Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1617595 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Abuş cok kötü son haftalar, olay gol atip atmamasi degil, oyundada nerdeyse hic yok, hoca 85 dakika oyunda tutmuş neyin tepkisini veriyor, bence cok yerinde bir hamleydi, ben olsam devre arasi cikarirdim larinle forvete dönerdim. Töre girmeden önce ceza sahasin yanina yaklasamiyorduk, hatalari yokmu var, burdada hoca kulagini cekmeli ve kizmali, ama bu törenin rakip defansi cok zorladigini ve takimin ileriye taşidiginin gercegini kapatmaz. Kimse töre ilk 11 oynasin demiyor, ama böyle sonradan giren ve rakibi bukadar zorlayan etkili olan bir kanat hamle oyuncusu hangi rakibimizde var. Abi senin töreye karsi bir antipatin oldugunu biliyorum🙂, kesinlikle hakli oldugun konularda var, ama sampiyonluk yolunda blyle güclü yedeklerede ihtiyacimiz var, zaten ilk geldiginde gibi milyonlar kazanmiyor, baktin hic olmuyor, anadolu takimlari kapida hazirda bekliyor töre gibi birini kapmak icin, yani öyle elde falanda kalmaz.
şampiyonluğa giderken töreye nasıl güveneceksin biliçle şampiyonluğa gitmiyormuyduk son beş maç ne yaptığına bakın dembaba çıkıp şampiyonluğu istemeyen arkadaşlar vardı derken kimi kastetti acaba ben ankarada gözümle gördüm top atıyorlardı ona eli belinde topa hamle bile yapmıyordu o maç beşiktaşı sattı bulun izleyin o maçı sonrada zaten çıkmadı sahaya şampiyonluk yolundaysan töreye güvenemezsin seni yarı yolda bırakmayacağının hiç bir garantisi yok insan birkez ihanet ederse emin ol tekrar eder

Çevrimdışı worns

ghezzal-rosier-josef ceza sınırında, fb maçına yaklaşıyoruz.

hepsi önemli de josef özellikle derbilerde büyük faktör. fb'nin yumuşak orta sahasını enerjimizle dağıtacağımızı düşündüğüm derbiye onsuz çıkmak çok can sıkar. başak maçında problem daha çok rakip savunmayı aşmak olacak. yokluğunun görece tolere edilebileceği bir maç. ben olsam gaziantep maçının sonlarında josef'e sarı gör talimatı verirdim. başak maçına josef sınırda çıkarsak o kartı bir biçimde gösterme ihtimalleri hiç düşük değil. oyuncunun sakınması da zor, sonuçta sürekli ikili mücadele içerisinde olan bir adam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ghezzal-rosier-josef ceza sınırında, fb maçına yaklaşıyoruz.

hepsi önemli de josef özellikle derbilerde büyük faktör. fb'nin yumuşak orta sahasını enerjimizle dağıtacağımızı düşündüğüm derbiye onsuz çıkmak çok can sıkar. başak maçında problem daha çok rakip savunmayı aşmak olacak. yokluğunun görece tolere edilebileceği bir maç. ben olsam gaziantep maçının sonlarında josef'e sarı gör talimatı verirdim. başak maçına josef sınırda çıkarsak o kartı bir biçimde gösterme ihtimalleri hiç düşük değil. oyuncunun sakınması da zor, sonuçta sürekli ikili mücadele içerisinde olan bir adam.
Josef ve Ghazzali Fener maçı öncesi kaybedersek sıkıntı yaşarız

Fener maçından önce kart görüp cezalarını çeksinler yoksa zaten hakemler FB maçı haftası yapacaklarını yapıp cezalı duruma düşürürler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın profil resmini güncelledi.

Hocamız gözünü kararttı. 100.Yıl ruhuyla şampiyonluğu istiyor !

Çevrimdışı murat baltacı

Üç kilit oyuncumuz sınırda bir çözüm bulmak lazım üçüde sarı görse başakşehir maçıda sıkıntıya girebilir keşke Antep maçında çekselerdi cezalarını
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Üç kilit oyuncumuz sınırda bir çözüm bulmak lazım üçüde sarı görse başakşehir maçıda sıkıntıya girebilir keşke Antep maçında çekselerdi cezalarını
Bunu Sergen bile bu kadar dert etmiyordur. Arada kupa maçı da var. Cezalarını belki orada çekerler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bunu Sergen bile bu kadar dert etmiyordur. Arada kupa maçı da var. Cezalarını belki orada çekerler.

Sarı kart cezalısı kupada çekemiyor. Benim bildiğim kartlar başka yere aktarılamıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sarı kart cezalısı kupada çekemiyor. Benim bildiğim kartlar başka yere aktarılamıyor.
Kırmızı kart cezası hala kupada çekiliyor diye hatırlıyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın profil resmini güncelledi.

Hocamız gözünü kararttı. 100.Yıl ruhuyla şampiyonluğu istiyor !

güzel hareket  :ok:

Çevrimdışı worns

josef'i dert etse iyi olur. olası cezada fb maçında çok ararız. zaten bizim maçtan önce fb koptu kopacak kıvamda olacak, her türlü pislik dönebilir önceki haftadan başlayarak.

Ağaçlı yoldan gelmek için izin mi almak gerekiyormuş, ilk defa duydum

Surada 3-4 senedir üst taraftan geliyor otobüs onun öncesinde zaten 50 yıldır Ağaçlı yol kullanılıyordu

Çevrimiçi Necmi

Kırmızı kart cezası hala kupada çekiliyor diye hatırlıyorum  :alala:
yeni bir karar çıkmamışmıydı kartlar bulunduğu turnuva için geçerli olacak diye

Çevrimdışı MUSTAFA_

O sarı kart cezası içindi diye hatırlıyorum. Kırmızı kart olayı farklıydı yanlış hatırlamıyorsam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

ligde görülen kartlar sadece ligi bağlıyor. kupadaki kırmızı kart sonrasındaki lig maçlarını etkiliyor.

Çevrimdışı celiker1

O sarı kart cezası içindi diye hatırlıyorum. Kırmızı kart olayı farklıydı yanlış hatırlamıyorsam  :tabe:
Sarı kartların cezası eskidende  bulunduğu turnuvada çekiliyordu.Kırmızı kartlarda turnuva gözetmeksizin oyuncu bir sonraki maç veya maçlarda cezasını çekiyordu.Doğru bir şekilde kural "oynandığı turnuvada kart cezasını çeker"diye değiştirildi.Çok istismar ediliyordu.Onlarca yanlışlarının içinden verdikleri bir-iki doğru karardan biridir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

iki 3 haftadır bu şekilde.  o zaman da yazmıştım rosier gezal cozef 3’ü de alternatifsiz oyuncular
şimdiye eritmiş olmak lazımdı ama biz bu konuda oldum olası zayıfız zaten
elalem ingiltere’den getirdiği topçuyu ertesi gün maça çıkardı biz iki hafta evde yatırdık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borç artmaya devam ediyor. İstediğin kadar giderleri kıs, gelirleri arttıramadıktan sonra borcu sabit bile tutamazsın.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1368138796181651458

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★