Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hayatta en sevdiğim 2 şey vardır.
1-lider olmak.
2-maç eksiği ile lider olmak.
:halay: :halay: :halay:

ligin ilk 10 haftasını ziyan eden başka biri miydi ?
skor odaklı konuşuluyor
 atiba lewandowsky işi bitirmeseydi görürdüm ben bu hocaya güvenin triplerini
ne savunuluyor burada anlamadım ben
3 ön liberoyla sahaya çıkıp her defasında yenilen bir takımın benzer şekilde ilk yarıyı ziyan etmesini izlemedik mi
şapkadan tavşan çıkararak kazandık son dakikaya kadar nefes tutup seyrettik
bu maçı bu strese sokan da sergen’in kendisi değil miydi
3 liberoyla çıkıp  malatya’yı ilahlaştıran da kendisiydi
sergen ya da yönetim işini yaptığında “ takım şıkır şıkır” da dedik bok gibi oynadığında da diyoruz
taraftarım ben takımın hissedarı değilim ki paramızı alalım dalgamıza bakalım diyelim
forumu germeyin fikrinizi beyan edin aynı fikirde olmadığınızı suçlamayı bırakın
Abi ilk 10 hafta Hocaya değil Yönetime yazar , Transferler çok geç yapıldı

Abuş , Josef , Ghezzal falan 5.ci hafta oynamaya başladılar

İlk 4 hafta resmen çoluk çocukla oynadik yoksa şuan en az +6 puanımız daha olurdu

Çevrimiçi mayguntr

Abi ilk 10 hafta Hocaya değil Yönetime yazar , Transferler çok geç yapıldı

Abuş , Josef , Ghezzal falan 5.ci hafta oynamaya başladılar

İlk 4 hafta resmen çoluk çocukla oynadik yoksa şuan en az +6 puanımız daha olurdu

Paran yoksa erken transfer yapamazsin, saydigin oyuncularin hic birine bonservis odemedik, oyle olunca oyuncular da kulupler de bekliyor daha iyi bir teklif gelirse diye.
Bonservizsiz, kiralik vs. oyuncu alacaksan mecbur boyle aliyorsun. Ilk gelenler Wellington, Nskala, Mensah, ondan gec olsun guc olmasin ben raziyim kaliteli ama gec transferlere.

Çevrimiçi tolga1903

ligin ilk 10 haftasını ziyan eden başka biri miydi ?
skor odaklı konuşuluyor
 atiba lewandowsky işi bitirmeseydi görürdüm ben bu hocaya güvenin triplerini
ne savunuluyor burada anlamadım ben
3 ön liberoyla sahaya çıkıp her defasında yenilen bir takımın benzer şekilde ilk yarıyı ziyan etmesini izlemedik mi
şapkadan tavşan çıkararak kazandık son dakikaya kadar nefes tutup seyrettik
bu maçı bu strese sokan da sergen’in kendisi değil miydi
3 liberoyla çıkıp  malatya’yı ilahlaştıran da kendisiydi
sergen ya da yönetim işini yaptığında “ takım şıkır şıkır” da dedik bok gibi oynadığında da diyoruz
taraftarım ben takımın hissedarı değilim ki paramızı alalım dalgamıza bakalım diyelim
forumu germeyin fikrinizi beyan edin aynı fikirde olmadığınızı suçlamayı bırakın

Türkiye'de gazeteci yok spor basını kepaze durumda yoksa birisi de çıkıp "hocam daha önce çıktığın necip atiba josefli orta saha ile ne gibi bir başarı başarıyı geçtim skor elde edebildin mi ki hala deniyorsun şu 3lüyü" diye sorsa biz de hocanın hala ısrarla bu 3 oyuncuyu birlikte oynatma motivasyonunu anlayabilirdik. Takım karagümrük maçından sonra asla o seviyeye çıkamadı üzerine daha fazla pozisyon vermeye başladı ve açıkçası oyuncuların her kenara alındığında quaresmavari tripleri can sıkmaya başladı. 88'de galipken oyundan alınan forvet oyuncusunun tepki göstermesi falan bunlar bizim için iyi değil. Sergen yalçın zeki adamdır diyoruz ancak ısrarla şu sayılan oyuncuları birlikte oynatıp ilk yarıları çöpe atmaktan vazgeçmezse soru işaretleri oluşur şahsen bende ve çok kişide.

