yapılmış , neden yeterince Basım yapılmamış acaba

Neyse verdim ben siparişimi :bandit: