Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621231 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boş boş şeyler peşinde koşuyoruz
Maçlarımızı çok sıkıştırdıkları ilk puan kaybımızı yaptıktan sonra akıllarını geldi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2021, 13:07:00 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Asist Analiz'deki habere göre, Abou, ağrılarının olduğunu ve Sivas maçında oynamak istemediğini söylemiş.  :bandit:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sivas-Kayseri-Rize... Bu 3 maçta en az 7 puan alırsak, kalan maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik bile yetebilir. 28 Nisan günü akşamında selamız da okunabilir, bayraklarda hazırlanabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu puan durumunun tek açıklaması Sergen Hoca.

Adam Samiyen de şampiyonluk kutlayacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sivas-Kayseri-Rize... Bu 3 maçta en az 7 puan alırsak, kalan maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik bile yetebilir. 28 Nisan günü akşamında selamız da okunabilir, bayraklarda hazırlanabilir.
Son üç maça kafamızın rahat girebilmesi için önümüzdeki 4 maçtan 10 puan toplamamız lazım
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2021, 10:22:59 Samet Ç ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Strese gerek yok. Bu maçı kaybedip Kayseriyle berabere kalsak, rakipler maçlarını kazansa bile puan durumu:

1*BJK  72
2*fb 72
3*gs 71

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Strese gerek yok. Bu maçı kaybedip Kayseriyle berabere kalsak, rakipler maçlarını kazansa bile puan durumu:

1*BJK  72
2*fb 72
3*gs 71
İşte selamız okunur dediğim böyle bir durum tam olarak. Eğer böyle olursa (Allah korusun) mümkün değil şampiyon olamayız.

Çevrimdışı Çağrı Öz

İşte selamız okunur dediğim böyle bir durum tam olarak. Eğer böyle olursa (Allah korusun) mümkün değil şampiyon olamayız.

Bu sezon 10 kere Beşiktaş'ın selasını okudunuz, Beşiktaş cenazenize geldi.

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Siz de sürekli rakipleri küçümsediniz, bizi Barcelona zannettiniz durum ortada. Adamlar ensemize kadar geldiler kötü halleriyle. Sivas maçında puan kaybı olsun, görürüm ben burada çoğu kişiyi.

Beşiktaş kazansın da her hafta cenazeme gelsin sorun yok. Sivas maçını kazanırsak yazmayacağım zaten burada. Kimsenin umrunda değil elbette benim burada yazıp yazmamam.. Kendimce bir meydan okuma yaptım. Keşke kazanalım da bana kapak olsun.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Siz de sürekli rakipleri küçümsediniz, bizi Barcelona zannettiniz durum ortada. Adamlar ensemize kadar geldiler kötü halleriyle. Sivas maçında puan kaybı olsun, görürüm ben burada çoğu kişiyi.

Beşiktaş kazansın da her hafta cenazeme gelsin sorun yok. Sivas maçını kazanırsak yazmayacağım zaten burada. Kimsenin umrunda değil elbette benim burada yazıp yazmamam.. Kendimce bir meydan okuma yaptım. Keşke kazanalım da bana kapak olsun.

Ligin bitimine 7 maç kalmış, birine 5 (bay dahil) diğerine 6 maç fark koymuşum. Ensemizdeler öyle mi?  Aynı mevkide iki oyuncu ağır sakatlık geçirdi diye birkaç puan kaybedilmiş oturmuş burda sela muhabbeti yapıyorsun. Ne olacaktı aynı mevkiye 10 tane adam mı alacaktık?

İkinci yarı başında gs burdan puan kaybetmez, bu takımdan bir şey olmaz diyordunuz yeterince kapak olmadı mı daha sana tam olarak nasıl bir kapak yapılması lazım?

Sene başından beri 10 tane Sivas geçti bu takım. Beşiktaş Barcelona değil ama Sivas Barcelona sanırım. Üç beş kıytırık lig maçı izleyip her takımı abarta abarta göklere çıkardınız. Hepsinin de havasını aldı bu takım. Bu ligi biraz dikkatli seyretseydin onlarca kere böyle haftalar yaşandığını görürdün ama takıntılı olmak zor tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim oynadığı kumarı ağır şekilde kaybetti. Geçmiş olsun  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1384557713431072773

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Ilık ılık kayıp gidiyor elimizden...

Çevrimdışı caner.eryigit

Coşkuyu kaybettik en büyük problem o bence.
Josef in bile yürümeye hali yok
Acil 3 puan lazım.
Ya hocam şu orta saha 3 lüsüyke çıkıyorsan önde basıp rakibi hataya zorlamam lazım.
Bu 3 lüyle çıktığımız her maç puan kaybetmişiz neyin ısrarı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetime sahip çıkalım... Evet gördük sahip çımayı... Sergen sonunu getiremiyor... Evet sonunu getiremedi... Hadi herkese geçmiş olsun... Transfer döneminde ortalık elli altıya giderken görüşürüz... Aboubakar da sezonu kapatırsa Aboubakar'ı da sezon sonunda göremeyiz... Evet kar elde ettik... Evet borçları erteledik... Evet cebinden para koydu... Hadi şimdi de savunmaya devam... Çok bel altı vuruyorum şimdi size göre ama ben bunları iyi giderken de yazıyordum...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Coşkuyu kaybettik en büyük problem o bence.
Josef in bile yürümeye hali yok

Ben de onu anlamıyorum. Dalga dalga şampiyonluğa gidiyorsun, ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımısın, puan farkı korundukça rakiplerin tek tek dökülmeye başlıyor, birinin teknik direktörü değişmiş, öbürünün yönetimi futbolculara hakaret etmiş, kupada finaldesin, şampiyonluğa 8-10 hafta kalmış, coşkuyu nasıl ve neden kaybediyorsun! Birkaç hafta öncesine kadar en çok hakeden takımken, şimdi en az hakeden görüntüsüne nasıl bürünebiliyorsun!
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2021, 21:18:07 ozankarakoc ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kupa finaline odaklandım ben. Antalya' yı yenersek kupa kazanmış olacağız. Lig gitti zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kupa finaline odaklandım ben. Antalya' yı yenersek kupa kazanmış olacağız. Lig gitti zaten.
Ligi kaybedersek zaten kupayı da kaybederiz. Bence hiç kupa hesabı yapma. Ben bundan sonra maçlarımızı izlemeyeceğim. Ruhsuz takımı izleyeceğime gece kalkar NBA maçı izlerim. Futbol, benim için Beşiktaş demek. Beşiktaş yoksa futbol benim için yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★