Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1617699 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

What? Ülkede yerli oyuncular haddinden fazla övülüyorlar. Atmadığı paslar, savunmadığı rakipler hiç konuşulmuyor.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1366984933730906113

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

What? Ülkede yerli oyuncular haddinden fazla övülüyorlar. Atmadığı paslar, savunmadığı rakipler hiç konuşulmuyor.

şöyle de bir gerçek var top ayağına gelince rakibe korku veren ortalığı dağıtan bir oyuncu.topu ceza sahası dışında alıp ceza sahasına en rahat giren oyuncumuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şöyle de bir gerçek var top ayağına gelince rakibe korku veren ortalığı dağıtan bir oyuncu.topu ceza sahası dışında alıp ceza sahasına en rahat giren oyuncumuz.
O biraz da rakibin üstümüze gelmesinden kaynaklı bir durum. Genelde kanatlarımıza sıkı baskı yapıyor takımlar. Maça Töre ile başlasak herkes söver. Ghezzal gibi değil, ayağında top tutamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hocaya ve yönetime  rağmen şampiyonluk yürüşü devam ediyor helal olsun topçulara !!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stadyumlar açık olsaydı bu takım bu durumda olmazdı. Beşiktaş ın en büyük problemi taraftar gibi duruyor.

Sene başından söylenenler falan, sırf tükürdüğünü yalamamak için Hala hocaya oraya buraya sallayanlar devam ediyor sanal taktik ustaları.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadyumlar açık olsaydı bu takım bu durumda olmazdı. Beşiktaş ın en büyük problemi taraftar gibi duruyor.

Sene başından söylenenler falan, sırf tükürdüğünü yalamamak için Hala hocaya oraya buraya sallayanlar devam ediyor sanal taktik ustaları.
Herkesi bir tutmamak lazım

Eleştiri olacak tabiki ama dozunda olacak , hakaret olmadığı sürece eleştiri iyidir

Çoğunluğun dediği doğrudur diye biseyde yok tabiki ama dikkate almakta da fayda var

Mesela bu sene Utku da süre aldığı maçlarda çok iyi işler çıkardı , dün Beşiktaş sayfaları ve resmi sayfanın altında ki 100 yorumdan 80 i Utkunun kalede Ersinden daha fazla güven verdiği ve daha yetenekli kaleci olduğu yönündeydi

Bende en başından beri boyle dusunenlerdenim ama hoca Ersini tercih ediyor genelde , hoca kimi isterse o oynar yaoacak bişey yok , bence birazda Ersini Avrupa'dan izledikleri için Ersin daha fazla şans buluyor yoksa su performans ile Utku kaleyi alır Ersinden

Mesela ben antrenör olsam sırf ayakları icin ve topu hızlı oyuna soktuğu icin bile Utkuyu tercih ederim , Ersinin ayakları felaket topu oyuna sokma konusunda da çok sıkıntılı ama 1vs1 lerde ise çok çok iyi , refleskleri de yeterli

Kısaca ben Utkuyu tercih ederim ama Ersin de Utku dan aşağı değil bu benim görüşüm

Utku ile uzatmak lazım , Ersinin sezon sonu gitme ihtimaline karşı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Metin Tekin Gökhan Töre hayrandır. West hama gittiği zaman çok büyük kayıp demişti
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkesi bir tutmamak lazım

Eleştiri olacak tabiki ama dozunda olacak , hakaret olmadığı sürece eleştiri iyidir

Çoğunluğun dediği doğrudur diye biseyde yok tabiki ama dikkate almakta da fayda var

Mesela bu sene Utku da süre aldığı maçlarda çok iyi işler çıkardı , dün Beşiktaş sayfaları ve resmi sayfanın altında ki 100 yorumdan 80 i Utkunun kalede Ersinden daha fazla güven verdiği ve daha yetenekli kaleci olduğu yönündeydi

Bende en başından beri boyle dusunenlerdenim ama hoca Ersini tercih ediyor genelde , hoca kimi isterse o oynar yaoacak bişey yok , bence birazda Ersini Avrupa'dan izledikleri için Ersin daha fazla şans buluyor yoksa su performans ile Utku kaleyi alır Ersinden

Mesela ben antrenör olsam sırf ayakları icin ve topu hızlı oyuna soktuğu icin bile Utkuyu tercih ederim , Ersinin ayakları felaket topu oyuna sokma konusunda da çok sıkıntılı ama 1vs1 lerde ise çok çok iyi , refleskleri de yeterli

Kısaca ben Utkuyu tercih ederim ama Ersin de Utku dan aşağı değil bu benim görüşüm

Utku ile uzatmak lazım , Ersinin sezon sonu gitme ihtimaline karşı

Lafım sana değil kardeşim. Sen uzun yıllardır burda olan çoğu zaman anlaşamadığımız durumlar olsada ( quaresma ) falan :) :). Sevdiğim bi kardeşimsi.

