Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1625731 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kimsenin günahını almak istemem ama olayın içeriğini de bilmiyorum fakat alper bahadır diye biri var. O şafak malatyayı hocayı komisyoncu olarak itham ettiğini, bir yöneticinin sergenle arası bozuk falan diye haber yayıp hocanın duyması için çabaladığını falan  kısacası Beşiktaşa zarar veren biri olduğunu söyleyip duruyor.

Ertan süzgün Beşiktaş'lı falan değil o biraz şey yani ekmeğinde diyelim. Beşiktaşlı değil demek biraz ağır itham olabilir ama en azından bizim takım adına öyle aman aman büyük şeyler yaptığını görmedim, bu uefaya twit muhabbetinde kendisi bir twit bile atmamış olabilir. Biraz objektif takılmaya çalışıp, herkese yakın olmak isteyen bir tip izlenimi veriyor bana.

Okan koç ve Bülen Uslu kimliğini her yerde belli eden ve Beşiktaş'ın haklarını koruyan tipler. Tabi Bülent Uslu bir numara gerçekten adam hayatını buna adamış saygı duyulası bir tip. Bugüne kadar kötü bir şeyini, Beşiktaş'a olumsuz bir şeyini görmedim fakat isteyerek yada çıkar uğruna bir şey yapacağına inanmıyorum.
Adam rakip camia yöneticileri tarafından tehdit ediliyor

Rakip takım taraftarlarindan tehdit mesajları alıyor buna rağmen 1 adım bile geri atmayıp tam aksine her seferinde daha da ileri gidip eleştirilerinin dozunu artiriyor ve herşeyi ifşa etmeye devam ediyor

Bulent Uslu adamdır :tabe:

Adam TGRT ye Derbi özel programı yaptırıyor , hemde GS li yorumcular olmayacak , şapka çıkartılır buna şapka , TV tarihinde ilk olabilir bu ..

Kerem , Oğuz altay ve Ömer Faruk nasil kudurmuslardir varya suratlarini görmek isterdim
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 00:02:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Şenol Efendi Rıdvan'ı yine A Milli takıma çağırmamış  :money:

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1372492718002343938

Şenol Güneş yalanları vol. 8946437416541

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1372513547230588928
buna “önce kendi takımında formayı alsın” derler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha ne kadar alacakmış formayı. Ligde Ersin'den sonra en fazla forma şansı bulan oyuncumuz  :tabe: Gençlere kim bu kadar şans veriyor? Ayrıca Umut Meraş görmediğimiz dönemde Roberto Carlos mu oldu?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Daha ne kadar alacakmış formayı. Ligde Ersin'den sonra en fazla forma şansı bulan oyuncumuz  :tabe: Gençlere kim bu kadar şans veriyor? Ayrıca Umut Meraş görmediğimiz dönemde Roberto Carlos mu oldu?

Tipik Şenol Güneş davranışı...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

şenol dünya kupasındada beşiktaşlı oyuncuları ısrarla oynatmıyordu ben o zaman çizmiştim üstünü

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bizi yeniden dirilten hocaya iğneleyici üslupla Şenol Efendi deniliyor ya.. Cidden bu taraftara 15 şampiyonluk fazla

Çevrimdışı İsmail Özyurt

şenol dünya kupasındada beşiktaşlı oyuncuları ısrarla oynatmıyordu ben o zaman çizmiştim üstünü
Özellikle İlhan Mansız'a yaptığı muamele tam bir rezillikti.  :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bizi yeniden dirilten hocaya iğneleyici üslupla Şenol Efendi deniliyor ya.. Cidden bu taraftara 15 şampiyonluk fazla
Latife yapıyorsunuz galiba. Beşiktaşın kazancı 1'se Şenol Güneş'in menfaati 10'dur. Tarihin tozlu raflarında kaybolmak üzereyken bu camianın gücü sayesinde tekrar ön plana çıktı. Sayemizde tarihin belki de en iyi milli takım jenerasyonu yakalandığında milli takımın başına geçti hem de uça uça.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünya Kupası'nda 3. olduysak İlhan Mansız sayesinde olduk. İlhan Mansız'ı Çeyrek Finale kadar hiç oynatmayan da Şenol Güneş. Kariyerini Beşiktaş nefreti üzerine kurup Beşiktaş sayesinde kupalar kazanan bir hocadır kendisi. Yatıp kalkıp bize dua etmesi lazım. Sayemizde övünebileceği bir şeyler var elinde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bizden önce şampiyonluğu bile olmayan adam mı bizi diriltmiş?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize fazla buluyorsan sende sorun var. Beşiktaş, Şenol Güneş'i şampiyon yapmıştır. Şenol Güneş tek başına yapmadı. Yönetimin o dönem yaptığı transferler de unutuluyor. Her şey Şenol Efendi sayesinde olmadı. "Efendi" kelimesine bu kadar takıntılı olmanı da anlayamıyorum. Her yazdığımda senden itiraz geliyor  :alala: Ayrıca bu sene henüz şampiyon olmamış Sergen, Şenol Güneş'ten daha büyük iş yapmıştır. 90 milyonluk tarihimizin en pahalı kadrosunu verimli kullanamayan da kendileridir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş sayesinde ömründe görmediği şampiyonlukları gören Güneş'in milli takım seçimleri şaşırtmadı.

