Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626105 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bak ne güzel söyledin, weliltona kimse laf etmiyor evet çünkü welilton toparlandı. Ama welilton haftalar önce toparlandı, takımla beraber kendisini de yükseltti.Demekki taraftarın garezi olmuyormuş oyunculara, iyi oynadığı zaman sesini kesiyormuş.
Ama nskala takım iyiykende kötüykende kötü. Yok abi olmuyor bu adamdan olmuyor işte zorlamanın manası ne. Necip daha fazla güven veriyor orda düşünün o kadar kötü nsakala. Bugün yine kendisinin hatalarından en az 2 gol yiyeceğiz. Bile bile lades olmak istiyor Sergen. Evet haklı yönleri var fakat kimse hatasız değil .Tamam oyuncularla 7-24 takılan kendisi ama yani görünen köyde klavuz istemez. Ben yine oyuncu özelinden fazla vurma taraftarı değilim ama Sergen her şeyi biliyordur diyip bütün herşeyi alkışlamak, eleştirmemek en fazla kendisine zarar verir.

Bence de Rıdvan oynamalı her türlü. Hatayı ikisi de yapıyor sonuçta. Ne yapalım umarım utandırır bizi kara çocuk.

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi köstek değil destek zamanı.
Maç sonu, yarın v.s. Yine konuşuruz kim iyi kim kötü.
Zaman birlik zamanı. Tüm takıma destek olma zamanı.

Saldır Kartalım. Konu 3 puandan öte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence de Rıdvan oynamalı her türlü. Hatayı ikisi de yapıyor sonuçta. Ne yapalım umarım utandırır bizi kara çocuk.

Katılıyorum, katılıyorum. Demek istediğim o, umarım tıpkı welilton gibi oda taraftarın çenesini "kapatır". Kimse şey demiyor zaten hadi bakalım nskala hata yapsında yenilelim falan.

Çevrimdışı murat baltacı

gs yenilmemis olsa maç rahat geçecekti ve biz büyük ihtimal kazanıp feneri devre dışı bırakmış olacaktık şimdi yine avantajlı olan biziz sadece şuna dikkat etmeliyiz fener için bu maç olmazsa olmaz hale geldi oyuncular için iyi oyun falan önemli değil bir galibiyetle hem taraftarın gönlünü almış hem yarışa ortak olmuş olacaklar 6 puanlık bir maç o yüzden mücadele ve çirkeflik anlamında herseyi yapacaklar.

Artı olarak aldıkları stoper abouyu zorlayabilir ama hem kadro hem yedek hem hoca kalitesi olarak öndeyiz İnşallah top bizi severse akşam galibiyeti kutlar şampiyonluj provalarına başlarız.
Cenkte gol atarsa tadından yenmez 😀
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

gs yenilmemis olsa maç rahat geçecekti ve biz büyük ihtimal kazanıp feneri devre dışı bırakmış olacaktık şimdi yine avantajlı olan biziz sadece şuna dikkat etmeliyiz fener için bu maç olmazsa olmaz hale geldi oyuncular için iyi oyun falan önemli değil bir galibiyetle hem taraftarın gönlünü almış hem yarışa ortak olmuş olacaklar 6 puanlık bir maç o yüzden mücadele ve çirkeflik anlamında herseyi yapacaklar.

Artı olarak aldıkları stoper abouyu zorlayabilir ama hem kadro hem yedek hem hoca kalitesi olarak öndeyiz İnşallah top bizi severse akşam galibiyeti kutlar şampiyonluj provalarına başlarız.
gs nin yenilmesi sadece gs ye girdi feneri etkilemiyor lider biziz gs yenilince aramızdaki puan farkı azalmadı sonuçta fener akşam yensede yenilsede yapacağı ikincilik mücadelesi olacak gs nin yenilmesi direk bize yaradı yenilmese mağlubiyet seçenek değildi bence bizim üzerimizdeki stresi aldı en kötü yeniliriz fener yaklaşır üçlü mücadele ikili mücadeleden iyidir yenersek zaten fişi çekeriz ama en korktuğum şey puan farkı açılıp takımda rehavet oluşturması bizim takım istim üzerinde giderken daha verimli oluyor

gs nin yenilmesi sadece gs ye girdi feneri etkilemiyor lider biziz gs yenilince aramızdaki puan farkı azalmadı sonuçta fener akşam yensede yenilsede yapacağı ikincilik mücadelesi olacak gs nin yenilmesi direk bize yaradı yenilmese mağlubiyet seçenek değildi bence bizim üzerimizdeki stresi aldı en kötü yeniliriz fener yaklaşır üçlü mücadele ikili mücadeleden iyidir yenersek zaten fişi çekeriz ama en korktuğum şey puan farkı açılıp takımda rehavet oluşturması bizim takım istim üzerinde giderken daha verimli oluyor

Katılıyorum abi. Kaybetme avantajımızda oluştu.Sonuçta daha kaç küsür maç var. Yensek şampiyon değiliz,yenilsek şampiyonluğu kaybetmiyoruz. Daha çok puan kaybedeceğiz. Sakin olmakta yarar var. Sadece ben kırmızıların havada uçuşması ve sakatlıktan çekiniyorum. Olurda önde girersek fenerli oyuncular bize zarar vermek için ellerindne geleni yapabilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yenilmeyelimde, berbarberlik bile cok büyük avantaj saglayacak bize, bir mac eksik ve 3 puan önde olacagiz, eksik macimizi kazanirsak bu 6 puan yapar, ikili avarajida hesaplarsak esit puan durumunda bile  yinede hepsinin önündeyiz , yani aslinda 7 puan oluyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

