Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629089 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı savaş altay

gs ve karagümrüğe karşı bu oyuncu grubuyla takım presi falan yapamazsın. Yapıyorum zannedersin anca, sonra kalende golü görünce "aa noldu öyle ya?" diye kalırsın. Üstelik 1 puan senin için iyi sonuç!
Benim dikkatimi stoperlerimiz cekiyor. Ikisi de bire birlerde iyi goruntu vermiyor. Yari sahamiza uzun top indi mi kagit gibi kesecek stoperler almak lazim. Sergen hoca bu oyunu oynayacaksa boyle adamlar gider.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biz oyle bir basladik ve surdurdukki tempoyu delirmis de olabilirler. Onun disinda o sahaya sen de ben de ciksak, tum gozlerin cevrili oldugu bir macta gayet normal. Klup icinde bir seyler donmusmudur bilemeyiz fakat bu oyuncularinda tuttugu takimlar var, yabanci olup sempati duyduklari var. Mac sonu gerginligi ile roco bile harcaniyor su an..
Roco denen haysiyet el hareketi yapmış bizim çocuklara. Tabi harcayaraklar. Bu maçta seyirci olmadığına dua etsinler sahaya inerdik valla.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal - Rosier ceza alsın diye acaip bir kampanya var.
Kavga falan diyorlar ne oldu?

Çevrimdışı savaş altay

Ghezzal - Rosier ceza alsın diye acaip bir kampanya var.
Kavga falan diyorlar ne oldu?
Yazmayi unuttuk, tunel karisti mac sonu hem de oyle boyle degil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi twitterda görüntüleri izledim karşılıklı ağız dalaşı gibi net bir vurma falan gözükmüyor.
Ayrıca Rosier ile Ghezzal'ı da göremedim.
Dorukhan-Larin-Cenk falan var ama bir eylemleri yok.

Çevrimdışı solar

Bu bilginin kaynağı nedir?

Çevrimdışı can1903

Arkadaş forumda, göztepeye 5 verelim halili alalım demek gerçekten şaka olmalı?

Yani bu mantaliteden gelecek şampiyonluk bırak gelmesin, sen çıkıp kendi hakkınla 5 tane atıcaksın olup biticek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın : "Cumartesi bakacağız. Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun"

Şu laf edildi ise geçmiş olsun 3.lük.

Çevrimdışı can1903

çıkıp göreceğiz ünal karamanı cumartesi demesi mi lazımdı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

baba hakkının takımı diye sahiplenen bu pislikleri unutmayacağız 
her pisliğe giriştiler

Çevrimdışı Gökhan Kurt

çıkıp göreceğiz ünal karamanı cumartesi demesi mi lazımdı?
Ünal Karaman ile ne alakası var şimdi konunun?

Çıkarsın yapıcı, motive edici konuşursun bitti.

Çevrimdışı can1903

Ünal Karaman ile ne alakası var şimdi konunun?

Çıkarsın yapıcı, motive edici konuşursun bitti.
Bizi motive etmesine gerek yok, kendini ve takımı etsin yeter.

Çevrimdışı mellfred

ne alakası var. ne desin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ne alakası var. ne desin
İşimiz Allah'a kaldı demiş işte.
Kafası karışık belli.
5 gün sonra bakacağız cümle alem.

Çevrimdışı 38life

Benim dikkatimi stoperlerimiz cekiyor. Ikisi de bire birlerde iyi goruntu vermiyor. Yari sahamiza uzun top indi mi kagit gibi kesecek stoperler almak lazim. Sergen hoca bu oyunu oynayacaksa boyle adamlar gider.

Sergen hocanın eldeki oyuncuların yeteneklerini, yapabilirliklerini doğru değerlendirebildiğini sanmıyorum.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş yönetimi, başkanı yarın hocayla toplantı yapacak. Çok yüksek prim bedeli, gol primi de açıklayacak bu iş bitecek. Oyuncular bizim oyuncularımız futbolcu milletinin dini imanı paradır, verebileceğin en yüksek rakamı futbolculara versinler. Görürsünüz 3 ten aşağı olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen hocanın eldeki oyuncuların yeteneklerini, yapabilirliklerini doğru değerlendirebildiğini sanmıyorum.

O yüzden mi %80'i kariyer performansını veriyor?

Çevrimdışı kaan1903

Gökmen Özcan’a göre maç sonu yaşanan olay

Çevrimdışı solar

ne alakası var. ne desin

Göreceğiz cumartesi günü ne olacağını diyebilir mesela.

Çevrimdışı can1903

Göreceğiz cumartesi günü ne olacağını diyebilir mesela.
Her kuşun eti yenmez, ünal karamana bunu diyemezsin. Daha çok hırslandırırsın sonra bu akşam ki gibi şok geçirirsin. Bizim taraftarımızın yeni amigosu bugün prim olayı açıkladı daha da kötü oldu olaylar.

Çevrimdışı mellfred

İşimiz Allah'a kaldı demiş işte.
Kafası karışık belli.
5 gün sonra bakacağız cümle alem.
inançlı insanlar böyle cümleler kurar şok mağlubiyet sonrası olağan cümleler bunlar
kendi loserlığınızı atfetmeyin sağa sola
ben de  ne olacaksa olsun artık modundayım
normal demeçler bunlar maç sıcağı olağan
bir şeyden vazgeçtiğimiz yok
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2021, 13:34:03 mellfred ]

Çevrimdışı savaş altay

Bu bilginin kaynağı nedir?
Mac sonunda yayinci kurulus tunelin girisinden icini cekiyordu ayrica su an haber sitelerinde. Gezal'in menejer de stad karakolunda goz altindaydi, serbest kaldi mi onun haberi yok.

Çevrimdışı can1903

inançlı insanlar böyle cümleler kurar şok mağlubiyet sonrası olağan cümleler bunlar
kendi loserlığınızı affetmeyin sağa sola
ben bir ateist olarak ne olacaksa olsun modundayım
normal demeçler bunlar maç sıcağı olağan
bir şeyden vazgeçtiğimiz yok
Futbolun dini olmaz, allah yardımıcımız olsun der geçersin. Futbol bilim oyunudur, beynini kullanan parası olan adamdan 2-3 adım öndedir. Sergen hoca şu raddeye kadar kullandı, son 2 haftada kullansaydı çok farklı olurdu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

görüntü şu ama ben ne Rosier ne Ghezzal ne de Necip kimseyi görmüyorum.

https://twitter.com/i/status/1392241183087341577

Çevrimdışı can1903

görüntü şu ama ben ne Rosier ne Ghezzal ne de Necip kimseyi görmüyorum.

https://twitter.com/i/status/1392241183087341577
Rosi, Ghezzal sahada o sırada. Bir şey çıkmaz.