Fakat hiç birşeyi beğenmeyen, her şeyi eleştirenlere ben o lafı ettim.

Sene başı çöp denilen takım Ligin en iyi takımı..

Hoca bile olmayan adam en iyi hocası..

yok hocaya rağmen kazandık falan hayırdır ya nasıl laf bunlar.  Başka hoca olsa 10. hafta havlu atardı takım ne oyuncu ne yönetim kalırdı..

Yönetiminde hakkını yememek lazım bu kadar sıkıntıya rağmen ödemeler vs. yapılıyor işler bi şekilde gidiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lafım sana değil kardeşim. Sen uzun yıllardır burda olan çoğu zaman anlaşamadığımız durumlar olsada ( quaresma ) falan :) :). Sevdiğim bi kardeşimsi.

yok hocaya rağmen kazandık falan hayırdır ya nasıl laf bunlar.  Başka hoca olsa 10. hafta havlu atardı takım ne oyuncu ne yönetim kalırdı..

Yönetiminde hakkını yememek lazım bu kadar sıkıntıya rağmen ödemeler vs. yapılıyor işler bi şekilde gidiyor.
Söylediklerinin hepsine katılıyorum

Bende bu takım ilk 5 e girerse iyi demiştim ama hoca takımı ve süreci çok iyi yönetti gerçekten , takımı kenetledi , oynayan - oynamayan her oyuncu daima hazır durumda , oynamayanlar bile mutlu çünkü bir sekilde süre alacaklarini biliyorlar

Hepsi hazır durumda oyuncuların bunlar çok çok önemli şeyler , dün Aboubakarin tepkisi bence normaldi , bu takımın.ne kadar hirsli ve azimli olduğunu gösterir , bir oyuncu oynamak için can atıyorsa o takım olmuş demektir zaten :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir ve FB maçlarını kayıpsız geçersek önümüz açılır  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1367055398096621570

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Töre okdarda gömülecek bir adam degil, dogru söylemis metin, ha hatalari yokmu var, ama ne zaman oyuna girse rakip kaleye hücumlarimiz artiyor, adam gecebiliyor, gol pozisyonalarina giriyor. Rakib defansi cok zorluyor, böyle bir yedegimiz var begenmiyoruz. Dün biraz bencilligi üstündeydi burada zaten herkez hemfikir, ama töre kesinlikle cok saglam bir hamle oyuncusu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Stadlar acik olsaydi suan rakiplerimize + 10 puan daha ekleyebilirdik, hakemler renklilerin stadinda taraftar tepkisini gelemiyorlar, bizde öyle cok etkilenmiyorlar, cünkü biz kendi sahamizda rakipden baski görünce ne rakibi ne hakemi baski almayi biliyoruz, türkülere laylaylomlara devam. Mesela gs tataftarin yapdigi tek iyi sey hakemin her alehlerine veren kararda, karar dogru da olsa 50 bin kisi stadi yikiyor, buna bi dikkat edin yillardir böyleler. Futbol oynayan tek takimiz suan bunun üstüne bizim taraftarda bu sekilde tepki verse inan bana ligde birdaha mac kaybetmeyiz kendi sahamizda.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Töre okdarda gömülecek bir adam degil, dogru söylemis metin, ha hatalari yokmu var, ama ne zaman oyuna girse rakip kaleye hücumlarimiz artiyor, adam gecebiliyor, gol pozisyonalarina giriyor. Rakib defansi cok zorluyor, böyle bir yedegimiz var begenmiyoruz. Dün biraz bencilligi üstündeydi burada zaten herkez hemfikir, ama töre kesinlikle cok saglam bir hamle oyuncusu

Töre girdikten sonra ileri gidemeyen takım, bir sürü gol pozisyonu yakaladı.

Takımın suçu M. City gibi olamaması bence. Başka sorun yok çünkü.

Çevrimdışı mellfred

ligin ilk 10 haftasını ziyan eden başka biri miydi ?
skor odaklı konuşuluyor
 atiba lewandowsky işi bitirmeseydi görürdüm ben bu hocaya güvenin triplerini
ne savunuluyor burada anlamadım ben
3 ön liberoyla sahaya çıkıp her defasında yenilen bir takımın benzer şekilde ilk yarıyı ziyan etmesini izlemedik mi
şapkadan tavşan çıkararak kazandık son dakikaya kadar nefes tutup seyrettik
bu maçı bu strese sokan da sergen’in kendisi değil miydi
3 liberoyla çıkıp  malatya’yı ilahlaştıran da kendisiydi
sergen ya da yönetim işini yaptığında “ takım şıkır şıkır” da dedik bok gibi oynadığında da diyoruz
taraftarım ben takımın hissedarı değilim ki paramızı alalım dalgamıza bakalım diyelim
forumu germeyin fikrinizi beyan edin aynı fikirde olmadığınızı suçlamayı bırakın

