Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat

İyice sapıtmaya başladılar bune rezillik ??

https://www.milliyet.com.tr/skorer/levent-kalkan/orada-dur-sergen-hoca-6462861
kendini popüler yapmak için saçmalayan bir tip.küçük adamlarla uğraşmayacaksın.

Çevrimdışı Erman1903

geçen haftayı avantajımızı arttırarak kapattık renklilerin durumu önceki haftaya göre daha kötü psikolojik yılgınlığı önlemek için renkli basın bizim kaybımız olarak gösterme çabasında bizde böyle konuşursak çanak tutmuş oluruz yok öyle birşey biz yenilmiş olsaydık bile hiç kaybımız olmayacaktı gs nin mağlubiyeti bütün hesaplarını bozdu şimdi saçma sapan konuşuyorlar sallamayın
Biz elbette puan kaybı yapacağız ama emin olun kimse bizden daha az puan kaybedecekmiş gibi değil bizimle eşit puan kaybetseler kazançları olur lig sonu yaklaştıkça bizim psikolojik baskı altına gireceğimizi söyleyenler şimdi psikolojik baskı altına girdi bırak maçı kötü oynamayı maç içinde beş dakika kötü oynamamıza umutla bakar hale geldiler fenerle doksan dakika oynamışız maç birtiğinden beri konuşulan son on dakika kaldıki bu zaman içindede pozisyonlarımız var artık öyle noktadalarki pamuk ipliğine tutunmaya çalışıyorlar tek umutlarıda bizim kendi içimizde kırılmamız panik yapmamız onu kaşımaya çalışıyorlar
Unutmayalım takım mükemmel futbol oynuyor maç içinde değerlenmeyen pozisyonlar olabilir ama gol atamadığımız maç yok bizim kötü averajımız ligin ilk yedi sekiz haftasında oldu biz şu anda ligin en kolay atan en zor yiyen takımıyız ligin en dominant ıynayan en güçlü takımıyız  en iyi golcüler en iyi orta saha en iyi kanatlar en iyi bekler en iyi stoperler bizde komik değilmi en fazla laf ettiğimiz oyuncular stoperlerimizde ama şu anda ligin en iyi tandemi
Yaslanın sırtınızı bu takımın tadını çıkarın zaten biz emin olursak bu oyun devam eder sezon sonuda iki kupayı kaldırırız relaks bırakın rakipler panik yapsın bizim panik yapacak durumumuz yok emin olun en ufak terslik görsem hepinizden önce saydırırım önceki şampiyonluklardada takım şampiyonluğa giderken bütün hataları burda söylüyordum ben şu an bir zafiyet görmüyorum belki biraz on numaralar oyuna daha fazla katkı sunsa iyi olacak yada ljajic yerine ozi sanki daha iyi olacak gibi buda çok önemli değil

Panik yapmak ve korkmak ayrı şey işin sıkı tutulması adına gerçeği konuşmak ayrı. Takım sezona başlarken beklenti yoktu, zaten Sergen de sahip olduğu krediyle bu sezon takımı Avcıdan aldığından biraz daha iyi bir konumda tutması önümüzdeki sezon kalması adına yeterli olacaktı. Şu anda hepimiz takımdan memnunuz fakat ben öyle herhangi biri gibi Sergen hocadan tatmin olamam. Zamanında en iyi seçenek-gelsin diye bir tarafımı yırtmışım, elbet gördüğüm doğrusunu yanlışını konuşacağım. Bu adamın gelmesini istemeyen ve bugün susan birçok kişi yarın birgün başarısız olursa iş işten geçtikten sonra çıkıp bu eksiklerini anlatacaklar. Şampiyon olamazsak senin söylediğin o 'çok iyi oyuncular' da onlara koz olur.  70 dakika iyi oynadın, 20 dakika gerildin. Biz zaten onu bu 70 dakika için her zaman tebrik ediyoruz, birçok şeyde olduğu gibi. Bana göre ligin en iyi hocasıdır, ama büyük hoca olacak potansiyeli vardır.

