Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Necmi

Oyuncuları beş gün tesislere kapatsınlar ter idmanı dinlenme programı uygulasınlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Candaş Tolga Işık:

“Sergen Yalçın’ın imza anının şahidiyim. İmza attığı kontratı kendisi bile görmedi. Etrafındakiler ‘Kontratı okusak mı?’ dediler, imzayı atıp gönderdi. ‘Ben Beşiktaş’ta ne yazıp yazmadığına mı bakacağım?’ dedi. Bu adam Beşiktaş ile oturup sözleşme konuşur mu?”
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

KRAL ya :lol: :lol:

🗣 Sinan Engin :

"Sergen Yalçın çok farklı, başka adamdır. Hiç unutmam bir anımız var. Bir gün Sergen geldi. Ya Sinan abi, şampiyonluk primini bana şimdi versene dedi. Sergen dedim daha 5 hafta var. Olsun ya nasılsa şampiyon olacağız, sen önden ver dedi. Biz de verdik." (Beyaz TV)

Çevrimdışı worns

derinde savunma yapmayı hiç becerememeye başladık. sezonun ilk yarısında, karagümrük maçında toplu oyunda üretkenlik mantalitesine geçene kadar çok daha iyi yaptığımız bir bölüm vardı. biraz da konsantrasyon eksikliğine veriyorum. önde kalmaya çok alıştı savunma, derinde olması gereken bölümlerde teknik kulübeden bağımsız saçma sapan pozisyon hataları yapıyor. ayrıca rosier-rıdvan ve welinton'un standart set hücumu pozisyonlarındaki başarılarının önemli kısmı derinde savunma sırasında kayboluyor. bu iki dinamiğin birleşmesi oyunu tutmada zorlanan bir görüntü yaratmaya başladı. bunun biraz üzerinde durmak lazım. taktik hata filan değil aslında, defansif konsantrasyon açısından tekrar maksimuma ulaşmamız lazım.

Cyle Larin'nin Maç Sonu Açıklaması

"Zor bir maçtı. Rakibimiz bir geri dönüş sergiledi. Savaşı bırakmadık. Mutluyuz, finaldeyiz."

"Fenerbahçe derbisi çok önemli bir maç. Fenerbahçe maçı için bize vereceği özgüven anlamında bugünkü maç da çok önemliydi."

"Çok mutluyum, 'Arka direk Larin' pankartını gördüm. Ben işimi yapıyorum. Taraftarı da mutlu etmeye çalışıyorum.".

Aboubakar: "Sergen Yalçın'ı futbolcuyken izlememiştim ve çok fazla tanımıyordum ama güzel bir gelenek başlatıyor. Beşiktaş'ta oynamış, ismini bırakmış ve şu an da teknik direktörlük yapıyor. Bu geleneğin devam etmesi lazım. Sergen Yalçın gibi saygı kazanmak önemli." 

Aboubakar: "Takım olmak çok fazla şey gerektiriyor. Hislerimizi, kazanmayı ne kadar istediğimizi kontrol edebilirsek fark yaratabiliriz. Necip Uysal gibi karakterli oyuncular her zaman çok önemlidir. Çok özel bir futbolcu. Allah onu korumaya devam etsin."

❓'Bu sezon en çok üzüldüğü an'

🗣️ Aboubakar: "Trabzonspor maçında kaçırdığım pozisyon."

Serdar Ali Çeliker : “Sağdan say ‘Rosier’e niye sarı kart göstermiyorsunuz?’, soldan say ‘Josef’e Fenerbahçe maçında niye kırmızı kart gösterilmedi?’, abart de ki ‘İki tane sarı kart vermedi.’ Bir de ‘Taçtan Sivasspor’a gol attı’ de. Beşiktaş’a başka bir şey de diyemiyorsun. ‘Hakem, Beşiktaş’ı kolluyor’ diyeceksin ama diyemiyorsun. Beşiktaş’ın hakemler tarafından kollandığını iddia edince bile zorlanıyorsun. Onu söylemeye çalışıyorum. Beşiktaş’ta mesele şu. Sahada iş yapıyorlar.

Çevrimdışı underworld

2-0lardan yakalanmalara başladık.
Ligin son döneminde olmaması gereken bir durum.
Antep
Başak
Başak

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Egos

Necipin ısı haritası

alkol testini geçecek kadar performans göstermiş en azından.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi yaço58

Yalnız bu takımda lukaku gerçeği var adam sol kanatta prime babelden falan çok daha etkili müthiş mücadele ve 18 gol 4 asist yanlış hatırlamıyorsam dün 1 gol attı 1 kafasını mert çizgiden çıkardı birde bu adamın 2 tertemiz sayılmayan golü var Sergen hocaya helal olsun kimse beklemiyordu böyle bir gelişme seneye çok ararız giderse

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/cemgonc/status/1371931646530887685
cem göncü, cem fante ile podcast de yapıyor tavsiye ederim
don kişot gibi savaşıyor medyayla desteklenmeli
 iyi bir beşiktaşlılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi bir beşiktaşlılar