tam aksine, şu anda o kadar rahatız ki tek yapmamız gereken sakince feneri hataya zorlamak, geçen her dakika fenerin aleyhine,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Katılıyorum abi. Kaybetme avantajımızda oluştu.Sonuçta daha kaç küsür maç var. Yensek şampiyon değiliz,yenilsek şampiyonluğu kaybetmiyoruz. Daha çok puan kaybedeceğiz. Sakin olmakta yarar var. Sadece ben kırmızıların havada uçuşması ve sakatlıktan çekiniyorum. Olurda önde girersek fenerli oyuncular bize zarar vermek için ellerindne geleni yapabilir.
niye böyle bir şey yapsınlar ki,,cincona mı çalışacaklar çok mantıksız

niye böyle bir şey yapsınlar ki,,cincona mı çalışacaklar çok mantıksız

Türkiye kupasında da gördük kime çalıştıklarını. Tamam bunlar bir gs camiası kadar değil ama sonuçta renkliler ve insan olarak yani insan psikolojisi olarak çökmüş durumdalar. Ateşli ve gergin olacaklar. Rosierin üstüne oynayacaklar mesela.

Çevrimdışı ilhan mansız

Türkiye kupasında da gördük kime çalıştıklarını. Tamam bunlar bir gs camiası kadar değil ama sonuçta renkliler ve insan olarak yani insan psikolojisi olarak çökmüş durumdalar. Ateşli ve gergin olacaklar. Rosierin üstüne oynayacaklar mesela.
maça normal olarak asılacaklar hepsi bu, zaten düşünce onlaradır, biz rahatız

(...) Allah kahretmesin sizi. Çok sinirliyim çok.

Çevrimiçi yaço58

Abartma kardeşim mensah hariç diğerleri aşırı yorgundu maç hocaya yazar sağlık olsun sadece şunları sevindirdik ya ona üzülüyorum avantaj hala bizdw

Çevrimdışı worns

np. 89da gol yemek üzücü ama o 1 puan bile gs ile farkı iki maça çıkarttı aslında. onların bay haftalarında kazanırsak ikiden de fazla.

Abartma kardeşim mensah hariç diğerleri aşırı yorgundu maç hocaya yazar sağlık olsun sadece şunları sevindirdik ya ona üzülüyorum avantaj hala bizdw

Geçiceksin onu, aboubakar ljajic falan ceza sahasında bir pas daha atsalar yada direk şut çekseler en az 2 golümüz daha vardı. Çok saçma sapan şut pas tercihleri falan. Maç öncesi 1 puan verseler okeydim fakat bu laubalilik diğer maçlarda da başımıza iş açacak.

Çevrimdışı Egos

trabzonspor maçlarından bir galibiyet, bir mağlubiyet; fenerbahçe maçlarından bir galibiyet, bir beraberlik çıkarttık.

galatasaray maçları için tek seçenek iki galibiyet kalıyor.

öte yandan bu maçta yenildiğimizi ya da beraberliği son dakikada sağladığımızı farz ediyorum, skora bakarken kasvet dağıtmak için bire bir. yine söylenecek sözler söylensin, ama kazanamadığın haftada ikinciyle aradandaki farkı artırıyorsan bunalımın ayarını kaçırmaya lüzum yok. fenerbahçe'nin yarıştan tamamıyla kopmaması kopmasından daha hayırlı.

taraftar tribünde olsa ikinci yarı üç tane yerdik, daha önce yemişliğimiz var. altıncılık bekleyenler, şampiyonluk beğenmiyor. bu haftalık aza tamah edelim, bir sonraki maçta çoğu buluruz.

Çevrimiçi yaço58

Geçiceksin onu, aboubakar ljajic falan ceza sahasında bir pas daha atsalar yada direk şut çekseler en az 2 golümüz daha vardı. Çok saçma sapan şut pas tercihleri falan. Maç öncesi 1 puan verseler okeydim fakat bu laubalilik diğer maçlarda da başımıza iş açacak.
Hafta içi 120 dk başakla oynamışıx milli ara var takım dinlenecek cenk takıma girecek çok iyi bir yedek olarak birde  herkes üzüldü ancak gereksiz paniğe gerek yok milli aradam sonra gs defans sız hataya gidiyor biz paşaya arada maç eksiği ile 3 puan öndeyiz kaldı 11 maç panik yapacak biz değil rakipler diğer maçlarda kalede birde Altay olmayacak gerçekten bugun çok iyiydi yapcak bişe yok hocaya sadece kızgınım mensah yerine necip alsa nkadou Ghezzal değiştirse başk olurdu hayırlırsı olsun

Çevrimdışı can1903

Çok zor maçlarımız var Sivas-Hatay-Alanya gibi. Şu feneri şurda yenip krediyi arttırmak lazımdı. Böyle beraberliğe hiç tahammülüm yok maalesef.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Puan farkı diyip diyip duruyorsunuz ama en zor fikstür bizde. Bu maçta puan kaybetmek normal olabilir evet ama bu laubaliliğin adı yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs maçına minimum 8 puan farkla gideriz de tabi şu maçı alsak yolun yarısından fazlasını bitirmiş olacaktık ama yapacak bir şey yok artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Puan farkı diyip diyip duruyorsunuz ama en zor fikstür bizde. Bu maçta puan kaybetmek normal olabilir evet ama bu laubaliliğin adı yok.
En zor fikstür bizdeyse ligin en iyi topunu oynayan takımında bizde unutuyorsun galiba

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/buzzspor/status/1373703855100338178
Hocam 1 puanı hediye ettim ghezzal ve Larin yerine taze kan alsan çok başka olurdu çok baskı yedik ve sende izledin hatalardan ders alırsın inşallah hocam