Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyle bir oyuncu mu almıştık biz ?

https://twitter.com/HaberKartali/status/1357642699185209346
Evet almıştık. Başkan transferi olarak bakıyorum. Arada böyle birilerine para kazandırıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne yaptılar ne ettiler yine Kulüpler Birliği'ne başkan yaptılar. Bundan sonra da konuşturmazlar.

https://twitter.com/Besiktas/status/1357702538217349124

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Evet almıştık. Başkan transferi olarak bakıyorum. Arada böyle birilerine para kazandırıyoruz  :tabe:
Trabzonlu kendisi Baskan hemserisini kiyak yapmis yani  :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

Forumda sorun mu vardı? Bayadır giremiyordum da.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Egos

Forumda sorun mu vardı? Bayadır giremiyordum da.

evet, sunucu kaynaklı. düzeltilmesi biraz zaman aldı.

Çevrimiçi Necmi

Kimseden ses çıkmadığına göre herkes oturmuş renkli maçı izliyor 🙄

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimseden ses çıkmadığına göre herkes oturmuş renkli maçı izliyor 🙄
Ben oturdum dizi izliyorum. Türkiye'de Beşiktaş dışında kimsenin maçını izlemem  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Başkanımız kulüpler Birliği başkanı oldu kendi söylemlerini boşa çıkardı ne diyelim ki bizim o kadar derdimiz varken ne gerek vardı şimdi iyice orta yolcu olacak Allah sabır versin bizlere

Çevrimiçi Necmi

Başkanımız kulüpler Birliği başkanı oldu kendi söylemlerini boşa çıkardı ne diyelim ki bizim o kadar derdimiz varken ne gerek vardı şimdi iyice orta yolcu olacak Allah sabır versin bizlere
emir büyük yerden gelmişdir

Çevrimdışı AvrupaKartalı

emir büyük yerden gelmişdir
O büyük yerler zaten hep bizim zararimiza calişiyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs' nin kazanması iyinin kötüsü oldu. Yarın yenersek puanlar eşitleniyor, yarıştan kopmamış oluyoruz ama gs' de şampiyon olur gibi geliyor bana. Transferleri iyi, onu geçtim kalecileri var. Umarım yanılırım.

Çevrimiçi Necmi

Gs' nin kazanması iyinin kötüsü oldu. Yarın yenersek puanlar eşitleniyor, yarıştan kopmamış oluyoruz ama gs' de şampiyon olur gibi geliyor bana. Transferleri iyi, onu geçtim kalecileri var. Umarım yanılırım.
en az altı atıp lider oluruz bir zahmet sıksınlar artık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu gs iyi hava yakaladımı işi götürüyor.. Arena' da yenilmemek lazım bunlara ki ikili averaj gitmesin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ah yönetim ahhhh, okadar sinirliyimki, ilk devreyi lider bitirmişsin ayağina firsat gelmis 2-3 adam alamadiniz şuan puan farkini acmiştik, ama siz baska işlerle ugrasmayi tercih ettiniz, yetmezmis gibi yabanci sayisini 16ya cikarip bide rakiplerin güclenmesini sagladiniz ve biz birtane yabanci bile almadik, ben daha ne diyim size, dostmusunuz düşmanmi anlamadim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ah yönetim ahhhh, okadar sinirliyimki, ilk devreyi lider bitirmişsin ayağina firsat gelmis 2-3 adam alamadiniz şuan puan farkini acmiştik, ama siz baska işlerle ugrasmayi tercih ettiniz, yetmezmis gibi yabanci sayisini 16ya cikarip bide rakiplerin güclenmesini sagladiniz ve biz birtane yabanci bile almadik, ben daha ne diyim size, dostmusunuz düşmanmi anlamadim
İçimizdeki İrlandalılar sözü geldi aklıma nedense  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Acaip renkli seviciliği var artık gına geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnan onlar bizi bizden daha fazla takip ediyorlar. Bizim maçlarda forumlarına gir anlarsın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

ne yani beşiktaşlıyız diye hep siyahlarımı sevelim 😳

Çevrimdışı caner.eryigit

İnan onlar bizi bizden daha fazla takip ediyorlar. Bizim maçlarda forumlarına gir anlarsın  :tabe:
Ya eyvallah öyledir de sinir bozucu hal almaya başladı

Çevrimdışı caner.eryigit

ne yani beşiktaşlıyız diye hep siyahlarımı sevelim
Yrn için 5 atacağız deme abi aman ha patlatma bizi iş almayalım

Çevrimdışı mellfred

1-0 olsun bizim olsun abi. ne zaman 6 desek elimizde  patlıyor bonsai

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne yaptılar ne ettiler yine Kulüpler Birliği'ne başkan yaptılar. Bundan sonra da konuşturmazlar.

https://twitter.com/Besiktas/status/1357702538217349124

Maalesef, başkanın kalemini kırdığım hareket oldu bu. Zaten beceriksizlik ve bir çok konuda eleştiriyordum. Bu da son damla oldu. Artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yrn için 5 atacağız deme abi aman ha patlatma bizi iş almayalım

Aman gizli lider olarak takılalım. Hiç gereği yok 5-6 muhabbetine falan. Artık havayı tekrar arkamıza almak için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bu galibiyetler 1-0 olsa da yeter.

Çevrimiçi murat

Ben oturdum dizi izliyorum. Türkiye'de Beşiktaş dışında kimsenin maçını izlemem  :bandit:
çok şey kaçırmışsın.klasik dünya derbisi, rezalet ötesi futbol ama biz bunların gerisindeyiz.birşeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi?şu maçı seyredince şampiyon oluruz diyorum ama klasik beşiktaş pozisyon vermeden gol yiyoruz.yetiştirelim diyorum ama kalede ersini başka takımlarda yetiştirelim.bir kaleci şart bize.ersin kötü değil ama şampiyonluğa giderken 19 yaşında kaleci olmuyor.ersinin beşiktaş kalesi için daha en az 3-4 senesi var.