Ben adamı sevdiğim için bugün konuşuyorum, takımın bulunduğu konumda olmasında en önemli faktörün, yıldızın o olduğunu söylüyor ama bununla yetinmemesi gerektiğini hatırlatıyorum. Oyuncuların ne kadar iyi olduğunu gelirsek eğer, bunlar futbol hayatlarına Sergen hoca ile başlamadılar, bir çoğunu izliyorduk bizim takımda. Şimdi istisna olan 1-2 adam hariç hepsinden memnunuz, Vida'sından tut Necibine Larinine kadar hepsi iyi performans veriyor bunun adına hoca faktörü denir, 6 numarada emekliye ayrılması konuşulan oyuncuyu 8 numarada yıldız yaptı. Şimdi bunların Sergen'den önce ne yaptıklarını da konuşmayalım, öyle uzay futbolcular olduklarından bu performansları vermiyorlar. Gelenler dahil bir çoğunu koy rakiplere bana göre bir kısmı kadroya giremez, bir kısmı sakatlanır, şans bulanlar da en fazla bu bizde oynadığının yarısından az iyi oynardı. Şu anda sihirli bir ortam var burada, biz bunu bozmaya çalışmıyoruz-bir sürü artımız var daha iyi olmak adına birkaç noksanımızın sebeplerini nasıl daha iyi oluruzu tartışıyoruz. Bana göre bunu bozmak isteyenler yapılan yanlış söylenince içinde şeytan varmış gibi sırtını dönüp gidenler ve bunları 'herkes susacak' gibi bireyci kafalarla bastırmaya çalışanlardır. Dostu düşmandan ayırt etmeyi bilmek lazım, ben başından beri yanımda olup bana hatamı zamanında söyleyene dost derim ve böyle dostluk etmeye çalışırım.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 19:15:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı sozkul

İyice sapıtmaya başladılar bune rezillik ??

https://www.milliyet.com.tr/skorer/levent-kalkan/orada-dur-sergen-hoca-6462861

Göstere göstere, talimatlı tetikçilik nasıl yapılır araştırması yapıldığında ilerde , listenin başında yer alacak bir yazı yazmış adam.
Utanma yok bunlarda, kalinic'e kadar gidip seba ile tamamlamış.  Türkçesi fena değil fakat diğer spor yazarlarına göre...

Çevrimdışı Erman1903

Göstere göstere, talimatlı tetikçilik nasıl yapılır araştırması yapıldığında ilerde , listenin başında yer alacak bir yazı yazmış adam.
Utanma yok bunlarda, kalinic'e kadar gidip seba ile tamamlamış.  Türkçesi fena değil fakat diğer spor yazarlarına göre...

Adam nereden vuracağını şaşırmış, bu Kalinic'in kazma bir futbolcu olduğunu biz de söylüyoruz da Sergen hocayla çalışsa Allah bilir kariyer futbolunu oynardı. Biz kendi içimizde konuşuruz işler daha iyi olsun diye ama bunların istediğinin bizim iyiliğimiz olmadığı bellidir.

Bir de gitmiş Seba başkandan falan bahsetmiş, burada büyüklerimiz varken bana anlatmak düşmez ama gerçekten tanımış olsa görünüşünün aksine nasıl katı ve kuralcı bir insan olduğunu bilirdi. Onun zamanında racon vardı, bunu da en net ortaya koyan ve uygulayan bizim başkandı. Bu yüzden öyle sesini fazla yükseltmesine gerek kalmazdı, sonra futbolu iyice kirlettiler bizim taraftar da bu furyaya ayak uydurdu, Seba başkanı küstürüp yolladık.

O günler artık istesek de geri gelmez, ANÇ'ın eksiği hataları vardır ama onlar önce kendilerine baksınlar. Bu tantana ortamda sesini yükseltmeden kendini duyuramıyorsun, biraz usturuplu olmayı öğrenirlerse biz de sakin sakin konuşuruz merak etmesinler.

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 20:03:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar saçma sapan argümanlar ki FT'nin son maçını izleyenler sus pus olmuşlar. Bu ülkede eleştirilmesi gereken son kişi Sergen. Tabi kafasını yarılıp sus pus olan teknik direktörlerimize çok alıştırlar. Şimdi Sergen canlarına okuyunca şaşırdılar. Umarım yönetim dava yoluna kadar gider bu medya şarlatanı için  :money:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1374403393104453642

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

O kadar saçma sapan argümanlar ki FT'nin son maçını izleyenler sus pus olmuşlar. Bu ülkede eleştirilmesi gereken son kişi Sergen. Tabi kafasını yarılıp sus pus olan teknik direktörlerimize çok alıştırlar. Şimdi Sergen canlarına okuyunca şaşırdılar. Umarım yönetim dava yoluna kadar gider bu medya şarlatanı için  :money:

Adam bir de Fenerli, bu kadar da cekememezlik olmaz bir tarafta Ft gibi bir figür varken Sergen hoca gibi sadece sahada kalan, istemiyorum diyen birini eleştirmeleri manidar.

Koç - Emre - Erol tatminsizliğiyle şap gibi tuzlu bir form aldılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam bir de Fenerli, bu kadar da cekememezlik olmaz bir tarafta Ft gibi bir figür varken Sergen hoca gibi sadece sahada kalan, istemiyorum diyen birini eleştirmeleri manidar.

Koç - Emre - Erol tatminsizliğiyle şap gibi tuzlu bir form aldılar.
Bizim maçlara özel Sergen kamerası koyan yayıncı kurulaşa da buradan selam olsun. Çoğu pozisyonu uzak çekim gösterip Sergen'i sürekli gösteriyorlar. Bunların sorumlusu net yayıncı kuruluş. Neyse ki sezon sonunda kurtulacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bizim maçlara özel Sergen kamerası koyan yayıncı kurulaşa da buradan selam olsun. Çoğu pozisyonu uzak çekim gösterip Sergen'i sürekli gösteriyorlar. Bunların sorumlusu net yayıncı kuruluş. Neyse ki sezon sonunda kurtulacağız.

Adamlar neyin reyting yaptığını biliyor. Flaş takım biziz, Sergen hoca da şu anda oynattığı futbol ve net karakteriyle ülkenin en beğenilen teknik direktörü.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kesinlikle yıllarca bizi "efendi" adı altında uyutup, "romantiklik" adı altında çarşıyı övüp, "arabesk-halkın takımı" vs gibi karşılaştırmalarla gariban havası yaratıldı. Ama Sergen'e bu konuda tebrik ve teşekkür ediyorum. Konuşsun, o yönetim sus pus dururken, sergen olmasa ne bu kadro buraya kadar gelirdi ne de hakemler böyle davranırdı.

Doğruya doğru Sergen olmasa hakemler bu katliamın 4-5 katını yapardı. Onların karın ağrıları burdan geliyor, alıştılar gs-fb kollansın gazlansın, Beşiktaş ise ligin "iyi-efendi-ses çıkarmayan-gariban takımı" olarak 2-3-4 arası takılsın.

Ya dünya derbisi diye gs-fb maçlarını şişirdiler, gram futbol olmayan ikisininde birbirinden korktuğu maçları. Ama artık günümüz internet çağı oldu, artık bunları çok daha net görüyoruz;

-Beşiktaşın her oynadığı derbinin en üst seviye olduğunu gördük, en rayting alan derbi olduğunu
- Beşiktaşın o her zaman olan asi ruhunu twitterdan engelleyemediklerini, algılarını tek tek kıran sosyal ağlarda taraftarları olduğu
- gs,fb en büyük derbi en büyük takım vs diyen tiplerin beşiktaşın taçında bile nasıl zırladıklarını ilk twitter gönderilerine bu tiplerin uçtuğunu gördük.
- Eskisi gibi vur kafasına al ekmeğini, zaten bir şey diyen yok, olmadığını gördüler, bunların karın ağrısı buna, her maç kulübe basan ft ye tek kelime yazamayan ama sergenin ellerine laf eden herkese önce sağ sonra sol elini istediği amaçla kullanabilir  :)

Çevrimdışı worns

yazı uçmuş. ne zırvaladığını okuma fırsatı bile bulamadım, iyi.

Çevrimdışı murat baltacı

Aklımdan çıkmıyor ozanın golü ersin frikiği iyi çıkardı golude çıkarsa altayi gölgede bırakırdı ozanmi iyi vurdu ersinmi geç kaldı Uğurcan yada Altay o golü yermiydi kafamı kurcalıyor
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ferdi1903

Ne yazmis bu ahmak? Yazi kalkmis sanirim

Çevrimdışı goktasoktay

yazı uçmuş. ne zırvaladığını okuma fırsatı bile bulamadım, iyi.
Vaay. Koyduğumuz posta, gazetede yazdığı yazıyı bile kaldırtmış demek. Çok sevindim doğrusu.

Sergene sallamış. Herşeye itiraz ediyor, biraz efendi olsun, çok konuşuyor, hakemler güzel maç yönetiyor ama sergen çok konuşuyor babında şeyler söylemiş. Sonunu da Seba’ya bağlamış.

Okumadığın daha iyi. Sinir bozucu cümleler var fazlasıyla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O saçma işler yine bizi buldu. Umarım oyuncularımızda bir şey çıkmaz. FB yine arkada işler çevirmiş  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1374610927853649922

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

O saçma işler yine bizi buldu. Umarım oyuncularımızda bir şey çıkmaz. FB yine arkada işler çevirmiş  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1374610927853649922
Fenerbahçe bizim maçta bilerek ve isteyerek bu oyuncuları oynatmadıysa birşey bilmiyorum. Maç biter bitmez yapılan o açıklama hiç normal değildi.

Hazır 14 günlük ara var yapıştırayım hastalıkları da aradan çıksın :) Bunlar o hasta oyuncuları bizim maçta oynatmak için raporlarda saklamalar yapmıştır.

Çevrimdışı can1903

Milli aradan sonra

Ersin
Rosier Well Vida Rıdvan
Josef Atiba
Cenk Ghezzal Larin
Abou

Bu 11 i denememiz lazım bana kalırsa. Ghez merkezde daha da fark yaratabilir. Cenk de bitiricilik konusunda çok katkı verebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli aradan sonra

Ersin
Rosier Well Vida Rıdvan
Josef Atiba
Cenk Ghezzal Larin
Abou

Bu 11 i denememiz lazım bana kalırsa. Ghez merkezde daha da fark yaratabilir. Cenk de bitiricilik konusunda çok katkı verebilir.
Bize bir kanatta oyunu yönlendirebilecek bir oyuncu lazım. Cenk'i oraya koymak takımı durağanlaştırır gibi geliyor. BU saatten sonra da ciddi sistem değişikiliği gelmez. Aynı şekilde devam ederiz. Artık yavaş yavaş bu tür planları önümüzdeki sene için düşünmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu. Korku niye evet her maçın bir hikayesi olacak ama unutulmamalı bizimle başa baş oynayacak seviyede olsalar zaten küme düşme potasında olmazlardı şu anda rakipler arasında bizimle başa baş oynamaya en yakın takım alanya belki birazda hatay onun dışında gs dahil bizle başa baş oynayabilecek takım yok bu puan kaybetmeyeceğiz anlamı çıkartmaz katı defans yapıyorlar atamadı olmuyor işde
Bir şeyi kabul edelim ligde ayarımızda takım yok en tepedekiler işde gs ilk yarıda ezdik geçtik ikincisi fener berabere kaldılar diye nerdeyse zil takıp oynayacaklar ts ye yenildik ama adamlar hala nasıl kazandıklarını çözemediler
İşin özeti kendi işimize bakalım yeter biz vermezsek kimse bizden puan alamaz
Abi biz yarıştan düştüğümüz zamanlar zaten ligin ortalarında falan bırakıyoruz işi. Bu şekilde son düzlüğe girdiğimizde işi bitiriyoruz genelde. Diğerlerinin sonlarda patladıkları örnekler çok var. Başka zaman olsa son beraberliğe çok üzülürdüm ama şu an fazla önemsemiyorum. Takımı teyakkuzda tutma açısından son puan kaybı belki de daha hayırlı olmuştur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Abi biz yarıştan düştüğümüz zamanlar zaten ligin ortalarında falan bırakıyoruz işi. Bu şekilde son düzlüğe girdiğimizde işi bitiriyoruz genelde. Diğerlerinin sonlarda patladıkları örnekler çok var. Başka zaman olsa son beraberliğe çok üzülürdüm ama şu an fazla önemsemiyorum. Takımı teyakkuzda tutma açısından son puan kaybı belki de daha hayırlı olmuştur.

