kimsenin günahını almak istemem ama olayın içeriğini de bilmiyorum fakat alper bahadır diye biri var. O şafak malatyayı hocayı komisyoncu olarak itham ettiğini, bir yöneticinin sergenle arası bozuk falan diye haber yayıp hocanın duyması için çabaladığını falan kısacası Beşiktaşa zarar veren biri olduğunu söyleyip duruyor.
Ertan süzgün Beşiktaş'lı falan değil o biraz şey yani ekmeğinde diyelim. Beşiktaşlı değil demek biraz ağır itham olabilir ama en azından bizim takım adına öyle aman aman büyük şeyler yaptığını görmedim, bu uefaya twit muhabbetinde kendisi bir twit bile atmamış olabilir. Biraz objektif takılmaya çalışıp, herkese yakın olmak isteyen bir tip izlenimi veriyor bana.
Okan koç ve Bülen Uslu kimliğini her yerde belli eden ve Beşiktaş'ın haklarını koruyan tipler. Tabi Bülent Uslu bir numara gerçekten adam hayatını buna adamış saygı duyulası bir tip. Bugüne kadar kötü bir şeyini, Beşiktaş'a olumsuz bir şeyini görmedim fakat isteyerek yada çıkar uğruna bir şey yapacağına inanmıyorum.
Adam rakip camia yöneticileri tarafından tehdit ediliyor
Rakip takım taraftarlarindan tehdit mesajları alıyor buna rağmen 1 adım bile geri atmayıp tam aksine her seferinde daha da ileri gidip eleştirilerinin dozunu artiriyor ve herşeyi ifşa etmeye devam ediyor
Bulent Uslu adamdır

Adam TGRT ye Derbi özel programı yaptırıyor , hemde GS li yorumcular olmayacak , şapka çıkartılır buna şapka , TV tarihinde ilk olabilir bu ..
Kerem , Oğuz altay ve Ömer Faruk nasil kudurmuslardir varya suratlarini görmek isterdim