Çevrimdışı mellfred

törenin mensaha rosiere aboubakara yaptığı ayıbın karşılığını haftalar sonra görür kimisi, kimisi de  şimdiden..
törenin saadeti için kurmadık biz bu organizasyonu
 açın bir daha izleyin iki haftadır takımı nasıl sabote ettiğini
kaldı ki törenin oyuna alınması skoru bulduğumuz dakikaların sonrası yani rakibin geride tenha kaldığı dakikalar
alalade bir pırpır oyuncunun klasik işlerinden fazlası değil yaptığı
fazlasını yaptığında da öveceğiz
elbette

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen acımasız eleştiri mi yapıyorum diye düşünüyorum. Şu an az mı söyledim diye düşündürdün bana. Acaba son dakikalarda bir gol yeseydik de fikrin aynı olacak mıydı? Büyük ihtimalle olmayacaktır. 2 defa boş arkadaşlarına pas vermeyen oyuncudan bahsediyoruz. Hadi forvet olsa bir şey demeyeceğim ama forvet de değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ligin ilk 10 haftasını ziyan eden başka biri miydi ?
skor odaklı konuşuluyor
 atiba lewandowsky işi bitirmeseydi görürdüm ben bu hocaya güvenin triplerini
ne savunuluyor burada anlamadım ben
3 ön liberoyla sahaya çıkıp her defasında yenilen bir takımın benzer şekilde ilk yarıyı ziyan etmesini izlemedik mi
şapkadan tavşan çıkararak kazandık son dakikaya kadar nefes tutup seyrettik
bu maçı bu strese sokan da sergen’in kendisi değil miydi
3 liberoyla çıkıp  malatya’yı ilahlaştıran da kendisiydi
sergen ya da yönetim işini yaptığında “ takım şıkır şıkır” da dedik bok gibi oynadığında da diyoruz
taraftarım ben takımın hissedarı değilim ki paramızı alalım dalgamıza bakalım diyelim
forumu germeyin fikrinizi beyan edin aynı fikirde olmadığınızı suçlamayı bırakın

+1903

Hocaya rağmen kazanıldı demek herhalde hoca kazanmamızı istemedi anlamında değil, hocaya belirli istatistikler sunarak işte şu kadar maç 3lü oynamış şöyle yaşamız gibi örnekler sunularak yanlış yaptı ama yanlış yapmasına rağmen yendik anlamında denilmiştir. Elbet hocanın bir fikri bir düşüncesi vardır ama tutmadı yendik işte yine de. Sergen'i kimse yerin dibine sokmuyor burda, herkes haklı olduğunda helal olsun yazıyor, yanlış yaptığında da yanlış yazıyoruz. Elbet biz profesyonel değiliz belki hocanın bizden farklı gördüğü şeyler vardır ama dünyada Guardiola dahil herkes yanılıyor eleştirilebiliyor.

Örnek guardiola dalga geçilen adamken(aşırı topla oynaması konusunda) mourinho istediği kadar topla oynasın vs dedi adam o maçtan sonra hatasını yada bir şeyleri eksik yaptığını farketti. Çeşitli taktiksel değişiklikler yaptı 10-20 maçtan beri yeniyor ve aynı mourinhoyu 3-0 yendi.Eğer guardiola ben haklıyım veya ooo mükkemel oyun "şanssız"lıkla açıklansaydı sadece bazı şeyler belki bu kadar iyi olamayacaklardı.
Eğer hocaya destek olmak istiyorsanız, padişahım çok yaşa değil, hakaret etmeden yapılan yanlışları detaylı yada düzgün bir şekilde dile getirerek olun. Diğer türlü ben kralım ben efsaneyim diye başlarsa bir "insanoğlu" bakın bu sen bu bende olabilir ego zehirlenmesi de olma ihtimali var. Yerinde dozunda eleştiri, kazanırken de eleştiri yapmak, bir art niyet değil, yapıcı bir sonraki maçlar ahlar vahlar içinde olmamak için yapılan bir yardımdır.

Çevrimdışı Karabay

Hayatta en sevdiğim 2 şey vardır.
1-lider olmak.
2-maç eksiği ile lider olmak.

Çevrimdışı sozkul

Hayatta en sevdiğim 2 şey vardır.
1-lider olmak.
2-maç eksiği ile lider olmak.

Maç eksiği ile lider olunca geriliyorum ben, rehavete kapılacağız korkusu yaşıyorum..  :icool:

Çevrimdışı Karabay

Maç eksiği ile lider olunca geriliyorum ben, rehavete kapılacağız korkusu yaşıyorum..  :icool:
Yok abi olur mu hiç sen antep maçını izle gör yiyeceğiz o topu yiyeceğiz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup