Siz de sürekli rakipleri küçümsediniz, bizi Barcelona zannettiniz durum ortada. Adamlar ensemize kadar geldiler kötü halleriyle. Sivas maçında puan kaybı olsun, görürüm ben burada çoğu kişiyi.
Beşiktaş kazansın da her hafta cenazeme gelsin sorun yok. Sivas maçını kazanırsak yazmayacağım zaten burada. Kimsenin umrunda değil elbette benim burada yazıp yazmamam.. Kendimce bir meydan okuma yaptım. Keşke kazanalım da bana kapak olsun.
Ligin bitimine 7 maç kalmış, birine 5 (bay dahil) diğerine 6 maç fark koymuşum. Ensemizdeler öyle mi? Aynı mevkide iki oyuncu ağır sakatlık geçirdi diye birkaç puan kaybedilmiş oturmuş burda sela muhabbeti yapıyorsun. Ne olacaktı aynı mevkiye 10 tane adam mı alacaktık?
İkinci yarı başında gs burdan puan kaybetmez, bu takımdan bir şey olmaz diyordunuz yeterince kapak olmadı mı daha sana tam olarak nasıl bir kapak yapılması lazım?
Sene başından beri 10 tane Sivas geçti bu takım. Beşiktaş Barcelona değil ama Sivas Barcelona sanırım. Üç beş kıytırık lig maçı izleyip her takımı abarta abarta göklere çıkardınız. Hepsinin de havasını aldı bu takım. Bu ligi biraz dikkatli seyretseydin onlarca kere böyle haftalar yaşandığını görürdün ama takıntılı olmak zor tabi.