Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1620607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takımını şampiyon yapan Futbolcu kulağı , buna Taliscayi da ekleyebiliriz oda kepceydi :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Takımını şampiyon yapan Futbolcu kulağı , buna Taliscayi da ekleyebiliriz oda kepceydi :D :D

Valla müthiş oynuyor da kulağın hası Sergeninki, Ghezzal 2 sezondur piyasada yoktu yatsın kalksın hocasına dua etsin. Kariyeri baş aşağı iniyordu, hocası bu sezon elinden tutmasa öteki yaza Karagümrük vb tarzı bir takıma bonservissiz imza attığını duyardık.

Çevrimiçi Necmi

Ortada bahsedilmeyen ama kırılabilecek bir puan rekoru (85 puan) da var. Sergen onu da kırmak isteyecektir :)
zaten kıramazsak en azından egale edemezsek sıçtık demektir 😳

Valla müthiş oynuyor da kulağın hası Sergeninki, Ghezzal 2 sezondur piyasada yoktu yatsın kalksın hocasına dua etsin. Kariyeri baş aşağı iniyordu, hocası bu sezon elinden tutmasa öteki yaza Karagümrük vb tarzı bir takıma bonservissiz imza attığını duyardık.
Kendisi de bunun farkında zaten , Sergen Yalçın bana özgüven aşıladı diyor.

Sağda solda Sergenin Ghazaali sadece 1 dakika izlediği ve ne olursa olsun bu adamı istiyorum sorumluluk bana ait dediği konuşuluyor ne kadar doğru bilemem

Taliscanin kulakları da sergenden aşağı değil bence :evillol: :evillol:

zaten kıramazsak en azından egale edemezsek sıçtık demektir 😳
:D :D

4 maçta 7 puan yetiyor şampiyonluk icin buda 85 yapar zaten ben gececegimizi düşünüyorum

85 puan bizim Rekorumuz mu ? Ligin rekoru mu bu arada ?

Çevrimdışı Can Sungur

Hocanın dokunuşu mutlaka var ama oyuncunun kendisi de yetenekli.Yeteneği olmayan oyuncuya akşama kadar dokundursan ne fayda.

Çevrimdışı Can Sungur

Henüz biten birşey yok güldük eğlendik ancak yarınki maça konsantre olmalıyız.Gökhan Töre oynayabilecek mi ? Yine larini santraforda mı göreceğiz ?

Çevrimdışı Erman1903

Kendisi de bunun farkında zaten , Sergen Yalçın bana özgüven aşıladı diyor.

Sağda solda Sergenin Ghazaali sadece 1 dakika izlediği ve ne olursa olsun bu adamı istiyorum sorumluluk bana ait dediği konuşuluyor ne kadar doğru bilemem

Taliscanin kulakları da sergenden aşağı değil bence :evillol: :evillol:

Sergen'in özellikle istediğini biliyorum ama kaç dakika izlemiş orasını bilemem, Mensah'ı senelerdir izleyen de aynı gözler :)

Sergen hoca bir oyuncudan verim alamıyorsa ya oyuncu çok kötüdür ya da karakteri yoktur. Ben onun bizim takımda senelerdir oynayan adamlardan aldığı katkıyı da biliyorum. Ghezzal'da da bu katkı farkının etkisi var ama son maçlarda gerçekten çok özel işler yaptı özellikle Rize'de beni de kendisine aşık etti. Oyunculara para verme konusunda tam bir Yahudi mantığıyla düşünen ben bu adamı önümüzdeki sezon 29 yaşında bir kanat oyuncusu ve muhtemelen gelir elde edilemeyecek biri olmasına rağmen istiyorum.

Talisca bende çok seviyorum ama yine kandırmış seni açıklamalarıyla iflah olmaz bir aşıksın.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 18:30:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı almanci

Aklınca Ali Palabıyık'ı feda edecekler. Ne de olsa ne olduğu artık belli. Gelişim katedecek sinyal de vermiyor yıllardır.
Bülent Yıldırım misali. Ondan sonra çıkar tvlere bir de yorumcu yaparlar. Böyle bir "Düzeni" darmadağın etmek Beşiktaşlılık vazifesidir. Aslında Insanlık vazifesidir ama nedense bunu sadece Beşiktaş ile bağdaştırırlar. Demek ki bizim Insani yönden onlardan ilerde olduğumuzu kabul etmişler kendi içlerinde. Bize de bu Değeri kendi içimizde kabul etmek düşüyor. Başarırsak ciddi anlamda yükseliriz.