Her şeye rağmen oyun kalitesi bizim altımızda olan rakiplerimize karşı yarışı sonuna kadar sürdürüp başarıya ulaşacağız temennim bu yönde umarım hoca da dünkü maçtan gerekenleri alıp takımı hakettiği başarıya götürür.

Paran yoksa erken transfer yapamazsin, saydigin oyuncularin hic birine bonservis odemedik, oyle olunca oyuncular da kulupler de bekliyor daha iyi bir teklif gelirse diye.
Bonservizsiz, kiralik vs. oyuncu alacaksan mecbur boyle aliyorsun. Ilk gelenler Wellington, Nskala, Mensah, ondan gec olsun guc olmasin ben raziyim kaliteli ama gec transferlere.
Orası oyle ama şuan en az +6 puanımız vardı bu transferler yetisseydi

Konya'dan 4 yedik mesela o süreçte

Şuan Sampi diyebilirdik yani 6-7 puan önde olarak

Çevrimiçi mayguntr

Orası oyle ama şuan en az +6 puanımız vardı bu transferler yetisseydi

Konya'dan 4 yedik mesela o süreçte

Şuan Sampi diyebilirdik yani 6-7 puan önde olarak

Yetisselerdi de cok bir sey fark eder miydi emin degilim, takim antreman yapacak/yukleme yapacak zaman bulamamisti. Cok lineer bir sey degil bu bir de oyuncular geldi ayni performansi onceden de vereceklerdi gibi. Genelde takimlari incelerseniz, soyle planlarlar iyi hocalar, yavas baslarlar, sezon ortasina dogru yukselir performans ve tempo, sonuna dogru da artik yavas yavas dusmeye baslar.

Gec gelenler gec yukseliyor, ama gec de dusuyorlar. Abu/Ghezzal/Rosier falan 2-3 hafta once artik cok yorulmaya baslamislardi, erkenden baslasalardi belki bu haftalarda kayip verecektik. Ondan direk +6 demek cok tahmin edilinebilinir bir sey degil.

fenere bak, getirdiler erkenden o kadar, yine de Defans/Sagbek/Solbek/Kanat/10 numara icin devre arasi aldiklarini oynatiyolar.

omurgayi oturtup o oyunculari sabitledikten sonra gec transferlere karsi degilim o kadar ben.

Bu adamın varya Çoğu yöneticiden daha fazla katkısı var Beşiktaş'a

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu adamın varya Çoğu yöneticiden daha fazla katkısı var Beşiktaş'a

Çoğu??? Hepsinden daha fazlası var. Bu ligte maçlar sahada kazanılmıyor. Hakkını savunmazsan daha çok dağıtılırsın.

Çoğu??? Hepsinden daha fazlası var. Bu ligte maçlar sahada kazanılmıyor. Hakkını savunmazsan daha çok dağıtılırsın.
Yemin ediyorum Mangal gibi yürek var adamda

Tek kelimeyle Helal olsun :claps: :claps: :claps:

Yeter dur artık Öldük vurma diyorlardı ama dinlemiyordu Bülent Uslu , vurmaya devam ediyordu :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2021, 23:39:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hayatta en sevdiğim 2 şey vardır.
1-lider olmak.
2-maç eksiği ile lider olmak.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2021, 23:41:30
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yeter dur artık Öldük vurma diyorlardı ama dinlemiyordu Bülent Uslu , vurmaya devam ediyordu :D

Helal olsun cidden.
Medyada şöyle savunan 3 adamımız olsa bitti gitti.