Bu adama iyice sinir olmaya başladım. Canerin milli takıma alınmasının hiçbir açıklaması yok. İzahı yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/Besiktas/status/1372880342214926341
Rosier tam bir neşe kaynaği, bir takim icin cok önemli böyle kisilikler, insAllah bir sekilde alinir. :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş sayesinde ömründe görmediği şampiyonlukları gören Güneş'in milli takım seçimleri şaşırtmadı.

Bu adama iyice sinir olmaya başladım. Canerin milli takıma alınmasının hiçbir açıklaması yok. İzahı yok.
beşiktaşın oyuncusuyken almıyordu hemde en iyi caner performansı varken

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Burda ben bizim hocayi hic anlamiyorum, nsakala her mac 198764858 tane hata yapiyor takimi zor duruma sokuyor hatta kirmizi görüp takim 10 kisi kaldiginda daha iyi oynamaya basliyor ama hicbir sekilde elestirileri kabul etmiyor, ridvan bir hata yapsin hemen oyundan alip gencecik cocugun moralini daha cok bozuyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Milli takıma seçmeyenler utansın  :)

https://twitter.com/Besiktas/status/1372888119972925445
Burda avcinin hakkini vermek lazim, milli takimdayken bizden 5-6 oyuncu cagrirdi hep, cogu genc yetenekli oyuncularimizdi. Renklilerden fazla topcu almayinca hemen yemeye basladilar avciyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

beşiktaşın oyuncusuyken almıyordu hemde en iyi caner performansı varken
Şenol Güneş'in bizden ayrılış süreci ve milli takıma geçişi arkasındaki sır perdesi aralanınca Şenol Güneş savunulabilecek mi, merak ediyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Dünya Kupası'nda 3. olduysak İlhan Mansız sayesinde olduk. İlhan Mansız'ı Çeyrek Finale kadar hiç oynatmayan da Şenol Güneş. Kariyerini Beşiktaş nefreti üzerine kurup Beşiktaş sayesinde kupalar kazanan bir hocadır kendisi. Yatıp kalkıp bize dua etmesi lazım. Sayemizde övünebileceği bir şeyler var elinde.
sadece üçüncülük maçında koreye karşı onbir çıkardı oda dünya kupasının en hızlı golünü attırdı yanlış hatırlamıyorsam o maç çok iyiydi ama yinede çıkardı oyundan ilhanı kulübede tutup arif gibi kazmayı tamamen bitik hakanı oynattı ısrarla ama ne zaman sıkışsa maçı son anlarda girip ilhan kurtardı o sene mevkilerinde en iyi oyuncular beşiktaştaydı ama beşiktaşlılar forma giyemedi yanlış hatırlamıyorsam ilhan nihat tümer alpay bunlar bizden ayrıldıktan sonra milli takımın müdayimi oldular farketmiyorki şenol milli takıma geçtikten sonra verdiği demeçlerde beşiktaşa karşıydı hep  abuş neden şenol döneminden daha iyi performans veriyor larin bir andamı gol atmayı öğrendi şenol düşünmedi bile o dönemlerde harcanan bir sürü oyuncu sergenin elinde olsa şimdi düşünemiyorum adam sametin kurduğu biliçin disipline soktuğu takıma eklenen bir iki yıldızla şampiyon oldu o takımın performansınıda iki yılda tüketti geriye enkaz bıraktı ben bunu eski arkadaşlar hatırlar şampiyon olduğumuzdada söylüyordum bunu yönetimde gördü göndermek istiyordu ama taraftar korkusuna yapamadılar

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tum kulupler 2+7 şeklinde bankalar birliği ile anlaşmış sanırım. 2 yıl anapara ödemesi yok.

Herkes harcıyor sonra bankalar anlaşması. Bu da bir döngü oldu yine. Nasıl olsa ceza yok. Harca bankalarla anlas ertele sorunu.

Diğer açıdan ne hikmetse faizin tavan yaptığı zamana geliyor bu anlasmalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tum kulupler 2+7 şeklinde bankalar birliği ile anlaşmış sanırım. 2 yıl anapara ödemesi yok.

Herkes harcıyor sonra bankalar anlaşması. Bu da bir döngü oldu yine. Nasıl olsa ceza yok. Harca bankalarla anlas ertele sorunu.

Diğer açıdan ne hikmetse faizin tavan yaptığı zamana geliyor bu anlasmalar.
Bu yönetim gidene kadar para ödemesi yok. Har vurup harman savururlarsa değişen bir şey olmaz. Yine borçlar artar ve ödenemez hale gelir. Gelirimizi arttırmak ve giderlerimizi kısmak zorundayız artık. Eğer şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi gelirini de havadan gelmiş gibi harcamamalıyız. Borcu ödeyene kadar gençler ve kiralık oyuncularla oynamak iyi olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım bu son yapılandırma olur ve artık bu borcu kapatabiliriz  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1372902052851023880

Beşiktaş Tarihi
★★★