O kadar saçma sapan argümanlar ki FT'nin son maçını izleyenler sus pus olmuşlar. Bu ülkede eleştirilmesi gereken son kişi Sergen. Tabi kafasını yarılıp sus pus olan teknik direktörlerimize çok alıştırlar. Şimdi Sergen canlarına okuyunca şaşırdılar. Umarım yönetim dava yoluna kadar gider bu medya şarlatanı için 
https://twitter.com/Muratozen1903/status/1374403393104453642
Kesinlikle yıllarca bizi "efendi" adı altında uyutup, "romantiklik" adı altında çarşıyı övüp, "arabesk-halkın takımı" vs gibi karşılaştırmalarla gariban havası yaratıldı. Ama Sergen'e bu konuda tebrik ve teşekkür ediyorum. Konuşsun, o yönetim sus pus dururken, sergen olmasa ne bu kadro buraya kadar gelirdi ne de hakemler böyle davranırdı.
Doğruya doğru Sergen olmasa hakemler bu katliamın 4-5 katını yapardı. Onların karın ağrıları burdan geliyor, alıştılar gs-fb kollansın gazlansın, Beşiktaş ise ligin "iyi-efendi-ses çıkarmayan-gariban takımı" olarak 2-3-4 arası takılsın.
Ya dünya derbisi diye gs-fb maçlarını şişirdiler, gram futbol olmayan ikisininde birbirinden korktuğu maçları. Ama artık günümüz internet çağı oldu, artık bunları çok daha net görüyoruz;
-Beşiktaşın her oynadığı derbinin en üst seviye olduğunu gördük, en rayting alan derbi olduğunu
- Beşiktaşın o her zaman olan asi ruhunu twitterdan engelleyemediklerini, algılarını tek tek kıran sosyal ağlarda taraftarları olduğu
- gs,fb en büyük derbi en büyük takım vs diyen tiplerin beşiktaşın taçında bile nasıl zırladıklarını ilk twitter gönderilerine bu tiplerin uçtuğunu gördük.
- Eskisi gibi vur kafasına al ekmeğini, zaten bir şey diyen yok, olmadığını gördüler, bunların karın ağrısı buna, her maç kulübe basan ft ye tek kelime yazamayan ama sergenin ellerine laf eden herkese önce sağ sonra sol elini istediği amaçla kullanabilir