Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623139 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı celiker1

Bu yönetim gidene kadar para ödemesi yok. Har vurup harman savururlarsa değişen bir şey olmaz. Yine borçlar artar ve ödenemez hale gelir. Gelirimizi arttırmak ve giderlerimizi kısmak zorundayız artık. Eğer şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi gelirini de havadan gelmiş gibi harcamamalıyız. Borcu ödeyene kadar gençler ve kiralık oyuncularla oynamak iyi olabilir.
Bu anlasmayı yakın zamanda çıkacak olan yeni spor yasası ile beraber düşünmek lazım.Yöneticiler görev yaptıkları süredeki klüp zararlarından sorumlu olacaklar.Bu sefer uyulacağını düsünüyorum.Umarım her zaman ki gibi yanıltmazlar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu anlasmayı yakın zamanda çıkacak olan yeni spor yasası ile beraber düşünmek lazım.Yöneticiler görev yaptıkları süredeki klüp zararlarından sorumlu olacaklar.Bu sefer uyulacağını düsünüyorum.Umarım her zaman ki gibi yanıltmazlar.
Burası Türkiye. Burada hiçbir şeyi tahmin etmezsin ama başına gelir.  Yaşamadan bilemeyiz. Umarım bu son olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/Besiktas/status/1372880342214926341
Adam tek başına haksız olmasına rağmen herkesi ikna etti. Hepsi nasıl bakıyor ama şaşkın şaşkın.  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/Besiktas/status/1372949216612528138
Yine şeffaflıktan uzak bir açıklama.Başından sonuna hangi tarihlerde,kaç para,hangi faizle ödeme yapacağız?Sonuna kadar şeffaflığı tüm platformlarda talep etmeliyiz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine şeffaflıktan uzak bir açıklama.Başından sonuna hangi tarihlerde,kaç para,hangi faizle ödeme yapacağız?Sonuna kadar şeffaflığı tüm platformlarda talep etmeliyiz
Hiçbir kulüp bu açıklama dışında bir açıklama yapmadı. Asıl açıklamaların gelecek hafta olacağı söyleniyor. Beklemek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Fb maçını alıp yolu yarılamalıyuz gs ve fbnin pil tamamen bitti takım pazar güzel bir galibiyet alırız inşallah çok rahatız takıma güven tam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tüm borçlar TL'ye çevrilmiş anladığım kadarıyla. Artık kur farkından dert yanmayız  :tabe:

https://twitter.com/trtspor/status/1372903181890453509

https://twitter.com/MesutURGANCILAR/status/1372917959694368770

https://twitter.com/demarkesports/status/1372935373123358720
Benim bildiğim çok once Tlye dönmüştü borçlar. Hatta kulüpteki ekonomistlere de sormuştum. Faktoringden borc olmak icin tlye cevirmisiz baya zaman önce. Kur farki teknik kadro ve futbolcu maaşlarından kaynaklı.

Çevrimdışı murat

hakemle bile kazanamayanlara karşı hakeme rağmen kazanan beşiktaş.pazar günü hakemle çok uğraşırız bugünkü sonuçtan sonra.sakin olmak lazım.

Çevrimdışı Sinan23

Hayırlı cumalar olsunnnnnn...
....

Çevrimdışı Karabay

Yok yok, bu sepetler bizi maç yapmadan şampiyon yapacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda şampiyonluk puan barajı 91 puana geldi. Ben 80'e kadar düşeceğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Adalet istiyoruz arkadaşlar, iki maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturuyor adamlar, olmuyor olmuyor!!

Teşekkürler.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozankarakoc

Pazar günkü maça kalp dayanmayacak!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

HAYDİ BASTIR ŞANLI BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı ozankarakoc

maradona seni (...) yesin  :D

İmza töreninde 20.000 kişiyle gönlünü aldık ama değil mi hocam? ;)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hocam kulüpler ticari şirket olduğu için bu tip finansal anlaşmalar ticari sır niteliğindedir. Bilinir olması ticari hayatta rekabeti engeller. Misal; senin ödeme miktarını bilen bir yabancı kulüp zor durumda kalmışsan elindeki futbolcuya ona göre değer biçer. Ya da kredi almak istersen bunların faizleri ona göre belirlenir. Daha da arttırılabilir bu örnekler.

Bu yüzden açıklanacağını zannetmiyorum.