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın dokunuşu mutlaka var ama oyuncunun kendisi de yetenekli.Yeteneği olmayan oyuncuya akşama kadar dokundursan ne fayda.

Doğru bir şeyler olacak ama bizim takımda bazı adamlar var o dokunuşu alan şimdi isimlerini ve yeteneklerini konuşmayalım lakin Ghezzal gerçekten özel bir futbol oynuyor.

Sergen olunca bu eşik oldukça düşük. Sakatlık-formsuzluk bile çok az etkiliyor onun dokunuşunu.

Adam Atiba gibi 38 yaşında 6 numaradan skorer yıldız yarattı, şunun üstüne söylenecek fazla söze gerek yok bence.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 18:27:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

O iki Sezonun Şampiyonluğu Beşiktaş'ın hakkıydı.

2017/2018 de önce Ali Palabıyık Kadıköy de tarihi bir şekilde doğradı. Yetmedi Sezon Sonu Galatasaray Derbisi öncesi Kupa rezaleti ile bütün konsantrasyonu saha dışına çektiler.

Dolayısıyla 2018/2019 Sezonuna dezavantajli başladık ve bayağı geriye düştük. Sonra Şenol Güneş'in hırsıyla inanılmaz bir seri yakaladık ve Şampiyonluk için Galatasaray deplasmanına gittik. Sonrası malum.

Daha önce yapmasalardı bu sezonki kupa finalini de Galatasaray Derbisinin hemen öncesine alırlardı. Herşeyin bir Sınırı var.
2017-2018 sezonunu ilk devresi şampiyonluğu verdik. Şampiyonlar liginde çok iyi oynarken ligde iyi oynamadık.

Komplo teorilerine gerek yok. Her başarısızlığı "komplo teorisi" ile açıklamak hastalıklı bir bakış açısı.

Geçen Beşiktaşı tutan ingiliz büyükelçisi yeni mı6 başkanı bunu tweetırda yazmıştı. Türk insanı komplo teorilerine çok fazla inanıyor bir türlü anlam veremiyorum demişti.

Başarısızlığı bu tip teorilerle açıklamak sorumlu olan insanları bir anda sorumsuz kılar ve işin içinden sıyrılmalarını sağlar.

Yahu Santraforumuz yok çatır çatır top oynadık demek ki oluyormuş işte.

Mecburiyetler zorunlu değişiklikler getirir. Sahte 9 lu yeni sistemimiz oldu işte.

Şenol Güneş inatçılık yapmayaydı da yeni denemeler yapsaydı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çok iyi  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocanın adam yönetimi ve oyuncuları oyuna ikna konusunda çok iyi özellikleri var.

Taktiksel zenginlik açısından bazı şüphelerim vardı fakat "kriz" anında biraz da mecburiyetten de olsa bulduğu çözümler

çok iyi TD hatta "efsane" olma yolundaki emarelerdir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

2017-2018 sezonunu ilk devresi şampiyonluğu verdik. Şampiyonlar liginde çok iyi oynarken ligde iyi oynamadık.

Komplo teorilerine gerek yok. Her başarısızlığı "komplo teorisi" ile açıklamak hastalıklı bir bakış açısı.

Geçen Beşiktaşı tutan ingiliz büyükelçisi yeni mı6 başkanı bunu tweetırda yazmıştı. Türk insanı komplo teorilerine çok fazla inanıyor bir türlü anlam veremiyorum demişti.

Başarısızlığı bu tip teorilerle açıklamak sorumlu olan insanları bir anda sorumsuz kılar ve işin içinden sıyrılmalarını sağlar.

Mecburiyetler zorunlu değişiklikler getirir. Sahte 9 lu yeni sistemimiz oldu işte.

Bizde kimse kendine tuy konduramiyor, basarisizlik varsa baskasinindir, dis gucler yapmistir, basarili olduysak da ben yapmisimdir biz bile degil.

Sahte 9, hareketli forvet vs neyse, bu tuttu bence de, seneye forvet transferi yaparken cesitlilik olusturacak sekilde almamiz lazim.

Çevrimdışı almanci

Fark ettiysen ben somut şeyler söyledim. Takım performanslarını bir nevi kenara birakarak sadece hangi yanlışların ne kadar etkili olduğunu toparladım.