Takip etmesem burada paylaşmam

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Yalnız bu takımda lukaku gerçeği var adam sol kanatta prime babelden falan çok daha etkili müthiş mücadele ve 18 gol 4 asist yanlış hatırlamıyorsam dün 1 gol attı 1 kafasını mert çizgiden çıkardı birde bu adamın 2 tertemiz sayılmayan golü var Sergen hocaya helal olsun kimse beklemiyordu böyle bir gelişme seneye çok ararız giderse
ben bekliyordum daha önce çıkış yapamaması şenolun yüzündendi harcanan bir çok oyuncuda yeteneksiz olduğundan değil şenol yüzünden harcandı bunu zamanında çok söylemişdim beşiktaşı düşünmüyor hiç bir risk almıyor tek amacı kendi adını yukarı çıkartmaktı beşiktaşı basamak olarak kullandı evet iki şampiyonluk elde ettik ama takımıda tüketti biliçin kadrosu her sene bir tık geriye düştü giderkende artık koşamayan bir takım kalmıştı eline beş tane yetenekli genç ver bir iki tanede veteran otuncu ver gençler forma yüzü göremez 14 oyuncuyla başlayıp 14 oyuncuyla bitiriyordu maçın önemide onun ismini yükseltecek olmasına göre değişiyordu şenolun yerinde beşiktaşı biraz düşünen hoca olsaydı şampiyonluk ikide kalmazdı şenolun teknik hatalarını kısmen sergende yapıyor ama sergende şenolda olmayan şey attığı adımları beşiktaş için atıyor olması
Ama sergen hoca  değil daha benim gözümde bazı eksikleri var onları düzelttiği zaman benim gözümde hoca olacak bu sezonu bitirdiğinde şampiyonluk tacını takarsa bu eksikliklerin çoğunuda düzeltmiş olacak şimdilik iyi gidiyor

Çevrimdışı Necmi

iyi bir beşiktaşlılar

bence yanılıyorsun bazen birinin birşeyleri yapması değil neden yaptığı önemlidir içlerinde bir orası burası oynamayan bülent var sen bir bunlardan farklı düşündüğünü göster bakalım başına neler gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence yanılıyorsun bazen birinin birşeyleri yapması değil neden yaptığı önemlidir içlerinde bir orası burası oynamayan bülent var sen bir bunlardan farklı düşündüğünü göster bakalım başına neler gelecek
Daha önce şahit olmuştum twitterda. Herkes aynı değil işte abi. Onun için kimsenin adamı olmamak lazım. Bugün iyi olanın yarın kötü olmayacağının garantisi yok. İyi yaptıklarını destekler kötü yaptıklarını da eleştiririz. Onlar da kendilerince Beşiktaş'ın haklarını savunuyorlar. Eskisi kadar muhafazakar da değiller.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Takip etmesem burada paylaşmam
tüm foruma yazmıştım aslında mustafa
@necmi abi
mücadele veriyorlar özellikle medyaya karşı göncü iyi çalışıyor
yoksa hepimiz ayrı telden çalıyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Efendi Rıdvan'ı yine A Milli takıma çağırmamış  :money:

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1372492718002343938

Şenol Güneş yalanları vol. 8946437416541

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1372513547230588928

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

tüm foruma yazmıştım aslında mustafa
@Necmi abi
mücadele veriyorlar özellikle medyaya karşı göncü iyi çalışıyor
yoksa hepimiz ayrı telden çalıyoruz

Şuan da Özellikle Bülent Uslu , şafak Malatya ve Ertan suzgune sahip çıkmamız lazim

Bülent Uslu Lobi yapıp Cumartesi günü için Derbi Özel Programı ayarlatmis TGRT ye , helal olsun :claps: :claps:

GS liler (Kerem İnan , Oğuz Altay ve Ömer Faruk ) olmayacak programda :lol: :lol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şuan da Özellikle Bülent Uslu , şafak Malatya ve Ertan suzgune sahip çıkmamız lazim

Bülent Uslu Lobi yapıp Cumartesi günü için Derbi Özel Programı ayarlatmis TGRT ye , helal olsun :claps: :claps:

GS liler (Kerem İnan , Oğuz Altay ve Ömer Faruk ) olmayacak programda :lol: :lol: :evillol: :evillol:

kimsenin günahını almak istemem ama olayın içeriğini de bilmiyorum fakat alper bahadır diye biri var. O şafak malatyayı hocayı komisyoncu olarak itham ettiğini, bir yöneticinin sergenle arası bozuk falan diye haber yayıp hocanın duyması için çabaladığını falan  kısacası Beşiktaşa zarar veren biri olduğunu söyleyip duruyor.

Ertan süzgün Beşiktaş'lı falan değil o biraz şey yani ekmeğinde diyelim. Beşiktaşlı değil demek biraz ağır itham olabilir ama en azından bizim takım adına öyle aman aman büyük şeyler yaptığını görmedim, bu uefaya twit muhabbetinde kendisi bir twit bile atmamış olabilir. Biraz objektif takılmaya çalışıp, herkese yakın olmak isteyen bir tip izlenimi veriyor bana.

Okan koç ve Bülen Uslu kimliğini her yerde belli eden ve Beşiktaş'ın haklarını koruyan tipler. Tabi Bülent Uslu bir numara gerçekten adam hayatını buna adamış saygı duyulası bir tip. Bugüne kadar kötü bir şeyini, Beşiktaş'a olumsuz bir şeyini görmedim fakat isteyerek yada çıkar uğruna bir şey yapacağına inanmıyorum.