Puan olarak üzülecek bir şey yok zaten, gs yenicekti bizde yenicektik gs ile puan farkımız aynı devam edicekti
oysaki +1le tamamladık, maça başlamadan önce fb derbisini geçiceksin ve gs ile 1 puan fark arttıracaksın deseler kimse maça çıkmazdı

Üzen taraf işte laubalilik çok kaçırmamız ve son dakikada yediğimiz gol oldu. Yoksa puan olarak bakmayın medya gazlamasına iddanın oranlarından da belli olduğu gibi karlı kapattık haftayı.

Çevrimiçi Necmi

evet biz ligi domine ederek şampiyon oluruz öyle belirsiz gidip son düzlükte şampiyonluk aldığımız bir sezon bende hatırlamıyorum bu birazda kırılganlığımızdan kaynaklı iyide olsak istikrarsız olduğumuzda takımı kırıyoruz destek olmuyoruz takıma havlu attırıyoruz ne zaman sezon ortası gelmeden camia şampiyonluk havasına giriyor o zaman sağlam bütünlük oluyor 

Çevrimiçi Necmi

Puan olarak üzülecek bir şey yok zaten, gs yenicekti bizde yenicektik gs ile puan farkımız aynı devam edicekti
oysaki +1le tamamladık, maça başlamadan önce fb derbisini geçiceksin ve gs ile 1 puan fark arttıracaksın deseler kimse maça çıkmazdı

Üzen taraf işte laubalilik çok kaçırmamız ve son dakikada yediğimiz gol oldu. Yoksa puan olarak bakmayın medya gazlamasına iddanın oranlarından da belli olduğu gibi karlı kapattık haftayı.
iki maçı kayıpsız geçersek herhalde 1.05 veya 1.10 falan oluruz
Zaten beşiktaş taraftarı dışında herkes inandı şampiyonluğa birde taraftarı inandırsalar kesin olacağızda 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

iki maçı kayıpsız geçersek herhalde 1.05 veya 1.10 falan oluruz
Zaten beşiktaş taraftarı dışında herkes inandı şampiyonluğa birde taraftarı inandırsalar kesin olacağızda 😂
Herkesin aklında hala 101. yılımızda yaşadığımız Samsun faciası var. Kimse kolay kolay inanamaz. Hak vermek lazım. Matematiksel olarak daha yakın olmamızı bekliyor herkes. Rakiplere bakarsak işler kolay gibi görünüyor ama 80+ puanları görmekte fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Gs nin rizeye yenilmesi bizim feneri yenmemizden daha değerliydi 😃

Çevrimiçi Necmi

Herkesin aklında hala 101. yılımızda yaşadığımız Samsun faciası var. Kimse kolay kolay inanamaz. Hak vermek lazım. Matematiksel olarak daha yakın olmamızı bekliyor herkes. Rakiplere bakarsak işler kolay gibi görünüyor ama 80+ puanları görmekte fayda var.
80+ gördüğümüzde zaten şampiyonluğu ilan ederiz oynayacağımız her iki maçtan birini kazansak zaten 80+ yı göreceğiz 😃 80 e fazla takılma bence