Çevrimdışı mrred

+1903

Hocaya rağmen kazanıldı demek herhalde hoca kazanmamızı istemedi anlamında değil, hocaya belirli istatistikler sunarak işte şu kadar maç 3lü oynamış şöyle yaşamız gibi örnekler sunularak yanlış yaptı ama yanlış yapmasına rağmen yendik anlamında denilmiştir. Elbet hocanın bir fikri bir düşüncesi vardır ama tutmadı yendik işte yine de. Sergen'i kimse yerin dibine sokmuyor burda, herkes haklı olduğunda helal olsun yazıyor, yanlış yaptığında da yanlış yazıyoruz. Elbet biz profesyonel değiliz belki hocanın bizden farklı gördüğü şeyler vardır ama dünyada Guardiola dahil herkes yanılıyor eleştirilebiliyor.

Örnek guardiola dalga geçilen adamken(aşırı topla oynaması konusunda) mourinho istediği kadar topla oynasın vs dedi adam o maçtan sonra hatasını yada bir şeyleri eksik yaptığını farketti. Çeşitli taktiksel değişiklikler yaptı 10-20 maçtan beri yeniyor ve aynı mourinhoyu 3-0 yendi.Eğer guardiola ben haklıyım veya ooo mükkemel oyun "şanssız"lıkla açıklansaydı sadece bazı şeyler belki bu kadar iyi olamayacaklardı.
Eğer hocaya destek olmak istiyorsanız, padişahım çok yaşa değil, hakaret etmeden yapılan yanlışları detaylı yada düzgün bir şekilde dile getirerek olun. Diğer türlü ben kralım ben efsaneyim diye başlarsa bir "insanoğlu" bakın bu sen bu bende olabilir ego zehirlenmesi de olma ihtimali var. Yerinde dozunda eleştiri, kazanırken de eleştiri yapmak, bir art niyet değil, yapıcı bir sonraki maçlar ahlar vahlar içinde olmamak için yapılan bir yardımdır.
Literatürde buna tanrı kompleksi denir
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi Necmi

Atiba şapkadan tavşanı çıkartmasa görürdüm sergen güzellemelerini bu kadar kritik anda gökhanı oyuna almak bile bu işi bilmemektir adam rakip sahada bizim savunma yapışımızı izliyordu
Sergen şu onda ortalıkta olan herkesten daha iyi futbolu bilen biri oyunuda iyi okuyor zaten o nedenle hatasından dönebiliyor şenol dönmezdi standartlarını uygulardı
Oyuncular tepki verir adaletsizlik hissederse larin koşamıyordu yorgunluktan çıkması gereken oydu sen iki stoperi çakılı tutan adamı çıkart üstüne töre oyunda olsun rakibe her şeyinle üstüme gel dersin bir değişiklik yapıyorsun takımın gardını düşürüyorsun
Tekrar ediyorum sergen hoca değil şampiyon olduğumuzda hoca mertebesine çıkar benim gözümde yaptığı kötü işler iyi işlerden fazla
Maçada o kadroyu çıkartma nedeni korkmasıydı herkes üçlünün çıktığı maçları kaybediyoruz diyor üçlü çıktığı için kaybetmiyoruz sergen korktuğu için kaybediyoruz bu bütün takımı etkiliyor yoksa bir oyuncu takımın hücumunu bu kadar etkilemez ama hocayı hissedip kaybetmemek için oynuyorlar kazanmak için değil

Çevrimiçi mayguntr

Atiba şapkadan tavşanı çıkartmasa görürdüm sergen güzellemelerini bu kadar kritik anda gökhanı oyuna almak bile bu işi bilmemektir adam rakip sahada bizim savunma yapışımızı izliyordu
Sergen şu onda ortalıkta olan herkesten daha iyi futbolu bilen biri oyunuda iyi okuyor zaten o nedenle hatasından dönebiliyor şenol dönmezdi standartlarını uygulardı
Oyuncular tepki verir adaletsizlik hissederse larin koşamıyordu yorgunluktan çıkması gereken oydu sen iki stoperi çakılı tutan adamı çıkart üstüne töre oyunda olsun rakibe her şeyinle üstüme gel dersin bir değişiklik yapıyorsun takımın gardını düşürüyorsun
Tekrar ediyorum sergen hoca değil şampiyon olduğumuzda hoca mertebesine çıkar benim gözümde yaptığı kötü işler iyi işlerden fazla
Maçada o kadroyu çıkartma nedeni korkmasıydı herkes üçlünün çıktığı maçları kaybediyoruz diyor üçlü çıktığı için kaybetmiyoruz sergen korktuğu için kaybediyoruz bu bütün takımı etkiliyor yoksa bir oyuncu takımın hücumunu bu kadar etkilemez ama hocayı hissedip kaybetmemek için oynuyorlar kazanmak için değil

Zor deplasmanlarda ilk yari beraberligi tutayim, ikinci yari oyunu alayim  taktigi ile cikiyor hoca. Evimizdeki ve diger kolay deplasmanlarda da ilk yaridan isi cozmeye calisiyoruz.  Rakip takima gore adapte olan bir hoca olmasi bile bence kendisini basarili kiliyor, cogu macta dogru strateji ile ciktigi icin.

Biz oyle Munih gibi City gibi her mac ayni oyunu oynayalim, ilk yaridan maci koparalim, full domine oynayalim tarzi ne bi kadroya sahibiz, ne sahalar buna musait ne de rakipler.

One gectigimizde de oyunu tutamiyoruz, onde olup kontra yedigimiz maclar var. Orta sahadaki oyuncular uygun olsaydi daha farkli bir oyun oynanirdi. Malzemeye bakmadan hocayi elestiriyoruz, ekonomiyi/sartlari dusunmeden yonetime salliyoruz, oyunculardan ne istenildigini bilmeden de oyunculara salliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk de iyi parayı indirdi cebine. Antep maçında da yokmuş. Herhalde sezonu falan kapattı. 10 maç oynarsa öpüp başımıza koyacağız bu gidişle  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abuş cok kötü son haftalar, olay gol atip atmamasi degil, oyundada nerdeyse hic yok, hoca 85 dakika oyunda tutmuş neyin tepkisini veriyor, bence cok yerinde bir hamleydi, ben olsam devre arasi cikarirdim larinle forvete dönerdim. Töre girmeden önce ceza sahasin yanina yaklasamiyorduk, hatalari yokmu var, burdada hoca kulagini cekmeli ve kizmali, ama bu törenin rakip defansi cok zorladigini ve takimin ileriye taşidiginin gercegini kapatmaz. Kimse töre ilk 11 oynasin demiyor, ama böyle sonradan giren ve rakibi bukadar zorlayan etkili olan bir kanat hamle oyuncusu hangi rakibimizde var. Abi senin töreye karsi bir antipatin oldugunu biliyorum🙂, kesinlikle hakli oldugun konularda var, ama sampiyonluk yolunda blyle güclü yedeklerede ihtiyacimiz var, zaten ilk geldiginde gibi milyonlar kazanmiyor, baktin hic olmuyor, anadolu takimlari kapida hazirda bekliyor töre gibi birini kapmak icin, yani öyle elde falanda kalmaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Her insanda olduğu gibi Sergen'in de hataları vardır ama yapma be abi hoca değil biraz ağır oluyor bu adam ne şartlarda tutuyor takımı yukarıda Sergen'de hoca değilse ligdeki diğer takımların başındakilere ne demek lazım o zaman :)...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Töre'ye bu kadar yüklenilmesi saçma. Düşük zekalı ama elinden geleni yapıyor etkili de oluyor. İyi bir yedek işte daha ne?