Galatasaray 2018 de Şampiyonluğu oynadığı Oyun ile haketti. Kollandıklarını da söyleyemem ama bizim maçlar adil yönetilseydi yine de Şampiyon olamazlardı çünkü o ara iyi bir ivme yakalamıştık. Ardından olaylar aleyhimize gelişti 2019 da Başakşehir'in Şampiyon olması gerekirdi ama başlarında Avcı vardı. GS maçında Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık. Ben inanmıştım, ta ki Şenol Güneş'in maç öncesindeki ruh halini görene kadar. Onun gibi birisinin sahaya yenilgiyi kabullenmiş bir şekilde çıkması uyandırmıyorsa o maçın ilk yarısında yapılanlar uyandırmalıydı. Orada uyanmayan her Beşiktaş'lı bizi aşağa çekenlerdendir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D :D

4 maçta 7 puan yetiyor şampiyonluk icin buda 85 yapar zaten ben gececegimizi düşünüyorum

85 puan bizim Rekorumuz mu ? Ligin rekoru mu bu arada ?
Lig rekoru diye biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaten kıramazsak en azından egale edemezsek sıçtık demektir
Hala ihtiyatlı konuşuyoruz ama yolun büyük  bölümünü tamamladık. Buradan da vermeyiz herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Can Sungur

Hala ihtiyatlı konuşuyoruz ama yolun büyük  bölümünü tamamladık. Buradan da vermeyiz herhalde.

Sen vermezsin elinden alabilirler.Bilicin elinden almışlardı.Ama hocaya ve oyunculara bakınca inanmışlık hat safhada herşeyin farkındalar bacaklarını,kafalarını bile sahada bıraksalar bırakmayacaklar..Golümüzü iptal ediyorlar oyuncular bir daha atıyor bir daha iptal ediyorlar bir daha atıyorlar 100 defa vermeseler yine atacaklar hırs,inanmışlık bürümüş gözlerini.Kalan maçlarda larin,Mensah oynamazsa yüzden %85 oranında bitti diyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 18:32:49 Can Sungur ]

Çevrimdışı Erman1903

Sen vermezsin elinden alabilirler.Bilicin elinden almışlardı.Ama hocaya ve oyunculara bakınca inanmışlık hat safhada herşeyin farkındalar bacaklarını,kafalarını bile sahada bıraksalar bırakmayacaklar o yüzden %85 oranında bitti diyebiliriz.

Çalışan kazanır, Rize maçı sonrası soyunma odası fenaydı. Artık geri dönüşü yok. Bu performanslar öyle hakemi yenemezsin gibi mantıklarla olmuyor. Karşına çıkıyorsa yeneceksin.

Bu mantığı takıma aşılayan hocaya özellikle teşekkür ediyorum. Futbolcuların playstation maçlarında bile 'Hakemi de yeneceksin' dediğini duyunca ayrıca mutlu oluyorum.

Çevrimdışı ozankarakoc

Henüz biten birşey yok güldük eğlendik ancak yarınki maça konsantre olmalıyız.Gökhan Töre oynayabilecek mi ? Yine larini santraforda mı göreceğiz ?

Benim aklıma şöyle bir senaryo geliyor:

————————————- Ersin

—— Rosier —— Welinton —— Vida —— N'Sakala

—————— Atiba ——————— Josef

—— Ghezzal — Ljajic — Dorukhan — N'koudou

N'koudou iki maçtır insan üstü performans sergiliyor. Bu maçta düşüş yaşarsa şaşırmam. Öyle olursa da, gidişata göre onun yerine Larin alınabilir. Dorukhan o mevkide sıkıntı yaşarsa Atiba'yla değişebilir. İkisinden de istediğimiz hücum verimini alamazsak, N'koudou'yu içeri çekip, Larin'i sola atıp, yine 4-6-0 ile devam edebiliriz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Benim aklıma şöyle bir senaryo geliyor:

————————————- Ersin

—— Rosier —— Welinton —— Vida —— N'Sakala

—————— Atiba ——————— Josef

—— Ghezzal — Ljajic — Dorukhan — N'koudou

N'koudou iki maçtır insan üstü performans sergiliyor. Bu maçta düşüş yaşarsa şaşırmam. Öyle olursa da, gidişata göre onun yerine Larin alınabilir. Dorukhan o mevkide sıkıntı yaşarsa Atiba'yla değişebilir. İkisinden de istediğimiz hücum verimini alamazsak, N'koudou'yu içeri çekip, Larin'i sola atıp, yine 4-6-0 ile devam edebiliriz.

Töre kadroya alınmış. İleri hatta Nkudu'yu merkeze çekerdim ben (Töre olmasaydı). Dorukhan yerine de Larin. O zaman gole daha yatkın hale gelebilir takım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Töre kadroya alınmış. İleri hatta Nkudu'yu merkeze çekerdim ben (Töre olmasaydı). Dorukhan yerine de Larin. O zaman gole daha yatkın hale gelebilir takım.

Ben de şimdi Gökhan haberini paylaşmak için girmiştim. İlk onbirde oynatmaz diye düşünüyorum ama gerekirse son yarım saatte kullanabilecek olmak bile elimizi güçlendirir.

N'koudou merkezde de olabilir evet. Ama biraz sakar bir eleman. Kanat daha güvenli sanki onun için. Önüne alıyor bir savunma oyuncusunu, iki bilek hareketiyle geçebiliyor. Ortada, o kalabalığın içinde kaybolur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ama zaten 4-6-0'da kanat da tam kanat olmuyor. İçeri kat etmekten başka çaren yok.

Sergen Hoca, ilk senesinde olabilecek her şeyle sınandı :) Taraftarsızlık, pandemi, COVID'in ta kendisi, aynı mevkideki bütün oyuncuların aynı anda sakatlanması, ikisinin sezonu kapatması, cezalar... Buradan alnının akıyla çıkarsa bir daha sırtı yere gelmez heheh...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Ben de şimdi Gökhan haberini paylaşmak için girmiştim. İlk onbirde oynatmaz diye düşünüyorum ama gerekirse son yarım saatte kullanabilecek olmak bile elimizi güçlendirir.

N'koudou merkezde de olabilir evet. Ama biraz sakar bir eleman. Kanat daha güvenli sanki onun için. Önüne alıyor bir savunma oyuncusunu, iki bilek hareketiyle geçebiliyor. Ortada, o kalabalığın içinde kaybolur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ama zaten 4-6-0'da kanat da tam kanat olmuyor. İçeri kat etmekten başka çaren yok.

Sergen Hoca, ilk senesinde olabilecek her şeyle sınandı :) Taraftarsızlık, pandemi, COVID'in ta kendisi, aynı mevkideki bütün oyuncuların aynı anda sakatlanması, ikisinin sezonu kapatması, cezalar... Buradan alnının akıyla çıkarsa bir daha sırtı yere gelmez heheh...

Hoca bir de bütçeyle sınandı ve dahası en önemli oyuncularımızdan ikisinin geleceği belirsiz. Sıkıntılar bir süre daha sürecek gibi. Şampiyonluk hak ediyor Sergen. Maçlar oynanırken bazen deliriyoruz vs. ama bu takımı ligin en iyi oynayan takımı olarak herkese kabul ettirdi. Futbolculardan ve toplamda takımdan, kusursuz olmasa da, çok çok iyi verim aldı. Saha dışında neyi-nasıl konuşacağını da çok iyi biliyor. Bu çizgide devam etmesini ve yeniliğe-gelişime açık olmasını çok isterim valla.

Çevrimdışı Can Sungur

Beşiktaşın deplasman forması sızmış.Efsane duruyor gerçekten bu site yanılmıyor genelde.

https://www.footyheadlines.com/2021/04/exclusive-besiktas-21-22-away-kit-info.html

Çevrimiçi Necmi

Hoca bir de bütçeyle sınandı ve dahası en önemli oyuncularımızdan ikisinin geleceği belirsiz. Sıkıntılar bir süre daha sürecek gibi. Şampiyonluk hak ediyor Sergen. Maçlar oynanırken bazen deliriyoruz vs. ama bu takımı ligin en iyi oynayan takımı olarak herkese kabul ettirdi. Futbolculardan ve toplamda takımdan, kusursuz olmasa da, çok çok iyi verim aldı. Saha dışında neyi-nasıl konuşacağını da çok iyi biliyor. Bu çizgide devam etmesini ve yeniliğe-gelişime açık olmasını çok isterim valla.
şenolun ilk sene hariç çıldırttığı kadar çıldırtmıyor
Üstelik takımın kondisyonuda çok iyi demek iyi çalışıyor takım
Eksik olan tarafı zar zor bir plan koydu ama b planı yok takımın tek plan saldırmak ama savunmaya geçince ağır saçmalıyoruz hücum planımız var hücum ederken savunma planımızda var oturdu ama savunmaya geçince plan hak getire herkes başı kesik tavuk gibi oluyor
Birde son zamanlar temaslı oyundan kaçıyoruz
Sanırım oyuncular kart yememek için psikolojik yapıyor ama buda bize pahalıya patlıyor özellikle savunma yaparken yakın durmadıkları için temas ettiklerinde faul yapıyorlar bu saatten sonra ceza sahası civarında faul yapmamayı öğrenmişlerdir umarım